![]() |
hop hop ich war auch da !!! o.T.
ohne Text
|
avrupadan dersler ...
Besiktas"in ilk mactaki oyununu goren bazi futbol cahilleri "Besiktas Valencia"dan daha iyi takim" demislerdi.. 2 kez CL"nde final oynayan, Ispanya Ligine son yillarda damgasini vurmus, deplasmanlarda yenmedigi takim kalmamis, Avrupa"nin bence TAKIM olabilmis en iyi ekiplerinden biri olan Valencia"dan..
Zamaninda IFFHS isimli kurulusun verdigi istatistiklere ve alinan 1 UEFA kupasina dayanarak gs"nin Avrupanin en buyuk kulubu oldugunu, gsnin artik bir dunya kulubu oldugunu iddia edenler de ayni futbol cahilleriydi.. O zamanlar, "Siz dunya kulubuyseniz , Manchester, Real Madrid, Milan ne kulubu" baslikli bir yazi yazmistim.. Belki buradaki dostlar hatirlar... Milli takimin aldigi dunya ucunculugunun bence ve bircok arkadaslarca onemsiz oldugu dile getirilmis, onemli olanin Avrupa takimlariyla yapilacak Euro 2004 finalleri oldugunu soylenmisti.. Ama ulusoy ve onun yalakasi futbol cahilleri Dunya 3.suyuz biz cok bilmisligiyle o konuda da husrana ugramisti.. Elazig macindan sonra Avrupa ve Turkiye"den futbol baslikli bir yazim vardi.. Murat Dulge dostumuz haric kimse anlatmak istedigimi anlamamis, Elazig macinin istatistiklerini gonderen arkadaslar bile olmustu Oysa konunun ozu, Murat Bey"in de sonradan dile getirdigi uzere Turkiye Ligi ile diger ligler arasindaki kalite ve zenginlik farki ve bu farkin takimlarimizin avrupa macerasinda yarattigi olumsuzluklardi... Her zaman soyledim, tekrar ediyorum.. Avrupada gecici basarilar kazanmak onemli degil.. Onemli olan, alt yapiyi, sistemi, profesyonel yonetim anlayisini yerlestirerek oncelikle bu anlamda diger Avrupa Kulupleriyle mucadele etmektir.. Dun Avrupa kuluplerinin zenginlikleriyle ilgili veriler aciklandi.. Rakamlari bileniniz, degerlendireniniz var mi?? Ben yazayim isterseniz: Dunyanin en zengin kulubu Manchester United.. Gecen yilki geliri tam 251.4 milyon euro.. Hemen ardindan 218.3 milyon euro ile Juventus, 200.2 milyon euro ile Milan, 192.6 milyon euro ile Real Madrid ve 162.7 milyon euro ile Bayern Munih geliyor.. Fenerbahcemizin 2007"deki butce hedefi 100 trilyon.. Bu bes takiminin gecen yilki gelirleri bizim 100. yil butcemizin kat kat ustunde.. Para elbette basarinin tek kriteri degil.. Ama basarinin kaliteli futbolcularla kazanildigi da bir gercek.. Kaliteli futbolcular da istisnalar disinda ucuza bulunmuyor.. Sevgili Dinc Sarac yazmis, Gokdeniz ve Serkan Balci"yi transfer edelim, seyredin siz Fenerbahce"yi Avrupada diye.. Sevgili Dinc, yukaridaki gelirlerle o kulupler kac Gokdeniz, kac Serkan alir biliyor musun? ) Fenerbahce ve galatasaray ornekleri bence cok onemli.. Basarinin uzerine insa edilen bir kulubun cokusu ve saglam temeller uzerine kurulan bir kulubun yukselisi.. Biz dunya kulubu olduk demekle dunya kulubu olunmadiginin en buyuk ornegidir gs.. Iki sene once yazdigim o yazindan sonra bircok gsli dostum tepki gostermisti bana.. Ama gorunen koy kilavuz istemiyor.. Iste dustukleri durum.. Iste senelerdir dalga gectikleri, kucumsedileri Fenerbahce.. Gecen sene 10 kere yazdim.. Hic yoksa; GELECEK BIZIM diye.. Simdi soralim gsli dostlara, gelecekten umutlari var mi?? Senelerce suren basarisizliklara ragmen umutlu bir kulup