Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Herrlichkeit 14.03.2013 18:02

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057848)
Benim kendi evim var, Ankara'nin batisinda. Hatta Izmir'den de bir ev almayi düsünüyorum. Belki ileride Diyarbakir Diclekent'ten de bir tripleks alirim Allah nasip ederse. Oralara da cok yolum düsüyor.

Sen sormuyorsun ki bende sana söyleyim, daha nice marifetler var bende...

Arkadaslar görüyorsunuz degil yukarida, cemaatci, tarikatci bir putperestin insanlara nasil hakaret ettigini... Ama zaten dini imani sapiklik olan birisinden fazla ne beklenir ki..

Adam ediyim diyorum, ama o hayvanligi seciyor. Eh anasi ne ki danasi olsun. Dana da yok orta da. Ne idigü oldugu belli olmayan bir yaratik iste :D

iste aramizdaki fark bu.

ben sana hakaret eden yusufa bile yapma etme diyorum, sen burada bana hakaret etmeyi deniyorsun.
üstelik yusuf senin samimi arkadasin.

sen ve senin arkadaslarin bu provokasyonlarla ne amacladiginiz ortada.
seviyemi bu tür cocukca sidik yarislari icin bozmam.

14.03.2013 18:05

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057852)
iste aramizdaki fark bu.

ben sana hakaret eden yusufa bile yapma etme diyorum, sen burada bana hakaret etmeyi deniyorsun.
üstelik yusuf senin samimi arkadasin.

sen ve senin arkadaslarin bu provokasyonlarla ne amacladiginiz ortada.
seviyemi bu tür cocukca sidik yarislari icin bozmam.

Hem yap hemde öyle olmadigini söyle, hasta adam. Bak benim Almanya'da tanigim bir psikolog arkadasim var. Ama Vaybee'de yillarca dostane sohbet ettigim bir hanim efendi var. Kendisi Forensick ve psikiyatrist. Dilersen git ona bir görün. Sen bu anlattiklarin cidden artik kriminel :D

Herrlichkeit 14.03.2013 18:12

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057854)
Hem yap hemde öyle olmadigini söyle, hasta adam. Bak benim Almanya'da tanigim bir psikolog arkadasim var. Ama Vaybee'de yillarca dostane sohbet ettigim bir hanim efendi var. Kendisi Forensick ve psikiyatrist. Dilersen git ona bir görün. Sen bu anlattiklarin cidden artik kriminel :D

türklügün ayricalik oldugunu düsünen cahil.
biraz önce baska konuda irkci fasist söylemlerinden sonra sana söyleyecek sözüm kalmadi.

14.03.2013 18:17

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057856)
türklügün ayricalik oldugunu düsünen cahil.
biraz önce baska konuda irkci fasist söylemlerinden sonra sana söyleyecek sözüm kalmadi.

Bir baskadir benim memleketim. Ehh insan da memleketi gibi olur. Ictigi su, soludugu hava, beslendigi o bereketli topraklarin meyveleri, sebzeleri ve hayvan ürünleri ile insan memleketine benzer.
Insanin memleketini sevmek, milletini sevmek irkciliksa senin gözünden o zaman göz dokturna görün, ne deyim :D

Herrlichkeit 14.03.2013 18:20

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057859)
Bir baskadir benim memleketim. Ehh insan da memleketi gibi olur. Ictigi su, soludugu hava, beslendigi o bereketli topraklarin meyveleri, sebzeleri ve hayvan ürünleri ile insan memleketine benzer.
Insanin memleketini sevmek, milletini sevmek irkciliksa senin gözünden o zaman göz dokturna görün, ne deyim :D

yine cark yine cark.
bir kerede sözünün eri olsan....

Billy73 14.03.2013 18:33

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057859)

man kann halt die mülltonne nicht mit parfüm desinfizieren....

sive 14.03.2013 20:23

Kalbimin kösesinde iz birakan, insanlari düsünmeyi bile özlemisim...

Onlari cok özlemisim :(

14.03.2013 23:22

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057861)
man kann halt die mülltonne nicht mit parfüm desinfizieren....

Parfüm? In eine Mülltonne zum desinfizieren? Zwar enthält Parfüm in einer bestimmten Menge auch Alkohol, was ja bekanntlich desinfizierend wirken kann. Aber bestimmt nicht bei dieser Mülltonne..Da bedarf es schon anderer Mittel..

Herrlichkeit 15.03.2013 09:03

hepimiz kürdüz
hepimiz arnavutuz
hepimiz türküz
hepimiz arabiz
hepimiz cerkeziz
hepimiz laziz

hepimiz kardesiz

bu vatan topraklari kimsenin babasinin mali degil!!!!

osmanli topraklari hepimizin bunu hicbir zaman unutmayin.

bu topraklar üzerinde yasayan herkesin ayni haklari vardir bu topraklar üzerinde.
türk irkinin, kürt irkinin, arnavut arap cerkez lazin üstünlügü veya ayricaligi yoktur.

15.03.2013 13:44

Okumak cahilliği alsada eşeklik baki kalıyor.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:46 Uhr.