![]() |
brat bu bir fakerci
bunun maksada fb uyanik halinde rezil etmek,,,
glaub mir das ist kein fenerli,,,arkadas bir programm yoluyacak womit ich IP"s erkenne,,,wetten ich seh dann ne doppelte IP :o))) überlies es einfach |
ne korkusu yine 6 yememek icin 6 kisi
ile defans yapmak isteyen fatos degilmidi. zaten yine 6 olsa kesin sizin o ezik taraftarlariniz florya yi basardi. ama olsun yeter ki yenelim sizi sizde catlayin ha 6 olsa iyi olur ama 2 de yeter sonucda yediniz ya önemli olan o. zaten o maci acik oynasaniz yine 6 olurdu. ama üzüme tekrar oynariz o zaman kadar fatos kalirsa tabi ve o zaman söyle temiz 4 atariz oldu mu.
|
birdakika bakigim Kestanenin Uefamaci...
bugün nezaman.......?Ah yokmus...tüh ya üzüldüm
|
Sag mir dann auch bescheid :)) o.T.
ohne Text
|
Bende baktim ama bulamadim :) o.T.
ohne Text
|
ismet tongo ve temel özalak in yazilari
bu 6saraylilar resmen rezil ve kepaze olmuslar baksan ismet tongo ve temel özalak in yazilari adamlar artik isyan ediyor ne bu yaw fener hep yenilmek mecburiyetimiz mi var. kocum sizin gücünüz bu kadar biz aslani kediye cevirir sonra mecidiyeköye postalariz. fenerbahce ile dalga gecilmez sonra dönersin kediye. anlasildi mi. bu yazilara bak resmen ezik bunlar tam ezik hemde.
Fanatik"ten Ýsmet Tongo; "...Efendim, Galatasarayli futbolculara ve teknik adamlara bir sorum var. Bu soruya kesin bir cevap istiyorum, hem de yetkilisi kimse ondan. Sorum su: Biz mecbur muyuz, Fenerbahce"nin moralini her kötüye gidisinde düzeltmeye? Ayiptir beyler. Yeter artik..." .Galatasarayli edecek bir laf, bir cümle bulamiyorum. Ancak affola deyip espri kabilinden Galatasaraylilara bir teklif yapiyorum. Bir daha ki macta... Fenerbahce"yi yeninceye kadar macin baslama saati olan 19.00"da gelin isiklari bizlerde birer dakika söndürelim. Belki bu karanlik onlari yani Galatasarayli futbolcu ve teknik adamlari utandirir..." Fanatik"ten Turan Yücel; "...Mactan önce yaygin olan görüs, Galatasaray"in en iyi gününde bile Fenerbahce karsisinda eli ayagi tutuldugu yönünde idi. Ve malasef bu görüs yine dogru cikti..." Fanatik"ten Temel Özalak; "...Artik bu klasikler de biktirdi. Artik Türkiye"de Fenerbahce - Galatasaray maclari derbi karsilasmasi degil. Fenerbahce"nin en kolay kazandigi maclar. Bir takim her karsilastiginda öbürünü yeniyorsa artik o maclarin ne ezeli rekabeti kalir ne derbiligi...Yazinin basinda da dedik ya. Artik bu Fenerbahce - Galatasaray klasigi beni biktirdi. Fenerbahce maclarini artik Galatasaray icin derbi saymiyorum..." |
Gencler 3 - 0 Parma! :) o.T.
ohne Text
|
genclerboirligi im achtelfinale...
3-0 gegen parma....echt gut gespielt..die tore
für gencler schossen deams (p), ferari (e.t) und ali tandogan... antep liegt 2-0 in rom zurück..noch sind 30min zu spielen. |
Bir gol be, fazla degil, bir tane ... o
ohne Text
|
yarin kupa cekimleri var 6saray und
kara karga sind wie wir ja bereits wissen schon lange nicht mehr dabei. mir persönlich ist es egal wer von den mannschaften auf fener trifft.
Futbolda Türkiye Kupası yarı final maçlarının kuraları yarın İstanbul"da çekilecek. Futbol Federasyonu"nun Beylerbeyi"ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi"nde saat 11.00"de başlayacak kura çekimine, çeyrek finalde rakiplerini eleyen Fenerbahçemiz, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve İstanbulspor takımlarının temsilcileri katılacak. Kupada yarı final maçları 17 Mart Çarşamba günü tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak ve finalistler belli olacak. |
genclerbirligi maci ...
Cumartesi günü saat 19:00 da oynayacağımız Gençlerbirliği maçımız çok çok çok önemli. Ligin en önemli maçlarından birine çıkacağız. Çok dikkatli olmalıyız. Camia olarak rehavete kapılmayalım. Liderliği alana kadar takımımız inanılmaz savaştı. Her maç en az 2 topumuz direkten dönüyor. Böyle bir şanssızlık olmaz inşallah bu maçta. Bu sefer direkten dışarı değil de içeri girsin tüm vurduğumuz şutlar.
