![]() |
Aufbau Gaztesi....
Ben yahudi oldugunu söylemiyorum yahudi gazteleri söylüyor iftirada atmiyorum.
Senin kiside aynen beton kemalin isine benzedi zaza oldugun halde türk bokucu zaza kepcesiylen yemeye basladin :=))) Aynen zaza larin kürt oldugunu savunan soydaslarin gibi :=))) Birde cok ölü gördügünden kafayi cekmis demek hiyar agasi..... Sanki Türk tarihinde komutanlar hic savas görmemis Kirim savasi Kosovo savaslari daha niceleri. Kurtulus savasindan daha cok sehit vermislerdir cimcekkk o komutanlardami alkolik olmus..... Birde Balo larda cekilmis resimleride var o ölülerin kemikleri sizlarken o hergele noluyorduda balelerde dans ediyordu. Hicmi o ölülere saygisi yoktu. O savasi Müslimanlar Allah allah sesleriylen kurtarmistir ama o hergele Allahin Kanun larini kaldirib yahudi dönmelerin ucuz Fasist sitemini getirmistir..... |
Tebrik ederim...
Cok güzel yazmissin ama bir dahakine bu yaziyi nereden aldiginida aktarirsan seviniriz :)
Bu yazdiklarini yanilmiyorsam 1995-96 senesinde cenk koray bir kitabinda yayinlamisti..! Ben sahsen cok sacma buluyorum böyle teorileri!! |
Ahaaaaa
demek Ayetler yalan söylüyor...... vah vah vah....
Bizde sadece böyle bir kodlamanin var oldugunu belirttik... ne anlam tasidigini su an ancak Allah biliyor.... üzerinde bir bilimsel calisma yapilmamis.... |
yok deve
sana vahyi indi galiba......
Gelecegi ancak Allah bilebilir..... Resul, Ali, Veli veya Delide bilmez...... tamammi.... Söylemedigim laflari söylüyor gibi yapmaya kalkma..... Ben sadece böyle bir kodlamanin var oldugunu hatirlattim ve Kuranda isaret edilen yerlerini gösterdim...... ne anlama gelir oldugunu kimse bilmiyor....... ancak Allah bilir. |
gut o.T.
ohne Text
|
O kadar gülüncsünüzki!!!
Selam
siz gercekten o kadar fuzuli seylerle ugrasiyorsunuzki,buna gercekten insanin gülesi geliyo. rakamlarla ugrasicaginiza önce dininizin temellerini ögrenin. sizinki en basit matematik hesaplari ögrenmeden algebra ögrenmeye kalkisan cocugun misali. kurandaki mucizeler elbetteki fevkalade büyük,ama dinimiz bu mucizeler üstüne kurulu degil. güya allahin kelamina inaniyosunuz ama peygamberine gelince nedense cok seylere inanasiniz gelmiyo. bu dinin temeli allah ,kuran, resulullah ve sünnetidir!!! yönetin bakalim bi devleti sadece anayasa mahkemesiyle(Kuran anayasadir).resullulah ve sünnetide anayasayi uygulayan mahkemelere benzer!! |
ehh simdi hayatinda
bu kadar ondokuz bende de vardir. so what?
atatürk simdi ne olmus oluyor? |
demekki atatürk bir devlet adami oluyor
bir lider oluyor onun istemeden yaptigi seyler sayesinde kuran dini ataga gecmis oluyor hurafe hadis sünnet ve uydurma dini artik yavas yavas ortacaga gömülüyor demekdir..
ne mutluki bize bu hurafa atmasyon din bbir kere hz muhammed zamanininda yerin dibine gömüldü..peygamberin ölümünden hemen sonra yine hortladi ..uzun yillar hüküm sürdü bu örümcek kafa dini ..simdi yeni bir cagin esindeyiz..sezarin hakki yine sezara teslim edilcek ..yani kuran ragbet görüp hurafe atmasyon atalar dini tipki hz muhammed zamaninda oldugu gibi topraga gömülecek...ve bu akiminda dünyada öncülügünü mustafa kemal atatürk indirekte olsa müslümanlarin hür düsünmesini ve sorgulamasini sagliyarak bu isi becermistir.. bu yaziyi lütfen kopyala print yap ve basucuna as..yilar sonra kimbilir atatürkü sevmediginiz halede hak verirsiniz ;] |
ebu ibni el hattab bin hurayfe
gibi arab yazarlar birsey yazdiginda..bilmem kiyamet aalalmetleri bilmem laklak günahlari bilmem zina cesitleri bilmem hz muaviyenin dönüsü ..öyle seyleri hemen sorgusuz sualsiz dininizde mezhebinizde barindiyropsunuz ama bir türk birsey yazdisa adi ibni bilmem ne ulvi olmadigi icin ..size sacma geliyor...ayni seylerin daha beterlerini arab alimleri yazmis ve swu anda din diye tatbik eden türk oglu türk zirtopoz yobaz müslümanlar var onlar neden sana sacma gelmiyor?
