Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

24.06.2004 00:46

*gg*

acaba 1994 de hangi camiide MIT ajani tespit edildi?

drei mal darfste raten ;)) du pseudo

coach01 24.06.2004 00:47

Türkan hanim camiilerin hepsi

Türkan hanim camiilerin hepsi Allahin evidir böyle laflar güzel degildir. Lütfen burada teskilatcilik yapma ! Müslümanlikta teskilatcilik yoktur !

Selamlar

24.06.2004 00:48

bir bayanla terbiyeli konus ?

ben milli görüs camisine gidiyorum diye beni böyle azarlama hakkin yok...hulusi hocandan biraz bayanlarla nasil konusulur ögrenmedinmi ?

24.06.2004 00:49

Yazik degilmi sana

gitmis, bazi kisilerim tutsagi olmussun.

Eminim senin okumani bile engellemislerdir.
Kendilerine tutsak etmislerdir.
Sizleri Atatürk ve devlet düsmanlari olarak yetistirmislerdir.

Genc arkadasim birak bunlarin pesini, ama ne yazikki senin icin artik cok genc..... sen artik onlarin elindan sag kurtulamazsin.....

Senin icin dua edecegim.... insallah günün birinde onlarin ideolojisinden kurtulabilirsin..... cok cok zor...

Cok cok yazik ettin kendine

coach01 24.06.2004 00:49

PamukEsranin arkadaslarindansin galiba

Sizleri kale bile almiyorum. Burada Türbanli kizlari kötülemek icin elinizden geleni yapiyorsunuz bravo yani. Ama ben inanmiyorum sizin gercekten türbanli oldugunuza.

24.06.2004 00:52

Tevbe Suresi 43 Ayet

bunlardan bir tanesi
EL PROFESSORE

24.06.2004 00:52

lafi cevirme !!!!!!!

önce sen 9 yasinda kizin olsaydi 40 yasinda bir adama sünnetdir ...peygamberde böyle yapmistir diye kizini adama birakirmiydin ?
sen acikca sübyanciligi cocuklarla sexi meru kilmaya calisan bir mahlukatsin galiba ?
ayrica biz türbanliyiz ..rabia.de ile bizle baglanti kurabilirsin

24.06.2004 00:55

evet?

nr olmus bu ayete kuzum?

herhangi bir yanlis unusuru göremedim.

24.06.2004 00:55

pardon SEN HANGI CAMIYE GIDIYORSUN

ve sebebleri ne ?

coach01 24.06.2004 00:57

kisisel olma lütfen ...

Benim ne yapacagimi seni ilgilendirmez. Böyle konusma. Konu ben degilim.

Peygamber efendimizin niyetini bilmiyorsun ve burada ahlaksizlik yapiyorsun. Sübyancilikla suclaman cok ayip peygamber efendimizi.

Senin samimi bir müslüman olduguna inanmiyorum o kadar.

24.06.2004 00:57

Kiyamet suresi

16) (Resûlüm!) onu (vahyi) çarçabuk almak için dilini kımıldatma.

17) Şüphesiz onu, toplamak (senin kalbine yerleştirmek) ve onu okutmak bize aittir.

18) O halde, biz onu okuduğumuz zaman, sen onun okunuşunu takip et.

19) Sonra şüphen olmasınki, onu açıklamak da bize aittir.

Das ist immer das selbe, mir dir und deines geleichen, keine Ahnung vom Kuran, aber große töne......
Hast du schon die ersten Bäume gefällt.....????

coach01 24.06.2004 00:59

Camii CAMIIDIR

burda ayirim yapman yanlistir. Ben her camiiye giderim okis. Teskilatciligi birak dinde teskilatcilik yok.

24.06.2004 01:01

bende senin samimi bir müslüman olduguna

inanmiyorum..sen galiba sübyanci bir sapiksin !
sen peygamberi sapik yaparsan senin yapacagin sapikliklar haddi safhayi gecer sanirim..
yapacagin sapikliklarida peygamberde yapmis diye sevab isliyorsun diye yapiyorsun galiba !
bence sen bir fitnasin
allah belani versin cehennemde yanarsin
bütün bedualarim senin gibi kiz cocuklariyla sex yapanlarin üzeine...
bu cuma bacilarimizla toplanip senin gibi sapiklar icin bedualarda bulucagiz !
cehenemde yerin hazir !

