![]() |
Cavcav, Ulusoy ve Aydina :-D o.T.
ohne Text
|
:) cok emin olmanin cezasini bir kismini
dün aksam ödediniz. Bence dikkatli olmaniz gerekir, verdiginiz demeclerde :P
|
O Aydin sayesinde Rizeden puanlari
kaptiginiz icin mi??
:)) |
bu haftalik hoscakalin
sevgili futbolsever arkadaslar ,
yarin aksam hayirlisiyla türkiye´ye yani bir hafta tatile ucuyorum . hepinize oddsetlerde bol sanslar . cuma´ya görüsmek üzere top saydirmayi ihmal etmeyin |
iyi yolculuklar
kendine iyi bakarsin orda umarim..
hoscakal ve iyi tatliller gez : seni kiskanan :( |
stimmt, gestern war ein guter tag im...
...fußball...
fb nin yenilgisine cok sevindim (damit gencler uns nächstes jahr wieder so erfolgreich im uefa cup vertretetn kann), aber HAUPTSACHE REAL HAT VERLOREN *oooooch* gs-ryan... |
HITZFELD zu CHELSEA ???
unser armer freund abramovic möchte nun für nächste saison otmar hitzfeld nach chelsea holen...er soll ragnieri ablösen weil ihm zu wenig erfolg vorgeworfen wird...
aber hitzfeld soll einen vertrag bis 2005 haben und daher nicht gehen können/wollen... dazu sag ich nur ---> ABRAMOVIC JUCKTS WENIG, DER KAUFT DEN FREI WENN ER WILL DENK ICH ;o) was denkt ihr? würde er zu chelsea passen und denen mehr erfolg bringen? |
o.T.
D.Bakır - Beşiktaş 1:4
G.Antep - Samsun 2:0 Konya - Adana 2:0 G.Saray - Ç.Rize 1:1 G.Birliği - A.Sebat 3:0 İstanbul - Malatya 0:1 Trabzon - Denizli 1:1 Elazığ - A.Gücü 1:2 F.Bahçe - Bursa 1:1 |
schwuli beckham auch zu chelsea?
nachdem real seine ablöse auf 200 mio euro festgelegt hat hat sich sofort wieder unser armer freund abramovic gemeldet und real 210 mio geboten...ich denke er wird gehen, weil er immer noch nicht in das spiel von real passt...da tummeln sich zu viele gute mittelfeld spieler und von daher muss beckham oft positionswechsel machen, wie zb. def-mittelfeld...
gs-ryan |
my tahmins --->
19 20:00 D.Bakır - Beşiktaş 1:2
20 13:30 G.Antep - Samsun 2:0 20 13:30 Konya - Adana 3:2 20 19:00 G.Saray - Ç.Rize 3:1 21 13:30 G.Birliği - A.Sebat 4:1 21 13:30 İstanbul - Malatya 1:1 21 13:30 Trabzon - Denizli 2:2 21 13:30 Elazığ - A.Gücü 2:2 21 19:00 F.Bahçe - Bursa 4:3 |
jajaja da zwitschert er wieder...
...allein in den letzten 2 spielen gegen gs hätte sogar ein blinder gesehen das der schiri gekauft war...aber size yakisir bunlar ;o)
zavallibahce LOL ULTRASLAN ryan |
nun ich
19 20:00 D.Bakır - Beşiktaş 1:2
20 13:30 G.Antep - Samsun 1:1 20 13:30 Konya - Adana 1:2 20 19:00 G.Saray - Ç.Rize 1:0 21 13:30 G.Birliği - A.Sebat 1:0 21 13:30 İstanbul - Malatya 0:0 21 13:30 Trabzon - Denizli 2:3 21 13:30 Elazığ - A.Gücü 2:2 21 19:00 F.Bahçe - Bursa 3:3 |
Bol eglence ve istirahatler dilerim :) o
ohne Text
|
Nicht jeder ist käuflich. Vor allem
nicht von den Bayern!
:) Vermezler valla bana sorarsan :)) |
Fänd ich gut, weil ich ihn nicht mag :P
ohne Text
|
du bist ein wenig weit vom theme würd
ich sagen oder????
ben diyom ANKARA sen diyon G.... kara hehe |
ben sizin 6-0 cevap yazdim genele degil
ohne Text
|
vielleicht weil gencler mitte der woche
uefa spiel hatte und fener nicht??
|
ich denke wenn bayern weiter schlecht...
