![]() |
lucescuyla bu is yürümez
Bu adam daha neler getirir basimiza kimbilir
Bence bu adam sezon sonu gitmelidir Bakin simdiden söylüyorum bu adamla yürümez bu is .... Seneye cok daha iyi bir hoca gelirse besiktas ancak ozaman avrupada iyi top oynar böyle korkak korkak oynayarak bir yere varamaz kartal |
manyaga bak hele nihahaha o.T.
ohne Text
|
oddsetcilere kiyak :)
12 Genclerbirligi AC Parma 2,75 0
16 Besiktas Ista. FC Valencia 2,75 0 18 Panathin. Athen AJ Auxerre 2,00 1 19 PSV Eindhoven AC Perugia 1,40 1 20 Inter Mailand FC Sochaux 1,40 1 24 FC Villarreal Galatasaray 3,55 2 Spiele: 6 Quote: 105,24 Mögl.Gewinn: 1052,40 € Gesamteinsatz: 10,00 € hec belli olmaz valla top yuvarlak Saha dörtköse hakem de yuvarlak :))) ya tutarsa! |
das double ist nun zum greifen nah
nachdem wir die aktuellen uefa-cup teilnehmer 6saray und ganziantep in ihren schranken verwiesen haben, werden wir nun dem dritten der aktuellen uefa-cup teilnehmer auf sehr schmerzhafte weise seine grenzen aufzeigen. alle diejenigen, die am anfang der saison ihre scherze über das neue fenerbahce-team und den neuen trainer daum machten, werden jetzt langsam kleinlaut und kriegen keinen ton mehr raus. wie sollten sie auch? die situation bei 6saray ist ja mittlerweile jedem bekannt: sportlich auf talfahrt, finanziell schon immer knapp bei kasse (das stadion werden sie wohl nie zuende bauen können, es sei aziz yildirim erklärt sich auf einmal bereit präsident von 6saray zu werden), der trainer imparatorice fatos terim steht zur diskussion und wird bald den flieger machen, die mannschaft ist komplett veraltet und sonst ist der verein am ende. dagegen blüht fenerbahce regelrecht auf. die aktien des vereins explodieren förmlich an der börse, das stadion ist sowieso das beste in der türkei (wöchentliche einnahme von einer halben million us dollar), die mannschaft hat aufgrund des niedrigen durchschnittsalters genügend perspektiven (ich denke an tuncay, serhat, mehmet yozgatli, die torhüter volkan und recep, mahmut hanefi, semih, selcuk, ...), der trainer steht sowieso nicht zur diskussion, denn einen besseren hätte fenerbahce nicht bekommen können, und sowieso adindan belli degil mi bosuna fenerbahce cumhuriyeti dememisler. bunu söyleyenlerin mutlaka bi bildikleri vardi. fenerbahce d malzemecilik bile serifli bir ayricalikdir. kimse fenerbahce ile dans etmeye kalkismasin poposu yanar!!!
fenerlilerin cumhuriyet gününü kutlarim, saglik, mutluluk, bol sampiyonluklar ve basarilar dilerim. allah aziz yildirimi basimizdan eksik etmesin. diger takimlar icin sirf sunu söylecem : daha beter olun emi !!! |
sari lacivert devrimi basladi
bizler EVRİMSEL DEĞİŞİMİN temellerini ,değişmemiz gerektiğine inanarak attık.