24.06.2004 01:04

kimse sana fikrini sormadi

sübyanci sapik!
milli görüste neden sapikliklar olamz simdi anliyorum..
diger camiler hep sapik erkeklerle dolu...

coach01 24.06.2004 01:04

darauf will ich doch hinaus !!!

Bana karsi önyargili davranmasan yorumlarimi dogru düsüst okusam anlarsin ne demek istedigmi. Putlastirmanin her türlüsüne karsiyim diyorum.

Ama neyse !

24.06.2004 01:04

Ben her camiiye giderim

ama agirlikli olarak Türkiye cumhuriyetinin, yani Diyanetin camisine, sade ve sade namaz kilmaya, oda cuma namazi...... gidip orda, cahil Hocayi dinlemeye degil....

Ben hic bir zaman camiide gidip.... bütün dünya güzelliklerinden mahrum olan Hocalari dinlemem...... onlar bizlere Atalarinin dinini satiyorlar, islam dinini degil.....

Bu Diyanettede böyle, hele hele milli görüs ve Süleymancilarda üst boyutta.....
Diyanet bile Kuranin cercevesinden disari cikmistirki.... digerleri asla icinde degiller bile....

Bunu sende cok iyi niliyorsun...... lütfen bir dünyaya bak...... seyahat yap, git diger insanlar ve diger devletleri gez.... insanlarla sohbet et.......

Eninde sonunda onlarin yolu seni batakliga götürdügünü anlayacaksin....

coach01 24.06.2004 01:05

ignoriere dich !!

ignoriere dich !!

coach01 24.06.2004 01:07

Ya dogru konus ...

Ben milli görüscülerde taniyorum ve senin gibi degiller sen burda serefsizlik yapma. Nickinin arkasinda gizlenen kim acaba ?? Ne sihniyet oldugu ortada. Milli Görüsü kötülemedim bak yazilarimda. Sen olsa olsa Tuvalet Görüscüsü olursun okis. Böyle millete rol cekme.

24.06.2004 01:09

o.T.

yazilarinda niyetin daima temiz,bunu anladim ama bilgi yetersizliginden kaybediyorsun böyle biliyorum taslayipta bir mok bilmeyen misyonerler karsisinda.

hz.Aisenin (evlenirken) 9 yasinda oldugu spekülasyonu dünya capinda asli olmayan zayif kaynakli bir iddia kabul edilmektedir.nisanlilik dönemi kast edilyorsa bu dogru olabilir. evlendigi yasi 14 veya 16 diye kabul ediyor alimler.bu da bir sey ifade etmez bizim bakis acimizla bakarsak.

kisacai o günün (her türlü) sartlari farkliydi.bunu anlarsan ve kabul edersek,ki bu bilimsel bir gercektir,olayin herhangi bir gavur sömürgesinin eline koz olarak gecmesi ortadan kalkar.o zamaninki kizlarin 9 yasinda adet gördükleri biliniyor.14 yasindaki bir kizin görüntüsü en az bu günkü 22 yasindaki bir kizinkini andiriyordu.iklim sartlari farkliydi ve gelisme cok hizli meydana geliyordu.

bu konu artik acilmaya bile gerek duyulmuyor dünyada.biz neden bu kadar geri kaldik bu forumda anlamadim.

yoksa birileri planli birseyler mi yapmaya calisiyor? ;)

24.06.2004 01:10

önce bir bayanla konusmasini ögrenin

buraya gelir gelmez hakaretler ediyorsunuz !
evet bir kadinin bir teli görünse cehennemde yanar biz böyle ögrendik!
bir musluman bayanin sesi bile günahdir..
bayan erkekle tokalasamaz ! hz muhammed (sav) yasaklamistir
muzik haramdir eglenmek haramdir bayanlar erkeklerle yanyana oturamaz
atatürk ne yapti türk kadinlarini ciplak edip soydu erkeklerin kucagina atti...
halifeligi kaldirdi onun yerine diyaneti getirdi..ne farkketti ?`
o yüzden en ehli sünna vel cemaat hakiki islam saedece milli görüs camileridir..
digerleri mit ajani hocalarla doludur..
anneniz size bayanlarla nasil konusmasini gerektigi herhalde ögretmedi !!

coach01 24.06.2004 01:12

enis kardes,

Onu kötüleyen yok yanlisliklardan bahsediyoruz. Zaten onun cehennemlik veya cennetlik oldugunu idda eden yok. Onu ancak Allah bilir.

