Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

31.10.2014 07:35

Sevtap!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097361)
Biraz üzüldüm ama pisman degilim.
Gece yarisi Onu uyku sersemligiyle gecenin 3-4 gibisinde disari firlatmakla.
Ansizin gelmis üzerime yatmis.
Birden üzerimdeki bu agirlik ne diye uyanip Onu görünce nasil firlattigimi bile bilmiyorum yataktan.
Gönüllü gitmedi, birde mazlum arkasini dönüp bakiyor gercekten gideyim mi diye. Bakislarindan biraz etkilemdim ama hayir, yatagima alamazdim.
Ayaklarini kimbilir nerelere degdirdi.
Birdaha Balkonkapisini unutup yatmam bunun üzerine. Ya komsunun kedisi degilde, tövbe tövbe kendisi olsaydi :D

Önce kedi gelir,sonra sahibi dikkat et:)))))

31.10.2014 10:07

Derya:)))

Kendi gerceginizi görmek istemiyorsaniz,baskasini yargilar,kendi kendiniz tatmin edersiniz.Dünyanin en basit yaklasim modelidir bu,hani bir söz varya,"Igneyi baskasina cuvaldizi kendine" diye o hesap....Toplum yasami bir denizse,siz damlasiniz,bir damla eksik olsa,toplum toplum olmaz mi?Olur!Siz olsanizda olmasanizda,toplum vardir..Ben olsamda, olmasamda var oldugu gibi....

SevtapTuran 31.10.2014 13:13

@ beyaz
Yazdigim Gibi Balkon kapisini örtmeyi unutunca gece karnimin üstünde yatan Bir kedi ile uyandim ve schock oldum demesem yalan :D

@ ezel
Komsum yalniz ve ben ona " Abi " diyorum. Yinede sagolsun bana "yazik yalniz yatman" diye mesajlar veriyor. Birisine Abi diyince mesaj verilmistir, yoksa?

31.10.2014 13:27

:)))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097400)
@ beyaz
Yazdigim Gibi Balkon kapisini örtmeyi unutunca gece karnimin üstünde yatan Bir kedi ile uyandim ve schock oldum demesem yalan :D

@ ezel
Komsum yalniz ve ben ona " Abi " diyorum. Yinede sagolsun bana "yazik yalniz yatman" diye mesajlar veriyor. Birisine Abi diyince mesaj verilmistir, yoksa?

Hep öyle olur zaten:))))
Yazık kıza yanlız diyordur etrafinda:))))

31.10.2014 13:50

17 grad und ich lass meine reifen wechseln.
Muss ich das überhaupt?

kizkarsli 31.10.2014 13:58

Canım

Türk kahvesi çekti , mis gibi olsa da içsek :-/

31.10.2014 14:03

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2097409)
Türk kahvesi çekti , mis gibi olsa da içsek :-/

Fal bakcan mi :)

31.10.2014 14:06

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097400)
@ beyaz

@ ezel

@Sevtap

düsündüm de, iyiki bana olmamis, ben bütün evi hatta mahalleyi alt üst ederdim bu kesin, lol !!! :D :D :D

nerde polis, nerde yandarma, nerde can kurtaran, haha.... , üfff yaaa,

zaten hemen korkma huyum var birde aaahhh !!!

===>>> bu izmirde babama bir kere olmustu ve bütün evdekiler ayaga kalkmisti,
baksana ondan sonra cam kapali yatti hemde Izmir´in o sicaginda, düsüne biliyormusun bunu.

31.10.2014 14:11

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097408)
17 grad und ich lass meine reifen wechseln.
Muss ich das überhaupt?

ja, solltest du !!!
ab Ende September glaube ich.... ;););)
Du bist sonst nämlich an Unfällen Mitschuld, also im Falle eines Unfalls wegen Glatteises und ähnlichem, auch wenn du sonst alles rechtmäßig und richtig gemacht hast. ..... !!!

===>>> Ist jetzt der richtige Zeitpunkt?

