![]() |
Canim kardesim... bu konuda hemfikiriz..
ama bütün mesele nasil bu AMELLERIN yapilacagim... Lütfen Yalvariyorum bana KURANDA NAMAZIN NASIL KILINDIGINI göster LÜTFENNN :-)
|
ama bütün mesele nasil bu AMELLERIN yapilacagim... Lütfen Yalvariyorum bana KURANDA NAMAZIN NASIL KILINDIGINI göster LÜTFENNN :-)
|
|
hehehe... usagum iste oldi daaaaa o.T.
ohne Text
|
hehehe... usagum iste oldi daaaaa o.T.
ohne Text
|
Herkesin din anlayisi kendinedir
ve herkes sonucunu kendi tasir...
Olay bitmistir |
Yokyaa Imami Azam Allahmidir
kaldiki bir Ömer Nasuhi Milmen yada Bir Elmalili yada bir Süleyman Ates ondan kat kat daha üst seviyedeki insanlardir ve daha cok Kuran uzmanlaridir... cünkü daha kaliteli arastirm imkanina sahiplerdir ve ayni zamandada diger Mezhep imamlarinin calimalarindan faydalanmislardir....
Demekki senin Imami ZAmain Allah yada Peygamber deil... o yüzden kendi Müslüamnligi kendinindir benim degil... |
iyi ozaman verimli ol
yol senindir.
|
BANAL OLMAMIS... YAPMA BE KARDESIM o.T.
ohne Text
|
Cevap verin Arkadaslar
1. Cevap verin arkadaşlar söyleyin bana
Hain, haremine düşmanı sokan değilmi Harp açıp vurun diyen ehli imana Kafir islama harp açan değilmi 2. Yahudi, Hırıstiyanı dost eyleyen O benim eski dostumdur diye söyleyen Kafirin nizamını başa taç eyleyen Kafadan kanun koyan kafir değilmi? 3. Kendinden kanun icad edip doğuran Demokrasi fazilet diye bağıran Küfür ordusunu yurduna çağıran İslam düşmanı, kafir dostu hain değilmi? 4. Ne din doygusundan nede bir menfaat Sadece kafirin emrine itaat Coc Buşun aferine feda bir millet Coc Buş dostu emrine uyan değilmi? 5. Şu Yedi’si Coc Buş’un emrine emade Bir numaralı hain bunlar dünyada Bunlara lanet okur arzde semada FAHD, HÜSNÜ, ESAD, ÖZAL, RAFSANCANİ ERBAKAN, ERDOGAN değilmi? 6. ( Bakara 120 ) << Ne yahudiler, nede hırıstiyanlar, Dinlerine uymadıkça ( asla ) onlar, Senden razı ve memnun olmayacaklar... Kafirin dost’u emrine boyun eğen değilmi? 7. Yahudi, Hırıstiyan ile dost olanlar Hilafet yıkıp cumhuriyet kuranlar Müslüman’ı arkadan vurup kıranlar Müslümanım deyüp, kafir olan değilmi? 8. Nur süresi elli ikide bu ayet Hak buyurdu << kılma kafire itaat, ( Kur’an la ) onlara kıl en büyük cihad >> Mümine savaş açan hain değilmi? 9. Müslüman asla kafire hüküm sormaz Müslüman asla kafirden yana olmaz Müslüman asla kafir safında duramaz Kafirden yana olan hain değilmi? 10. Allah ve Rasülüne itaat edenler Kitap ve Sünnet yolunda gidenler İslam siyasetiyle siyaset güdenler Kapitalist, Sosyalisten uzak kalan değilmi? 11. FATIH lazım bize tek bir devlet Olmassa tek devlet olmaz HİLAFET Olmassa Hilafet olmaz adalet Adaletle hükmeden Hilafet değilmi? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:27 Uhr. |