ve 1 senelik basarisizlikla tarihe gomulen bir baskasi.. Sorun sadece basarili olmak ya da olmamak degilmis oyle degil mi sevgili dostlar??? Ancak bizim de ayaklarimiz yere basmali.. Karsimizda cok buyuk gelirlere sahip, sistemi, disiplini, muthis basarilari ve tarihleri ile Avrupada soz sahibi olmus cok sayida kulup var.. Bunlar icinde yer etmek, dahasi edindigimiz yeri korumak cok ama cok zor.. Bunun icin Aziz Baskan"in baslattigi yatirimlara araliksiz devam etmeli, yenilerini yapmali, surekli ve buyuk gelir alanlari yaratmali, bunlari carcur etmeden bilinclice harcamaliyiz.. Celal Dogan"in dedigi gibi Turkiye"de tek kalmanin da aslinda bir onemi yok.. Onemli olan Avrupa"daki yarisin icinde olabilmek.. Kendimize yer edinebilmek.. Fenerbahce"nin onunde senelerce surecek bir Avrupa yolculugu var.. Bir iki basariyla Avrupanin krali olduk dememeliyiz.. Hep daha iyi olmaya calismaliyiz.. Cunku Avrupa Yolu"nda cok buyuk handikaplarimiz var.. Bir kere ligimiz cok kalitesiz.. Bugun Besiktasin Valencia"yla karsilastirilmasinin nedeni, bjk"nin ligde rahat rahat oynamasi.. Bu yaniltici oluyor.. Sonra Avrupa"da husran.. Sonra gelirler arasinda buyuk ucurumlar var.. Gelirlerinizle iyi bir takim yaratsaniz bile, yeterli gucunuz yoksa gs gibi kurdugunuz takimin dagilmasi mumkun.. O nedenle sabirli olmali, tipki Turkiyedeki gibi adim adim gitmeliyiz.. Artik sunu iyice anlayalim, Avrupayi fethettik, kraliz, aslaniz, ucuncuyuz, besinciyiz, en buyuguz soylemleri sadece bizi oldugumuz noktadan daha geriye goturur.. Biz hep daha iyi olabilmenin hesaplarini yapmaliyiz.. Buyuk yukselislerin cokusleri de buyuk olur.. O yuzden yukseldigimz yerde kalmaliyiz, o yer cok yuksek olmasa bile.. Zirveye yavas yavas cikilir bunu unutmayalim.. Not: "Mutevazı olmanin sirasi degil. Ben futboldan anlarim" Bu bir dostumun sozu.. Ayiptir soylemesi, ben de biraz anlarim Antep maci oncesi arkadalarima; "Trabzon-bjk maci sonrasi 3 puan farkla lideriz" demistim. Cogu gulmustu.. Dun de "Gencler kesin tur atlar, digerleri elenir" dedim, yine gulduler.. Son gulense hep ben oldum.. Simdi de Genclere fark atariz diyorum, yine guluyorlar.. Umarim bu haftasonu da aynisi olur.. |
o.T.
06 13:30 Elazığ - Samsun 0-2
06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 2-1 06 13:30 Konya - Bursa 2-0 06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 1-2 07 13:30 İstanbul - A.Gücü 0-0 07 13:30 Malatya - Denizli 2-1 07 13:30 G.Antep - A.Sebat 3-1 07 16:00 G.Saray - Adana 2-0 07 19:00 Trabzon - Beşiktaş 2-1 |
█
hafta sonu gecler sizin ifadenizi alacak hic merak etme :)
|
Maraton"daydim
yakinda birkac foto gb"mde gösteririm!
Gercekden harika idi!!!! 2-1 oldugunda stad inledi hemde nasil! 6"sliler suspus! 1-1 de bayram ediyordular!!!!! LOL sanki bize 7 cekmisler gibi ... fevkalede harika idi ... sanki bir büyük dalga gelir seni kapar gibi! almanyada bir kac stada gittim, hic birisi böyle olamaz!!!! al" |
Büyük olasilikla Tarator geli hehheheheh
Yaninda Dünyanin en iyi santroforu Sabanida getirir!
hehhehehheheh al" |
Wäre sehr interessant.. o.T.
ohne Text
|
Find ich cool. Böyle stadlar lazim bize.
ohne Text
|
Du bist seit 26.01.2004 Mitglied,
2000/2001 yilinda olan olaylari nasil oluyorda buraya yazmis oluyorsun?!
