![]() |
cumhuriyetinizin de hilafetinizin de
icine ederim sizin..
al birini vur ötekine.. adam olun adam böyle bosbos tartisacaginiza.. kischkisch amcaniz size bir akil fikir asisi yapsa fena olmaycak |
DÜSMANLIKMI CEHALETMI ???
"Ey iman edenler,Allah`tan korkun ve sadiklarla beraber olun" 9/119
. . . "Ey iman edenler,Allah`tan korkun,O`na yaklasmaya vesile arayin.O`nun yolunda cihad edin"5/35 BILMEDIGINDENMI BÖYLE DÜSÜNÜYORSUN YOKSA DÜSMANLIGINDANMI ..... BIR KALEMDE MEZHEPLERI, MEZHEP IMAMLARINI SILIP ATIYORSUN.... MEZHEPLERIN DOGUSUNU VE CIKIS SEBEBINI KENDIN COK IYI BILIYORSUN... |
sen bunlari yazinca mastürbation yapmis
gibi rahatliyosun herhalde..
muahahahaha propaganda yi birak da düsüncelerini yaz dingo herif |
pompala nejo pompala.lastik pompalar
gibi,oksijen pompala kafalara
|
baslatma leng sanli milletinden,
bayragindan ulusundan
ne vermis halka senin sanli cumhuriyet? cumhuriyet diye diye halkin ebesini belliyosunuz misir da cumhuriyet diye gecer ama ne boka yarar ki? türkiye militär bir diktatörlüktür baska bir bok degil |
Taha Suresi,Ayet 109-
Taha Suresi,Ayet 109-
O gün, Rahmân"ın kendisine izin verdiği ve sözünden hoşnud olduğu kimselerden başkasının şefaatı fayda vermez. BU AYETI INKAR MI EDECEKSIN ?????? Ibnu Omer (radiyallahu anhuma) anlatiyor: "Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Insanlar kiyamet gunu cemaatler halinde olacaklar. Her ummet kendi peygamberini takip edip: "Ey falan! bize sefaat et, ey falan bize sefaat et! diyecekler. Sonunda sefaat etme isi bana kalacak. Iste Makam-i Mahmud budur." Buhari, Tefsir, Benu Israil, 11, Zekat 52. MADEMKI PEYGAMBER EFENDIMIZIN (S.A.V.) SEFAAT ETME HAKKINA SAHIP OLAMIYACAGINA INANIYORSUN O HALDE: BUNA INANMADIGINI, AMA SAYET VAR ISEDE, " BEN PEYGAMBER EFENDIMIZIN SEFAATINI ISTEMIYORUM EDECEK ISEDE REDDEDIYORUM, HIC KIMSENIN SEFAAT HAKKINDANDA YARARLANMAK ISTEMIYORUM, BANA SEFAAT EDEBILECEK OLANLARIN SEFAATINIDE REDDEDIYORUM DIYEBILIRMISIN...." BAK KARDES BU SAPIK DÜSÜNCELERINLE KAFA KARISTIRMAK TAN BASKA AMACIN YOK SENIN... GEREKEN ISPATLAR CEVAP ICIN : <a href="redirect.jsp?url=http://www.ehlisunnet.biz/modules.php?name=News&file=article&sid=79 " target="_blank">http://www.ehlisunnet.biz/modules.php?name=News&file=article&sid=79 </a> |
bende demokrasinin icine edeyim
hahahahahahaha
yahu köpek beslemeklen kadinlari biranelerde ona buna peskes cekmeklen su demokrasiyi iyi göstermeye calisiyorsunuz :O=))))))) haa birde burna toz cekmek moda hahahahahaha |
senden adam olsa ne yazar o.T.
ohne Text
|
heykelleri kanli demokrasiyi
götveren papazlari unuttun :O=)))
medeniyet puschluk denen demokrasi üzerine kurulmus.... |
cumhuriyet yahudilerden geldi
üstün irkciligi türklere asiladilar yahudiye her hak var Müslimana yok
gerci atalarida yesil gözlüydüya |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:20 Uhr. |