Gençlerbirliği maçı neden çok önemli? - Aradaki puan farkını açmak için çok önemli. - Cumartesi oynayıp kazanırsak, Pazar günü bjk yi trabzon karşısında daha da strese sokacağı için çok önemli - Zorlu (G.Antep, G.Saray, G.Birliği) virajını hasarsız kapatmak açısından çok önemli. - Rakiplerimize daha da korku salmak açısından çok önemli. - Bu maçı da kazandıktan sonra evimizde 2 maç üst üste oynayacağımız için çok önemli. - En önemlisi, 3 puan için çok önemli. Muhteşem taraftarımızın da desteğiyle biz bu Gençlerbirliğini yeneriz. Ama gs galbiiyeti sarhoşluğunu üzerimizden atmamız lazım, çünkü G.Birliği maçımıza tam 4 gün kaldı. |
Uefa gecesinde sonuclar:
Enresultate nach beiden Spielen:
Brøndby 1-3 Barcelona Parma 0-4 Gençlerbirligi Benfica 2-2 Rosenborg --> Rosenborg weiter Marseille 1-0 Dnipro Celtic 3-1 Teplice Perugia 1-3 PSV Groclin 1-5 Bordeaux Valencia 5-2 Besiktas Galatasaray 2-5 Villarreal Club Brugge 1-0 Debrecen Sochaux 2-2 Internazionale --> Sochaux weiter Liverpool 6-2 Levski Spartak Moskva 1-3 Mallorca Gaziantepspor 1-2 Roma Auxerre 1-0 Panathinaikos Vålerenga 2-4 Newcastle |
ne ne ne..
ne umduk ne bulduk...
mache antep kein vorwurf.. aber cimbom und besiktas haben sich ja richtig blamiert. einziger wermutstropfen ist..das durch gencler ab 2005/2006 6 mannschaften in europa spielen werden. dazu darf celtic glasgow nicht weiter als gencler kommen.!! |
Gencler hakkinda:
Gercek BÜYÜK bu sezon Gencler oldu ve olacak!
Hic mac kaybetmeden geldiler buraya kadar, insallah finale yükselirler! Gençlerbirligi 4-2 Blackburn Gençlerbirligi 4-1 Sporting Parma 0-4 Gençlerbirligi Zitat aus uefa.com: "Da sie bereits Blackburn Rovers FC und Sporting Club de Portugal ausschalten konnten, gibt es sicherlich einige Mannschaften, die ihnen gerne aus dem Weg gehen würden" |
wir wollen doch mal sehen ob
genclerbirligi uns genauso schlagen kann wie parma. ich behaupte wir sind stärker als parma und werden genclerbirligi richtig was auf die fresse verpassen. genau so wie wir es vorher mit antep und 6saray gemacht haben. noch 3 tage denn werden wir sehen ob das 3 G auch fällt. 2 G haben ja bereits eine kräftige abreibung von fener bekommen.
|
G.Antep hakkinda:
Büyük bir imkandi, kacirdilar. Tek gol gerekiyordu ama maalesef olmadi. Nede olsa AS Romaya karsi oynadilar, ezilmeden.
Oynadigi maclar: Gaziantepspor 1-0 H. Tel-Aviv Gaziantepspor 6-1 Lens Gaziantepspor 1-2 Roma Böyle takimlar gerekiyor bize Avrupada! Tebrikler... |
na klar airdem..
as rom war halt ne nummer zu gross..
aber haben sich tapfer geschlagen..hatten 2 100%-torchancen..onlar girse...baska olurdu. |
tek kelimeyle....BRAVO o.T.
ohne Text
|
astala vista kara karga :-)
nach dem pokal aus nun endstadion im uefa cup. bize ne demek kaliyor daha beter olun emi. so nun zu genclerbirligi ich bin gespannt on die auch fener schlagen können. einziger nachteil ist das fehlen von torhüter volkan aber recep ist auch u-21 nationaltorhüter. er hat gegen kara karga 2 mal gepatzt aber sonst ne gute saison gespielt. wir werden sehen wie stark denn gencler wirklich ist.
|
Besiktas hakkinda:
üzüldüm. Baya üzüldüm cünkü yine eleyebilecegimiz bir takima karsi, varlik gösteremedik.
Forvet mi eksikti? Bence hayir. Es waren genug Chancen da, olmadi. Son haftalarin gerginligi herhalde. Hayirlisi.... Kartalimin maclari (CL"den geldi): Besiktas 0 - 2 Lazio Chelsea 0 - 2 Besiktas Sparta Prag 2 - 1 Besiktas Besiktas 1 - 0 Sparta Prag Lazio 1 - 1 Besiktas Besiktas 0 - 2 Chelsea Valencia 5 - 2 Besiktas Heyecanla izledim tüm maclari. Es war mehr drin aber dabei sein ist (fast) alles. Seneye daha iyi maclar cikarma ümidiyle. |
Galatasaray hakkinda:
Türkiye Süperliginde gösteremedigi varligini avrupali oldugu icin, kendine baska atmosfer hissettirecek avrupa arenasinda, daha iyi oynar ümid ediyordum ama olmadi.