hic düsündünmü#? |
senin kulakdan dolma dini bilgilerin var
yazdiklarindan belli oluyor.. neden fuzuli birsey olarak görüyorsunki ? düsün kuran degilde baska bir kitab olmus olsun--ve o kitabdaki icerigi bir kenara birakip yapisiyla ugrasan biri birde bakiyorki matemetiksel bir sistem var bu kitabda ..ya kitabi yazan bir matematikciydi böyle bir sistem zorda olsa yerlestirdi iceigini bozmadan.. yada bu kitabi bir insan yazmis olamaz..! hele bilgisayarsiz hic yazamaz..
bu fuzuli bir bilgimidir senin icin yoksa sansasyon yaratabileek birseymidir ? iyi düsün!!!! |
Olabilir!!
selam
belki haklisindir ben simdi isin icyüzünü bilmeden ne sana haksizsin derim ne de hakli. peygamberimizinde bir cok mucizeleri var bunlardanda haberin varmi?? gelecekle ilgili bi sürü hadisleri varki,her akli basinda insan o sözleri karsisinda hayretlere düsüyo. benim elimdede bi kitap var kurandaki sifrelerden bahseden,ama ben diyorumki bu sifreler tam dört dörtlük güvenilir ve alim kisiler tarafindan arastirilip ve tasdiklenmedigi müddetce biraz mesafeli bakmak lazim! kuranda gecmis ve gelecekle ilgili bi sürü isaretler var,bunlar arastirilip tasdiklenmisdir,benim icin onlar daha sansasyonel ve acikca kimsenin inkar edemeyecegi sekilde ortada. kal saglicakla cüneyt |
Hmmmmmm!!!!
selam
yazik gercekten cok yazik!!....peygamberimizin sözü ne kadar dogruymus megerki:"bu din garib geldi garib gidecek". herkes biseyleri dogruluk ve medeniyet arkasinda cürütmenin pesinde. peygamberimizin bi sözü daha var,söylemeden edemiycem:"öyle bi gün gelecekki mümin mümin olarak yaticakta sabaha kafir olarak uyanacak,öyleki kafir yatacakta sabaha mümin olarak uyanacak"......müslümanlarin kafasini karistirp yoldan cikarticak her türlü vadedilen hadiseler ne yazikki devrimizde zuhur buldu....cok yazik!!! |
icimden koskocaman
kahkahalar atmak geldi, öyleki attigim kahkahalar etrafimdaki her maddeye bir sille atsin.
