![]() |
Ben önce fikirleri toplayacagim Enis...
ohne Text
|
Anlamadim... nasil yani ??? o.T.
ohne Text
|
Yorum yazmadan önce arkadaslarin burda
fikirlerini alacagim !!!
|
Jetonolino düsmüstür.. :)) o.T.
ohne Text
|
Halkın Yükselişi Partisi
Türkiye Cumhuriyeti ve dünya capinin belki Süleyman Atesin yaninda en büyük filozofu Ilahiuyatcisi olan Yasar Nuri Öztürk kendi capi ve imkanlariyla baslattigi Halkin Yükselis Partisinin Web Sitesini yeni hazirlatti... bir göz atmaya deger.
Dinde sadelesme ve Kurana geri dönme operasyonunun en basini ceken Yasar Hocaya bu cercevede basarilar diliyorum, benim Müslüman ve Kurani en azindan acip bir göz atmamin tek sebebi o ve onun gibi Ilahiyatcilardir..... Link <a href="redirect.jsp?url=http://www.hyp.org.tr/haberler.asp?bolum=HYP%20GENEL%20BAŞKANI%20diyor%2 0ki:" target="_blank">http://www.hyp.org.tr/haberler.asp?bolum=HYP%20GENEL%20BAŞKANI%20diyor%2 0ki:</a> |
Cumhuriyet Baramini
sabah aksam kutluyorsun ama putperest?
|
niye insanlik ve kültür islamla mi
basladi enis?
insanlarin onbinlerce önceden yasadigi ve islamdan sonra da sürdürdükleri gelenek,tören ve bayramlari yokmu?? echt klasse bist du jaw enis! |
Alevi Imamlar&Yahudi Hahambasi.
Benim bir malatyali alevi komsum var biyiklari baya uzun favurilere dogru.
Bana dedi nerden duymussa duydunmu hemserim bak biraz modern ol Kadin Imanlarda varmis kadinlara biraz özgürlük verin diye bahceden bana seslendi. Bende rahat bir sekilde hemserim Sizin Dede niz varda Ebeniz neden yok. Sadece dede lerinizmi hocalik yapabiliyor dedim hemen herzamanki gibi yahuu sen gizliden Alevi düsmanisin demezmi. Yalanmi modernseniz birde Kadin Dede leriniz olsunya bakalim Alevi dedeleri sizi nerelere oturtuyor. Yahudilere gelince haham baslarini birimde haham kadin larini hic duymadim. Kadina özgürlük bize gelincemi var erkek kadin esitse gelzil onu savunan zilliler kömür ocaklarinda demir dökümlerde calissinlar. Götleri yemez deyilmi kadin ve erkek esit deyillerdir erkekler kadinlara göre daha kuvvetli ve zekidirler. Amacim kincilik yapmak deyil bazi cevrelerimde atistigim arkadaslar var Aleviside var koministide yerine geldimi cevabini yapistiririm valla hic cekinmem. |
Hani Dini Politikaya Alet
Etmek Günahti o kafirin cocuklari sarabci zihniyeti savunarakmi parti kuruyorlar.
Sussss............ |
kiz kardesindemi nonne
nerden biliyorsun kiz olduklarini Am,larinin bekciliginimi yaptin yoksam?
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:54 Uhr. |