:)) |
Eline saglik, MHKye ne cevap vereceksin?
ohne Text
|
Oh, dann will Ronaldinho in die Türkei :
ohne Text
|
Uefa eslesmeleri, wieder kein Glück:
Genclerbirligi - Valencia
Celtic - Barcelona Bordeaux - Club Brugge Newcastle - Mallorca Auxerre - PSV Eindhoven Benfica - Internationale Liverpool - Marseille Villareal - Roma |
Avrupadaki basari Türkiye "Süper"
-Liginden gecer!
Ne kadar zayif ve dengesiz lig olursa o kadar zayif olur avrupa kupalarina katilan kulüpler! Elazig, Adana, Rize, etc. onlarin durumu tamamda (kücük camialari var) ama Izmir ve Ankara kulüplerine ne demeli !??!?!? Bence hem Izmirde hemde Ankarada birlesime gidilmeli! Izmir Karsiya ilen Altay birlestirmek gerek Ankarada Gencler ve A.Gücünü! O zaman Lig de keyiflenir! FB + GS + BJ + TS -> VE IZMIR + ANKARA olur! Gaziantepide kalici sayarsak o zaman gercekden (tek bir iki sezon degil) kalici rekabet olur! Bütün Sampiyonluklar "mecburen" Istanbuldan cikmaz! Büyük bir Izmir veya Ankara camiasi da Sampiyonlugu kovalaya bilir! Siz ne dersiniz? Bence Türkiye Ligleri icin 3 tane "FUSION" cok iyi olur! Ikisini yukarida saydim! 3 üncüsünü sayarsam sok olursunuz. Yapici öneri oldugunu da kabul etmezsiniz! al" |
Da waren sicher leichtere Gegner zu
ziehen. Sansa bak ya...
Umarim Gencler Besiktas"in yapamadigini yapar ve Valencia"yi eler. Basarirlarsada gercekten final oynarlar. Simdiden KOLAY GELSIN ve BOL SANS!!! |
Was heisst kein Glück ?
Das einzige ist, das Genclerbirligi zuerst zu hause spielen muss!
Ansonsten sind ja wohl härtere Gegner drin! Wunder dich nicht wenn GB Ankara Viertelfinalist wird! al" |
Düsünce iyi ama ana sorun o degil bence
Senin dedigin gibi her sezon baska bir takim 3 büyükleri zorluyor ve basarida pay sahibi oluyor.
Neden devamlilik gösteremediklerinin en büyük unsuru bence, iyi ve vaad eden oyuncularini büyük takimlara satmakla basliyor. En basit örnek: Okan Genclerbirliginde döktürüyordu, Besiktas"a geldi dökülüyor. Örnek 2: Ibrahim Toraman. Üc büyüklerde pesinde. Gaziantep iddiasini sürdürme gibi bir düsüncesi olsa, bu oyuncuyu satmaz ama sezon sonunda %100 satacaktir. Simdiye dek hep oldugu gibi. Buna karsin calismalarda var tabii. Mesela Genclerbirliginin T.Direktörü Ersun Yanal. O kadar baski geldi, Fenere gitsin diye ama adam ben burda kalip kendi takimimi güclendirecegim dedi vede gerceklestirdi. Umarim bundan sonrada böyle devam ederler ve 5. büyük olurlar! |
Würde mich nicht wundern aber Valencia
ist mit die Stärkste Mannschaft von denen die übrig geblieben sind.
Und komm jetzt bloß nicht damit, dass nur Besiktas es nicht geschafft hätte, sie zu besiegen. Ja das stimmt aber das lag nicht daran, dass Besiktas unfähig war. Valencia ist zweiter in der Spanischen Liga. Im Uefa Pokal hatten sie bis zum Besiktas Spiel kein Gegentor kassiert! Das sagt schon einiges. |
VORSCHLAG: GS und BJK -> EIN Stadion!
Ja wirklich! Ein neues FUSSBALL-Stadion!
Ich habe die Lage vom Inönü Stadion gesehen! WOW !!!!! Super!!! Ich mein das wirklich: GS sollte endlich der Realität ins Auge schauen und aufhören ALLEINE ein eigenes Stadion bauen zu wollen! Sinnvoller wäre ein gemeinsames Stadion an Stelle vom Inönü! So 50-70.000 ! An jedem Wochenende würde da praktisch ein Spiel stattfinden können! S. Bilgili hatte solche absichten sogar selbst angedeutet. Leider hat die GS Führung abgelehnt! Ich verstehe nicht, warum GS es nicht endlich aufgibt bei allen mit FB konkurrieren zu wollen! Wir sind doch nicht im kalten Krieg !?!??! Wenn Fenerbahce morgen einen Fan zum Mond schicken wollte, würde GS gleich anfangen auch Raketen zu bauen!. (LOL bestimmt würde jetzt der ein oder andere das mit mir machen wollen hehheheheh ! Pustekuchen ich habe die Erdanziehungskraft eines großen Attraktors LOL hehheheh) So schbass bei Seite! Wäre das nicht Ökonomisch am Sinnvollsten !??! al" |
Ich fand das voll cool von Bilgili, nur
leider gab es keine positive Reaktion.
