Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

SevtapTuran 24.12.2014 17:13

lese:
http://juergentodenhoefer.de/7-eindr...ierigen-reise/

24.12.2014 17:17

Yeni yila girerken....

Aslinda cok berbat bir yildi..Kelle kesen,kadinlari köle gibi satan ve alanlari gördük,yasamaktan igrendik.Ben insanligimdan utandim.Türkiyedeki Fasist diktatöryaya hic deginmiyorum bile...Direnenlerde vardi,gece uykumuzdan uyanip acaba bir gelisme oldumu diye,bekledigimiz zamanlar,gencecik cocuklarin umut icin SIKTIGI her kursunda,yüregimize su serpildi,ama her kaybettigimiz bir can icin dünyayi yakmak istedim...Direnis yili oldu bence,özellikle kadin savascilarin önünde saygiyla egiliyorum...Insanlik icin direnen,direnis icin protestolariyla destek veren,en ufak bir katki saglayan tüm insanligin önünde saygiyla egiliyorum...Umutlu YILLAR

SevtapTuran 24.12.2014 17:24

benim yalniz,güzel, cennet türkiyem,
heryerinde kuyunu kazanlar olsada ayaklarinin üzerinde hala duruyorsun.
bakalim ne kadar :(

24.12.2014 18:20

Was denkt ihr gerade ?

Önceden olsa bırak gitsin, aşk tek kişilik derdim. Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim… Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış…

(İclal Aydın)

25.12.2014 16:00

Yuh Sıze Kara Kadılar!

Yuh Sızın Adeletınıze!hırsız,sapık Ve Katıller Berat Eder,16 Yasındakı Cocuk,sultana Hakaret Ettı ıddıasıyla Tutuklanır!ıyıkı Kaftan Falan Gıymıyor Bu Kara Kadılar! Vurun Kellesını Derlerdı....

SevtapTuran 25.12.2014 17:20

sakiz cigniyorum

cesmenin sakizini cigniyorum, dünyanin en pahali sakizlarindan birisi. nedenmi? dogal olani, mastix vee bu nadir agaclar mesela bizim ülkemizdede yetisiyor. neden agaclarimiza deger vermiyoruz? dünyanin en güzel tabiatlarindan birisine sahibiz ve sonuca bakin:(
bir bakin:
http://sakizagaci.gen.tr/

Lara_ 25.12.2014 17:39

Neye deyersin Hayat

Yakla$an yeni yillar,bayramlar,dogum günleri,bize verdigi heycani co$kusu kadar geri tepen
anilarla nasilda hüzünlere bogar,degi$mi$ hayatlarimiz,degi$mi$ yollarimiz,degi$mi$ yüzlerimizle ya kaybettiklerimizle eksilen yanlarimiz ,cogaltilan yanlarimizla..
sonra dü$ünmek kendinden bile gizlice
güldügün ,sevindigin $eyler sonra hüzünlendigin ,agladigin $eyler oluyor ya
özlediklerin sonradan özlemediklerin oluyor ya
dü$ünyorsun i$te neye degmezsin ya da neye deyersin hayat

25.12.2014 17:55

Was denkt ihr gerade ?

"Kokusuna asik oldugun birinden nefret edemezsin..."

25.12.2014 17:59

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103126)
cesmenin sakizini cigniyorum, dünyanin en pahali sakizlarindan birisi. nedenmi? dogal olani, mastix vee bu nadir agaclar mesela bizim ülkemizdede yetisiyor. neden agaclarimiza deger vermiyoruz? dünyanin en güzel tabiatlarindan birisine sahibiz ve sonuca bakin:(
bir bakin:
http://sakizagaci.gen.tr/

Zeytinagaclarimiza´da sahip cikamiyoruz biz. Böyle dangalak bi halk´iz iste.
Bildigim kadariyla zeytinlerimizi italyanlari satiyomusuz ve onlar bizim güzelim
zeytinlerimizi italyan zeytinyagi olarak pahalli pahalli dünyaya sunmaktaymis....

25.12.2014 22:42

.....