Maclari: Juventus 2 - 1 Galatasaray Galatasaray 1 - 2 Real Sociedad Galatasaray 1 - 0 Olympiakos Olympiakos 3 - 0 Galatasaray Galatasaray 2 - 0 Juventus Real Sociedad 1 - 1 Galatasaray Galatasaray 2 - 5 Villareal Umarim son yillarda alistigimiz bir Galatasaray yine geri döner ve avrupada daha basarili olur! Sizede tesekkürler... |
Avrupa arenasinda sizden beter olma ...
imkani var mi ki??
|
Makaleye bakinca göze batiyor...
Takimlar diyorlar ya, yoruluyoruz falan. Kizardim hep, ne yorgunlugu.
Uefaya nazaran 2 kat mac yapiliyor. Das ist schon ein unterschied. CL her yigidin harci degildir! |
sizede sira gelecek avrupali az kaldi
diger avrupalilarla ne etdiysek (antepe 5, 6saray 2, hafta sonu gencler ...) sizede yapacaz. ama hersey sirasiyla. sizin mumunuz da sönmek üzeri 6sarayin söndügü gibi.
|
Evinde ötmeye benzemez Avrupa maclari..
Wie bitte?? Soll ich es buchstabieren???
A V R U P A Ama siz ne anlarsiniz ki?!? |
Ne diyon lan sen ......
Lan amina caktigimini sen önce bir kendi takimina bak sampiyonlar ligine katildiniz
rezil olup geldiniz serefsizler sizi |
Lucescu"nun bileti kesilmeli
Git lan lucescu senin gibi moruklarla bu is yürümez
|
ben adama diyorum ki avrupalilari
sirasiyla ... yapdik 5 attik 2 attik gencler heralde ... yapacaz. bu hala avrupa diye aniriyor. nasil anlatayim sana daha baska türlü gelen giden avrupaliya koyduk. yani wir sind ein anderes kaliber als parma oder rom oder was weiss ich. yakinda ögreneceksin. az kaldi dayan.
|
terbiyeli konus geri zekali !!! o.T.
ohne Text
|
Dedigim gibi, kendi kümesinde öten
horozdan farkiniz yok!
:) |
daum ist besser als luci baby und
imparatore fatos im doppelpack. adam kokainci olabilir aber er hat doppel soviel drauf wie die schlappschwänze.
|
Kes lan sesini cakal
bizede sira gelecekmis oglum siz kac sezondur bilegimizi yikamiyonuz neyle yeneceksiniz lan bizi Sizi biz paf takimiyla bile yeneriz lan
|
Dikkatsizlikten sonra ihmal, yine Volkan
Tedavi için dün Almanya"ya gitmeye kalkan Volkan, süresi dolan Şengen vizesini yenilemediği için hava alanından geri dönmek zorunda kaldı
Polislerin uyarısı Galatasaray maçı sonrası formasını taraftarlara atmak isterken kayıp yere düşen ve sağ omuzu çıkan Volkan, çareyi yurtdışında arıyor. Teknik direktör Daum’un tavsiyesiyle tedavi olmak amacıyla dün Almanya’nın Frankfurt kentine gitmek üzere 12:15 uçağında yer ayırtan genç kaleciyi, Atatürk Havaalanı’na gittiğinde bir sürpriz bekliyordu. Pasaport kontrolü sırasında, Şengen vizesinin dolduğunu öğrenen Volkan Demirel, ortada kalıverdi. Kaynak: fanatik.com.tr |
lan daha gecen iki serhat
kimin kalesine gömdü lan!!! iki kere daha gecen hooijdonk kimin anesini öptü!!!
|
wie lange werden es fatos und luci
noch in ihren vereinen machen? aus im pokal , aus im intern. pokal, meisterschaft für 6saray sowieso abgefahren und kara karga schon auf einer talfahrt. ich denke mal beide machen es nicht mehr lange:-) daha beter olun emi:-)
|
Ronaldo kime koydu kadiköyde
Kadiköyde deprem olmustu Gecen sezon allah korumustu Ahmet dursun koymustu Inanmayanda Ali aydina sormustu
|
sizede koyulacak az kaldi dayan
bak antep de dayandi koyduk hemde 5, sonra 5saray heveslendi 2 koyduk simdi önce bi genclere koyalim hele sizede sira gelir. sirani bekle az kaldi.
|
benim neden besiktasli ve galatasaryli
dostum yok :-( herkesin var ama benim yok. neden? sirf su an onlarla dalgami gectigim icin mi? ama fener bu hallerde olsaydi aynisini onlar yapmazmiydi? gecen sene fenrin durumuna gülenler niye simdi bana kizgin? anlamadim yani. wie du mir so ich dir. belki de onlarin o durumlarina hic bisey demeseydim daha iyi olurdu. belki o zaman onlarda yaptiklarindan utanirlardi.
|
rakini ac keyfine bak :-) o.T.
ohne Text
|
Sen var ya :) o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:43 Uhr. |