Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

6666mahfuz 19.03.2005 01:19

o.T.

Kardesim BerlinFatih, ins allah yanlis anlamazsin, ama Ruveyda Hanim evde kapandigini hangi cin veya melek sana söylemis oluyor..--))ondan bahsetmedi ki,.. TV, Verblödungsmaschine zu 95%. Evinizi hadislerde yazildigi gibi olsun diye yazdi..benim anladigima kadar..ve bunu unutmayin, ben size deger ve saygi su anda gösteriyorum, yoksa size yazmam,..Allah beni kibilikten korusun. Allah sizin sahdamariniza kadar her zaman yaninizda olsun, ins ALLAAAAH!!!

hacikischkisch 19.03.2005 01:27

bir soru

evdeki cinsel münasabet sirasinda kuran en az kac metre uzakta tutumalidir? ayni oda olabilir mi?
sex sirasinda türban cikarilmasa iyi huylu cinler geliyormus diyorlar dogru mu?

hacikischkisch 19.03.2005 01:34

yol dedin de aklima geldi

mesela hak yolundan cinsi temas sartmidir?
mümin adam bok yolunu da deneyebilirmi?

denerse ne olur? cehennemlikmi?

6666mahfuz 19.03.2005 01:45

o.T.

Es selamun aleykum ve rahmetullah ve berakatuh, ich weiss nicht ob ich dich als Bruder bezeichnen soll...warum kannst du nicht sachlich auf das geschriebene antworten, fragen, oder deine Meinung kund tun?? Was soll diese Art von Provokation?Warum schreibst du so etwas zu einer Lady, was ist dein Problem?? Die Antwort kannst du neutral bei www.saidnursi.de unter fikih stellen...ben senin icindeki tohuma inaniyorum ve onun icin sana zamanimi harciyorum, Allah beni kibirlikten korusun!!Allaha emanet ol kardesim!!!

cimbomyilmaz 19.03.2005 05:17

kafir olan acaba kim?

selam,
su kafir lafini kullanirken bazi müslüman kardeslerimiz dikkat etsinler. kafir cok büyük bir suclamadir ve kimin ne oldugunu ancak tanri bilir.
kafir lafini kullanan sahislar o kadar temiz, o kadar namuslu, o kadar serefli insanlardir ki gizli sakli genelevine gidip, orda burda cinsel iliskiye girip gizli alkol icen insanlardir.

werd einen so hohen maßstab für seine mitmenschen ansetzt, der muss sich nach dem tode an genau diesen maßstäben messen lassen.
ciao

19.03.2005 09:28

Senin Almanya"da ne isin var?

Patronun Alman degil mi? Basbakanin, disisleri bakanin ;-)

Bu saaten ehliyetsiz sünnetciler ancak el isleri icin kullaniliyor farkinda degil misin? Sen bu sözüm O"na kafirler ile nasil bas edeceksin? fikih kitablarin ile mi? Sayi su Azem kac üniverste bitirmis hangi bransta masterini ve doktorunu yapmis? Sen helaya girerken sag ayagin ile mi yoksa sol ayagin ile mi girersin? Dis fircasi ve dis macunu nedir bilirmisin Sen? Yoksa kürdonla mi daha dislerini temizlersin? ;-))

Meczup Osman"li niye batti biliyormusun? Cünkü caga ayak uyduramadigi icin. Batili devletler sanayilesmeye baslarken onlar Saray"da cirit atirdilar ve avrat oynatilar bunlari biliyormusun? ;-))

19.03.2005 10:17

Sendemi simdi yanlis anlama triplerine

ciktin.....

HAmdi Yazir olsun ve digerleri olsun... Mealleri ayni sayilir... ben Meallerde arada anlam farki göremedim... onu demek istedim... Yasari sevmeye bilirsin las Peson... ama als Hoca ist er einer der angesehensten der Welt

19.03.2005 10:23

HAmdi Yazira ne dersin

Onuda Sexi buluyorlar diyemezsin artik.....

Üstad Hamdi Yazir Meali

8. Allah sizi, din hakkinda sizinle savasmayan ve sizi yurtlarinizdan çikarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adaletli davranmaktan men etmez. Çünkü Allah adalet yapanlari sever.

9. Allah sizi, ancak sizinle din hakkinda savaþan, sizi yurtlarinizdan çikaran ve çikarilmaniz için yardim eden kimselere dost olmaktan men eder. Kim onlarla dost olursa iste zalimler onlardir.

19.03.2005 10:25

:-)

Haci Kisch Kisch sadece (nikinen belli) provakasyon amacli burda kardesler :-) sizde her defasinda "INS FETTNÄPFCHEN TRETEN" yapiyorsunuz :-) ve adam amacina ulasiyor...

Unutmayin AZIZ NESIN ""HAFIZ"" idi :=)

19.03.2005 10:26

ANLAMIYOR DEGIL ! ANLMAK ISTEMIYOR !

Herkez beynindekileri [ ben dahil:=) ] buraya kusup, akitip cikiyoruz ! Yani karsimizdakini RESPEKTIEREN yapmadan ! (ben biraz respektieren yapmaktayim ama) :-)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:05 Uhr.