![]() |
Ich hatte dir schon gestern geantwortet
Leider ist das durch das *** system hier durchgefallen!
Wir sollten mal wieder darüber diskutieren :-) Musst du nicht mal wieder, hier irgendwas erledigen LOL ;-) Yine sana "Dahilikte" bulunurum ve bir WETTE daha yapariz hehheheehehhe ;-) (Bu sefer 100.Yil kirpi logolu pembe bir forma giyersin ama hhhahahhahhhahha) |
gönlüm zaragoza dan yana
fenerbostana karsi kim oynarsa semaptimi kazanir. kazanip yenerler insallah
|
Trabzonspora ödül
Futbol Federasyonu"nun Futbolda Şiddeti ve Düzensizliği Önlemek amacıyla aldığı önlemler paketi doğrultusunda oluşturulan Mavi Bayrak Komitesi, ikinci yarının ikinci haftasında Trabzonsporumuzu Mavi Bayrak ödülüne layık gördü. Ayrıca kulübümüz, Süper Lig"de haftanın en iyi fair play puanına sahip olduğu için 8000 YTL ödül aldı.
Link... <a href="redirect.jsp?url=http://www.trabzonspor.org.tr/haber.asp?MainID=448&PID=449&HaberID=30257" target="_blank">http://www.trabzonspor.org.tr/haber.asp?MainID=448&PID=449&HaberID=30257</a> |
sen bu isi biliyorsun patron :)
bu ne ya,,,bu forumun tüm ustalarini geride birakdin :)
aliconda durmadan haftanin iki maclarinda 6-0 skor tahmini vermese bile senin arkanda kalir :) ferhati"da solla göster fb gücünü :)) eminim sen bu sene kazanacaksin megale :))))))) |
o.T.
airdem efendidir und er meins auch wirklich aufrichtig :)
die liga braucht einen besen ?! ich mein eher das wir sondermüll in der liga haben,,,dafür reicht der besen nicht aus :) |
aynen :) o.T.
ohne Text
|
3 Yil...2 Ay...4 Gün !!!
Bütün Sporseverlere merhaba,
yukarida görmüs oldugunuz zaman birimi sizlere tuhaf gelmesin. Bu Foruma en son mesajimi iste "O" günü atmistim... Anlayacaginiz: Ülen sizle ugrasmaktan biktim...:))) Sade o zamandan kalan yandaslara cagri yapmak istedim: Bosylover ve Conson nerdeyseniz bana haber verin,ok. Parantez: Fenerdüsmanlari ve icimizdeki Zaragozzalilar, bosuna heveslenmeyin yarin size yem yok, cünkü gün bizim günümüz! Herkeze hayirli aksamlar Feytu (Saglikli Fenerli) |
hosgeldin :) o.T.
ohne Text
|
merhaba GENC :) o.T.
ohne Text
|
Ah ne güzel bir zevk :-))))
Yine büyüklügümüzün kanitini gösteriyorsun :-)))))
Bize karsi o kadar gerilediniz ki ... artik yabanci takimlardan medet umuyorsunuz! muahhahahahhahhaha :-)) Tesekürler Emre :-)))) Bari dürüstsün! al" NOT: Seni üzecegimiz icin simdiden üzgünüm! ;-) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:07 Uhr. |