Ayrılıklar değil, ayrıntılar öldürür aşkı; Gidenler önce iyi ki tanıdım derler, Sonra da çok seviyorum .. Ve sonra ’’ iyi ki ...’’ vapurları , ’’ Keşke’’ limanlarına hareket eder .. ...Ve giderler ... Çünkü kendince haklı nedenleri vardır hep , Çünkü ’’ bencil ’’ lik ’’ sencil ’’ liğe uğramak istemez . Mesela aşkta gurur olmaz derler, Ama olduğu içindir oysa bunca kalp kırıklıkları .. Çünkü ayrılıklar değil, ayrıntılar öldürür aşkı. Ve giderler .. Fakat gittikleri yerde buldukları , Koskoca bir hiçtir çoğu zaman. Geride kalanlarıysa hârabe sanırlar . Zafer kazandıklarını mutlu olacaklarını sanırlar, Oysa hem ateş yakıp , Hem içinde durup , Hemde yanmadan kalamazsın. İşte bu nedenle aslında zafer gidenlerin değildir. Ama geride kalanların da değildir. Zafer yalnız ihanetindir . Özdemir ASAF

SevtapTuran 25.12.2014 23:21

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103135)
Zeytinagaclarimiza´da sahip cikamiyoruz biz. Böyle dangalak bi halk´iz iste.
Bildigim kadariyla zeytinlerimizi italyanlari satiyomusuz ve onlar bizim güzelim
zeytinlerimizi italyan zeytinyagi olarak pahalli pahalli dünyaya sunmaktaymis....

inanamiyordum ama artik düsünebiliyorum.türkiyede artik para icin "herseyini" satanlar cogalmis. herseyini demekle ne demek istedigimi anlayan anladi.
güzelim sahil kentlerine uzun bir aradan sonra gidip ve saskinca: eskiden heryer portakal tarlalari dedigimde, kenar masadakilerden bir ikisi: benimde olsa heryeri satardim. düsünsene otelle ne kadar para kazanirsin, portakal tarlasiyla ne kadar.

galiba bu insanlar bir gün bu otelleri, betonlari yiyeceginimi saniyor? yoksa kahitlari. yazik vatan kimlere kalmis.

25.12.2014 23:52

.....

KANMADIM Kanmadım hiçbir şeye Sana kandığım kadar, Vücudumda tüm nefes Adın andığım kadar En geniş sınırları, Hayal et nerededir Cehennemlerin çapı Sana yandığım kadar… Diyorum ki bütün aşk Senin içinde nihan Banmadım hiç birine Sana bandığım kadar Hayallerim genişti, Sen gelince değişti Gözündeki kirpiğin, Evren sandığım kadar Özdemir ASAF

SevtapTuran 26.12.2014 11:37

"25 Aralık 2014 Perşembe Gaziantep'in kurtuluşunun 93 yıl dönümüydü. Londra Konferansı’nda İngiliz delegeleri:
“Yunanlılara daha çok destek verelim. Artık Türklerin işini bitirsinler” anlamında konuşunca, Fransızların yüksek komiseri olup, Çanakkale’de sağ kolunu kaybeden General Guro, pardesüsünün boş kolunu sallayarak ayağa kalkıyor:

“Beyler siz hayal görüyorsunuz! Türklerin işini Yunanlılar mı bitirecek?.. Biz, koca Fransız devleti, bir Antep Sancağı ile başa çıkamadık!..”

General Gouraud (Guro)

*Görselde Gaziantep yıkılmış ancak bayrağımız indirilememiş....

https://www.facebook.com/turkcenindi...reketi?fref=ts

26.12.2014 12:38

Turan

Turan;Farsca bir kelime oldugu halde,irkci,kelle avcisi barbarlar tarafindan,bir ülkü olarak kabul edilmis.:))Turan,iranlilarin türklere taktigi isimdir,Tipki Tümirlenk gibi(YANI TOPAL TIMUR)Sözlükten bakip,burda bir iki kara cahile alinti yapim dedim,sözlükler bile degismis:)))Bir örnek verim mesela; "birçok kürt vatandaşının bi türlü kabul ve tahammül edemediği bir sözdür. milletler arasındaki en büyük en yüce millete verilen isimdir." Bu alinti bir sözlükten,burdan bile bu insanlarin nasil irkci oldugu görülebilir...Ayrica sözlüklerde Türk irki diye birsey geciyor;yok öyle bir irk,Irklar,Siyah,Beyaz,Sari ve KIZIL olarak dörde ayrilir....Ulus la Irk i birbirne karistiran sözlüklerin ne derece güvenilirligi olabilri ki?Bu yazilanlari oldugu gibi kabul eden insanlarin da zeka seviyesi ne olabilir?Lütfen insanlik tarihi ile ilgili seyler konusuldugunda,daha bilimsel seylere basvurun!

26.12.2014 12:41

Barbar

Bir kücük bilgi daha; BARBAR eski yunanlilarda yabanci anlaminda kullanilan bir kelime,fakat zamanla,insan kiliginda oldugu halde hayvan gibi davranan insan ve kavimlere takilan bir isim olmus...