Ona kötülük yapanlar kimlerdir biliyormusun ? Onun sözlerini kendine hayat prensibi olarak koyanlardir. Yani onun sözlerini Allahin sözlerine ortak tutuyorlar. Hani Hadislere karsi olan arkadaslar ?? Niye Atatürke gelince degisiyorsunuz ?

24.06.2004 01:13

ne diyorsun sen

Allah askina?

ich wette um alles dass du im moment selbst über dich lachst.

ne alaka simdi konuyla?

günah dedigimiz olay bilincli yapilan birseydir.Peygamberlerin ellerinde olmayan bilinmeyerek islenen Zelle ler ne günah ne de dini acidan hata kabul edilir.

kapisch?

keine ahnung von der bedeutung bestimmter banaler wörter wie zu günah und pseudogroße töne.

ayetlerin yine alakasiz oldu ama caktirma.bu forum özgü bir durum bu.

und gute n8.

coach01 24.06.2004 01:14

Beni tanimiyorsun RomanCi

Insanlari tanimak roman yazmak kadar kolay degilir !!! Böyle roman yazmakla beni etkileyemezsin !

coach01 24.06.2004 01:15

Kemalist düsünce deigilmi ??? o.T.

ohne Text

24.06.2004 01:15

pardon anlamadim ?

yani siz minareyi caldiniz kilifmi yaptiniz ?
nasil ozamaanin kizlari daha cabuk gelisiyor diyebilirsin ..insanlar günümüzde daha iyi besleniyorlar daha cabuk gelisiyorlar
ayrica iklimide anlamadim..
bu domatesmi günes görünce günesli iklimlerde daha cabuk kirmizi olsun..
ne sacmaliyorsunuz allah askina ?
kadinligimdan utaniyorum!!!!
milli görüs camisinde su an bizim camide 55 türbanli bayan kyitli bu yazdiklarinizi olnlara anlatsam gülmekden ölürler siz hangi camiden geliyorsunuz ?

24.06.2004 01:18

hadi ordan

*ötü moklu sey seni!

sen neyi anladinki kendini bana muhatap görüyorsun?senden ne domates olur ne patlican,istedigin kadar günes altinda kal.

Yallah!

24.06.2004 01:19

BU GECE NAMAZI KILDIKDAN SONRA

TÜM MILI GÖRÜSCÜ ARKADASLARI BU SÜBYANCI SAPIKLARA BEDDUA ETTMEYE CAGIRIYORUM!!!
VE 9 YASINDAKI DIN ADINA TECAVÜZ EDILEN ISKENCE YAPILAN COCUKLARINI RUHUNA EL FATIHA;;;
amin sübhanallah

24.06.2004 01:20

Bak Türkan

iste bunlari size yalan anlatmislar....

Umumi yalan ve Allahin Resulune iftira....

Senin hic aklina sigiyormuki Kuranda olmayan bir seyi Resul yasak edebilirmi...... üstelik Resul degil Allah yasaklari koymustur.

Simdi Kuranin neresinde yaziyor, sacinin teli gözükürse veya benimle veya baskasiyla tokalasirsan veya birinin yaninda oturursan günahtir..... bunlar Kuranin neresinde yaziyor TürkanHANIM......

Interneti kullanacak kadar akillisinda bunlari niye anlamak istemiyorsun??????

Sen bana veya sana bunlari anlatan o Allahsiz her kimse, kalsin bana Türkiye Cumhuriyetinde bir kisi bulsunda desinki, bakin bu adamin babasi Hocaydida Atatürk bunun kafasini kesti.

Atatürk kimin elbiselerini üzerinden cikardi, hangi birisinin evide gidipte, sen elbiselerini cikarda sokaga cik dedi...... senin babaannen, veya anneannenin elbiselerinimi cikartti veya baskasininmi.....

Allahim neler anlatiyor bu dinsiz imamsizlar sizlere........ bunlarin ahirette gidecekleri yer yoktur.....

24.06.2004 01:21

KINDERGARTENLARDAN UZAK DURUN

lütfen kiz cocukklariniza dikkat edin ..böyle sapik fikirli sübyanci zihniyetler halen günümüzde yasiyor ve herseye kilif ariyorlar..
aman dikkat lütfen !!!!

