![]() |
Ich bin ein Köter
yani cin burcum küpek oli.....
bekliyom lo lol |
auch für dich gilt des
wann geboren!!!!!!!!
|
Evet
Annem hep özgürdü ve sükür hala özgür.
Senin annen gibi pisirik, korkak ve gözü mor, köyde saman altinda su yürütmüyodu ;) |
ich schreibe nur...
dass du keine vernünftige madoratorin bist,taraflisin.BUNU DIREKT YÜZÜNEDE SÖYLEDIM,yani arkandan konusmak gibi olmasin...
|
valla
wann isch geboren bin, weis ich ned....
du bi düschinim... o zaman kar varmis diyolar, hemide yazin ortasinda sonram deprem olmus, ben dogunca deprem ardindan sel basmis bizim koyü sen hesaplayabildünnü? ;) |
deli sey
söyle hadi bende merak ettim ;-) GB me yaz!!!!!!!! Jan - Feb irgendwann ist klar aber Tag und Jahr interessiert mich!!
|
yahu aciz cocuk
sen harbi salakosun
loool oku evladim, bak ne yazmis ablan: icinde disinda bir senin..... Allah bos yere nursuz yaratmamis seni sana tükürügüm bilem haram lo sirf acidigim icin ilgi gösteriyomkine, sevap kontenjanim biraz dengeye gelsin... yoksa sana ancah ************furz*********** ama bol acili lol |
yok ben senin ailene laf atmadim..
SEN hemen benim böyle düsüncem var diye,annemi babami karistirdin.bende sana dedimki laut deiner theorie,müsste deine mutter auch vor der ehe mit anderen typen geschlafen haben
|
özgür olmayan kisi
saman altinda biseylermi yürütmesi gerekir:) herkesi kendin gibi bilme ablacim:)
|
dogrusu
bu beni hic ilgilendirmiyor. annemin evliliginden önce cinsel iliskide bulunup bulunmadigi sadece kendisini ilgilendirir.
fakat sanirim özgür ve olgun oldugundan ilgi duymamistir.... bilirsinya, genelde yasaklar cekici olur ;) senin annende özgürmü? yoksa yasaklarlami yasiyordu ve yasamakta? lol |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:33 Uhr. |