Wer zu Beginn der kalten Jahreszeit darüber nachdenkt, ob er jetzt schon Winterreifen aufziehen sollte, kann sich ganz einfach an der sogenannten "O-bis-O-Regel" orientieren, die auch der ADAC empfiehlt. Diese besagt, dass das Auto vom Monat Oktober bis zum Wochenende nach Ostern mit Winterreifen ausgestattet sein sollte. Eine gesetzliche Regelung für einen bestimmten Zeitpunkt, zu dem die Winterausrüstung montiert sein muss, gibt es allerdings nicht.

Quelle: http://www.t-online.de/ratgeber/auto...ufziehen-.html

kizkarsli 31.10.2014 14:12

Ben , bakamam neyse halim çıksın falim :) hadi bak bir zahmet ...

31.10.2014 17:34

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2097414)

ja, solltest du !!!
ab Ende September glaube ich.... ;););)
Du bist sonst nämlich an Unfällen Mitschuld, also im Falle eines Unfalls wegen Glatteises und ähnlichem, auch wenn du sonst alles rechtmäßig und richtig gemacht hast. ..... !!!

===>>> Ist jetzt der richtige Zeitpunkt?

Wer zu Beginn der kalten Jahreszeit darüber nachdenkt, ob er jetzt schon Winterreifen aufziehen sollte, kann sich ganz einfach an der sogenannten "O-bis-O-Regel" orientieren, die auch der ADAC empfiehlt. Diese besagt, dass das Auto vom Monat Oktober bis zum Wochenende nach Ostern mit Winterreifen ausgestattet sein sollte. Eine gesetzliche Regelung für einen bestimmten Zeitpunkt, zu dem die Winterausrüstung montiert sein muss, gibt es allerdings nicht.

Quelle: http://www.t-online.de/ratgeber/auto...ufziehen-.html

Vielleicht habe ich meine Satz ungünstig formuliert.
es war mehr gemeint wie: ooooooooooooooooooo neeeeeeeeeeeee, muss das jetzt sein? Das Wetter ist fantastisch und nicht wie:
Ist das gesetztlich vorgeschrieben.
ich weiß, O bis O ist die Vorschrift, Ostern bis Oktober Sommerreifen, Oktober bis Ostern Winterreifen.
Egal, jetzt hab ich es schon hinter mir. Vielleicht wollte ich den Gedanken auf Winter einfach nur verdrängen, aber er drängt sich mehr und mehr auf. Das gute ist, wenn er vorbei ist, kommt der Frühling.

31.10.2014 17:40

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097429)
Vielleicht habe ich meine Satz ungünstig formuliert.
es war mehr gemeint wie: ooooooooooooooooooo neeeeeeeeeeeee, muss das jetzt sein? Das Wetter ist fantastisch und nicht wie:
Ist das gesetztlich vorgeschrieben.
ich weiß, O bis O ist die Vorschrift, Ostern bis Oktober Sommerreifen, Oktober bis Ostern Winterreifen.
Egal, jetzt hab ich es schon hinter mir. Vielleicht wollte ich den Gedanken auf Winter einfach nur verdrängen, aber er drängt sich mehr und mehr auf. Das gute ist, wenn er vorbei ist, kommt der Frühling.

lol

das stimmt,

soll am WE sogar wärmer werden, warme Luft aus Afrika kommt uns besuchen ;););)

31.10.2014 17:42

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2097430)

lol

das stimmt,

soll am WE sogar wärmer werden, warme Luft aus Afrika kommt uns besuchen ;););)

Naja, wenigstens kann man sich so noch die Heizkosten sparen :)
Ist auch schon viel Wert.

31.10.2014 17:44

Simdi bi söminem olsada, önünde otursam... atesin icin bakip dünyami unutsam..
sadece citir citir, yanan odunlarin sessini dinlesem..
sicaklik, yavasca bedenimi sarsa, ta kemiklerimin en derinlerine kadar..
alevlerin mayhos isigina dalsam..
elimde bir kitap, etrafimda karanlik, gölgem ve ben..