Zwei Mannschaften in einem Stadion sind gut machbar. In Rom ist es ja auch so, obwohl es verbitterte Gegner sind. Bu konuda sirf takimi yönetenlerin degil, Istanbul Büyüksehir Belediyesininde yumrugunu masaya vurmasi gerekir ama. Sehir zaten dop dolu. Iki tane daha kocaman stad olmaz. Illa Stadion istiyorlarsa, sadece böyle demesi lazim. Weiteres Beispiel: München 1. FC Bayern München und TSV 1860 München. Das neue Stadion wird auch in verschiedenen Farben dastehen können, je nachdem, welche Mannschaft spielt. Das ist einfach nur genial. |
o.T.
Onlarin oyuncularini satmak hata degilki!
Bir "Keyif" de degil! Cogunun mali durumu Fenerbahce ve Besiktasdaki gibi degil ve olamaz! Taraftar kitlesi/camiasi kücük! Mesela ben gittim Istanbula, Fenerium"dan almadigim kalmadi! Mactan bir gün sonra yine ugradim, Fenerium"a Fenerliler "saldirmis" ! Stoklar BOS ! Iceride "Übergrößen", tek tük birsey ler kalmis! Galeria"da olurken kactane Fenerbahceli Forma, kaskol, ... gördüm! Bakirköyde, Taksimde ... hatta Floryada ! Simdi hesapla bunlari! Bu hafta sonu Fenerbahce en asagi 1.000.000 US$ satista kar yapmistir! Ben kendi aldigimin 3"de birini ortalama olarak sayarsam! Genclerbirligi aynisini yapabilirmi? Hayir! Bir gün mecburen satacak Fenerbahce"ye oyuncularini! Aynisi Ibrahim Toraman icin de gecerli! Fenerbahce hala istiyorsa, garanti gelir (gelmeye "mecbur" olur) cünkü Anadolu kulüpleri bu transferlerden önemli paralar aliyorlar! Söyledigim gibi ... Elazig, Konya, Denizli, Malatya, Diyarbakir... maalesef bu yönde kalici basarilar elde edemez! Tek Izmir ve Ankara Kulüplerinin imkanlari var! 2 Ankara bir Istanbul ediyor! 2, 3, 4 Izmir bir Istanbul ediyor! Bunlar birlessin ve basarili olsun, en azindan bir kac sene sonra o sehirdeki FB"liler, 6S"liler ve BJK"liler hemsehirlilerine sempati duyarlar. Gelecek nesillerde kendi sehirlerinin takimlarini tutarlar! Türkiye Ligi 5-6 kalici kuvvetli takim barindirirsa, aralarindaki rekabet ve ZEVK de artar! Tamam "Fanatik" Fenerbahceli oldugumu biliyorsunuz ... ... AMA yinede daha iyi bir Türkiye Ligi istiyorum! Daha fazla rekabet istiyorum! al" |
Besiktas hätte Valencia schlagen können!
Ich verstehe die türkischen Clubs alle (AUCH FB nicht!!!), dass sie DIE EUROPÄISCHEN Clubs so hoch einschätzen!
Ein gutes Beispiel ist Gaziantep! Hätte sie im Hinspiel mehr courage gehabt, hätten sie Rom mit mind. 3-0 zuruckschicken können! Genclerbirligi hat diese courage bewiesen! Denk an das Hinspiel von Besiktas! Da hätten sie schon gewinnen müssen! Stattdessen noch am Schluss 3-2 verloren. Also hätte es Besiktas auch schaffen können! Die einzigen die das alles abgelegt hatten war 6alatasaray! Warum waren sie sonst so erfolgreich im UEFA Cup ? Sie hatten einfach Mumm und das notwendige bischen Respektlosigkeit. Sie haben damals nur den Fehler gemacht, zu denken, das die Türkische Liga deswegen leichter sei! (0-1 gegen FB!) al" |
o.T.