osmanliyi övmek icin veya osmanli hayranligimi burada salivermek icin degil, ama senin bildigin kadar kuran bilgisi osmanli zamaninda insanlarda olmamis olmasini düsünmek abesle istigalden baska birsey degil. ve 80 yillik kemalizmde hicde hurafelerin kurutuldugu sadece kuran inanci ve bilgesinin kol gezdirdigi bir ülke görmekte söz konusu degil. belkide daha kötüsü ortalikta gezmekte. oruc babalar ve nineler ve dedeler hepside ip, caput vs.lerle milleti soymakta. ve dini cehaletin toplumda yok oldugunu savunmakta türkiye gercekleri ile bagdasmamakta. tam tersine din düsmanligi en ragbet görülen eylemlerdendir. bir yanlisin yaninda bircok dogrularin giderilmis olmasi sadece giderilen yanlisi öne cikarmak, basarisiz eylemin getirdigi palyatif savunmadir. ben osmanlinin perfekt oldugunu savunmak istemiyorum. ama böyle ucuz savunmalara sessiz kalmayi da icime sindiremiyorum. insanlari metafizikten hepten yoksun etmis sadece materyalist bir bakisla senin gibi kuru bir kuran anlayisina sahip fakat ilahi ask ile hayatini renklendiren, tasavvufi anlamda yüce Mevlasi ile bir olabilecek yüreklerden yoksun bir toplumun kurucusuna bu kadar övgü bana cok haksiz geliyor. dini konuda fazla kazanimimiz oldugunu göremiyorum. ama kurana sadece bir bilim dali olarak bakipta icinden yoksun bir arapca ile hükümler cikaran edebi boyutunu sifirlamis bir cokbilmislikten baska birsey göremiyorum ben. kibir ve riyanin icinde ezilip büzülmüs samirilik ve ka"bul ahbarlik tasliyan güya bilim ehlinden baska birsey göremiyorum. gercek manada ilahi hakikate gönül veripde bu dünyada insanlari yoktan var eden Allah"in halifesi olabilecek onun ayetlerini okuyabilecek hikmet sahibi bir toplum göremiyorum. seninkisi basit kuruntudan baska birsey degil. arap hayranligina gelince bunun tabii ki asli astari yok. ama iste baska argümanlar olmayinca bos satirlari birsekilde doldurmak icin kullanilan basit yalanlardan bir digeri. gercekte de öyle birsey yok. ama inanan insanlara camur atmak onlari kücük düsürmek ile ancak onlarin düsüncelerini isteklerini göz ardi etmeyi saglayabilir. |
hür düsünme demokrasi ve din macholari
ben su anda kuranin hüküm s+ürdügünü ve eskiden daha fazla kurana dönüldügünü kastetmedim ama bu yol ardina kadar acilmistir onu kastettim.. buda osmanlinin tanzimatla üfürkcü haci hoca seyhlerden kurtulma cabasini atatürkle laik cumhuriyeti kurarak gerceklestirmistir..
bunu inkar edemeyiz..türkiye su anda avrpa birliginin ve muasir medeniyetlerin esigi altinda tek demokratik laik halki müslüman olan nice oyunlar oynandigi halde yinede huzurlu bir ülke.. buda büyük basaridir.. hürdüsünme akliciligi getiriri akilcilikda kurani cok daha iyi anlamayi saglar! yani kisaca hurafe atmasyon dinine 1923 lerde vurulmus darbeler belki 2023lerde meyvesini vericektir.. buda atatürk ve arkadaslarinin vizyonu sebebiyle olmustur.. ayrica ben osmanliyi elestirmedim bile ama tarihteki bu hurafe hadisci sünnetci dincilerin baska fikirlerdeki insanlari nasil iskence ile derilerini kazidiklarini öldürdüklerini kafir ilan ettiklerini akla ve bilime dayali en ufak syi nasil lanetledinklerini biraz tarih okuyan herkes bilir.. elbette türkiyenin su andaki kara carsaflilara olan tavirlari tarihdeki yobazlarin akla ve bilime dayali fikirlilere karsi takilan tavirla mukayese edilebilinir ama hic degilse günümüzde kimse carsafli diye asilip kesilmiyor.. gecmiste nice kelleler ucmus nice insanlar baska türlü düsünen alimler zindanlarda iskence görüp cellata teslim edilmis.. o yüzden atatürk bir türk evladi olmasada sari sacli mavi gözlüde olsa hatta iddia edildigi gibi yahudi bir homosexuel bile olsa onun biraktigi degerler anadolu insanini öne cikaracak ve kurana büyük hizmet edilmis olucak..unutma ! ve bunu kahkaha atarken iyi düsün ;) |
Ne yazarlarsa yazsinlar...
...hic önemli degil.
