![]() |
Feuchte Tagträume :-))
LOL
No reply necessary, Yahubähhh! :-) |
na na Basak :D du warst net schelcht?
hahahahaha.. kiz neler okuyorum? ben sana abuk subuk seyler yazma demiyommu? cocugun birisi sayende ucurmus :) gelen giden weibcheni sen saniyo dingil :D
|
Kill yourself babe ;) o.T.
ohne Text
|
Jeder 2. Beitrag ist von Yahubäh
Am besten ist es, ihn Selbstgespräche führen zu lassen. Wie fixiert, der Mensch. Ignorieren, kann er mich anscheinend ja nicht.
Ich aber. |
ah yaralim.. yaralandim ...
allahima sevdalandim .. sana yenin sana sözüm sevdalandim (demis ama duyan olmamis) ah yaralim allah kolaylik versin sana :)
|
Yaww naapiim aicha yaaw :-(((
Swingerkülüplerde gezenler bizi o gacilarla karistiriyo iste sade bi taraflarina baktiklari icin :-(((
Beyoglu´n da gözleri süze süze gezmeye benzemez ki bu. Kendi hatam annemi duy bide sen hiiiiiii tühhtühhh cahil gafam! |
dedigodular hemen gider kulaana
Giz doorumu diyo bu dingil gibilerden
|
karagözlüm, gel dayanaliiiim
:-)))
|
Sana bi Vorschlag yapiim
Istersen sööle kendine bi mesgale ariyosan benim Autor ID-Cardima bi tikcik yap ve benim rechtschreibfelerlerimi korigieren et.(net Fleisch)
Bak ne kadar mesGul olursun ozaman vaaaryaa hec bi daa bana sööle yandan endirek serbest vurusa basvurmazsin gülom ek: !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))) |
yeni bir konu acalim??
dingil ne demek gibi falan yani belki sözede hakaret etmis oluruz hani nedersin? :)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:39 Uhr. |