01.11.2014 00:15

am we sollen bis 20 grad werden. gut das ich schon meine winterreifen drauf hab lol

01.11.2014 01:56

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097453)
am we sollen bis 20 grad werden. gut das ich schon meine winterreifen drauf hab lol

mehr bezinkosten kommen da auf dich zu :(:(:(

Imogdi 01.11.2014 05:03

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097432)
Simdi bi söminem olsada, önünde otursam... atesin icin bakip dünyami unutsam..
sadece citir citir, yanan odunlarin sessini dinlesem..
sicaklik, yavasca bedenimi sarsa, ta kemiklerimin en derinlerine kadar..
alevlerin mayhos isigina dalsam..
elimde bir kitap, etrafimda karanlik, gölgem ve ben..

oyle bi dunya gercekte var ise ..
bana da haber verirmisin lütfen ?

SevtapTuran 01.11.2014 06:39

Konuya göre yazmak bu kadar yazmi acaba?

Imogdi 01.11.2014 08:31

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097470)
Konuya göre yazmak bu kadar yazmi acaba?

bu mu dur türkce ??

SevtapTuran 01.11.2014 08:52

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2097482)
bu mu dur türkce ??

Daha öncede belirttim: autokorrektur yazmami kolaylamak yerine zorlastirdigini

Imogdi 01.11.2014 08:56

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097483)

tamam ,ich geb es zu ...
mit der deutschen Grammatik hab ich ich es immer zu tun :)))

Spaß Sevtap ...
was war mein Fehler ???

SevtapTuran 01.11.2014 09:04

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2097486)
tamam ,ich geb es zu ...
mit der deutschen Grammatik hab ich ich es immer zu tun :)))

Spaß Sevtap ...
was war mein Fehler ???

Asagida yazdim: konuyu sapitman

01.11.2014 09:40

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097483)

Dann wird es Zeit die Autokorrektur abzustellen

01.11.2014 09:41

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2097458)
mehr bezinkosten kommen da auf dich zu :(:(:(

ja, da hast du recht. Als ich den Termin gemacht habe, lag Schnee. Almanya iste, bugün kis yarin yine yaz. Mein Kreislauf kommt da auch nicht mehr mit, ist schon seltsam

01.11.2014 09:42

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2097462)
oyle bi dunya gercekte var ise ..
bana da haber verirmisin lütfen ?

Klar. Bitte schön, haber veriyorum. VAR :)

SevtapTuran 01.11.2014 09:48

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097504)
Dann wird es Zeit die Autokorrektur abzustellen

Bir bilsem iPad de nerde oldugunu. Telefonda kolay

01.11.2014 09:54

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097512)

Das ist nicht viel anders als beim Handy:
http://www.tippscout.de/ipad-wortvor...tipp_4488.html

Sevtap ich möchte dir meinen Freund Google vorstellen:

Google - Sevtap; Sevtap - Google

Frag doch einfach mal Google bei so einfachen Fragen, du musst dich nicht bei allem auf Google verlassen, aber bei sowas einfachem kannst du Google fragen. Google ist dein Freund ;)

01.11.2014 09:59

@Sevtap

noch eine Möglichkeit wäre, die Betriebsanleitung zu lesen. Die hast du vermutlich digital. Ganz ehrlich, du mischt hier in jedem Thema mit, Türken, Kurden und was nicht alles. Aber sowas banales wie eine Autokorrektur abzustellen, da tust du so, als wenn du hilfos wärst. Warum hast du dir ein iPad gekauft, wenn du damit nicht umgehen kannst? Um sagen zu können, ich habe ein iPad?

SevtapTuran 01.11.2014 10:15

@ sadesohbet
Belki canim istemiyor Onu arastirmak. Haberlerde Bir konu dikkatimi cekerse girip düsüncemi paylasip cikiyorum.
Autokorrektur zaten türkce yazinca sorun yapiyor, almanca yazinca (cogunluk) sorun olmadigina degistirmeyecegim. Idare edin Bir zahmet bazan yazilmasi gereken gibi yazilmayinca :D

01.11.2014 10:21

.....

