![]() |
hahahahaha
firdevs detonede bayhan nedir acaba????
elenen yarismacilar bayhanla problemleri varsa sen nerden bileceksin kimbilir ne yapti onlara bir gün yüzü düsecek bayhanin...... |
ihr seid so blöd
yorumu dogru okuyan bayhanin hangi amacla yarismaya alindigini anlar,dedigim gibi dogru okuyan.anlayana
|
iyiki söyledin
yayin politikasini senden ögrenecektim!
|
cicim
sanami kalmis haksizligi yorumlamak? bayhan okadar salakmiki bunu anlamayacak? kendisi de bunu böyle gördüyse kalkip giderdi.
|
hahahahaha
valla iyi güldürdün
|
suc bende
kafasi basmayan kislere laf anlatacam diye kendimi yormam,benim sucum haklisiniz.sizede gülmek kaliyor:-(
|
das ist auch ne auffassung
bizim türklerde yok yok ki....
neredeyse oradakiler kendileri disari cikacaklar... ne de olsa cikan ünlü oluyor.... |
das ist auch ne auffassung
bizim türklerde yok yok zaten... wieder mal typisch
|
du bist komisch
hem adami zitieren yapiyorsun hemde düsüncen negativ oldugu belli...
also überlege mal, was du mir überliefern willst... du wiedersprichst dir doch selbst |
heheheheh
nerde tr de jilletci var zaten bayhan taraftarlari...
bayhan hat vielleicht eine andere art tralala... aber doch kein popstar,... jetzt musst du dir mal vorstellen... halk eger onu secseydi ve bu adam popstar olsaydi ...tr avrupanin karsisina bayhani mi cikaracaklardi |
sen simdi bunu yeni mi anladin....
sevgili kardesim....detone olan oldu, sok haberi her isteyen yarismaci yaratti...yayin politikasini da anlamis bulunuyorsan...hangi konuya ve neden kizdigini anliyamiyorum acikcasi...ama sunu söyliyebilirim....
bir format icin en yüksek pazarpayina erismekden daha iyi ne olabilirki...demek tr de tv´cilikden az cok anliyorlar....haaa sen cikip burada formatdaki icerigin abez veya yersiz oldugunu tartisiyorsan iste ozaman tam hedef kitle olmus olursun ki anladigima göre cok dan hedef kitlenin en basina gecmissin bile... surup:) |
yigidi vur hakkini yeme....
simdi bu bayhan olayi bize bu popstari izledigimizde kahkaha attirmiyormuydu arkadaslar?....eeee ozaman....
saygiyla selamlayip gönderin bari:) surup:) |
ich stimme voll zu
sana helal olsun his02. Sen sözlerin tam üstüne bastin.
Ben popstar jürisinden cok tiskindim, cok asalikca herseketleri, hayvanca gülmeleri yokmu yaaa, güle güle geberirler umarim. Bizim millet bu hallere düsecek insanmiydi yaaaw. Umarim insanlik sözcügü akillardan kayip olmaz bu gidiste. Saygilarimla. |
Bayhan
Ich fand von Anfang an Bayhan gar nicht gut,er kann gar nicht singen.Sogar wie er ENglisch singt,reine Horror.Ich denke,dass die Leute deshalb ihn so umjubeln,wg Mitleid,weil er sein Cousin umgebracht hat.Das wird sich in paar Monaten zeigen.Und er hätte ausscheiden sollen,nachdem man es festgestellt hatte,dass er sein Cousin umgebracht hat.Man sollte feste Regeln geben,wie bei den Misswahlen.SOgar Hülya Avsar wurde bei Miss Turkey Wahl disqualifiziert,nur weil sie verheiratet war!Sogar in England wurde über Bayhan geredet.Die Leute,die ihn bis zum 3.Platz gebracht haben sind in der Birne voll hohl und das zeigt,wie dumm der Anteil von Bayhan dumm sind.
|
aynen
bu gicik baykus bakisli adama kil oluyordum milet sevecek adam bulamadimi?
|
hayir attirmiyordu...
üzülüyorduk türkiyenin halin.....
|
arz-talep
canim,
seyirci arz edilmis birseyi talep edebilir,madem pop söylemiyor,jürünin gözü kor kulagi sagir degildi,4+ oy verip son 13"e kadar geirmeyi biliyor.begenen oluncada olmaz arabeskci,bilmem ne deniyor? SUC KIMDE? |
o.T.
