![]() |
Bak gördün mü nerden bildim güzel
...Lazo burnun oldunu? Vay be ne akill ve tahmin bende varmi$. Ya lütfen birak $u sacma sapan kokmu$ laflara, ne mi$ yok Allah korkusu bizde yokmu$. Ama"da kendini acindirdin aferim sana, az kalsin $akir $akir gözyaslar senin icin dökecektim.
Laß lieber mal paar witzige, originelle Sprüche rüberwachsen, statt mich mit dieser gequirrlten Kinderkacke zu langweilen! Kendine iyi davran Lazo! :-pP |
arsena bence namus iki bacak arasindadir
und jetzt?
|
Abla yok ya cahilikten degil biz ancak..
...safiz ve bu safligim zaten beni bitiriyor...hehe "ne Runde Selbstmitleid tut gut...muhahahaaa
|
arsena bence namus iki bacak arasindadir
und jetzt?kovcanmi beni?
|
will mit den admins hier reden..
das kann doch nicht sein.burasi sex forum.bence namus iki bacak arasindadir dedik,küfürler dizboyu.wie kann ich hier den admin erreichen..ist doch scheisse hier!!!
|
Fazla konu$ma ic...ve dökmeden ic! :-pp
Und nicht vergessen, die Lippen ruhig, ohne zu verschütten und genießerisch an Flaschenhals ansetzten...genauso mut es sein...öferim sana...bu i$i sen baya beceriyon kiz! :-)))))))
|
azini topla kinderkram yapiyorsak
sende bizim sevyimize düsme. allahin verdigi burunla alay etme.kinderkram diyorsun..senin yazdiklarina bak.ne ulen o taschentücher...nase...muabetti..sei brav.
|
Bence namus iki bacak arasindadir..
küfür etmeyin bittteeee
|
Sende beyin olmadi icin namusu bacak..
...arasinda daha halen ariyorsun. Lazo orada ancak cennet veya cehennem bulursun! Umarim sen her bayanin bacak arasinda olan $eftali"yi cok deger ve önem veriyorsun...canin öyle cekiyorsa git pazar"dan al! :-pP
|
*gähn* Sen gercekten daha cocuksun! :-pP
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:46 Uhr. |