Ortada bir gercek var:hickimsenin siyasi görüsüne karisilmaz ve dolayisiyla Kemalizim hakkinda degisik görüsler olabilir.Ama herkes kayitsiz ve sartsiz Mustafa Kemal`in Kurtulus Savasindaki basarisini kabul etmeli ve düsmani yenmesinden dolayi minettar olmali. Firsat bulursaniz eski fransiz sömürgesi olan cezayir,fas gibi arap devletlerinin insanlarina sorun:adamlar neler cekmis!!!!Biz,ve biz derken türkünü,kürdünü,lazini,cerkezini,alevisini,sünnisi nde dahil ediyorum,bu felaketten Mustafa Kemal`in gösterdigi askeri basarinin sayesinde kurtulduk!!!! |
o lafi bir yahudi söylemis
peygamber söylememiski ?`
yani yazdigin laf yahudi lafidir.. yoksa sen sahbe felanmisn bu kadar eminsin o lafin peygambere ait oldugunu ìddia edicek kadar..bir delilin varmi---? ben söylüyeyim YOK.. o zaman sus ve kurana dön..yahudi laflariyla fuzuli seylerden ugrasma güzel kardesim!!!! |
tarihi öyle ucuz degerlendirmek
sadece at bakisliliktan baska birsey degildir.
senin saydiklarin seyler 600 senelik tarihin icinde büyük bir toplumun ortaya sunduklarindan bir tanesi. digerlerini saymadin. buda haksizliktir. kemalizmin ortaya koyduklarini bugün yasadiklarimizi saydiklarimda bunlarin hepsini göz ardi etmenin manasi ne olabilir? ben senin saydiklarinin öyle oldugunu düsünmüyorum ve böyle bir sacmaya inanmiyorum. |
saysam ne degistirecekki
atalrimiz cok tolerant yabanciya sevgi saygi dolu baskasinin dinine karismayan yüksek medeniyet sahibi bir anadolu kültüründen gelmedir osmanlida bunu cok güzel yasatmistir..o ayri konu
ama osmanlidaki bilimsel gelismelere icatlara teknolojiye karsi hicde azimsanmayacak bir muhalefet vardi..bunu yapanlarda genelde tarikat liderleri seyhler müneccimler hacilar hocalar..osmanlida treni kacirmistir..tanzimatla bir kipirdama abdulhamitle bir yükselme gecirse bile cökmeye mahkum olmustur..cünkü osmalnli kuranin akilcigindan uzaklasmis atalarinin hurafe dini atmasyon sünnet hadis yahudi kopyasi bir dine mahkum olmustur.. iste atatürk gelip sifirdan olmasada yepyeni bir ülke yaratmisdir..bunu neden anlamak istemiyorsun ? |
cok sey sayar
senin saydiklarin bugünde vardir o zamanda vardi. senin bildiklerinden daha fazlasini bilip degerlendiren bircok insanda vardi.
atatürkün yapmis olduklari sadece ve sadece su üstünde bir kac tarikatin önüne gecmesinden ileriye gitmeyen bir yikimdi. kalici ve insanlari daha ileriye götürecek bir iste bulunmus degildir. mesele bu. olayi oldugundan fazla büyütmenin hicbir alemi yoktur. ne atatürkü oldugundan fazla göklere cikarmanin nede hicbir dayanagi ve gereckesi olmayan bir yere gömmenin bir anlami vardir. müslümanlarin bulundugu bugünkü konumlari onlarin vahyden en uzak bulunduklari noktalaridir belkide. |
lütfen hayal kurma ve kötümser olma
osmanlida yasamis olan ufacik bir insanligin yararina olabilcek bir bulus yapmis insan ismi ver dersem düsünüp tasinirsin cünkü pek az..ama tarikat din bilmem ne ayaklanmalri say dersem paatrona halil ayaklanamasindan baslar bilmem ne damat pasa ayaklanmasina gelirsin..hani kuduz asisimi bulmuslar telefonmu icat edilmis herhangi bir hastaliga care olcak bir yenilikmi yapilmis..bilimadamlarina extra bütcemi ayrilmis tesvikmi edilmis ..dünyayi dolasan seyyahlara para yardimimi yapilmis ne yapilmis osmanlida sadece ordan burdan kacan zulme ugrayan insanlara kucak acmis onlari imparatorluk sinirlari icinde yer vermis kimlermi..rus cizmelerinden kacan kafkas halklari cin zulmunden kacan ortaasya halklari kolonilerden kacan afrikalilar ispanydan öldürülmekden kurtulan yahudiler..