Popstari bastan bu yana izliyorum..
yaptigin yorudmda A dan Zye haklisin... Bayhan reating icin gercekten kullanildil.. son asamayada gelince, adami postaladilar, haklisin... bunu isi heycanlandirmak ve insanlari TVnin karsisina baglamak icin yaptilar.. das stimmt auch.. yorumunda haklisin.. yinedende izliyoruz iste:-) |
endlich jemand der gehirn besitzt!
helal sana!
|
sei nal nicht so negativ eingestellt!
letztendlcih, war es die jury die in bis zur entscheidenden runde gebracht hat, danach die zuschauer, da war nicht nur türkei mit dran beteiligt, sondern auch wir die in deutschland leben sowie nachbarländer (beneluxländer)
|
sei nal nicht so negativ eingestellt!
letztendlcih, war es die jury die in bis zur entscheidenden runde gebracht hat, danach die zuschauer, da war nicht nur türkei mit dran beteiligt, sondern auch wir die in deutschland leben sowie nachbarländer (beneluxländer)
|
kutlarim :) dedigin cok dogru!! o.T.
ohne Text
|
erst zum schluss...konnte man das
das ist meine meinung egal ob ich dadurch negativ oder positiv werde....
|
na
können wir etwa keine kritik ertragen? naja büyü de gel, o zaman konusalim nedersin :)
|
ähm?!
weisst du, es ändert nichts an der tatsache, dass wir mitgevotet haben!! aber ob du durch dein wissen positiv oder negativ wirkst, tja das kann ich nicht entscheiden!!
|
doch kann ich ganz gut wie du siehst...
ohne Text
|
ich habe dir schonmal geschrieben
es ist mir egal wie ich auf dich wirke dadurch ändert sich meine meinung nicht
|
Firdevsmi yoksa Abidinmi Popstar olmali?
Hadi arkadaslar, her kes fikrini yazsin.
Ben kendi sahsima konusacak olursam, ben maalesef ikisi arasinda karar veremiyorum. Abidinin Popstar olmasi gerektigini ilk bastan beri söylüyordum. Sonradan Firdevs"de katildi favorilerim arasina. Simdi ayikla pirincin tasini :) Her ikiside cok iyi, bende Armagan gibi "topu taca atiyorum" ve hak eden Popstar olsun diyorum. |
Ich kriege ne macke!!!!!!!
Was soll das mit dieser SCH.... blöden sendung????
jeden tag ,überall POPSTAR!!!! Im fernseher,in der zeitung ,im radio.......!!!!!!! Ich habe mir nur einmal die sendung angeguckt aus neugier.OOohh mein gott.schade für meine zeit. keiner von denen kann singen.dieser bayhan ist ja mein hemso,schön und gut aber der kennt bestimmt nicht mal anfangs buchstaben von SINGEN.Sorry bayhan!!!! Deli olucam yaaaaaa :o) |
Braucht überhaubt die Türkei........
..........einen POPSTAR???
Wenn ja ,warum und weshalb??? Heut zu tage kann jeder ein album in der türkei machen,wenn man das nötige klein geld hat.dazu mussman nichtmal singen können geschweigeden eine gute stimme haben!!!! |
agressiv? @ELIF
ähm?! falls du es nicht merken solltest? dies ist ein forum, man tauscht meinungen+gedanken aus, ob du auf meine beiträge antwortest ist dir überlassen, ich zwinge dich nicht dazu, ach ja und ausserdem bist du moderatorin, also lern erst mal zu das forum zu führen statt agressiv zu sein, bleib lieber neutral!!
dostcakal |
ich bin moderatorin...
und habe auch das recht meine meinung zu sagen ich lasse alles drin egal ob gut oder schlecht.....ich bin jedem gegenüber fair egal ob es mir gefällt oder nicht ich weiss gar nicht auf was du die sache beziehst...
|
?
klar hast du auch das recht wie all die anderen auch deine meinung zu sagen, ob es dir selbst gefällt oder nicht, kann ich nicht beurteilen :)
|
ich meine die beiträge von anderen
warum sollen mir meine beiträge nicht gefallen....
|
hosch 1 link :))
<a href="redirect.jsp?url=http://www.popstarajdar.com
popstar" target="_blank">http://www.popstarajdar.com popstar</a> ajdari bilirsiniz sanırım...ilgilenenlere... slmlar |
ikiside de degil !
biri tarkan taklidi,biri bar-pavyon sürtügü.nein danke
|
ich bin auch ein popstar lol o.T.
ohne Text
|
o.T.
Abidin ne yapsin Tarkana o kadar cok benzedigi icin?? Estetikmi yapsin ona benzememek icin, yoksa kariyer yapmaktanmi vazgecsin. Allah allah, hayret bir seysin ha.
Birde Firdevs"e neden hakaret ediyorsun? Ayip, ayip |
:)) Der Link ist echt gut o.T.
ohne Text
|
AYIPPPP
su konusutugun lafa bak?!!! cok ayip..!!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:32 Uhr. |