Bin cefalar etsen almam üstüme,gayet sirin geldi dillerin dostum,varip yad ellere gönül verirsen kis ola baglana yollarin dostum.....Pir sultan ABDAL

01.11.2014 10:30

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097522)
@ sadesohbet
Belki canim istemiyor Onu arastirmak. Haberlerde Bir konu dikkatimi cekerse girip düsüncemi paylasip cikiyorum.
Autokorrektur zaten türkce yazinca sorun yapiyor, almanca yazinca (cogunluk) sorun olmadigina degistirmeyecegim. Idare edin Bir zahmet bazan yazilmasi gereken gibi yazilmayinca :D

dann hör auf so zu tun, als wenn du hilflos wärst und sag ehrlich heraus, ich hab keine lust was zu lernen. bu kadar basit. okumak istemiyorsun, sorun degil. sadece TVnin önünde oturup, bütün bilgilerini TVden almak istiyorsun, buda sorun degil. keyfin nasil isterse. sadece ters seyleri ima ediyorsun, senin hatan bu.

SevtapTuran 01.11.2014 12:04

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097525)
dann hör auf so zu tun, als wenn du hilflos wärst und sag ehrlich heraus, ich hab keine lust was zu lernen. bu kadar basit. okumak istemiyorsun, sorun degil. sadece TVnin önünde oturup, bütün bilgilerini TVden almak istiyorsun, buda sorun degil. keyfin nasil isterse. sadece ters seyleri ima ediyorsun, senin hatan bu.

Canimin istedigini yapmakta kimsenin tavsiyesine ihtiyacim yok. Senin kafanda baskalarinin hakkinda neler canlandirgina birsey de demek istemiyorum icinde Ben olsamda.
Canimda istemiyor hepsi bu

01.11.2014 12:10

kadinciklara....

Bir erkegin söylediklerini ciddiye almayip,kendi kücük dünyalarinda yargilayan kadinciklara!Eger niyetim biri ile tanismak degil diyorsa erkek,seni ciddiye almiyordur demektir bu,yada seninle birsey oluru düsünmüyordur....Belki et obur erkekler,sazan gibi hersey atlayabilir,ama onlar et oburlar icin gecerlidir....Bazi erkekler vardir,kadinda kadinsi yönler arar,bu tür yerlerde ise,erkeklerin kadina yaklasimini sorgular...Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin.....Cenk

01.11.2014 13:43

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097533)
Bir erkegin söylediklerini ciddiye almayip,kendi kücük dünyalarinda yargilayan kadinciklara!Eger niyetim biri ile tanismak degil diyorsa erkek,seni ciddiye almiyordur demektir bu,yada seninle birsey oluru düsünmüyordur....Belki et obur erkekler,sazan gibi hersey atlayabilir,ama onlar et oburlar icin gecerlidir....Bazi erkekler vardir,kadinda kadinsi yönler arar,bu tür yerlerde ise,erkeklerin kadina yaklasimini sorgular...Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin.....Cenk

@Ezel
" Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin."

Ne alaka Ezel,
burada sana katilmiyorum.
Bir kadinin bir erkegin seviyesine düsmek gibi bir mecburiyeti yok ki,
ve bunu kadin istemezse, bence o zaman bu kadin tam bir kadindir benim gözümde !!!
Sonucta bu davranis onun bir kadin oldugu kanitlar, ve altinida cizer, sizce kadinlar ??? .... :)
Yani kadina karsi bel alti sözler erkeklerin büyük ayibi, bu benim nacizane düsüncem ...... ;););)

01.11.2014 13:46

....

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2097539)

@Ezel
" Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin."

Ne alaka Ezel,
burada sana katilmiyorum.
Bir kadinin bir erkegin seviyesine düsmek gibi bir mecburiyeti yok ki,
ve bunu kadin istemezse, bence o zaman bu kadin tam bir kadindir benim gözümde !!!
Sonucta bu davranis onun bir kadin oldugu kanitlar, ve altinida cizer, sizce kadinlar ??? .... :)
Yani kadina karsi bel alti sözler erkeklerin büyük ayibi, bu benim nacizane düsüncem ...... ;););)

Erkek kendini nasil görürse görsün,kadina yaklasimi kadin degil,erkek belirler...Eger kadin,kadinligini bilirse,erkek mecburen kadina adam gibi davranir.....