>06 13:30 Elazığ - Samsun
0-2 >06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 2-1 >06 13:30 Konya - Bursa 4-0 >06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 0-6 >07 13:30 İstanbul - A.Gücü 2-1 >07 13:30 Malatya - Denizli 1-1 >07 13:30 G.Antep - A.Sebat 4-0 >07 16:00 G.Saray - Adana 0-6 >07 19:00 Trabzon - Beşiktaş 1-2 |
Öyle deme. Genclerbirliginin mali
durumu belki Türkiye Liglerinde en iyisi.
"Kücük" takimlarin neden az taraftar kitlesi olduguna gelince. Eskiden olsa olsa 4 Büyükler avrupa maci yapiyordu. Takim tutmayan kisiler bile Avrupada temsil eden takimlara sempati duydukali apacik ortada. Son yillarda Bursaspor, Antalyaspor vs. takimlari ile baslayan ilerlemeler gecen sezon Denizlisporla en üst seviyeye ulasmisti ve bu sezonda Gaziantep ve Genclerle devam etti ve ediyor. Avrupada tek takimimiz Gencler su anda. Bu demek oluyor ki, tüm taraftarlar Genclerbirliginin arkasinda olacaktir! Bu bir kac sene böyle devam ederse yeni gelen nesillerde bunun farkinda olacaktir ve "büyük" takimlari degil, "kücük" takimlari tutacaklar. Ben buna inaniyorum. Ama dedigim gibi. Takima yarar olacak sekilde transfer politikasi yapilmasindan yanayim. Ne Besiktasa, nede diger takimlara satsinlar önemli oyuncularini. Cünkü o oyuncularla basari elde ediyorlar... |
o.T.
06 13:30 Elazığ - Samsun 1:1
06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 2:0 06 13:30 Konya - Bursa 1:1 06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 1:2 07 13:30 İstanbul - A.Gücü 2:1 07 13:30 Malatya - Denizli 1:1 07 13:30 G.Antep - A.Sebat 3:1 07 16:00 G.Saray - Adana 1:1 07 19:00 Trabzon - Beşiktaş1:2 |
Haklisin. Besiktas orda berabere bile
kalsaydi simdi 1/8 finalde olacakti ama olmadi.
Nedeni ilk olarak senin dedigin, büyük rakipler korkusu. Bana ne canim büyüklügünden. Oraya kadar geldiysen, sende iyi bir takimsin. Iddian olacaksa, daha iyi bir takimim diyeceksin! Besiktas ilk macta taktik acidan cok iyi oynadi. Birde basit golleri yemeseydi, belkide farkli yenebilirdi. Basit gol yemenin nedenide, tecrübesizlik, becerisizlik gibi nedenlerdendir herhalde. Hayirlisi. Insallah Genclerbirligi buraya geldigi sekilde devam eder. Taa ilk Blackburn macini izlerken gögsüm kabarmisti vallaha. Die haben gespielt als sei ihnen das Ergebnis egal, hauptsache sie gewinnen. Und wenn man jedes Spiel so angeht, und nicht "auf unentschieden", dann, nur dann kommt man weiter. Und am Beispiel von Gencler hat man das gesehen. |
o.T.
wie gesagt, ich sehe das nicht so!
Genclerbirligi wird wieder und immer wieder ihre guten Spieler verkaufen müssen! Sie müssten sich dauerhaft oben festsetzen und das können sie nur mit einer breiten Unterstützung. Das heisst wirklich ein zusammengehen mit Ankaragücü, mit denen sie bis dato spinnefeind waren! Ein zartes Pflänzchen ist der letzte Aufruf des Ankaragücü Präsidenten, GB zu unterstützen! Der einzige "kleinere" Club, der alleine überleben kann und muss ist Gaziantep. Denizli wird wiede zurückfallen. Ich hoffe nur das Samsun wieder nach oben kommt und sich wieder oben festsetzt! (Erinner dich an die Zeit vor dem tragischen Flugzeugabsturz!) Wirtschaftlich gesehen kann niemand im Augenblick an Fenerbahce heran! Es ist offensichtlich, das Genclerbirligi und Gaziantep "effizienter" arbeiten, aber an Fenerbahce Dimensionen kommen sie nicht heran. Denk allein mal daran, wieviel Fenerbahce allein vom letzten Spiel an Einnahmen hatte! Vergegenwärtige dir wieviel Fenerbahce allein an dem Verkauf eines kleinen Teils der Aktien eingenommen hat. (Meiner Ansicht nach ein Fehler!!!) Die anderen Clubs sollten sich nichts vormachen, sondern eher die Konsequenzen daraus ziehen! Ich will mind. 6 sehr starke Vereine in der Türkischen Liga und das sie dieses bescheurte "SÜPER" weg lassen! (Bald wird es Ulusoysuz wohl Mega oder Giga nennen, damit er sich als "Kaiser" krönen kann!) al" PS: ich wiederhole mich gerne-> TEMIZ LIG ISTIYORUM ! |
airdem vergleich nicht münchen mit...
