![]() |
Laikligi Savunan Kafirdir.
Burda bazi sapik fikirler üretim TC rejiminde bile tek Islam kanunun olmadigi dikta bir sistemi savunan asla Müsliman olamaz.
TC rejimi kurulali kurulmuyali hep baskasinin sapkasini fütül´ünü kendine örnek almis bayat kanunlarini milletine kullandirmistir. Bugün TC düzeni yeniden yapilandirmalidir eyer Islam ülkesiyse isyerlerinde dayrelerde kapali kadinlarinda calismasi lazimdir. Eyer islam ülkesiyse universtelerde basi kapali bayanlari okumasina imkan saglanmalidir. Bunlarin olmadigi bir dönemde bu sistemi savunan kendini Müsliman yerine koyanlar varya. Kafirlerin en büyükleridir. Hadi türkiyenin teknolojisi hani türkiyenin kültürü nerde bana gösterin. Avurpanin donunu kilodunu giydinmi teknolojiyimi yakaliyacaksin. Medeniyetin bulusunda ilerlemesinde onun bunun donunu giyenlerin ne gibi rolü olmustur. Heykellerin soyguncularin laiklik ülkesiylen isimiz yok bizim. |
Sus bari adamsansinlar.
Sen kim senden yüz bulmak kim.
Bilmedigin tohumu tarlaya ekme. Fazla laga lugaya deymezsin. |
yürü ordan düdüklü tencere! dehap in
shp catisi altinda girdigini bilmeyip kürtlerin yüzde 80 i diyarbakirda shp ye oy verdi demek, anca beyni ile götü yerdegistirmis birinin agzindan cikabilir
|
edepsiz kiz
sana cevap vermeye bile deymez
|
Ay ne güvence !!
Adami bu kadar yüceltmeye gerek yok. Yazimda bahsetigim gibi siz hepiniz komutan sevdalisiniz o kadar. Benim niyetim propaganda filan degil. Kemal pasaya karsida düsmanligim yoktur. Sadece senin gibi düsüncelere karsi düsmanim. O bile sizin bu tapmaniza her ilceye hekelin dikilmesine karsi cikardi. Millete para yok ama hekellere para var nerede bu adalet ...
|
yok be! cecenkizi cardaktan..elbistan
cardak..taniyom onu..
|
LÜL
evet sen haklisin, ben yanlisim...ama benim telefon öyle sövüyor
|
hay Allah hic gülesim yoktu
Demek Türkiye"de her cecen ile her cerkez birbirilerini tanirlarmis.
Ne olacakti ki zaten, hacı hacıyı Mekke"de, ibn. ibn.yi dakkada bulurmuş derler :-)) |
Was Du nicht sagst, höhrt höhrt!
Diese Predigten können nur von einem dummen Hoca, der wie ein Papagei das Auswendiggelernte vom Höhrensagen wiederholt, oder von einem Schweinepriester wie Du es bist kommen. Jeder Andere mit logischem Menschenverstand würde sonst das laizistische System als dem im Kuran beschriebenem System am Ähnlichsten betrachten. Dummer Mensch sage ich nur, und das gilt nur für den Fall, wenn du überhaupt einer bist.
|
Zahmet etme zaten var ;-)
Hizb-i Tahrir kürt sozum ona kendilerine "ehl-i sünnet" denen putperestlerin sözde Islam cizgisinde kürt milliyetciligini de barindan bir "parti" degil mi? "Hizb" arabcada parti ya da taraftari demektir. Ülen keriz o kadar arablara özeniyorsun ama en basit "seylerden" bile haberin yok. Ama en geri zekali "seyhlerden" ne de cok haberin var? ;-)
|
Hey gidi Cecen kizi! Helal olsun
Acem kizi, Cecen kizi
Sen allar giy ben kirmizi Cikalim su daglar basina Sen gül topla ben nergizi Hadi gülüm yandan yandan yandan Biz korkmayiz ondan bundan ;-) Saka bir yana da yazilarini gercekten begeniyorum. Akli selim olan herkesin tadkirini alirsin. Ama esek kafalilarin kafasina bunu sokamazsin. Onlar esek kalmak istiyorlar, brak kalsinlar. Esek esek olduktan sonra semer vuran cok olur derler. Bunlara gelen vuruyor giden vuruyor. ;-) |
Cardakmi elbistanmi
karar ver Cardak nereeeeee Elbistan nere laf olsun!