...spielt und die am ende der saison 3-4. sind wird er gehen...
nur wer wird dann die bayern trainieren ist die frage... |
aynen geri iade :-D o.T.
ohne Text
|
Aydinin kural hatasini FB"ye mi yüklü-
yorsun ???????
|
lö UltraChats yine birseyler söyledi! :D
ohne Text
|
Terim? :) o.T.
ohne Text
|
Eh, hier spricht Erfahrung :D o.T.
ohne Text
|
Hayir, ama onun sayesinde, yani
yaptigi hata sayesinde bir puan yerine üc puan aldiginizda, sorun yoktuda, dün aksam turu gecemediniz diye mi hatali oluyor?
Ayrica maci bende izledim 30uncu dakikadan sonra. Bir iki pozisyonda sari karc cikarabilirdi ama sonucu degistirecek derecede hatali karar vermedi. |
der wäre echt ne gute alternative...
...zumal er dort mehr geld zur verfügung hätte und sich somit seine lieblingsspieler kaufen könnte...
aber bayern ist ein wenig türken-feindlich das ist ja bekannt von daher siehts schlecht aus ;o) |
:)
daha 9 hafta var hersey olabilir
|
Fenerbahce Sampion!cekemeyenler catlasin
19 20:00 D.Bakır - Beşiktaş 2-1
20 13:30 G.Antep - Samsun 1-0 20 13:30 Konya - Adana 2-1 20 19:00 G.Saray - Ç.Rize 1-1 21 13:30 G.Birliği - A.Sebat 1-2 21 13:30 İstanbul - Malatya 2-0 21 13:30 Trabzon - Denizli 3-1 21 13:30 Elazığ - A.Gücü 1-2 21 19:00 F.Bahçe - Bursa 2-2 |
arkadaslar mehmet yozgatli ve kemal
in sakatliklari hakkinda bilginiz var mi?sampiyonluk icin önümüzde bursa engeli var o maca kadar ikisi de hazir olacak mi? ne kadar ciddi durumlari bilgisi olan lütfen bana bildirsin. benim bildigim fenerbahce taraftari yine kadiköyü dolduracak 55000 kisi orda fenerbahce diye diye bagiracak hooijdonk, tuncay, nobre sahada bizler televizyonlarda sehircimiz stada kenetlenip bu maca ölümüne asilacak. haydi fenerim vur davula bir daha herkes inlesin.
|
Daum, "Futbolcularımı Kutluyorum"
Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Türkiye Kupası yarı final maçında Gençlerbirliği"ne 4-2 yenilerek, hayal kırıklığı içinde kupadan elendiklerini söyledi.Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına, futbolcularını mücadelelerinden ötürü kutlayarak başlayan Daum, ""Maç içinde pes etmeden mücadeleyi sürdürdük. 2-1"den sonra gerekli şans yanımızda
yoktu. Rakibimiz 2-0 öne geçince 2-2 yapıp oyunu lehimize çevirerek uzatmalarda kazanacağımız düşüncesindeydim. Ama golü bulamadık"" dedi. HAYALKIRIKLIĞI İLE ELENDİK Daum, şöyle devam etti: ""Bu tip önemli maçlarda ayrıntılar çok önemlidir. Biz ayrıntılarda hata yaptık. Genç bir takım olduğumuz için, bazı oyuncularda zaman zaman iniş-çıkış oluyor. Birinci ve ikinci golde bunu gördük. Sonuç olarak hayal kırıklığıyla kupadan elendik. Rakibimiz iyi bir oyun sergiledi."" Gençlerbirliği"nin ligde geçen hafta yapması gereken Adanaspor maçının ertelenmesini anımsatarak, bu konuya esprili bir yaklaşım gösteren Daum, ""Artık sadece yapmamız gereken, lig şampiyonluğuna konsantre olmak. Dinlenmemiz lazım. Hem fiziksel, hem beyin olarak. Çünkü Futbol Federasyonu"nun bu hafta sonu yapacağımız maçı erteleyeceğini sanmıyorum"" diye konuştu.Daum, bu konuyla ilgili bir başka soruya da, ""Ağlamak ya da sızlanmak istemiyorum. Yenilgimizin sebebinin bu olduğunu da söylemedim. Bunun oyun planıyla alakası yok. Bugünkü hataları hiçbir maçta yapmamamız gerekir"" yanıtını verdi. ERKEN HAVAYA GİRMEMELİYİZ Fenerbahçe"nin, bazı çevrelerce, henüz sonuca ulaşmadan hem lig şampiyonluğunu, hem de Türkiye Kupası"nı kazandığının ısrarla söylendiğini ifade eden Daum, ""Ama görüldü ki, sonuç böyle olmadı. Bu yenilgiden ders aldık ve ayaklarımız yere basmaya başladı. Bu durumun önümüzdeki lig maçları için takımıma konsantrasyon etkisi sağlayacağına inanıyorum"" dedi. Daha önce birçok maçta yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle kadronun dışında bıraktığı Petkov"u, antrenmanlarda iyi olduğu için takıma aldığını anlatan Daum, Serhat"ın da tek devreyi çıkarabileceğini düşündüğünü, daha erken oyuna girmesi gerekeceğini ise hesaplamadığını kaydetti. |
evet az önce ögrendim sakatliklar cok
ciddi kemal sezonu kapatti maalesef ve yozgatli da 3 hafta yok:
Takımımızın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta Mehmet Yozgatlı ile Kemal Aslan`ın sakatlanması moralleri bozdu. Kemal`in sağ ayak arka bölümündeki kemiğinde kırık tespit edildiği ve bu oyuncumzun sezonu kapattığı, Mehmet Yozgatlı`nın ise sağ ayak yan bağlarında kopma olduğu ve bu oyuncumuzun da 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. |
BENCEDE
bencede fenerli arkadaslar artik plagi degistirse diyorum - neki öyle papagan gibi sürekli 6-0??!!! :-))SIKTI artik
|
Şampiyonluğun Diyetini Ödedik !
