![]() |
ne ilgisi var bir soru sorduk dogrumu
diye
|
Eh ??!?!? Yinede Alex"in arkasindan
konustu !!!
Ne fark ediyor, mactan sonra ... veya bir gün sonra gazeteye demec vermekle ... |
fanatik gazetesinin email bilen varmi???
ohne Text
|
"DOGRU" ve "Yanlis"
Dogrusu ...
Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU Fenerbahce S.K. 1907"de YOK! Yanlis: "Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU YOK" TAPUSU VAR !!! Tek BÜTÜN Spor Stadlar gibi GSGM"ye ait! Fenerbahce Spor Kulübü simdi o kadar para harcadigi yerin Tapusunu SATIN ALMAK istiyor. :-) OK ? ------------ >gecen bir programda bir spor yazari Sükrü Saracoglu stadinin yapildigi yerin tapusus oldugunu söylemisti. > >Bu konu hakkinda bilgim yok. Bilmek istiyorum. Sen bilirsin belki. > >Ben sahsen inanmiyorum. O kadar parayi tapusuz bir yere harcamazlar herhalde?!? ------------ |
Fenerbahce S.S. Stadi üzerine ...
Airdem önce sormustu F.S.S.S. "tapusuzmu" diye ...
yine buraya atiyorum cünkü belki gözden kacar diye. >>>gecen bir programda bir spor yazari Sükrü Saracoglu stadinin yapildigi yerin tapusus oldugunu söylemisti.<<< DOGRU ... Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadyumunun TAPUSU Fenerbahce S.K. 1907"de YOK! Yanlis: "Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU YOK" * TAPUSU VAR !!! Tek BÜTÜN Spor Stadlari gibi GSGM"ye ait! >>> Ben sahsen inanmiyorum. O kadar parayi tapusuz bir yere harcamazlar herhalde?!? <<< Fenerbahce Spor Kulübü simdi o kadar para harcadigi yerin Tapusunu SATIN ALMAK istiyor. (Tek korktugum, bunun icin mi diye Seyrantepe-Peskesine ses cikarmadilar veya kendileri de Seyrantepeye deginerek Besiktas ve Trabzon gibi sonradan Devletin Malini kendilerine devir edilsin isteyebilmeleri...) |
"Siyah-Beyaz" Atatürkü sevmiyor galiba..
ohne Text
|
Yanlissin :-)
Sen Medya"ya bakip da o bir düsünceye kapilma.
Fenerlist ve diger organize Taraftar Gruplari yönetimin arkasinda! Ve hatta yönetimin böyle orta yolda antrenör kovma keyiflerinden cok mutlular. |
Mi$, Mi$, Mi$, Mi$
Simdi Fantikte arama yaptim!
Ben birsey bulamadim! Sen biliyorsan, LINKINI gönder! KALANI HIKAYE! (Gercek öyle birsey olduysa ... bravo Metin Oktay!) |
peki 4-2 yapinca kimi susdurdu???
hadi 1-0 yapip gidersin manu taraftarini susdurursun..ama 4-2 yapmisin kardesim...´sevinecegne....topu cikar fileden santraya koski..zaman gecmesin hehe
|
"Gerizekali" senin Ibrahim Üzülmezindir
adam acikca penalti yaptiriyor ve sizde o "GERIZEKALIYI" durduramiyorsunuz!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:06 Uhr. |