SevtapTuran 26.12.2014 13:59

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103150)
"25 Aralık 2014 Perşembe Gaziantep'in kurtuluşunun 93 yıl dönümüydü. Londra Konferansı’nda İngiliz delegeleri:
“Yunanlılara daha çok destek verelim. Artık Türklerin işini bitirsinler” anlamında konuşunca, Fransızların yüksek komiseri olup, Çanakkale’de sağ kolunu kaybeden General Guro, pardesüsünün boş kolunu sallayarak ayağa kalkıyor:

“Beyler siz hayal görüyorsunuz! Türklerin işini Yunanlılar mı bitirecek?.. Biz, koca Fransız devleti, bir Antep Sancağı ile başa çıkamadık!..”

General Gouraud (Guro)

*Görselde Gaziantep yıkılmış ancak bayrağımız indirilememiş....

https://www.facebook.com/turkcenindi...reketi?fref=ts

ne derlerse desinler. düsmani kovduk ya ülkemizden ona bak sen dediklerine degil. övüne övüne bayragimizi gururla salliyoruzya ona bak sen. sen bu haberdeki resme bak gaziantepi ne hale getirmisler ve bayragimiz hala dalgalaniyor. yattiklari yer nur olsun askerlerimizin.

26.12.2014 14:02

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103134)

wow..... da könnte was wahres dran sein ..... :cool::cool::cool:

26.12.2014 16:30

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2103170)

wow..... da könnte was wahres dran sein ..... :cool::cool::cool:

Is soo Sistaaaa :))))

26.12.2014 16:39

Was denkt ihr gerade ?

Laaa bu neee beeeeaaaaaaaa... muss über die Feiertage arbeiten und die
Deutschen sind ja mit Essen anschleppen genauso schlimm wie die Türken..

Bu gidisle 2 Kilo alcam anasini satiiiimmmmm

26.12.2014 17:04

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103176)
Laaa bu neee beeeeaaaaaaaa... muss über die Feiertage arbeiten und die
Deutschen sind ja mit Essen anschleppen genauso schlimm wie die Türken..

Bu gidisle 2 Kilo alcam anasini satiiiimmmmm

hahhaaha yandin pleasuree yandin. :eek::eek::eek:
:D

26.12.2014 20:39

Was denkt ihr gerade ?

Nix looos oda wassss hier ??!

26.12.2014 20:42

Was denkt ihr gerade ?

https://www.youtube.com/watch?v=FQniisyjpHo

26.12.2014 20:44

Was denkt ihr gerade ?

https://www.youtube.com/watch?v=Gx7_J1o5ODk

26.12.2014 20:53

Was denkt ihr gerade ?

https://www.youtube.com/watch?v=Jx0rIZ6pJ88

26.12.2014 22:54

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2103021)
Vaybee'ye 2012'nin sonlarinda gelmistim. ilk zamanlar güzeldi, sonrasi zorla durmak gibi oldu...her seyi tadinda birakmak gerek, 2012'de ve 2013'ün baslarinda benimle beraber konulara yorumlar yapan tüm arkadaslarin iyi oldugunu umuyor, yolunuz hep acik olsun diyorum...
Bende, o zaman burada bulunupta simdi burada bulunmayanlar gibi forumdan insallah ayriliyorum...

herkese iyi forumlar dilerim....

yine gittin cakabey. ilk defa degil, belki son defa olur. belki olmaz..
umarim hayatinda diledilerini basarirsin. hedeflerine ulasirsin..
sana ömründe hakkinda hayirli olanlari diliyorum..

26.12.2014 22:55

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103134)

....sevmedigin birinin kokusunu sevemezsin.
Nice mutlu asklara..

26.12.2014 23:00

Her taraf bembeyaz, masum bir örtünün altinda kayip..
umutlar, izler ve adimlar..
sanki dünya bir kefene sarilmis, ta ki yeniden dogana kadar. günes kefeni acana kadar..
gecenin karanligini aydinlatan, tertemiz bir örtü..
her taraf susmus.. üzerine attigin ilk adim, gecici..
sadece bir anlik bir iz..
senin icimde biraktigin ses gibi..
eriyip gidecek.
bugün var, yarin kaybolacak.
üzerinden gecen insanlar, iz birakacak, ta ki gecene kadar. unutulana kadar.
yeniden yagana kadar. ama onunda üzerine baskalari iz birakacak.

bazi hissler, kar gibi. buz gibi, bir kefen. bem beyaz masumca bir örtü.
sicakta eriyen kar.

27.12.2014 11:01

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2103197)
....sevmedigin birinin kokusunu sevemezsin.
Nice mutlu asklara..