24.06.2004 01:22

Sen benim sözerimde simdiye kadar

hic sapma gördünmü.... ben her zaman ve heryerde ayni seyleri söyler ve savunurum...

24.06.2004 01:23

SEN LÜTFEN UZAK DURMA! o.T.

ohne Text

coach01 24.06.2004 01:24

intellecta kardes

Selam intellecta kardes,

Bilgi örcme lütfen. Benim hic sevmedigim bir olay bu. Tabiiki kaynaklar zayif ama 9 yasinda olsa ne yazar ? 14 yasina kadar peygamberimiz ona cocuk gözüyle bakmis. O zamanin kizlari bu günkü kizlardan daha cabuk oldun oldugu dogru. Bence Peygamber efendimizin Ayse efendimizle evlenmesinin gayesi sudur.
Kendine yakin olan bir kisinin ondan 40 sene sonra bile onun sözlerini aktarabilecekti ümmetine. Niyet budur.

Tabiiki bu konulari mahsus takilmak icin aciyorlar !

24.06.2004 01:26

Was für ein Intellekt

bile bile yapilan bir sey umumi Allahin emirine karsi gelmektir ve sonucu cehennemdir....... das ist ja wohl klar......

Peygamberler asla bile bile hata yapmaz, cünkü Allahtan korkarlar......

Biz insanlar yapariz, bile bilede......

Buyduysa demek istedigin, lütfen ne demek istiyorsan onu yazda bizlere zahmet olmasin....

Iyi geceler
Enis

24.06.2004 01:26

vallahi benim hoca ablam 6 yil

bana kuran dersi verdi ben hafizim kurani ezbere okuyorum..
atatürk sapka inkilabi yapmis sapkayi takmiyanin kellesini ucuruyormus
kurani camilerde toplayip yakmis!
kadinlarla erkekleri ayni lokallerde oturtmak zorunda birakmis
erkekler icin genelevleri acmis
türkiye güzellik yarismalari yapmis carsafi cikarip mayo giydirmis
kuranda cok ayet var ve tonlarca hadis var ..kadinlarin kapanmasini üzerine
sen marsdaki camilerdemi bunlari ögrendin ?
yani peygamberin esleri mayo mu giyiyordu bunumu demek istiyorsun ?

coach01 24.06.2004 01:26

anlatmaya degmez ..

Neyse ne yazsam senin icin bostur.

24.06.2004 01:30

heeeeeeee

yani bir düsüncemi degistirdi yoksa Inönümü.....

Bende her sucu Allaha atayim, ne kolay olur dimi veya Peygambere.....

Millet kafayi üyütmüse Atatürkün sucumu.....
Birak bunlari, yillarimi bu konulara verdim arastirdim..... Atatürk dine engel degil Atatürkü sevmeyenler en büyük din engelidirler.

Cünkü Atatürk Laik sitemle elindeki ekmekleri aldi, eski kara Hocalar cirit atamiyorlar, onlarin iftirasina kapilmissin sen......

24.06.2004 01:31

pardon bacim sizi sapik erkek sandim

burada sübyanci sapiklar varda bir an sizi erkek sandim affedin beni...
siz kac yasinda adet gördünüz hemen neden evermediler sizi ?
günesli yere gitseydiniz eminim siz 5 yasinda adet gecirirdiniz öyle azgin bir bayana benziyorsunuz!!!

24.06.2004 01:31

o.T.

bilgi yetersizliginden kastim olaylarin bazi ince ayrintilarini bilmek..kirdiysam özür.ama gördügün gibi bunlar cok önemli.sap diye dinimizden döndürmeye calisan kafirlerin suratlarina yapistirmamiz gerekiyor bildigimiz anahtalar bilgileri!

sanirim demek istedigimi anladin..hadi Allah rahatlik versin.

24.06.2004 01:33

Hadi bul bir tane

deki Atatürk su adamin kellesini ucurtmus....... göstersene bu adami...

Üstelik Hafizim diyorsun, cok cok degerli bir sey.
O zaman sen Kuran uzmanisin, Kurani Arapca okuyup Türkce tercümesini kafadan yapabilensin dimi???

24.06.2004 01:34

Sen yinede anlat

hayatta hic degmeyen tek sey vardir, oda bos iftiradir.......... sonucunda her zaman ve her yerde lafsiz birakir insani

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:16 Uhr.