![]() |
Wieso ich? Daß hast Du doch schon unter
...der Dusche erledigt! Warum soll ich jetzt selber noch "mal Hand anlegen....hehe. Sen i$ini baya fevkalade beceriyon kiz! :-))
Vay vay sende az tecrübeli fingirdek degilsin demi? Hehe |
...der Dusche erledigt! Warum soll ich jetzt selber noch "mal Hand anlegen....hehe. Sen i$ini baya fevkalade beceriyon kiz! :-))
schliesslich bin ich schon im himmel
ich weiss ja dinge die die erdenbewohner nicht mal bei namen nennen können.
ama bosuna heveslenme, sana bu tarafta ekmek yok dindar kardesim, bol bol tevbe et, eline diline beline sahip ol, hüü dost fiii emanillah... |
Bak seni sen nono$lardan ne anliyormu$un
...vay vay! Senin gibi kapalilar bu i$leri baya cok beceriyormu$...sende mi öyle? :-)
|
haaa unutmadan
türk erkeklerinin dusch almak gibi bir özelligidemi vardi? demek ben öleli dualarim sizi baya gelistirdi,
hü dost 62 erenler seni korusun :)) fii emanillah... |
Muhahaha...man merkt Du kiffst zuviel
...Marihuana. Komm runter Engelchen, schwebe da oben net zuviel rum, beib mal auf"m Boden und übe viel an deiner Matrazen-Gymnastik! :-))
|
imam öttürürse cemaat micar
sizin taraftaki muz yediren seyhler, etek öptüren kadin peygamberler sagolsun, hicbirseyden geri kalmadik. bol bol tevbe et dindar kardesim,
fii emanillah... 62 erenler seni korusun hüüü dost |
Öferim sana du$un altinda ne güzel...
...abdest yapmi$in bana...Du beherrschst dein Handwerk...hehe
|
Yahu sen ne zeka hoca mi$in, $unu bak...
...nano$lardan anlarmi$, muzu nereyi sokucagani biliyormu$...vay sen bu geri zekalli hocalardan degilimi$in. Bravo benim SEX-Hocam! :-)))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:47 Uhr. |