01.11.2014 14:59

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097530)
Canimin istedigini yapmakta kimsenin tavsiyesine ihtiyacim yok. Senin kafanda baskalarinin hakkinda neler canlandirgina birsey de demek istemiyorum icinde Ben olsamda.
Canimda istemiyor hepsi bu

ben kafamda hic birsey canlandirmadim. senin söyledigini tekrarladim sadece.
sen arastirmak istemiyorum, ögrenmek istemiyorum dedin. politika durumunu TVden ögreniyorum dedin...
bende madem okumak istemiyorsun, ögrenmek istemiyorsun, sürekli: ama nasil yapildigini keske bilsem gibi seyler yazma dedim. hepsi bu.
tuhaf, simdide sinirleniyorsun. vardir bununda bir sebebi :D

kizkarsli 01.11.2014 16:22

Bin total aufgeregt

Ich habe unter User online George Clooney entdeckt :)) er ist hier!

01.11.2014 16:52

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2097555)
Ich habe unter User online George Clooney entdeckt :)) er ist hier!

hahahha, na dann viel Glück :)

SevtapTuran 01.11.2014 17:00

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097545)
ben kafamda hic birsey canlandirmadim. senin söyledigini tekrarladim sadece.
sen arastirmak istemiyorum, ögrenmek istemiyorum dedin. politika durumunu TVden ögreniyorum dedin...
bende madem okumak istemiyorsun, ögrenmek istemiyorsun, sürekli: ama nasil yapildigini keske bilsem gibi seyler yazma dedim. hepsi bu.
tuhaf, simdide sinirleniyorsun. vardir bununda bir sebebi :D

Simdi kendimimi savunmam gerek? Ben "autokorrektur" yu ayarlamak , ugrasmak istemiyorum diyorum ama SEN beni genel olarak ögrenmek bilmek istmedigimi burada paylasiyorsun? Hayrola?
BEN sabah haberlerinde PKK nin öldürülen sehit Askerlerimizin kimligini kapicinin PKK ya belirttigini yaziyorum, SEN benim sadece tv den bilgi edinmek istedigimi paylasiyorsun. Bunada hayrola?

Yani simdi sabah haberlerini dinlemek benim birsey bilmek ögrenmek görüntüsünü sana veriyor?

Beni anlayan anliyor, baska baska yorumlari cikarmak isteyenlere bol eglenceler

Sabah erkence haberlere bakmakta sorun yaratiyorsa artik ne diyeyim

01.11.2014 17:09

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097560)
Simdi kendimimi savunmam gerek? Ben "autokorrektur" yu ayarlamak , ugrasmak istemiyorum diyorum ama SEN beni genel olarak ögrenmek bilmek istmedigimi burada paylasiyorsun? Hayrola?
BEN sabah haberlerinde PKK nin öldürülen sehit Askerlerimizin kimligini kapicinin PKK ya belirttigini yaziyorum, SEN benim sadece tv den bilgi edinmek istedigimi paylasiyorsun. Bunada hayrola?

Yani simdi sabah haberlerini dinlemek benim birsey bilmek ögrenmek görüntüsünü sana veriyor?

Beni anlayan anliyor, baska baska yorumlari cikarmak isteyenlere bol eglenceler

Sabah erkence haberlere bakmakta sorun yaratiyorsa artik ne diyeyim

Deine Worte:

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097512)

Önce bilmiyorum diyorsun, sonra

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097522)
@ sadesohbet

Ich habe mich lediglich an dem orientiert was du geschrieben hast. Also hör jetzt auf, wieder einen auf unschuldig zu machen. Sei doch mal du selber, ist das so schwer?
Birak Allah askina... Bana karsi savunmana gerek yok. Dürüst görünmüyorsun, bende sana bunu söyledim, hepsi bu!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:51 Uhr.