Geographisch hast du es wohl nicht drauf? In Elbistan gibt es weder Cerkez noch Cecen. In Kahraman Maras-Göksün gibt es cerkez und cecen. z.B.: Mehmetbeyli köy Mahmutbeyliköy, usw. Elbistan da kürtler ve tabiki türkler vardir bunu herkes bilir |
Atatürk mü bunlari yaptirmis?
Camur at izi kalsin. Dogruya dogru, elbette bazi Türk Askerlerinin mahsum köylü halkin kadinina kizina tecavüz ettiklerini düsünebilirim. Ama sistematik bir sekilde yapildigina inanmiyorum ve inanmak istemiyorum. Belki ceza evlerinde bir nevi sistematik sekilde böyle adi seylerinin yapildigini düsünüyorum. Ama durup dururken bir kadina Türk Askeri tecavüz etmez, edende zaten Türk Askeri degildir. Türk Askeri"nin disiplini oldukca yüksektir. Adiler her tarafta vardir. Müslüman gecinen sözüm ona mücahitler hic mi tecavüz etmediler, hic mi diri diri insan yakmadilar? Sebebsiz yere hic mi baskalarini kursuna dizmediler. Savas insani ilkelestirir. Yoksa ilkel kurallari olan savasa denk uyduramazsin. Kürtler de dilimiz, dilimiz diye tuturmasinlar. Küresselesen bir dünyada kürtceye ne gerek varmis? Bir Tunceli"li ile bir Diyarbakir"linin anlastiklari dil nedense kürtce degil de Türkce. Brak öyle kalsin. Olmayan bir suni dili niye icaat etmeye calisiyorlar? Kimin ekmegine yag sürüyorlar?
|
KES KONUSMA
Cerkezler ve cecenler bir birini tutar.
Tut pinarbasindan, düzce, kayseri, sivas-kangal-sarkisla-,Adapazari, corum, K.Maras, usw. Und MISTER SCHLAUMEIER bilmedigin konular hakkinda konusma. Cerkezlerin bir kitabi vardir bu kitapda Sülale, Kol-Boy Teypler(Clan), Dedelerin isimleri ve Bulunduklari köy ve ülke kayitlidir. Cecenlerde zaten Türkiyede az sayilir. Ama dagilmamak icin ve azinlikta oldugumuz icin bir birimizi tutariz ve baglantimizi kesmeyiz. HA BU ARA BU NICKIN ARKASINDAN SEN CIKSAN HIC SASIRMAM AMA BU KIZ CECEN DE DEGIL CERKEZDE DEGIL! BIR KELIME CECEN CE BILMIYOR! ANASI DA ARABMIS GELDE KÜLAHIMA ANLAT; ARABLA EVLENEN CECEN TARIHE GIRER CÜNKÜ KENDILERI COK FASISTLER; TÜRKLE EVLENENE ZATEN KIYAMET KOPAR BIRDE KALMISKI ARABLA O ZAMAN DA MILLETIN DILINDEN DÜSMEZDI VE HERKES TANIRLARDI AMA :) CARDAK ÖYLE BIRI YOK! ATIYORSAN CECEN KIZI KÜCÜK ATTA INANALIM :) HA BU ARA ANNEMIN DE SANA SELAMI VAR CECEN VEYA CERKEZ OLMAK ICIN MICHAEL JACKSON GIBI TENINI BEYAZLASTIRMAN GEREKIRDI ! :))))))) |
Benim fikirlerimin böyle cocuk
oyunlarina ihtiyaci yoktur. Baska bir nickte kullanmiyorum. Eger ki rumuzu kilitlenmeyen bir kisi ayni anda iki rumuz ile forumlara katiliyorsa onda bir seyler normal degildir.
|
O kadarda az degil!
Sayilari 5 milyonu buluyor.
|
5milyonmus
ya lebst du auf dem mond?
Wer sind die 5Millionen cecen oder Cerkez??? Cecenler 50.000 Cok bilmis adam! |
sen nerden taniyorsun?