gün artık o gündü! kulüp ve taraftar genetiğinin açtığı yaralar artık çekilmez bir hal almıştı.Yıllarca çekilen acılara birileri artık dur demeliydi. ""değişimin gerekliliğine inancımız"" bu yolda atılan ilk adım oldu... çünkü artık "" DEĞİŞİMİ"" doğru anlamaya,doğru tanımlamaya başladık, evet!! Değişim , artık statükonun ta kendisiydi. değişmemizin gerekliliğini düşüncelerimizle tanıdıktan sonra yaşama geçmek hiçte zor değildi artık.temel girdiler şunlardı; 1- yönetsel özgürlük. 2- kulübün öz kaynakları ve tesisleşme. 3- ekonomik girdileri sağlayan kaynakların çoğaltılması. 4- futbol takımına bakış perspektifini,çağdaş futbol kriterleriyle örtüştürerek,futbol bilimine açık prim tanıma. öyle zannediyorumki ,sıraladığım ilk 3 madde için fazla bir şey yazmaya gerek yok.çok yazıldı ,çizildi bütün bunlar. gelelim 4. maddeye; FUTBOL TAKIMINA BAKIŞ PERSPEKTİFİNİ,ÇAĞDAŞ FUTBOL KRİTERLERİYLE ÖRTÜŞTÜREREK,FUTBOL BİLİMİNE AÇIK PİRİM TANIMA; .... Evrimsel değişimin etkilerini hissedebilmek için olmazsa olmaz bir kuraldı bu.taraftar,yönetim ve camianın önemli bir kısmı, bu ilkenin etrafında bütünleşiyor,taviz vermeden ,sabırla ve istikrarı gözeterek tek yumruk haline gelmeye çalışıyordu. sabır,takım ruhu,istikrar kavramları artık tanınmaya başlanmıştı.türkiye ve avrupadaki başarı örneklerini çok iyi analiz eden yönetim artık doğru olan lideri seçmeliydi.bu kez seçim doğru yapıldı ve hepimizin onay verdiği teknik adam artık takımın başındaydı.yönetimin böyle bir teknik adamda karar kılmasının en büyük sebebi, aslında KAFALARIN DEĞİŞİMİYDİ. yönetim,taraftar ve camianın belirli bir kısmı; futbolun koşarak ,mücadele ederek oynanması gerektiğini takımın bir ruhu olması gerektiğini, başarının bireylerle değil,takım oyuncularıyla geleceğini, çağdaş futbolun,oyunun tek yönünü oynayan futbolcularla oynanamayacağı gerçeğini, başarının genç,dinamik olmakla birlikte1. sınıf futbolcu adaylarıyla geleceğini, yabancı oyuncunun şöhretli ve verimsiz yıldızdeğil ihtiyaca ve sisteme uygun takım oyuncusu olması gerektiğini, hücum presin ne olduğunu, taktiksel sabrın getirilerini, yavaş yavaş kavramaya başlamıştı. bütün bunlar FENERBAHÇE takım kültüründe hiç bir zaman olmadı.olmasına izin verilmedi ve yıllarca""FENERBAHÇE seyircisi görsel yönü olan,teknik yıldızların sovuna dayalı futbolu sever"" aldatmacısı ve çağdışı yaklaşımının içine sığdırıldı.bugün bile hala o gayretler bizden esirgenmemektedir!! evett!! SARI-LACİVERT devrim artık gerçekleşiyor.bütün mesele yakaladığımız doğrulara eskisinden daha fazla sahip çıkmak ve sabırla ,bilimin ışığında futbolun doğrularından asla taviz vermemektir. SARI-LACİVERT devrim sürüyor , bitmedi. daha önümüzde katedilmesi gereken uzunca bir mesafe var..... |
sei froh das ihr nur 2 bekommen habt
und nicht 6. aber eins ist immer sicher wir schlagen euch immer. und du verrekst daran. daha beter olun emi. ihr seid am ende mein freund cimbom bitti terim bitti sende bittin her cimbom lu gibi.
|
es geht mir hier langsam auf die nerven
das hier einige verborte 5saray fans doch tatsächlich beschwerden, das fenerbahce nicht verdient gewonnen hätte. war das 6-0 auch nicht verdient? ist es einfach nur immer glück, das fener in einer schon zum grauen werdende regelmäßidkeit 6saray schlägt. es ist doch kein geheimnis das fener immer 6saray (ok fast immer) schlägt. zum vorgestrigen spiel nur kurz tuncays ball in der 15 minute kanllte an den pfosten kurz darauf machrte nobre das 1-0 mit etwas glück hätte es schon 2-0 stehen können. was wäre dann aus 6saray passiert? aber klar entweder hat fener glück, oder der schiri hal oder sonst was. ich sage nur eins: schaut euch die statistik an , dan werdet ihr ganz schnell den mund halten. gratuliert also einfach fener zum "verdienten" sieg genau wie die 218 siege davor. oder sagt einfach gar nichts. denn wenn ihr was sagt kommt sowieso nur dummes zeug dabei raus. fenerbahce wird meister und holt den pokal und ihr werdet nichts dagegen tun können. ob es euch passt oder nicht. und wenn ihr euch unbedingt über die dominanz von fener beschweren wollt, dannbeschwert euch doch bei fatos terim oder luci baby.
|
Devrim mis
Ula her cimbomu yendiginizde nedense devrim degisikli yaratiyonuz Inönüye gelinde biz size gösteririz devrim degisikligini
|
Terim ISTIFA LOL hhehehe o.T.
ohne Text
|
O kadar kötümser olma Brat. Bence tam
tersi.
