Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Herrlichkeit 21.03.2013 13:12

örümcek kafali kemalistlerin son sansi

biz icraat sergilerken bu kemalistler konusmaktan ileri gidemiyor.

biz baris ve sevgi yagdirirken bu kemalistler hala korku ve savas cigliklari savuruyorlar.

biz ilerlerken bu kemalistler hala seyretmekte.

MPH ve CHP bugün yapilan cagriya sessiz kalirsa tarih bunu yargilayacak!!!!!!!

kemalistler akillanip bu zihniyetten kurtulamazsa bunlarin fasizmini irkciligini biz bitirecegiz.

biz bos konusup adim atmayanlardan degiliz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM
RAWESTAN NINE REC BERDEWAM

21.03.2013 16:38

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058250)

biz baris ve sevgi yagdirirken bu kemalistler hala korku ve savas cigliklari savuruyorlar.

kemalistler akillanip bu zihniyetten kurtulamazsa bunlarin fasizmini irkciligini biz bitirecegiz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Kemalist demek ne demek, bana önce bunu bi acikla. Ondan sonrasini tartisiriz! Bakalim kac dirhemlik aklin var, tahsilli kiro

Herrlichkeit 21.03.2013 17:04

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058258)
Kemalist demek ne demek, bana önce bunu bi acikla. Ondan sonrasini tartisiriz! Bakalim kac dirhemlik aklin var, tahsilli kiro

egitimsiz lastosch birak kelime oyunlarini.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

21.03.2013 17:10

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058261)
egitimsiz lastosch birak kelime oyunlarini.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Benim egitmsizligimin zekati bile senin ve sülalenin tüm ünivertelilerden aldigi diplomalara on basar..

Burda laf hayat kadinligi ya da hayat kadinlari gibi laf yapma da soruma cevap ver, de görüyüm ciddi misin degil misin?

Herrlichkeit 21.03.2013 17:13

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058264)
Benim egitmsizligimin zekati bile senin ve sülalenin tüm ünivertelilerden aldigi diplomalara on basar..

Burda laf hayat kadinligi ya da hayat kadinlari gibi laf yapma da soruma cevap ver, de görüyüm ciddi misin degil misin?

aileye küfür etmek senin gibilere yakisiyor. unutma bu serefsizliktir.

insan kendisi ve ailesi nasilsa baskalarini öyle zannedermis.

bu kadar acik verme lastosch.

21.03.2013 17:19

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058267)
aileye küfür etmek senin gibilere yakisiyor. unutma bu serefsizliktir.

insan kendisi ve ailesi nasilsa baskalarini öyle zannedermis.

bu kadar acik verme lastosch.

Aileye ilk küfür sen ettin, bana da misilleme hakki dogmustu ama henüz daha kullanmadim. Ben sirf senin sosyal sartlarini degerlendirmede bulundurdum..
Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Herseyden önce dogru algilamayi ögrenmemiz lazim ;)

Herrlichkeit 21.03.2013 17:23

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058269)
Aileye ilk küfür sen ettin, bana da misilleme hakki dogmustu ama henüz daha kullanmadim. Ben sirf senin sosyal sartlarini degerlendirmede bulundurdum..
Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Herseyden önce dogru algilamayi ögrenmemiz lazim ;)

bu yalanlardan vazgec lastosch.

bak senin samimi arkadasin yusuf ailen hakkinda ileri geride konustugunda ben öyle konusma deyip ikna eden biriyim.

ben baskasina bile küfür ettirmem.

cok adi bir kisiligin var senin. önce küfür ediyorsun sonra lafin altindan kalkamayinca sen önce küfür etmistin diyorsun.

seni ve senin zihniyetinde olanlara en güzel dersi bugün verdik ve vermeye devam edecegiz.

benim icin sahislar önemli degil. zihniyeti bitirecegiz.

21.03.2013 17:29

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058270)
bu yalanlardan vazgec lastosch.

bak senin samimi arkadasin yusuf ailen hakkinda ileri geride konustugunda ben öyle konusma deyip ikna eden biriyim.

ben baskasina bile küfür ettirmem.

cok adi bir kisiligin var senin. önce küfür ediyorsun sonra lafin altindan kalkamayinca sen önce küfür etmistin diyorsun.

seni ve senin zihniyetinde olanlara en güzel dersi bugün verdik ve vermeye devam edecegiz.

benim icin sahislar önemli degil. zihniyeti bitirecegiz.

Beni kendin gibi sanma. Kötü lafi ve yalani söylemek hep sana düstü, lafin güzelini ve dogrusunu da konusmayi Cenab-i Mevlam hep bana nasip eyliyor cok sükür..
Bu yalanlarinla dolanlarinla sen Ahiret'ini de mahv ediyorsun ama bunu algilayacak zeka nerde sende?

Herrlichkeit 21.03.2013 17:40

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058272)
Beni kendin gibi sanma. Kötü lafi ve yalani söylemek hep sana düstü, lafin güzelini ve dogrusunu da konusmayi Cenab-i Mevlam hep bana nasip eyliyor cok sükür..
Bu yalanlarinla dolanlarinla sen Ahiret'ini de mahv ediyorsun ama bunu algilayacak zeka nerde sende?

lastosch hangi konuya atlasanda eline yüzüne bulastiriyorsun.

bilmem bunun farkindamisin?

21.03.2013 20:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058278)
lastosch hangi konuya atlasanda eline yüzüne bulastiriyorsun.

bilmem bunun farkindamisin?

Hayir olmayan seyin farkinda olmam, saglikli bir insan icin normal bir durum degildir. Senin sizofreni hastalinigini anlayacak bir psikatristte degilim..
Aslinda battikca battiyorsun, dibe vurmayi birak cehenemin dibine bile yanasmissin..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:06 Uhr.