vb.. peki osmanli neden tüm insanliga hizmet etmis icatlar yapilmis bilim adamlari yetistiren bir imparatorluk olamamis..sebebi cok basit.-.cünkü hurafe idni hadisci sünnetci kurandan uzaklasan büyük bir dinci kesminin oyuncagi haline gelmisti..en ufak bir atilimda bu kesim isyan cikarip savaslar yapmistir.. mesela 3 selim bütün orduyu yenilemk istemis silah fabrikalari bilmem ne tersanelri kurmak istemis..din adamlari tarikatcilar bilmem hangi üfürükcü hocalar hemen isyan bayragi acmis bilmem din elden gidiyor yaygaralari.. ayni seyi baskiyi atatürkede yapmislar lakin atatürk yahudi bir hiomosexuel olma pahasina bunlara aman vermemis..bütün mesele bu... sana daha bir ton tarih dersi vermem gerecek galiba..camimize gelmen lazim! |
ben bunlari inkar etmedim
lakin modern türkiye hala pekde farkli degil.
bugün türkiyede hangi mücit türkiye insanina yararli birsey icad etmis ki? niye hala türkiyeye bircok ürün genisleyen ve globallesen bir dünyada yabanci marka arabalara dünyanin gümrügünü ödetmekte? diger ürünlerde farkli degil? ben senin tarihe nazaran türkiye de cagdas ve modern türkiyede neyin degistigini daha dogrusu herhangi birseyin gelistigini göremiyorum. tam aksine insanlik ve insanlarimiz daha da bir batakliktan digerine dogru zorlanmakta. eskilerinki tarikatti yenilerinkileri lobiler lojalar yökler tobblar vsler. |
Adamlar kiskancliktan
adamlar büsbütün sasirmislar....... belkide Kanunide Yahudiydi???? lächel lächel.....
Allah bosuna Israil Ogullarina lanet okumamis..... dünyada ne kadar degerli insan varsa sahip cikmak istiyorlar.... schon komisch, ancak asagilik duygusu beslayen insanlarda bu olur...... Yillarin veridogi Ilahi azap bunlari bu hale sokmus....... |
o.T.
19 cularin. Inandigi gibi inanilmasi sirktir dedim. Okis. Bunun vah vahla alakasi yok. Ayetlerin numararalarina iman etmenin neresi dogru ? Arastirilmamis diyorsun. Kesin olmayan bir seye nasil iman edilir ?
|
Tamam öyleyse
Ayetler yalan söylüyor.... böyle bir sey yok böyle Ayetlerde yok.... senin dedigin olsun...
Kuran yanlis söylüyor sen düzelttin...... Einfach super..... |
Sizler akildan zayeyseniz
Atatürk ne yapsin....... ayni sizin Hocalriniz söyledigi gibi....
Yok efendim Yahudiler Müslümanliga sunu sokmus bunu sokmus..... Tabiki sokar sizler gibi geri zekalilar nere bulabilirlerki...... ne süper is.... yem ver koyun gibi besle..... akildan zayi olduklarinida Atatürke bagla...... ohhhhhhh gel keyfim gel...... bende akil yok ama müslümanim de ve ne anlama geldiginide bilme....... Tja das eben der unterschied zwischen Bildung und Unwissenheit..... fikir üretemeyen baskalarini tutsagi olur..... Bu Türkiyede cok yaygindir..... binbir cesit gruplar vardir... hepside ideoloji pesindedirler..... Birde yönetici gruplari vardir..... onlarda evrensel yasalarin cercevesinde bir seyler yapmaya calisiyorlarki..... diger ideolojiler birbirlerini yemesinler diye......... Akli olmayip fikir üretemeyenin dinide yoktur.... ayni sizler gibi..... sizlere din farz degildir.... cünkü yeterli genel bilgiye sahip degilsiniz... devletin, milletin, kanunlarin, sosyo kültürel hayatin, egitimin... ve diger evrensel hayat gerceklerini bilemediginiz icin, dinden zayi sayilirsiniz..... tipki Afganistanlilar gibi..... onlarada din farz degildir. Du bist Hofnugslos verloren...... artik girdigin buhranin icinden kurtulamazsin |
Bu nicki kac kisi kullaniyor????
Bu Türkan Hanim Nickini bir kac kisi kullaniyor......
