![]() |
Karsima bir daha cikma sakin
bence bu asrin hatasi olur |
Dün gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye...
Dün gece hic tanimadigim bir erkege
sirf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim.. tanidik bir huzur aradim saskin bakislarinda dün bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine... konustu birseyler söyledi bekledigim sözler bunlar degil! Yüzüme bakti gözlerime ama senin gibi degil! Anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin gibi canimdan öte can degil. Anladimki hic kimse hickimse sen degil hickimse senin kadar fikrime huzur degil/ hickimse senin kadar umuduma yol degil Leman Sam http://www.youtube.com/watch?v=q30OvYAAY04 |
Duvarın dibinde resmim aldılar
Ak kagit üstünde taniyin beni... |
Sitem edip nazlim hic küsme bana
Gönül bu firgata nasil dayana Her dakka gelmek istiyorum sana Kara yerde cok haince zalim var.... |
ne laftan anlarim nede bir sözden, cikaramam seni inanki gözden.
|
bir kendi gibi zalimi sevmiş yanıyormuş
duydum ki beni şimdi vefasız, arıyormuş kalbim gibi feryad ediyor sızlanıyormuş duydum ki beni şimdi vefasız arıyormuş Lemi Atlı |
vega - serzeniste
Agladim boyam akti hergün sana yeniliste
biraz sev sakinlestir sevdiginim ben iste bosver sev sakinlesir, sevgilin serzeniste |
4 misra olduguna aldanma. aslinda bir cümledir hepsi.
bu aksam adres defterinin
S harfinin yazdigi yere ya bir cizgi cek ya da Sessizlik koy yerine... |
...............
dipdeyim sondayim,,,,,,,, depresyondayim,.,,,,,,,,,
|
Devran Baba o yar demis "oh olsun"
Yusuf gibi zindanlara sokulsun Yakup gibi gözlerine gam dolsun Dolsun sabret bos ver aglama gözüm... |
Sen giderken karanfiler siraliydi siraliydi
Iclerinde biri vardi benim gibi yaraliydi... |
Tohumu döl eylediler
Dikeni gül eylediler Yari bülbül eylediler Güle cevirdiler beni... |
Bagrimda saklarim verdigin o saci
Hatirdan gönülden cikarma beni... |
koskomacan/dinlediginiz sarki tek cuemlelik olsun diyo/gibi sanki :D/virtual doektuerueyor //mesela bak tek cuemlelik sarki//
fly robin fly up up to the sky |
Zitat:
Ne yazik cihanda gülmedi yüzün Vefasiz el degdi yarali özün Acimadi diden kan kan aglar gözün Yanakta iz yapmis yaslarin güzel..... |
Iste Sevgili, bir tek Sevgili nasil degistirir dünyanin gercegini.
|
Gidipte gelmemek var
Gelipte görmek var Gel hakkini helal eyle.... |
Dersini almista ediyor ezber
Sürmeli gözleri sürmeyi neyler?..... |
I hate you than I love you!
|
You are my pleasure, my love, my pain....
|
Feryadim erdi göklere
Cikmali oldum daglara Eristigim bu caglara Senden midir benden midir?... |
Amma senden ayri gezen
Yürek degil beden oldu..... |
Can desen cana bedel
A$k desen daha güzel Tanri'dan bize özel Bir sey var aramizda... |
Zitat:
BİRİSİ Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda |
Zitat:
Senin ekledigin siir de cok sirin ;) Refik Fersan'nin bu misralarina ne dersin? Rüzgâr uyumuş ay dalıyor her taraf ıssız Ölgün bakıyor varsa uzak bir iki yıldız Bak çıt bile yok korkma benim bahçede yalnız Ey gözlerinin rengi kadar kalbi güzel kız |
@Yetismeister
Muzaffer İlkar'nin bu misralari da insani inceden inceye sizlatiyor. Hele dörtlügün en son misrasi bir zamanlar yanliskla zihnimde söyle kalmisti... Gözlerin gözlerime baska aleme kaldi diye... Öylede güzel bir anlam ifade ediyor degil mi :) Yükselen nağmenle bak solan güller renk aldı Gözlerinde gözlerim başka âleme daldı Sorma bana hiçbir şey söylenmedik ne kaldı? Elindeki mızrâbın tutunduğum tek daldı Gözlerinde gözlerim başka âleme daldı |
Seninle cehennem ödüldür bana
Sensiz cennet bile sürgün sayilir... Muazzez Abaci - Vurgun |
geeeeeht.
Sana ait ne varsa yakip yiksaydim keske anilarin kelepcesini söküp atsaydim keske ne care gücüm yetmiyor |
kimseyi sevmiyorum lan,,
kimseyede sarki,söz yok! sadece kendimi seviyorum! en güzel duyguda bu! kimseyi sevmeyin,,,,kendinizi sevin,mutlu olun:D |
Ben sirf sarkilari seviyorum. Asik oldugum icin yazmiyorum yani. :)
Gögsüm daraliyor, yüregim kaniyor olmasaydi sonumuz böyle. |
Zitat:
|
Bir güzelin mecnunuyum Efendim
Sel basti ovami yikildi bendim Derdimi bilmiyom ben kendi kendim Dert ile sevdigim icin secemez oldum |
Zitat:
azdin mi yine?:D |
Kime desem derdimi ben bulutlar
Bizi dost bildiklerimiz vurdular Bir de gurbet yarası var hepsinden derin Söyleyin memleketten bir haber mi var? Yoksa yarin gözyaşları mı bu yağmurlar? |
Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile
Avunmak istemeyiz böyle bir teselliyle Ah, geniş kanatları boşlukta simsiyah açı var Ve ortasında güneş doğmayan büyük kapıdan Geçince başlayacak bitmeyen sükün bu gece Burulba karşı bu son bahçelerde keyfince ah Ya şevk içinde harap ol Ya aşk içinde gönül Ya lale açmalıdır göğsümüzde, yahut gül |
Zitat:
|
Zitat:
Yüregine beni beni soruyormusun? Öyle yalniz yalniz kaldim biliyormusun? Türküler söyledim sana duyuyormusun? :) Zaten asik olmak icin icinde aski yasaman lazim. Aski görmek icin askin güzelligini gören gözlerle dünyaya bakmak lazim. Lebe die Liebe! Yoncalar bicildi mor cicek secildi mi? Bu nasil dünya böyle Sevgiden gecildi mi? |
Gecen günlere yazik
Yazik etmissin gönül sen Öyleyse hic sevmemis Sevilmemissin gönül sen... |
Biraz uzak dur benden tuzak gibisin. Kolaydir beni kandirmak iyi bilirim. Bir bakis, bir gülüs, sihirli bir dokunus beni benden alir kime ne derim. Kalbim bos olsada ask icin atiyor, senin bakislarinda neler yatiyor. Herkes bir sey söyler, ben yalniz ASK derim: Göstermelik asklardan nefret ederim! :):)
|
Günesin gölgede kalisi gibi
Uykunun düslere dalisi gibi Kalbimin nabzimda atisi gibi Bir yolun bir yere varisi gibi Vazgecip uzaktan senin yaninda Kendime cevapsiz soru sormusum Kaybolup giderken firtinalarda Gönlümce bir issiz ada bulmusum Farketmeden senin olmusum........ |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:08 Uhr. |