![]() |
Zitat:
|
Zitat:
cok dengesizsin. kendine ve annene niye bu kadar agir küfür ediyorsun? |
Zitat:
|
Zitat:
hatirliyormusun sen bir zamanlarda ayni yalanlarla mail aldim ve resmin var elimde diyordun. ben haftalarca senin bu yalanina ses cikartmayip sonunda senin o cok sevdigin küfürlerden alinti ile cevap vermistim. "o resmi aciklamayan ve burada herkese göstermeyen o.....cocugu olsun" saklanacak delik arayip sonra baskalarida resmi görmek isteyince kivirip kactin. birak bu mahalle kadini taktiklerini. bir afsar karisi bile senin kadar kivirmaz. ps. merak eden arkadaslar icin: lastosch resim yayimlayamadi, bunun ne anlama geldigini kendiniz düsünün. |
Zitat:
Sen annene niye bu kadar darginsin Mülltoni? hergün tipine baktiginda annene mi öfkeliniyorsun?Bir orospu da olsa senin annen. Kabullenen.. Burda Ferdi Tayfur gibi ucuz arabeskcilik yapma.. Hani su aglayarak söyleyen adam var, kizdim getirene beni dünyaya, anama Allah'ima günahkar oldum.. Bu dünya iste böyledir kimisi Karayilan misali, annalar da böyle yigit dogrur, diye san alir, kimisi de ferdi tayfur'dan esinlenerek anasini inim inim aglatir :D |
Zitat:
yanlis anlasilma oldu bende resim yok demistin lastik. annelere küfür etmekle ne kadar aciz ve caresiz oldugun ortada. bizim burada birak mahalle kadinlarini afsar karilari bile senin yaptigini yapmaz. sana etek giydirip dansöz gibi burada oynatmak yaramamis. |
Zitat:
|
Zitat:
annelere küfür etmekle ne kadar aciz ve caresiz oldugun ortada. bizim burada birak mahalle kadinlarini afsar karilari bile senin yaptigini yapmaz. sana etek giydirip dansöz gibi burada oynatmak yaramamis. |
yaziklar olsun size!
salak tartismanizin icerisinde annelerinizide söz konu etmissiniz.....
tartismanin'da bir edebi,adabi olmali. BRAVO! |
Zitat:
Benim dediklerimi bana söylemekle bir yere varamazsin. Ehh ne zaman geliyorsun? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:32 Uhr. |