![]() |
Wenn er wieder so spielen kann
wie früher, dann sicher... im Augenblick kommt er nicht mal in die U18 rein
|
Fall Hoyzer
... da nehme ich Ulusoysuz seine Ära und schaue die ganzen Unregelmäßigkeiten an ...
In der Bundesliga ist wahrscheinlich nur 1/10 von dem gelaufen, was in der Türkei gelaufen ist! TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM ! al" |
ne konyaymis :)))
10 kisi dedinde
krali ve necatiyi unuttun |
Wieder ein super Tor von ihm :)) o.T.
ohne Text
|
necati und die fallrückziertore...
langsam wird es ja unheimlich...
denken wir nicht alle ein bissel nach klaus fischer nach??? :PPpP |
FC - burghausen 8-1
einfach nur *geil*
2 x podolsky (wieder) 2 x scherz 1 x Lell 1 x ebbers 1 x Kostantinidis 1 x voigt nur noch 4 monate dann wieder erstklassig und aachen steigt nicht auf :p |
eindeutig verkauft;-)
wird wohl bei gs unter sonderaufwendungen abgeschrieben
naja ohne glück klappts nicht. das tor von necati war wirklich ein hammer, aber der kopfball von akagündüz war auch nicht schlecht schade |
o neydi be :)
8 yermi bi 2 lig takimi ?!?!
gospodarek aglamistir :) |
Nihat takımdan(San Sebastian) ayrılıyor!
Nihat takımdan ayrılıyor !..
Real Sociedad Kulübü, Türk futbolcusu Nihat Kahveci’nin takımdan ayrılacağını açıkladı.. Kulüp Sportif Direktörü Roberto Olabe, San Sebastian’da düzenlediği basın toplantısında, ‘Tarih veremem ama, Nihat maalesef yakında takımdan ayrılacak’ dedi.. Nihat’ın halen kulübüyle 1,5 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu da hatırlatan Olabe, ‘Kendisine sözleşmesini uzatmayı teklif ettik. Ancak, kabul etmedi. Anladığımız kadarıyla gitmek istiyor’ diye konuştu. Nihat ise konu ile ilgili olarak, ‘Ben, kulüp mali sıkıntıda olduğu için, sözleşmeyi uzatma teklifini kabul etmedim, ‘sonra görüşelim’ dedim. Real Sociedad’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Eğer ayrılırsam da, Türkiye’ye kesinlikle dönmem. Türk takımları boşuna hayalimi kurmasın’ açıklamasını yaptı. Kaynak:(Hürriyet) not. Hürriyet alinmis bi haber.dogrumu yanlismi bilemicem.bu türlü haberler bazen dogruda oldugu halde,Nihatin kararina "cok iyi" diyorum.Bu her türlü takimda basarili olabilir.Nihat Barcelona"ya yakisir :) Istnabul"a geri dönmemesi"de "cok iyi" bir karar.Geri adim atmis olur ozaman. <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100475" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100475</a> |
Das war gestern kein Fallrückzieher! :)
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:55 Uhr. |