![]() |
Bitte nur Gleichgesinnte Meinungen!!!
muahahahaaaaaaaaa
yahu yerim seni leyn sevsinley guzuyu *****Achtunk: Ahuzo ist sehr labil und will ned diskutieren sondern nur Bestätigung haben, dass er DER SUPERHIRN mit DEN SUPEREINSTELLUNGEN ist******** Also, bitte Rücksicht auf seine verkrüppelte Seele nehmen und ihn mit jeglichen Kontroversen verschonen muahahahaaaaaa |
tüh gec galdin
benüm herif senden ünce davrandi
eee, sincih bakire deyilem. Nolcah gurban? Hemi ne gomik ya, kendinden 20 yas böyüh gadinlarla seks yapmayida seviyomussun lol annen bubandan gac yas böyüh gurban? Muahahaaaaaaa |
ne nicht deswegen..
siz tartismayi seviyesiz duruma getiriyorsunuz.lütfen yazmayin..lütfen abla.baska fikirler olabilir,ama seviyeli tartisalim.sen yazma,anlasamyioruz seninle..
|
hmmm
bu aslinda imkansiz evladim
seviyeli sohbet icin seviye gerek, dimi yani? alt seviye olsun, orta seviye, yada yüksek seviye.... emme sende bunun hic biri yokkine, nolcah sincük? ;) |
sen ablamsin büyümsün..
hatam varsa bi abla olarak bana dogru yolu göster..
|
niye ben buraya buraya bi seviyesiz
cümle kurmadimki..abla yazma bana
|
evladum
benden baschga kimse sana yazmi
hele bi bah etrafinda gurban bah, görüyonnu? kimse sana yazmi lol |
kimse yazmasin..
ist viel besser als wenn du schreibst..yazma bana
|
Hay, böylesi dogruya ilk adim
....al sana dogru yol:
Dogru yol her zaman kalbinin verdiyi sestir! Büyük konusmak günahtir. Bakire kizmi istiyorsun Helalin olarak? Allah gönlünce versin. Ama tüm gelecegini buna baglamak gercek olamaz. Düsün bir: Bir kiz taniyorsun ve cok, kendinden cok, ailenden cok seviyorsun. Cok iyi bir insan, dürüst, saygili ve terbiyeli bir kiz. Ve bu kiz sana diyorki: "Senden önce bir erkegi sevdim, evliligi vaad etti, güvendim. Ama beraber oldukdan sonra iliskiyi bitirdi. Pismanim!" Ne yaparsin? Yada ayni karaktere sahip bir kiz sana diyorki: "4 yillik bir beraberliyim oldu, sevdigim bir erkekle, cok mutluyduk, fakat son zamanlar degisti ve beni aldattigi icin güvenim yok oldu. Pisman degilim, cünkü sevdim." Ne yaparsin? Eger gercekten seviyorsan 2 seceneyin var. Ya o kizin gecmisini 0 a sayip bugünden sonrasini sayip helalin etmek. Yada bakireliyi sevginden üstün tutup o aski kalbine gömmek! Dogru yol her insanin kendince sectiyi yoldur. |
olmaz
kiyamam sana
tutmayin beni .... ben ilgi göstercem suna ;) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:12 Uhr. |