Bazen çok şey isteriz ama gerçekleşmez. En büyük isteğimiz 2 kupalı bir şampiyon olarak görmekti Fenerbahçe"yi bu sene. Olamadı...
İşin bir çok yönünü arkadaşlarımız belirtmiş. Bence en önemlisi, bu mağlubiyetle üstümüzdeki nazarı attık. Negatif enerjimizi boşalttık. Ama en büyük üzüntüm, sakatlanan futbolcularımız ve dayak yiyen taraftarlarımız... Bazı maçlar vardır, o gün kendinizi bir tedirgin ve huzursuz hissedersiniz. Sanki bir şeyler olacakmış gibi hissedersiniz. Ve biz bu tür maçları neredeyse her sene oynuyoruz. 2 sene önce 2-2 lik Malatya maçından hemen hemen aynı yerde Mirkoviç aynı şekilde topu kaptırmış ve aynı şekilde golü yemiştik. O gün takım olarak iyi oynasak bile, şansımızı pozitif hale dönüştüremedik. M. Denizli zamanında oynanan Denizlispor kupa maçı da aynı şekildeydi. Tonlarca gol kaçmış, ve sonuçta yine elenmiştik. Dünkü maçın sinerjisi de bu şekildeydi. Ama dün ödediğimiz bu bedel, yaşayacağımız şampiyonluk mutluluğunun ispatıdır. Neden mi? Dikkat ederseniz biz, Beşiktaş"tan gerideyken onlarka oynayacağımız maçı kazanacağız gözüyle hesap yapıyorduk. Ama şimdi önde olduğumuz için, o maçı kaybetmeme psikolojisi içinde olacağız. Hele ki puan farkı açılırsa, o maçı kaybetsek de olabilir ihtimalini düşüneceğiz. İşte dünkü maçın bizde oluşturduğu ileriye dönük sinerji de bu. Bir arkadaşın dediği gibi, tüm olumsuzlukların bir araya toplandığı böyle bir maç bir daha olmaz. Biz sıramızı savdık. Belki bu yolda kupayı kaybettik, belki sakat verdik ve hatta dayak yedik ama bu sadece bizim takıma ve şampiyonluğa olan inancımızı artırdı. Böyle oynayan bir takıma da bu yakışır. Aslında dün kaybeden biz değildik. Biz dün gece çok şey kazandık. Kazanmanın anlamını bilmeyenlere rağmen... |
hehe
fb fan und gib für das spiel eine 0, so muss dat sein james ;o)
|
6:0 & 0:5
die neuen binomischen Zahlen :D
|
:o)
Ich wollte Platz 1 :)
aber wäre für meiner "ersten saison" hier auch mit dem Platz unter den ersten 3 voll zufrieden :) |
Kemal sezonu kapatmis, Mehmet bu hafta
oynayamayacakmis.
|
Yahu, anlamiyormusun yoksa anlamak mi
istemiyorsun?! Ayni konuyla ilgili makalelerini digerine eklesene be adam!
Hör endlich auf damit!!! |
o.T.
19 20:00 D.Bakır - Beşiktaş 2-2
20 13:30 G.Antep - Samsun 1-0 20 13:30 Konya - Adana 4-0 20 19:00 G.Saray - Ç.Rize 2-2 21 13:30 G.Birliği - A.Sebat 2-1 21 13:30 İstanbul - Malatya 1-0 21 13:30 Trabzon - Denizli 2-3 21 13:30 Elazığ - A.Gücü 1-0 21 19:00 F.Bahçe - Bursa 4-1 |
Tahmin yarismasi 2.sayfada,cuma basliyo!
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:25 Uhr. |