Tavsan söyledi iste bu kizkiz degil PINGOFDET. Sen nerden taniyormussun bist du sein Kopmlize oder wie läuft das jetzt?
|
das ist kein beitrag von mir...
ich hab es aus zufall in google gefunden..meine güte eyy..ist es so schwer zu verstehen oder was???
|
Cerkezlerin sayisi nerdeyse 5 milyon
Kafkas derneklerinin kafkas kökenlilerin sayisi 5 milyondan da fazla. kürtler yetmiyormus gibi bir de sizler ana dilde egitimden söz ediyorsunuz. Sanki Türkiye"de bir hakkiniz varmis gibi. Anadilde egitimden sonra özereklik istekleri gelir. Kafkasya"dan Türkiye"ye göc etiginizi unutmayin. Cerkez Ethem sizlere ibret olsun.
|
Baskalarini irkcilikla suclarsiniz
Ama kendiniz irkciligin alasini yaparsiniz. Ayni yahudiler gibisiniz. Onlarda elestirildimiydi hemen karsi tarafi anti-semitim ile suclarlar ;-)
|
Her Irk hakettigini ve ektiginin
karsiligini aliyor. Doga Kanunu veya istersen Orman Kanunu diyebilirsin buna.Bize Ma§§akli bir Diktatör lazim aslinda..Libya misali.Milletin giki cikmiyor valla.Saddamin altinda iraklilar kuzu gibiydiler. Simdi de Kara Ses Metin Kaplan benzeri bir tipin pesindeler... yaha o yobaz mi seni kurtaracak. Atatürk egitimini Arabistanda yaparken anlamis zaten ilkin laik düzene gecmenin ne kadar önemli oldugunu.Elleriyle yemek yiyenden ne beklenir zaten. EVET BAL GIBI IRKCILIK VAR BU CUMLEDE: Ich stehe wenigstens dazu! Türkiye Türklerindir..köken baska da olsa ben türküm diyeceksin..yoksa bu diyardan gideceksin.
(( Otto Schilly kapilari kapatti..vah vah nereye simdi )) |
Der Otto lässt Camps am Strand von
Libyen und Marokko errichten.. yaw birakin bunlari arkadaslar yaw. Dinimize kültütümüze bize yakisiyor mu? baska forum acalim emi..oraya gidin.
|
o.T.
ohne Text
|
evet haklisin.göksun olacakti elbistan
degil
|
Iraklilara aciyorum..bizi
idare edecek bir adam arayalim diyeceklerine..yok "amerika biz saapti...onlara karsi gelelim" Bu arada da vatani bir kutu biskuvi gibi paylasalim.yahu biraz taktik yap. Amerikali senin arabinla( bin ladin pu§tu) bu isi planladi.Hic gider mi? petrol varken. Simdi de müslüman, müslümani kiriyor.Irlandaya döndü ortalik. ( Michael Murun filmine bak 9/11) Ama olmaz..yobazlar izin vermez. YOBAZ VS PETROL analar aglasin dursun. Iste budur herkes kendi bölgesel irkinin pesinden giderse..amerikali gelir senin elinden alir.
|
bos ver tavsan kafayi yemis! cecenkizi
benim eski yavuklum olur.
|
TavsaN kac ..Tazi Tut
Kafir olmak ne kolaymis megersem. Ben iyi bir kafir olmaya Calsicaam. Ok mi BUNNY?
|
Türkler ve Müslümanlik;
iki tane iddia var:
Kimi diyor; "türkler cok vahsi ve barbardi.daha sonra müslümanligi kabul etmekle ehlilesip biraz adama benzediler".. Baskalari da buna karsilik diyor; "Türkler baya zeki ve pratik düsünen bir milletti..ama daha sonra islami kabul edince bu onlarin talihsizligi oldu..cünkü islam aptallastirdi onlari".. Bunlardan hangisi dogru sizce? ikiside mi dogru yoksa:-)? yoksa abuzittin icadi sacma teoriler mi?:-) |
yok ABuzittin abi, sen haklisin.