Inan bana!!! Selam ve saygilarimla |
Ben korkum su:
Galatasaraydan ayrilirsa, Milli takimin en büyük aday yeni Teknik Direktörü olacak.
Und das fände ich zurück in die Vergangenheit. |
Evet, kurallar böyle diyor! Kurallara
uyuyoruz ya :)
Es hätte aber auch so kommen können, dass Besiktas Einspruch eingelegt hätte, mit dem Vorwand, dass normalerweise bei einem Wiederholungsspiel der Hinrunde zwischen Rize und Fener keine Transfers von der Rückrunde spielen dürften. Und da das nicht geahndet wurde, sich der Fußballverband auch hierzu was einfallen lassen solle :)) Denke ich mal :)) AYRICA: amatör müyüz biz lo?! :)) |
Ne kiyagi, kazik! :) Kiyak bu... o.T.
ohne Text
|
ich hoffe dass ich mich irre
nur die leistungen in dieser saison zu hause ist nicht so berauschend..
oki wenn yasin nicht spielt dann steigen unserre chancen auf 70% mit ihm wären wir wohl bei 1% |
Sorry, hier :)
Genclerb - Parma 1 2,20
AS Roma - Gaziante 2 8,50 Bordeaux - Groclin 1 1,45 Besiktas - Valencia 1 2,50 Villarea - Galatasa 2 4,00 Einsatz: 5€ Mögl. GEwinn: 1356€ :))) Bence bankolar: Gencler - Parma -> 1 Besiktas - Valencia -> 1 Bordeaux - Groclin -> 1 Risiko: Rom - Antep -> 2 Villareal - G.Saray -> 2 Wahrscheinlicher: Rom - Antep -> 0 Villareal - G.Saray -> 0 Ach ja, Inter - Sochaux würde ich auch Risiko spielen --> 2!!! Quote bei 5,00!!! :)) |
Son 26 macin sadece 4ünü yitirdi evinde:
dagegen 15 Siege, darunter gegen Barcelona mit 3-0, hätte niemand gedacht oder Dynamo Kiew, die von der Champions League kamen mit einem super Spiel und 3-1, oder Sl. Prag mit 4-2.
Kopf hoch, Daumen drücken und auf den hoffentlichen Erfolg freuen!!! Bu arada mac SIKICI gecebilecegini simdiden söyleyeyim. Genauso wie das Spiel gegen Kiew. Aber nur, bis das Tor fällt!!! |
o.T.
Gencler - Parma ?
Besiktas - Valencia ? Bordeaux - Groclin -> 1 evet bu banko ilk iki macin ise 1 cikmasi süpriz olur! fazla riziko yapmayin :) |
Icimden geliyor Anarsist kardes. Hep
böyle oldugu zaman inan dogru tahmin veriyorum.