Bir dedigi öbürkünü tutmuyor...... Was soll dieser mist...... ya göründügün gibi olursun, yada oldugun gibi görün..... Bu son söylediklerinin tümü dogrudur.... hurafe sapiklarini elimine edeceksin... buda ancak halki egitmekle olur...... azaman ister ortalama 150 yil ister, cünkü neslin degismesi gerek.... bir sefer degil... bir kac sefer.... Laik Türkiye sitemiyle bizler bunu 80 yilda gerceklestirdik..... inanilmaz bir basari.... Atatürkün Homo veya Yahudidir diyenler.... halt etmis..... dünyanin neresinde görülmüski kalkip bir Allahin gazabina ugrayan Yahudi yezidi bir müslümana yardim etsin..... Yahudiler kendinden baska hic ama hic bir seyi düsünmezler.... oysa önderimiz ne kalender nede ileri görüslü bir asker ve devlet adamiydi, ilk Kuran tefsirini Elmaliliya yaptirmistir..... hatta Koca Mimar Sianin eserlerinide... ilk Atatürkün emriyle bilimsel acidan derlenmistir... yoksa kim nerden bilecektiki, Sinan neyi yapmis neyei yapmamis....... Dalkavuklar konusur..... bizler kimsenin agzini buramayizki.... |
hmm o.T.
ohne Text
|
wow
Ammada benzeri...... Apo insan azmani bir serefsiz mahlukattir.... hatta Türkceden baska hic bir lisan bilmeyen tamamiyle bir dünya mahlukatidir.....
Geri zekali Kürtlerde... aha bak bizim Allahimiz geldi (ama Allahiniz sizin dilinizi bilmiyor... ha haaaa), hemen pesine takilalim ve kendi devletimizi kuralim...... Aponun bir ajan oldugunu bilmiyorlar..... ve ot gibi pesine takiliyorlar...... Ama her iste bir hayir vardir...... bu isteki hayirda su.... Kürtler birinci sinif vatandasken.... kirkinci sinif vatandasliga düstüler...... ayni zamanda arkeriyemiz son 20 yilda, antraman acisindan süper bir ilerleme kaydetmistir.... PKK sayesinde dumadan antremanli kalip, yeni metodlar gelistirmistir..... Yani antreman acisindan PKK faydali olmustur.... su an Türkiye eskisinden daha iyi bir sekilde.... devletin hudutlarini koruyabilmektedir..... isin hayirli tarafi burada yatiyor..... |
hmm o.T.
ohne Text
|
Yaniliyorsun
ben kuran yalan söyliyor demedim iftira atma ! Gittikce provokativlesiyorsun kardes.
Ben hasa kuran yalan söylüyor demedim. Onu söyleyende kafir olur zaten. Benim 19 culara inanlar iyi yolda olmadigini söyledim. Bazi arkadaslarin dedigi gibi. Türkish version of Kuran yapmaya calisanlara karsiyim onu belirttim... Allah iftiracilardan korusun bizi ! |
Warum so zweideutig
simdi sence bir Kodalama varmi Kuranda yokmu????
Onu söyle 19 rakami arastirmalar sonucu meydana cikmis..... Vahyide MUTAFFİFÎN SURESİ (83/86. sure) 9 Rakamlandırılmış bir kitaptır o. MÜDDESSİR SURESİ (74/4. sure) 29 İnsan için tablolar/levhalar/ekranlar sunandır o/deriyi yakıp kavurandır o. 30 Üzerinde ondokuz vardır onun. ----------------------------------------------- Es ist unglaublich wie oft ich mich hier wiederholen muss, aber was solls, wenn ihr dadurch was lernt, bin ich zufrieden |
o.T.
wenn du etwas von mathematik verstehen würdest, würdest du hier nicht wegen ein Paar Zahlen radau machen. Aber egal. Die AyetZahlen sagen vielleicht was aus, auch wenn sie was Aussagen ist es auch nicht so wichtig. Das ist meine Meinung ok.
Galiba sende 19cular cemiyetine sempati duydugun icin böyle yaziyorsun. Hem arastirilmamis diyorsun hemde o sayilarin avukatligini yapiyorsun burada. Ya o sayilari bulmak o kadar zormu ? Bir senelik is. 1 yil önce kadar bir ünüversite ögrencisi de ayni seylerle medyaya cikmisti. Hatta kitapta cikarmisti. Kuranin Harflerini Kelimelerinin Kurallarinin hepsini yerine getiriyoruz. Allaha daha iyi kul olmak icin Kuranin sayilarinami basvuruyoruz. Reformlasma Degisiklik olsun diye nelerle ugrasiyoruz Allah Allah ... |
Sapik 19cularin bazi düsünceleri !!!
