![]() |
Sonderschüler ??
Benim egitim seviyemi bilmiyor oldugun halde böyle asalik seyler yaziyorsun! Sana ancak su sözüm var. Müslüman olmadan insan olmayi ögren !
|
Vatani satan sihniyete tapiyorsunuz siz
ama bu ince noktalara girmek benim görevim degil. Kim kimi satti.
Siz kurtardik derken, düsmanin kültürüne niye merak sardiniz ?? Düsmanin kendinini sokmadik ama ahlakini kendimiz aldik !! |
Benim kanimda ermeni kani yok
terbiyeni bozma.
Ermenilerde insan ama ben onlardan olmadigima göre onlarada benzetilmemi istemem. Yorum yaparken biraz dikkat et. Bende sana o pis misyonercilerden birisin diyormuyorum ??! Sunu cok güzel ögrenmissiniz. Propoganda yapmayi !!! |
Avukatlik degil görevim
insanlik.
Burada dostca konusmak dururken asil siz küfüre bas vuruyorsunuz. Hepniz bir Elazizlersiniz. Ama ne anlatayim. .. |
Biz allahtan baska kimseye tapmiyoruz
Iftira etme !!
Biz ona buna tapiyorsak sende Yasara tapiyorsun anlamina gelir! Konuyu istedigin gibi ceviriyorsun cevaplar yok sadece propaganda ! |
Ben müslümanim
insallahda mümin olmaya calisiyorum.
Muhammedilik diye bir kavram var onu bir arastir ondan sonra sucuyum bucuyum de. Sen ancak yasarci olabilirsin ! |
ama bayraktar senin kafadasin degil
efendi !!! Karsinin kafasi kapali hatirlatayim!
|
einsteinin profsör ünvani yoktu efendi !
ohne Text
|
neye göre atiyorsunuz
ne yaptiginizi saniyorsunuz ??
Hadislerin tamamini atmak bilimsel bir arastirmadanmi ibaaret yoksa nedir ?? Onu cocuk bile yapar. Nerede bilimselligi bunun?? Adi yeniden yapilanma olan seyin ne hayir gelir |
Gercekler dedim efendi o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:15 Uhr. |