Chelsea - Besiktas macindada öyleydi. Simdide öyle. Genclere gelince...cok hizli kontraya cikan bir takim herkesin bilidigi gibi. Parmanin mecbur gol atmasini iyi degerlendireceklerinden eminim. |
"BEŞİKTAŞ"I ÖLDÜRMEK"
SABAH GAZETESİ SPOR YAZARI KAZIM KANAT, BUGÜNKÜ YAZISINDA BAŞBAKAN YARDIMCISI ABDÜLLATİF ŞENER"İN YAPTIĞI AÇIKLAMALARI MERCEK ALTINA ALDI. İŞTE KAZIM KANAT"IN KÖŞE YAZISI:
BEŞİKTAŞ"I ÖLDÜRMEK! Efendim; Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener"in söylediklerini ciddiye almıyorsanız, gülüp geçiniz!. Ama diyorsanız ki; "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti"nin 2 numaralı ismi Sayın Şener"i ciddiye almamak da ne demek" lütfen burada durun. Dünkü SABAH"ta Sayın Şener bir dolu sözler arasında Beşiktaş"ı Balçiçek Pamir"e yorumladı. Buyrun okuyun: "Beşiktaş"a karşı rakip birilerini çıkarma gibi bir durum var. Fenerbahçe"yi ön plana çıkarma gibi bir zorlama hissediyorum. Bu konuda hakem kuruluna büyük görev düşüyor. Futbolu öldürmek istemiyorlarsa takımları kendi hallerine bıraksınlar. Birinin moralini, öbürünün aleyhine bozmamalılar. Bana pek objektif gibi gelmiyorlar..." Balçiçek Pamir, sokaktaki insanın sorusunu başbakan yardımcısına soruyor; "Sizce kim şampiyon olur?" Başbakan yardımcısı cevaplıyor; "Kendi hallerine bırakırlarsa Beşiktaş şampiyon olur. Ama içten içe saptırma hissediyorum. Objektif kriterlere bir müdahale havası var." Hayır Sayın Başbakan yardımcım hayır. 1- Beşiktaş kendi haline bırakılmaz. Bu nedenle şampiyon olamaz. 2- İçten içe saptırma artık dışdan dışa yapılmaya başladı. Şimdi bir hatırlatmayı okurdan önce kendi kendime yapayım. Bu sütunlarda şunu yazdım; "Beşiktaş şampiyon olur demiyorum, oldu diyorum..." Sonra da lafı bağladım; "Beşiktaş şampiyon olamazsa faturayı MHK öder!..." Şimdi gelinen noktaya bir bakın. Benim bir ay önce yazdıklarımı, bugün Türkiye"nin başbakan yardımcısı söylüyor. İşte bu yüzden altını çizerek söylüyorum; "Sayın Şener"in söylediklerini çok ciddiye alıyorum. Hem de çoook!..." Çok özel bir hatırlatma; Dünkü gazetelerin birinci sayfalarını açın bakın. İşte orada göreceksiniz ki; Fener bir zorlama ile değil bir büyük keyif ile ön plana çıkarılıyor. Hadi biraz teknik konuşalım; Bay Mircea Lucescu da, "Futbolcularım ve ben öz güvenimizi kaybettik" dedi. Sonra da bu sorunun cevabını verdi, "Bütün bunlar Samsun maçının izleri!" Öyleyse tekrar düşünelim mi? Bayan Balçiçek Pamir"in, "Kim yapıyor bu müdaheleyi?" sorusuna Başbakan Yardımcısı Sayın Şener"in cevabı sorunun anahtarı; "Futbolu yönlendirme gücüne kim sahipse o yapar!..." Bu güç Haluk Ulusoy ile MHK Başkanı Sayın Bülent Yavuz değil mi? Bu güç, "Ligler"in tadı bitti. Beşiktaş puan kaybetmezse ekmeğimizden olacağız" diyen yayıncı kuruluşun yorumcusu değil mi? Bakınız, "Bu işler Çavuşesku zamanında Romanya"da olur" dedigi zaman Lucescu"ya çok kızmıştık. Ama bu sözleri şimdi Türkiye Cumhuriyeti"nin başbakan yardımcısı söyleyince susuyoruz. MESAJ; 5 kurşunla öldürülmek istenen Star yorumcusu Dr. Ahmet Çakar"ı ziyaret ettiğim her gün sorduğum soruya da şu cevabı alıyorum: Sayın Ulusoy bir çicek yollamadı, bir geçmiş olsun telefonu bile etmedi. Yorum kamu vicdanının... |
Volkan sevinirken kolu çıktı
Kaleci Volkan, formasını tribünlere atmak isterken düşünce sakatlandı. 3 hafta oynamasının zor olduğu belirtilen Volkan, ‘‘Sevinci biraz abarttım’’ dedi.
Galatasaray"ı yenip büyük sevinç yaşayan F.Bahçe, kaleci Volkan"ın sakatlığı ile sarsıldı. Maç sonrası büyük sevinç yaşayan genç file bekçisi, formasını tribünlere atmak istedi. Ancak kayıp düşünce sağ kolu çıktı. Volkan, hemen Acıbadem Hastanesi"ne kaldırıldı. Bir operasyon geçiren Volkan"ın çıkan kolu yerine oturtuldu. 3 hafta oynamasının zor olduğu belirtilen Volkan"ın durumu hakkında kesin kararın çekilecek MR sonrası belli olacağı açıklandı. Volkan, ‘‘Kazandığımız için çok mutluyum. Galiba sevinci biraz abarttım’’ dedi. |
dummheit tut weh !