Kur’an değişmiştir. Mezhepler ve tasavvuf Putçuluktur. Tesettür yoktur. Namaz, 3 vakittir. Karı koca isterlerse çırılçıplak namaz kılabilirler. Evrim teorisi vardır. Erkeklere altın ve ipek haram değildir. Resim, heykel, müzik, satranc helaldir, haram diyenler putperesttir. Domuz yağı helaldir. Hayzlı iken kadınlar namaz kılabilir, Kur’an okuyabilir. Kur’ana dokunmak için abdest almaya gerek yok. Fikir özgürlüğü Allah’a sövmek dahil hiçbir vakit engellenmemeli. Cennet ve Cehennem, Tanrı"ya yakın veya uzak olmanın kişi üzerinde ifade için kullanılan bir mecazdan ibarettir, [yani Cennet ve Cehennem yoktur.] Mucize diye bir şey yoktur. Peygamberlerin mucizeleri saçmalıktır. Peygamberin ve diğer evliyanın âlimlerin şefaat edeceklerine inanmak, onları putlaştırmaktır. Sünnet olmak yanlıştır. Peygamberler masum değildir. Kur"anı tefsir etmek, Allah’a şirk koşmaktır. |
Die nichtvorhandene Hitze in D dir zu
Kopfe gestiegen?
Oder was soll der Unsinn ???? al" |
Gerade DU hast doch ein jüdische BASIS !
Also was soll der Schwachsinn???
Das Feuer das Mustafa Kemal in die Dunkelheit Anatoliens gebracht hast, kannso so ein blödlaberer nicht mal ankratzen! al" |
ooooooooooooo Biri acmis
Agizini yumüs gözünü,aklina gelen herseyi düsünmeden parmaklariyla sayfaya aktarmis..!
Ellerine saglik... Ama velakin dikkate almadigin birsey varki , ki obenim yazdigim yazinin temel manasi idi,Ben sadece Kaynak göstermemis oldugunu belirtim ve bir dahakine kaynak verirsen o teoriyi anlatan yazari onurlandirirsin! Araplara gelince... Allah hepsinin belasini versin! Salak amarican usaklari..! |
olsun kanimca yinede iyi yoldayiz
yoksa temeli islam kökden dincilige ugrasan militan islamla entel islam arasinda yogrulmus insanlar parti kurup türkiyeyi yönetemezlerdi..
gördügün gibi bu gün mümkün demekki yol dogru..istikamet tamam..devlet daha laik ve demokratik olmali.. |
ne yazdigin anlasilmiyor niye yazdigin
oda anlasilmiyor..en iyisi ingilizce yaz..
narziszt beyfendi! |
Süper
tek kelimeyle cok güzel siraladin..... hepsi degilse.... bir cogu tamamiyle dogrudur......
Bak iste bunlari yasaklayan Ayetleri bulamadigin icin... buraya yazdin...... Birde her zamanki gibi..... herkesin kafatasi icine bakalbilirmissin gibi yapiyorsun...... sen nereden bileceksinki baskasinin düsündügünü...... Ben senin bilmiyorum.... ama tahmin edebiliyorum..... sende ayni sekilde tahmin edebilyorsun.... O halde senin bu düsüncen ne kadar gercerliki..... 19 cularin senin siraladiklarini düsünsünler ????????????? |
Ach was du nicht sagst
vielleicht weisst du es ja nicht, meskegim geregi tam bir profesyonel matematikciyim..... den ich habe auch Mathe Studiert.... das nur nebenbei... damit du nicht sagt, ich wüsste nicht was ich sage.....
Bizler 19 sayisini vahyi yeri koymuyoruz.... böyle bir seyin sadece var oldugunu ve Kuranda bunu acikladigini söylüyoruz...... das ist alles...... aus fertig und vorbei.... und alles was dannach kommt ist pure Projektion von dir..... du willst das es so ist, oder das wir es so meinen, aber wir tun es nicht. Wir meinen das so wie wir es sagen....... Aber das reicht dir anscheinend nicht..... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:30 Uhr. |