![]() |
Vatan ve Bayrak kutsal olmasaydi...
düsünbakalim .... Senin müslüman Annenin üzerinde kac kisi gecmis olucakti.
Topragi vermek okadar kolaysa ozaman bana senin oturdugun evi ver. Bir Milletin topragi olmasa o Millet var olamaz. Canakkalede ozaman o insanlar bosuna ölmüsler. Ermeniler neden Azerbaycana saldilar ve Karabagi ellerinde aldilar, yanlizca oyun icinmi 10 sonra yine geriye verelim diyemi. Türkler vatan icin savastiktan sonra hepsin fasist ama Ermeniler kutsal topraklar icin savastilar degilmi. Ozaman bana oturdugun evi ver... ve ben yasamak istiyorum. |
OOOOOOhh my God Yozgat..... o.T.
ohne Text
|
Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir
bazen düsünüyorum da
ne insanlar var diyorum acaba ebevynleri hic mi ilgilenmedi diyorum ama anaya babaya sucu yüklemek de dogru olmaz böylece tabiri caiz ise kanim donuyo ``bayrak neymis diyo`` beyefendi..! gecenlerde canakkale savasini andilar hicprogrami acip da seyrettin mi veya o beldeleri gezdinmi o siperler mevziler..?? istanbulda tandigim aslen ecnebi olan arkadaslarim var aslanlar gibi vatani görevlerini dahi yerine getirdiler bayrak bir irkin milletin semboludür arkadas din in ne olursa olsun lakin bayraga laf atarsan...! héyhat bir nesil zefil olmakta.. denilirse burasi bir türk beldesi..gözüm al bayrak arar kulagim ezan sesi.. |
o.T.
tabii beyefendinin nazik kici rahat o bayragin altinda yetishmedigi icin bilemez bayrak sevgisinin ne oldugunu...
bayragini bilmeyen namusunu serefinide bilmez yani ne oldugu bellisizdir sen ashalil ya mardinlisin yada ermeni bilemedin corumlu... |
Kurds
Kürtler bir kez dag türkleridir.. yüksek tepelerde bol bol oksijen depolarlar..:p
bu güzellikleri yashamaya deger vermelidirler yoksa bir zaman gelir ondan da mahrum kalirlar..he birde insan haklarindan bahsederler.. insan=kürt..? No niee gesehen..:p olabilir ama nadiren:-) Mehmet agar haric hem o gakkos olur:p |
Kürt vatandaslarimiz
Kürtler bir kez dag türkleridir.. yüksek tepelerde bol bol oksijen depolarlar..:p
bu güzellikleri yashamaya deger vermelidirler yoksa bir zaman gelir ondan da mahrum kalirlar..he birde insan haklarindan bahsederler.. insan=kürt..? No niee gesehen..:p olabilir ama nadiren:-) Mehmet agar haric hem o gakkos olur:p |
Birak simdi bu bayatlamis vatan-millet
sakarya edebiyatini!! canakkale gecilmez edebiyatina baslamadan önce,neden osmanli zirhlilarinin ingiliz donanmasina saldirip böyle aptalca bir kiyima sebebiyet verdigini an istersen anlat..veya canakkalenin pek de ise yaramadigini cünkü 2 yil sonra yine de istanbulun isgal edildigini de anlatmayi unutma!
sen bayragin sirplarin üstünde dalgalandigi icin gurur duyarsin, sirplar icin ise osmanli padisahini savas meydaninda bicaklayan asker vatan kahramanidir.. birakin bu ilkel yüksek dozajli milliyetci edebiyati,21. yüzyildayiz ve ve insanlar evrensel bir dil yakalam pesinde! bir sey söylediginiz zaman sadece türke degil,almana frannsiza ve italyana da bir bok ifade etsin.. türke türk propagandasina ihtiyac yok.. ve burasi da EU olduguna göre,insanlar bayrak,toprak kutsallastirmasindan vazgecip evrensel ortak degerlere geciyor.. ulusal devletlerin sonu geliyor artik,und die Jungs wie ihr sind gerade dabei auszusterben!..sadece türkiye masallah cok vatan bayrak sevdalisi millyietciler fazla oldugu icin bu EU nun degerlerine gecmelri oldukca zor olacak.. |
Halilde fitnenin f si bile ...
