![]() |
yani don"t think it, INK IT!
thinken yapmadan zaten inken olmaz belki ondan mi beklentilerim biraz fazla oluyor?
Mir vergeht die Lust beim Lesen dieser Texte und schon gar nicht hätte ich dann noch Lust darauf zu antworten. |
Lieber eine Gurke/ Hiyar als ein ....
möchtegern König, der abgehoben glaubt, über Macht zu verfügen und Schaden anrichtet.
Sen ilk önce namazlarini kil, ama dosdogru, o zaman belki, ins Allah hidayetine erersin, öyle kolay degil ve sonu yok... Zekatini ver, oruclarini tut, hac a git, zikr et... |
Sen bunlari yapiyormusun YALANCI?
Su dünyanin ötesine
vardim diyen yalan söyler DAIMA BES VAKIT NAMAZI KILDIM DIYEN YALAN SÖYLER.... Erklär mal das Gebet, wie verrichtest Du es? |
Kul ve Allah arasina kimse giremez..
kimse..sende degil...özel...ve kopya cektigimi okusaydin, gene yazmam gerekmezdi..ama senin icin ...tekrar..
Sevablar ve günahlar gizli kalirsa, daha hayirli. Söyle bana niye, bir düsün niye??? |
i will,..
but don"t use several nicks, ok? ;O)
|
Devletin Tarifi:
Belli bir topragin üzerinde insanlarin arasindaki süreklilik ifade eden iliskileri düzenleyendir.
|
Rasidi Hilafet mutlaka kurulacak
Bu bir hayal veya ütopya degildir. Artik 81 yildan beri Müslümanlarin üzerinde zobalikla uygulanan rejimler bitmistir.Yakin zamanda inanmadiginiz Devlet karsiniza cikacaktir.
|
Ben tercüme demem.. cünkü Prof
degilim.... o is uzamnlarin isi....
Bnimde görevim onlara inanmak ve onlarin gösterdigi sekilde dini anlamak... ve normal insan akliyla olabilirmi olamazmisini gözden gecirmek... Ve bende mevcudi ISlam anlayisi Kuranin disndadir..... Su anki Müfessirlerin anlattigi din, kannatimce cok cok daha iyi ve Kuranin ruhunada yakisiyor.... Yani Kurani Kuranin cercevesinde zaman göre yorumlamak sarttir |
Benim Objektiv olamk Ruhuma islemistir o
ohne Text
|
Onlari yönetecek Üstad beyinler
olamyinca en yi saker bile hic bir seye yaramaz....
Bilki Ramboyuda egiten bir Colonel vardi.... schon vergessen |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:13 Uhr. |