alma mazlumun ahini , cikar aheste aheste !
|
KESTANE´nin dönüsü ! o.T.
ohne Text
|
nach seinem italia-trip
scheint herr terim sich drastisch als eine gottheit zu sehen .
nicht kritikwürdig ! alles was er macht , ist doch wohl perfekt . alleine die scheiss-ausländer-transfer-politik in den letzten beiden jahren zeigt das wesentliche . in 2 jahren sind spieler gekommen und gegangen . |
:) o.T.
ohne Text
|
also volkan olmadi ama ...
tamam daha 20 yasindasin ve ilk 6saray macina cikip hemen kazandin ama fenerbahce 6sarayi hep yeniyor bunu 6saraya hep yapiyor ama sende haklisin ilk zaferin senin o 2-1 ama fenerbahce istatistik olarak zaten 6 sarayin her zaman canina okuyor. bu sefer 6 olmadi. baska zaman 4 olur sonra 3 olur belki tekrar 6 olur. yani volkancim bak daha 20 yasindasin ve daha cok 6saray zaferleri yasacaksin. hep beraber seni ve tüm fenerlileri ilerde daha cok güzel günler kupalar ve sampiyonluklar bvekliyor. simdi volkancim hemen iyiles ve kara karga macina kendini en iyi sekilde hazirla. recep umarimseni kalede aratmaz o da ümit milli kalecisi senden asagisi yok ama sen cok formdaydin su an. lütfen artik alis sende 6saray zaferlerine biz nasil alisdiysak :-)
|
6 yedin yetmedi bu sefer ayip olmasin
diye sirf iki yedin yine olmadi 6sarayli lahmacun seni. siz biitidiniz ama fatos hala geminin kaptani. her mac 2000 kisi ile izlenirmi ? :-) gel kadiköy arena gör seyirci gör futbol gör liderlik gör cumhuriyeti gör 6sarayli evlad seni.
|
inönü ye gelinceya kadar puan farki
8 falan olur. yani formalite maci. ama merak ediyorsan 11 puzan arkadan gelen fener size o gece büyük bi süprz yapacak. size de az kaldi herkesin isine gördük hamsinin, antepin , 6sarayin. haftaya genclerin isini görüp sizinle yatip kalkacaz. yani 4 uefa kupasinda oyananyan takimlarin islerini hal edecez. az kaldi hele bekle kara karga seni arabaci takimi seni.
|
würdest du und in zukunft mit diesem
schwachsinnigen beiträgen verschonen. ihr spielt i´m moment absolute scheisse und seid nun verdient auf dem 2 ten platz. das ist auch das maximale was ihr kriegen könnt. aus dem pokal seid ihr raus. aber nächstes jahr seid ihr vielleicht in der cl wenn ihr die quali schafft was ich nicht denke. und verschone uns mit deinen intrigen. von wegen jemand möchte euch stoppen und fenerbahce würde die gegner von kara karga mit geld motivieren. dann müsste ich ja behaupten, dass kara karga istanbulspor am ersten spieltag mit geld motiviert hat um fener in kadiköy 3-0 zu schalgen. also wie am anfang schon gesagt lass den scheiss sein mein freund. bunlara bendegil kargalar güler. aber ein tip es wird noch schlimmer kommen für euch.
|
tote Kombination
Ben Besiktasa 0 verecegem hahahahaha unmöglichhhh !!! kendin oyna insallah tutmaz hahaha
A.D. |
uefa kupasinda bugün...(tahminler)
Villareal - cimbom 0-3 (wenn hakan spielt) sonst 1-2 für cimbom hehe
besiktas - valencia 1-1 as rom - antep 4-0 gencler - parma 0-0 |
also cimbom gewinnt doch 3-0
hakan iyilesmis hehe :)
|
tuncay"6saray ile anlasmistim"
Beylikdüzü"ndeki Beykent Üniversitesi"nde düzenlenen bir panele katılan yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tuncay, uzun yıllar Fenerbahçe"de oynamak istediğini belirterek, "Sözleşmem bittiği zaman yeniden Fenerbahçe"ye imza atacağım. Ancak kulübüm beni istemezse ayrılırım" dedi.