Su anda iki gruptan da insan var bu yüzden bu haldeyiz. Bu teorlier senden mi ? az ve öz tam noktayi bulmussun. Müslümanligi adam gibi Kurandanki gibi yasayabilsek ne ala..ama olmaz yobazistanlilar birakmaz.
|
ÖNCE MÜSLÜMANLIGI TARTISALIM
,
bana bak kardesim, her kimsen ve neyse. yazmis oldugun dilekcenin satir aralarindan okuyorumki, sen bir müslüman degilsin ve olamazsin. ama bu önemli degil, Hz. Mevlanamizi hatirla.. aslinda cok haklisin, bizim tüm müesseleimizde, devlet dairelerizde, okulda, ve vatandasin istedigi her yerde istedigi gibi dolasmasi gerekli. ancak, önce hangi tür davranisin dogru oldugunu tartismamiz gerekir. bilmek istersen: bence hayir, henüz kanitlanmis bir sey degil. ,) evet burada virgüllüyorum. bana türbanin önce dogru ve gerekli oldugunu.. Allahin Kur"an i Kerimde bildirdigi gibi.. "Ben herseyi senin Mantigina birakiyorum. Uyuyorsa yap inan, uymuyorsa, birak". bu durumda senden bir aciklama bekliyorum. . .. ... |
Hic biri dogru degil
Ileri gelir Türkler cok cok azdir, ama bunlarin hepsi dünya standardidir.....
Misal Atatürk, Kanuni Sultan Süleyman, Kenan Evren, Nuri Öztürk, Mevlana..... etc... Bu gibi insanlarimioz gercekten cok az ama hepside kendi branslarinda dünya standardi indanlardi ve insanlarda..... Bir orijinal Türk hicbir kaliba sigmaz..... Wie Bruce Lee einmal gesagt hat, "be Water mey fruiend be Water...." Su gibi olmalisin Cay kabindaysa cay olacaksin, su kabindysan su olacaksin, sarap kabindaysan sarap olacaksin..... Her zaman ve her yerde evrensel degerlere bagli olan zamanin sartlarina aninda ayak uydurabilen en klas Türktür..... |
Sen en iyisi devam gül
ben hic olmasa dinin orijinalini arama pesindeyim.... bir insan oldugum icin elbette hatam olackatir... beni insan yapan budur zaten.....
Sen ve senin gibiler fikir üretme zahmeti yerine, fikir üretenlerin fikirlerine karsi kafrayi yoruyorsunuz...... |
Kismen katiliyorum
bir deger olarak Orijinali korunulmasi gerek....
Belki ileride Kuran Arapcasi derside verilir okullarda.... Ich wäre dafür.... und würde sogar selber mitmachen, wenn ich die Zeit hätte |
Tja öyle olsun, sen öyle kabul et
Devletimizin demokratik sisteminde senin gibilerede yar var.....
Öyle bir sistem kurmusuzki..... en geri zekalisindan en ileri zekalisinada hitab edebilen bir sistem...... O yüzdendirki, TC Laik sistemi Kuranla tam icicedir........ Ama bunu anlamak öyle herkesin harci degil..... das stimmt aber |
özetle...
bir...
delinin biri kuyuya tas atmis kirk kisi ugrasmis.. iki... ölen insanin arkasindan konusulacaksa sadece hayr yad ediler. Aksi büyük günahtir... üc... ne sekilde olursa olsun dini yorum yaparken cok dikkatli olmak gerekir. Allah muhafaza imandan cikarsiniz haberiniz olsun... dört... hesabini veremeyecegin günahin altina girme! |
Ha ha ha....
Telefonda cok yanlis numara cevirdin galiba..... lächel lächel.....
Wähle das nächte mal richtig |
Merke dir einfach
was mit dem gesundem Menschenverstand nicht bereinbar ist, ist auch mit dem Kuran nicht vereinbar.....
|
HALLO FREUNDE UND FEINDE, ICH FAHRE
für 4 Wochen in die Türkei.... hem ziyaret hemd ticaret......
werde erst wieder mitte September da sein..... Wünsche allen im Forum weiterhin schöne Unterhaltungen........ ich werde hoffentlich gut erholt wieder mitmischen....... das ist sicher.... Bis dahin Selamlar, Sevgiler Enis |
muahaha
hastr..türksün diye dostummusun?..
stfu plskthx |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:22 Uhr. |