Yaa dur hele feyzaaaa.... nice mutlu yillarA tamada...asklara olmasinda nice O MTLU ASK OLSUN olmazmi :-);-):-D

Lara_ 27.12.2014 11:36

Ben artik UNO$ 'u midesi kaldirabilen ,UNO$dan igrenebilmeyen herkesten ,tüm samimiyetimle
igreniyorum

Yok daha fazlasini yapiyorum VAYbee yöneticileri Sizlere NURBANU ve LARAnin PASSWortunu teklif ediyorum,Chat odasina girin kendiniz $ahit olun.Küfrcüler ,Ki$kirticilar,Iftiracilar Mutlanir,Kendini savunanlar söz hakki taninmadan atilir

27.12.2014 15:12

katiliyorum

ellerine saglik canim
Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2103230)
Ben artik UNO$ 'u midesi kaldirabilen ,UNO$dan igrenebilmeyen herkesten ,tüm samimiyetimle
igreniyorum

Yok daha fazlasini yapiyorum VAYbee yöneticileri Sizlere NURBANU ve LARAnin PASSWortunu teklif ediyorum,Chat odasina girin kendiniz $ahit olun.Küfrcüler ,Ki$kirticilar,Iftiracilar Mutlanir,Kendini savunanlar söz hakki taninmadan atilir

27.12.2014 20:51

Was denkt ihr gerade ?

Bir kadini sokak ortasinda DÖVEBILIR, hatta ÖLDÜREBILIRSINIZ.
Fakat ÖPEMEZSINIZ, halk buna tepki gösterir.
Cünkü cok duyarli toplumuz !

Lara_ 27.12.2014 23:26

igreniyorum

Imogdi 28.12.2014 06:11

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2103196)
yine gittin cakabey. ilk defa degil, belki son defa olur. belki olmaz..
umarim hayatinda diledilerini basarirsin. hedeflerine ulasirsin..
sana ömründe hakkinda hayirli olanlari diliyorum..

ich bin überwältigt wie im AKP-Lager die schnelle Liebe (alias Quickie)
funktioniert ...

28.12.2014 10:05

Köpeklere kemik atalim:)))))))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103169)
ne derlerse desinler. düsmani kovduk ya ülkemizden ona bak sen dediklerine degil. övüne övüne bayragimizi gururla salliyoruzya ona bak sen. sen bu haberdeki resme bak gaziantepi ne hale getirmisler ve bayragimiz hala dalgalaniyor. yattiklari yer nur olsun askerlerimizin.

KIZKURUSU ac kaldin sen,gel kemigin burda gel kucu kucu :))))))))

28.12.2014 10:47

pkk nın anasını işbirliği ile sikiyoruz

Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103326)
KIZKURUSU ac kaldin sen,gel kemigin burda gel kucu kucu :))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=NqfomHVmlw8

Lara_ 28.12.2014 11:31

Ben artik UNO$ 'u midesi kaldirabilen ,UNO$dan igrenebilmeyen herkesten ,tüm samimiyetimle igreniyorum

28.12.2014 17:40

was denkt ihr grade ?

Vorsaetze fuers naechste jahr

Also naechste jahr moechte ich auf jedenfall heiraten.
Und eure vorsaetze ?

28.12.2014 20:56

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103344)
Vorsaetze fuers naechste Jahr

Also naechstes Jahr moechte ich auf jedenfall heiraten.
Und eure Vorsaetze ?

Mach doch ein Thread zu diesem Thema auf. :):):)

30.12.2014 20:39

2015

Tüm arkadaslara,yeni yilda basarili saglikli bir yil dilerim!Umarim 2015 size mutluluk getirir,en cok eksik kaldigimiz,kendimize yetemedigimiz sey;paylasarak dünyayi mutlu kilmak,bu mutlulugun parcasi olmak....Simdi en cok KIRILDIKLARIMIZI isteriz,fakat KIRANLARIN hep bir gerkecesi vardir,gerekcelerin ortadan kalktigi bir yil olsun 2015...Iyi seneler!

Lara_ 01.01.2015 14:49

Kapimin önünü süpürüyorum..)

Ben aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan,sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken evin icerisinde klip tadında yürümekten kendini alamayan.) girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan, masaya oturduğu zaman ilk olarak ayaklarını koyacak yer arayan, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan.))Cok sevdigi bir Kitapi bikip usanmadan defalarca okuyan,ve okudugu her Kitapta kendinden birseyler bulan.
Azmin,inancin ve emegin oldugu yerde, hayatta insanin erisemeyecegi hic bir sey yoktur düsüncesiyle yasayan asla inanclarindan ve dogrularindan vaz gecmeyen,sonuna kadar mücadele eden ,kazanmışlıkları ve kaybettikleriyle güçlenen koca dünyanın bir nedeni de ben olayım diyen bir insanım."

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:28 Uhr.