Sakaryaspor"da forma giyerken Galatasaray ile anlaştığını, ancak Galatasaray"ın Sakaryaspor kulübünün istediği banka teminatını veremeyince bu transferin gerçekleşmediğini kaydeden Tuncay, "Ben zaten Fenerbahçeli"yim. İyi ki Fenerbahçe"ye gelmişim" diye konuştu. Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşme yenileyeceğini belirten Tuncay Şanlı, "Şu anda sözleşmem devam ediyor. Sözleşmem bittiği zaman yeniden Fenerbahçe"ye imza atacağım. Uzun yıllar Fenerbahçe"de oynamak istiyorum. Ancak kulübüm beni istemezse ayrılırım" dedi. Takım olarak yeni bir oluşuma girdiklerini, şu anda milli takımlarda beraber oynayan başarıya aç bir kadroları olduğunu kaydeden yıldız futbolcu, yabancı futbolcuların da uyum sağlamasıyla bu sezon başarılı olacaklarını, uzun vadede düşünüldüğünde de Fenerbahçe"nin önünün açık olduğunu belirtti. Kendisine Real Madrid"in Fransız yıldızı Zidane"ı örnek aldığını kaydeden Tuncay, "Sakaryaspor"dan Fenerbahçe"ye gelen Oğuz, Aykut ve Turan ağabeyler de her zaman hayalim olmuştur. Bunu gerçekleştirdim ve Fenerbahçe"deyim" ifadelerini kullandı. Sakaryaspor"da futbol oynarken birçok takımdan teklif aldığını belirten Tuncay, "Fenerbahçe"den teklif gelmemişti. Galatasaray"ın o dönemdeki başkanı Mehmet Cansun transfer teklifinde bulundu, 1 milyon doların üzerinde bir parada her konuda anlaştık. Ancak kulübüm Sakaryaspor banka teminatı istedi. Galatasaray da bu teminatı veremeyince, Fenerbahçe devreye girdi ve işi bitirdi. Ben zaten Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe"ye gelmişim" dedi. Fenerbahçe"de sol kanatta görev yaptığını, Nobre ve Van Hooijdonk"a gol atması için yardımcı olduğunu belirten Tuncay, "Benim asıl görevim bu. Fakat bir orta saha oyuncusu olarak da şu ana kadar 13"ü ligde, 2"si de kupada olmak üzere 15 golüm var. Benim gibi orta sahada oynayan bir oyuncu, sezon boyunca ortalama 7-8 gol atıyor. Şu anda kendimi iyi buluyorum" diye konuştu. Tuncay, geçen hafta 2-1 galip geldikleri Galatasaray maçında, Mehmet Yozgatlı"nın attığı ikinci golden önce Prates"in ayağına bastığını televizyondan izlediğini belirterek, "Kasti bir düşüncem ve hareketim yoktu. Bu hareketler futbolda olağan şeyler" dedi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda Fenerbahçe formasıyla ilk kez Elazığspor maçında sahaya çıktığını ifade eden Tuncay; "Bu maçta bir gol attım. Tribünler "Tuncay, Tuncay" diye tezahürat yaptığında orada olup olmadığımdan kuşku duydum" dedi. |
nobre ve golcülük
Eskiden forumda bir baslik vardi, Serhat ve golculukl kutuplar kadar uzak diye. Hakikten de o gercekti. Ben bu kez negatif degil pozitif bir saptamadan bahsetmek istiyorum.