istanbul! weil 1860 ist nur ein gegner für bayern münchen mehr auch nicht, ok es sind rivalen, aber nicht wie bei besiktas und galatasaray. auch die fans wären dagegen...schliesslich würde cimbom sagen, wir wollen in mecidiyeköy und besiktas halt bei sich ein stadion bauen wollen usw.
mesela stadin rengi...siyah-beyazmi...sari kirmizimi olsun? so eine schlauchbootarena kannst du nicht in istanbul bauen lassen :) |
also das würde nicht gehen...
mit einem stadion..für 2 mannschaften.
wo soll es gebaut werden? welche farbe sollen die sitze sein? wie soll es heissen? usw. dgalatasaray wollte immer ein stadion bauen, dass vor fenerbahce, leider hat es nie gereicht um ein projekt zu erstellen und ein neues stadion hin zustellen. vielleicht schafft es der nächste präsident..der ende des monats gewählt wird. |
wolfsburg - fc am sonntag...
vielleicht ist es fc´s letzte chance in der liga zu bleiben, ein sieg in wolfsburg ist pflicht, abgesehen wolfsburg ist seit jahren angstgegner von köln, vielleicht klappt es ja am sonntag.
schliesslich kriegen wir auch unterstützung von overath :) muss mir ja dann wieder die 2 liga rein ziehen..darauf habe ich absolut kein bock... :) |
o.T.
06 13:30 Elazığ 2-2 Samsun
06 13:30 D.Bakır 3-1 Ç.Rize 06 13:30 Konya 4-1 Bursa 06 19:00 G.Birliği 2-2 F.Bahçe 07 13:30 İstanbul 1-1 A.Gücü 07 13:30 Malatya 1-2 Denizli 07 13:30 G.Antep 3-1 A.Sebat 07 16:00 G.Saray 1-2 Adana 07 19:00 Trabzon 2-1 Beşiktaş |
+++TERIM + LUCESCU +++
beide sind zurückgetreten
terim neuer trainer bei bjk und lucescu bei cimbom |
Das hat der doch irgendwo rauskopiert o.
ohne Text
|
tiyolarimi calmayin
06 13:30 Elazığ - Samsun 2:1
06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 3:1 06 13:30 Konya - Bursa 2:0 06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 2:4 07 13:30 İstanbul - A.Gücü 1:0 07 13:30 Malatya - Denizli 2:1 07 13:30 G.Antep - A.Sebat 3:1 07 16:00 G.Saray - Adana 2:0 07 19:00 Trabzon - Beşiktaş 2:2 |
mucuxxx bübbchen o.T.
ohne Text
|
Son yillarin en kötü sezonunu yasiyoruz
Galatasarayli olarak .
Tepkimiz belki kendi acimizdan büyük . ama bazi gercekleri daha iyi görüyoruz . son iki yilin yavan futbolun sonu buraya kadar olacagi belli olmustu . zararin neresinden dönülürse kardir ! ama bir sey unutulmasin . biz bu renklere ve bu sembole hayatimizi adadik . BiR GÜNDE KRAL OLMADIK BiN YILDA iNMEYiZ BU TAHTTAN ! her zaman her yerde en büyük CiMBOM ! |
kes sana ne demistim...
köln steigt ab und aus gs wird auch nichts.. ama inanmamistin bana:-)
gecmis olsun |
inter und ac hassen sich auch
aber spielen auch in einem stadion.....
also es geht |
yoch olmaz
nein es geht nicht.... (ohne argument)
ben cimbomluyum ve ayni sahada olmasini sitemem sahsen... stell dir vor beide mannschaften spielen wiedermal in uefa mit an einem tag mit einem unterschied von 2 stunden....(beide heimspiel) tjaaa... da wäre die zeit etwas knapp nicht?? |
hast recht! o.T.
ohne Text
|
oh mannn....
die selben witze kenn ich schon über fener!!!
ahhahaaa... (gülermisimmmmm) www.antifenerbahce.net bir gez bakalim sayfayi... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:26 Uhr. |