O nedir onu bilmezki zaten....
|
Vallahi öyle...
sadece Türkleri kötülemek... sanki kendi asaleti bizimkinden daha temiz ve üstün ????
Hep ayni bunlar... bosuna Genel Kurmay... "sözde vatandas" kelimesini bunlar icin kullanmadi |
istedigin kadar alay et!
Sana küfür icerikli, hakaret icerikli ve provokasyon amaciyla ve Forum ilen alakasi olmayan yazilari yazmamani "önermistim" !
Sen buna uymuyorsan kendin bilirsin! al" |
QUIZ !!!
Wie ist der Titel des Forums ???
Hört auf persönliche Fehden hier in dieses Forum zu tragen! al" |
Ben bunun gibilerin sözde insan derim
yaslandiktan sonra ... Nasil olsa hepsi camiye gidicek ve günah cikartcaklar.Birkacta Torun oldum ... Yazi bekleyip torunlarlar keske izine gide bilseydik diyicekler.
Ben inaniyorum kim bu arkadasimda Türk kompleksi ve ne yapmak istedigini bilmiyor. Bazi konularda hakli, ama dön dolas kürt sorunu .. Sikiliyor insan ... Yasi 50 geldimi oda uslanir ve Kurani Kerimi alip sana bana Islami anlatir.. Kolay gelsin... Bunun gibi cok var.... |
Galiba sen ve ben bu gidisle ayrilmayan
bir es olucaz...
Kardesim ben baska birazda Akshalili ikaz etsen olmazmi... Mahir |
Sözde Vatanda
Zaman geldimi bunlara bizim Millet Sözde insan diye bilir.
Töre cinayeti onlardi...... |
BURAYI OKURSA AVRUPA BIRLIGI...
GENISLEMEDEN SORUMLU KISILERI, VALLAHI KEISN OLARAK BIZI ALMAZLAR VE VERDIKLERI TARIHI IPTAL EDERLER ! YAHU NE MEDENI INSANLARSINIZ !:-) NE TARTISMA KÜLTÜRÜNÜZ VARMIS SIZIN YAHU !!!
HALIL SANADA HELAL OLSUN YA !! |
bana da öyle geliyor! :-)
Kama bunu yapacaklar gibi..daha bizi tam tanimiyorlar.
icimizdeki fasist-rassist-antidemokratik-kizilelmaci cevheri daha tanimiyorlar.. ama ne olcak canim bize bir sey olmaz.. ural altay daglarindan tut cin seddine ve hindikus daglarina kadar hareket kabiliyetimiz var..yeni bir imparatorluk kurup kagan cadirimizi maverraünnehir vadilerine kuruveririz! :-) biz tanri dagi kadar türk hira dagi kadar müslüman olduktan sonra kimse bize bir zarar veremez! Tanri türkü korusun! :-) |
Daha kac defa ?
Hangi bir türde sana anlatmam lazimki anlayasin diye?
Benim senin öne sürdügünü zaten fazla elestirmiyorum. Ama sen cikip acikca adama küfür ediyorsun ve asagiliyorsun. O zaman söyledigin söylemedigin mühim degil! Otomatikmen haksiz duruma düsüyorsun! Belki onunki kurnazlik, ama o senin gibi kiskirtmalara uymuyor ve kurallari cignememeye calisiyor. Onu elestiriyorsan dogru düzgün yap. al" |
Ali bey
Pekala Henry Millere karsi niye bir tavir koymadin.