Nobre ve golculuk... Saha, top, kale... Nobre"nin gol atmasi icin ihtiyaci olan 3 sey bu, sadece bu. Adam Tanju Colak"tan daha iyi bir vurus yuzdesine sahip. Top geldi mi bakiyor vuruyor ve gol. Gecmis golcu(diye iddia ettik)lerimizi dusunuyorum. Serhat: Her 10 pozisyondan 7"sini tribune 3"unu kaleciye, 1"ini belki kaleye yollar... Semih: Her 10 pozisyondan 9"unu disariya, belki kale bossa 1"ini iceri yuvarlar... E bu adamlari savunanlar "daha gencler pisecekler" diye savunmuyorlar miydi? Nobre 23 yasinda. Serhat"la yasit belki 1 yas kucuk hatta, Semih"ten de 2 yas buyuk. Bu isin yasla falan alakasi yok. Golculuk gercekten bir meziyet. Bu futboldan bagimsiz bir meziyet hatta. Yani pekala futbol oynamayan pekcok insanda da olabilecek bir meziyet. Golculuk demek kararlilik, basiret, vizyon, ozguven ve tabii ki top teknigi demek. Kaleye baktin mi hem kaleciyi hem bos yerleri gorebilmek demek. Topa ayaginin neresiyle vuracagin konusunda asla tereddute dusmemek demek. Topa bakmadan da topu surebilmek ve yonlendirebilmek demek. 7 metre 32 santim kale icerisinde 26 cm capi olan bir yuvarlagi sokmanin sokamamaktan daha kolay oldugunu bilmek demek. Kaleden o topu cikarmak icin ugrasacak olan kalecinin isinin senden daha zor oldugunu ve senden korktugunu bilmek demek. Nobre, gercek bir golcu. Forvet olmasi, santrfor olmasi bir yana, adam golcu. Bu adam futbolcu degil bankaci olsaydi ve sube arkadaslari ile hali saha maci oynasaydi orda da bunu farkederdiniz. O yuzden sizlerden ricam bilhassa artik Nobre"yi de izledikten sonra, kila tuye golcu dememeniz. Serhat"a, Semih"e, zarta zurta golculuk unvanini yakistirmamaniz. Ve transferinde (Alex olmadigi icin hayal kirikligina ugrayan) bizleri endiselendiren ama cok cuzi bir rakama getirilmesine karsin her macinda mukemmeli sahaya koyan Marcio Nobre"ye sonsuz tesekkurler. Onu bize kazandiran, Raul ayarinda golculuk yetenegi olan ama onun belki 100"de 1"inden daha ucuza mal olan bu mukemmel adami bize kazandiran yonetime de cok tesekkurler. Ve Christoph Daum... Once Tomas, sonra Nobre... Sen bu isi biliyorsun abicim... Futbol takimi sadece parayla kurulmuyor, biraz da bilgi, birikim, gorgu, kultur, vizyon lazim... Oku bunlari Mustafa Denizli oku! Sevgiler |
Delikanli kazim kanat nerdesin haney ooo
sanirim yaklasik 2-3 ay onceydi ilk yari bittiginde bu cok sivri zekali sahsiyet sole bi laf etmisti
"besiktas zaten sampiyon oldu,son 1,5 yilda 1 kez yenilen bjk bu 11 puan farkin kapanmasina izin verir mi?simdiden soyluyorum bjk sampiyon" gibisinden bi seyler solemisti. simdi o ezigin suratini gormek isaterdim ana fikir:konu Fenerbahce olunca asla buyuk konusmuycaksin... |
Galatasarayliyim !
senin gibi azize yildivimlara boyun egmiyorum .
siz ilk önce avrupa´da 60.000 kislik bir stat doldurun ondan sonra konusun ! sadece ilk derbide 70.000 küsür seyirci vardi ! |
ne oldu aci mi oldu 2-1
ne oldu aslanim kedi mi oldun . duva et ki yine 6 olmadi. ama sonucda yenildiniz isiniz bitti. seneye ikinci ligde basarilar :-)
|
haticelarin atkimi cincon 6saray
Ne demişler haticeye değil neticeye bakacaksın... Çıkıp bükemedikleri bileği öpeceklerine hala konuşuyorlar... Çünkü güçleri anca bu kadar... Sen git bir sürü takıma yenil Konyadan 5 ye... Sonra kalk FENERBAHÇEM den puan almaya çalış... YOK YAAA !!! Herkes haddini bilecek.. Cincon MABET de sesini kesecek... Bizim hedefimiz ŞAMPİYONLUK Sizin ki UEFA hadi herkes kendi yoluna... Kapasiten belli gücün belli daha ne konuşuyolar anlamıyorum... Maçta verilmeyen penaltımız bile var... Biraz gergindi futbolcularımız... Şu maçı 10 defa oynasak 10 unda kazanırız... G.Birliği maçı çok önemli haydi FENERBAHÇEM ŞAMPİYONLUĞA ...
|
su fussball forumda yarismada
olmasa girilecek hali kalmadi gercekten...
traurig aber wahr... naja viel spass bei euren z.T. unnötigen beiträgen bis dann brat |
son ana kadar kicinizdan ter akti
bu korku size simdilik yeter !
|
bende deneyim
villareal 1:1 gs
bjk 2:1 valencia roma 3:2 antep gencler 1:1 parma |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:10 Uhr. |