Deminde yazdim Arsenaya ama sanada anlatmam lazim. Bizi suclamaya kalkarsalar ve siz tarihte gecmiste böyle söyle yaptiniz ben yokum ozaman. Küfür etmek iyi degil biliyorum... Ama Henry icin sen aynisini neden yapmadin... Neyse önemli degil... Konumuz Ab ben bunun icin burada tartismak icin geldim... Dön dolas Kürt sorun vede Ermeni soykirimi... Yeter artik ama... Yapmadigimiz seyi niye kabul edelim.. Saygilar Mahir. |
PKKnin plastik cerrahtan gecmis güzel
tarafi desek daha iyi...
Ben böyle bir "sözde Insan görmedim"... Gercekten görmedim.... Leyla zana Barzaniyi Nevruz icin Trye davet ediyor ve bir yandan da PKKlilar ve Pesmergeler Tr nin icine girmeye basladilar. 48 sehit verdik..... Bu Millet uyansin artik ... Ab sevdasi baska bir bahara kalsin. |
Tabii bilemezsin ...
... ama onada "tavir" koydum!
Nasil degerlendirilir onu VayBee bilir! O da haddini astigini bilmelidir ... bastan fazla abartmadigini düsünmüstüm ve agir birsey maksadi olmadigini düsündügüm icin onu uyarmaya düsündüm. Ama hepsini okuduktan sonra onu da "geregi düsünülür konumuna" getirdim ... Simdi size nelere uyugulanir uygulanmaz bilemem benim sorumlulugumu asiyor ... Tek yönlü, tek tarafli degilim ... al" |
Söyle bir durum var......
Ben Kritik icin hazirim ve Türkiyiye elbette herkez elestire bilir.Ama hersey seviyeli olmasi lazim.Yok biz Türkler vatan ve bayrak sevmekten ahmak olmusuk falan filan gercekten yeter yani...
Adam beni bir kac cocuklan esitliyor ve bilmiyor benim kim oldugumu. Ama sen haklisin kiskitmasini cok iyi biliyor... |
So ist es o.T.
ohne Text
|
Cool formuliert o.T.
ohne Text
|
Bir asiridan diger asiriya gecmek
denir öylelerine... bir Teröristen acayip Islamist olur... yada bir dinsizden asiri sag dinci olur...
Ve bir Kürtten kanaatimce kolay kolay bir sey olmaz... bu benim hayat tecrübem.... olay birazda genetik..... insanoglu katil yada Terörist olarak dogmuyor... bazilari onlari Terörist olrarak yetistiriyor..... Kürtler su anki haliyle ABD ve AB usakligi yapiyorlar... baska bir sey degil.... günün birinde kiclarina tekme yiyecekler |
Hele hele Asiretlerine ne demeli
adamlarin üzerinden sihlari asiret reisleri gecip duruken ses yok... birde kalkip devlete laf atiyorlar...
Benim sahsi kanaatim Kürtler devleti anlayacak kadar beyinli degiller.... devleti sadece Asiret Reisinden ibaret sayiyorlar... hem yemek vericileri hede Allahlari |
AB baska bahara kaldi zaten
aus und vorbei.....
TR su aniyla girmeye ugrasmiyor zaten... Bakalim sonu ne olacak |
sen amerikanlarin iraka sevap.......
islemeye gittiklerinimi sandin?
Bece oyunu akil bozar. bence türkiye gecikti. acaba neyde? |
yaniliyosun kizilelmaci,
abd türkyeye sevap islemek icin gitti oraya..
bak türk kardeslerim senin kürtlerin yetmez,onlari bastirdigin yetmez ben bir de sana irak kürtlerini ve kerkük petrollerini vereyim!!! hahah yaw bu türkün kafasi nasil calisiyor merak ediyorum.. nasil bir mantik, nasil bir rasyanalite kocum sen dekart,kant falan okumadin mi? yoksa hep mehter marsi dinleyip,kimiz icip iman mi tazeledin?? muahahaha |
:-) Halil sen bikmayacakmisin ? o.T.
ohne Text
|
USA ve AB bunlar Emperyalist devletler
bu yüzden zengin Petrol bölgelerini ne kadar destabilisieren edere o kadar onlarin karina, cünkü deforme ve destabilise edilmis bir Islam yada Arap toplulugu hic bir zaman kendi mallari yada Petrol kaynaklarini kontrol edecek ne güce nede beyine sahip olamaz...
Bu olayda, iste bu devletler tarafindan, kendi sahsi cikarlarina ugruna kullaniliyor... Kürtler ise sadece bir maryonet yani amaca degil sadece arac... neyin araci bölgeye Terör ve benzeri hava basmalar yaymak... Su aniyla ekisi gibi kürtler ABD ve AB nin usaklaridir... otur diyorlarsa oturuyorlar kalk diyrolarsa kalkiyorlar ve bol bol abileri sayesinde hava basiyorlar... Ben her zaman derim... Kürtler sabun gibildir, tehlikelidirler sahtekardirlar her nerde bir kar görürlerse asaletini akrablarini, dostlarini her seyi satarak hemen oraya kosarlar..... Olay genetik olaydir.... bizim Türk genetiginde vatan sevgisi ve ayni zamanda hürlük vardir..... araplarin kandinda kendilerini büyük görme aliskanligi var... Kürtlerin ise arada dolasan masalardan düsecek kiritilari alma pesinde bu sebeple durmadan onun bunun bacagina yaslanan bi rtutum icerisindeler... Olay asalaetten galen ve Genetiklesmis olaydir |
yahu hergün tövbe ediyorum!
yazmayacagim diyorum bir söyle bakayim diyorum bu ne kör mantik ve afedersin aptalligin en alasi..dayanamiyorum kamaaaa!!
bvunun tek caresi herhalde hic bakmamak.. :-) sana da religion forumda allah kolaylik ve sabirla versin..eeeee enisle basetmek te kolay degil! o da odunkafa türünden! |
pardon sanaydi yukardaki cevap :-) o.T.
ohne Text
|
Anladim :-)
ama ENIS yinede cok zararsiz ya :-) Asil zararlilar baskalari :)
|
orasi süphesiz öyle!
enisteki karadenizin topragi mi suyu mu desek,olaya farkli cephe ve bakisacilarinda bakmakta zorlaniyor! onun disinda enis zararsiz hatta seker gibidir :-)
ama digerleri dedigin gibi, neyse simdi onlarin ne tehlike oldugunu anlatmak icin superlativ bile yoktur!:-) |
ben cok tehlikeliyim,cakallari gördümmü
hic dayanamam hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Sorum suydu. türkiye Emperialist amerikanin iraka cöreklenmesini engellemek icin birseyler yapmaliydi ama, gecikti. Türkiye ne yapmakta gecikti? halil kocum sen iyi bir sosyalist degilmisin? yoksa amerikan emperyalizminin usagimisin? |
bir elin seytanla tokalasiyor.......
öbür elin tövbe ediyor.
|
YEMEZLER................................
tanidik ermeni papazinin ikiyüzlülügü ve
piskinligiyle, türkiyede kürtler icin hak isterken, Iraktaki türkmenlerin haklarini, karabagin isgalini inkaretmeleri ve kibrista rumlardanyana tavir koymalari hakli, demokratik, insani bulamam. |
YEMEZLER................................
hele hele ben hic ac degilim
|
önemli ve ilginc
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaimyis. Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums. Çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz. Bakin nasil da düzgün okudunuz, ilginc degil mi? Keske Politikanin ve evrensel medeniyetin ruhunu bu kadar kolay anlayabilsek |
Vallah kurban olay sabun olayidir
nerede kar ve nerede kazik atma varsa Kürtler oradadir....
Hele hele su iki zebaniler varya hani zamaninda TR nin kicina girmekten renk degistiren o iki hiyar simdi ABD nin kicinin tipasi olmuslar... Iste Kürtlügün ne oldugunu iyi anlamak lagzim..... Bende olmayan hakki kimse kendinde fazlalik olarak isteyemez.... Haaaa eines gutes hat das genze... simdi ben hak falan istiyorum diyen hiyarlari direk Iraga postalayacagiz.... bakalim Zebaniler onlara ne yapar onu beraberce görürüz |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:30 Uhr. |