Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

coach01 15.06.2004 19:04

MODLUK böyle olmaz

Beni tanimiyorsun hanfendi. Benim neyi anlamadigimi veya kac kez tekrar okumam gerektigini sen bilemezsin. Yani insanlar hakkinda böyle yorumlar yapman cok hos degil. Dogru ben yeniyim. Yaklasik 1 bircuk aydir aranizdayim. Bu sürre sarfinda seninle hic yazisma imkani olmadi. Beni iki yazimi okuyarak benim hakkimda böyle kafana hos sözler yazma. Senin bu yaptigin modluga yakismaz.

Sen görevini dost dogru yap ondan sonra burada kisiler hakkinda yorum yapmaya kalk !!

Senin asil görevin bu forumda ahlaksiz ve edepsiz yazarlari ikaz etmen ! Ama bunu yapmiyorsun.

Neyse sana iyi bir Nasihat. Tanimadigin kisiler hakkinda yorum yapma okis

15.06.2004 21:40

o bunu hep yapar

benim yüzümden heyecana gelip hepinizi hedef aldi bu kez ;)

her ne zaman yazdigi rezilligi ortaya döksem,asiri bilgisizligini ve küfüre yatkinligini ispatlasam savunmasini hakaretlerde yalan yanlis saptirmalarda buluyor konuyu dagitmak icin.

ben hala cevabimi bekliyorum mesela..wie war das nochmal mit AL Ilah *gg*

und wo sind nochmal frauenfeindliche aussagen in meinem thread?

*wartet*

*fg*

15.06.2004 23:00

und Meine lieblings hadithe

"Benden Kur"an disinda hicbir sey yazmayin. Kim benden Kur"an disinda birsey yazmissa onu imha etsin" (Muslim, Zuhd- 72, Ahmed b. Hanbel 3/12, 21, 39)

"Resul"un vefati yaklastiginda, odada iclerinde Omer"inde bulundugu bir kac kisi vardi. Bir ara resul soyle dedi:"Geliniz, sizin icin bir daha asla sapmayacaginiz bir yazi yazayim." Bunun uzerine Omer: "Resul acilarina yenik dustu, Kur"an yaninizda Allah"in kitabi bize yeter" dedi." ( ULTRA SAHIH -Buhari, Cihad -176, Cizye-6, ilim 49, Merza-17, Magazi 83, Muslim, vassiye-20)

"Size sadece Kuran"ı bırakıyorum; onu izlemelisiniz." (Müslim 15/19 Nu, 1218; İbn Mace 25/84 Nu, 3074; Ebu Davud 11/56, Nu 1905). ultra mega sahih hadith from hutba -i veda... ;)

15.06.2004 23:04

bunlari düsünecegine....saftirik olma--

cuma namazi kadinlara farz oldugu halde neden yüzyillardir kadinlari cuma namazina almiyorlar..bunu düsün..
bir terslik var degilmi..
ac bakalim kurani cuma namaziyla ilgili ayetleri oku...
ayakta uyuyorusnuz siz...
eger anlamiyorsan biraz muzik dinle beyin hücrelerin biraz paslikdan kurtulsun..hard rock felan ;) hard rock sana hard gelirse yusuf islam dinle..lol...

15.06.2004 23:09

sence allah bizle bulmacami oynuyor

kardesim siz hastamisniz isinize gelen seyleri lop diye lafzi rafazi anliyorsunuz..4 ayette acikca domuz eti diyor bunu mecazmi anliyayim..hastamisniz siz..
allah et ile yagi ayirt edemiyecek kadar kabiliyetsizmi ? domuz deseydi tamam diyecektim bütün domuzlari iblis ilan edelim öldürelim..hala halla ne kadar kiviriyorsunuz kardesim insanda biraz utanma olur..
neyini arastircam tas gibi ayet iste..domuz eti yemiceksin kan yemiceksin les yemiceksin diyor..bitti..
bu kadar acik sey..
sacmalamayin kendinize gelin edebiyati birakin..yani bilmedigimiz bir hayvanin etini deseydi anliyacaktim ama bu bildigimiz domuz et de bildigimiz et..yag magda yok ...hadis getirin aglamayin ;)

15.06.2004 23:16

valla kirolarin kirosu harika acaibsin

masallah columboo gibi adamsin ..acaib seyler cikarmissin..ben diyorum senin ictigin su yedigin ekmekden acaib zekisin..yani kimin aklina gelirdi su yandan yemis burusmus kari orginalo burda moderwatorluk yapan cidam
...
tebrik ederim..
yemin ediyorum su an schoktayim...
kendimi kandirilmis hissediyorum..
bu sirri nasil cikardin..???wow demek limutte oo haaaaa wooow.....
birak su hadisleri gec benim tarafima seni general yapicam ordummun basinda..
senin gibi zeki cevik akilli mantikli insanlara ihtiyacim var bu teblig savasinda :)

tek1 15.06.2004 23:17

o.T.

seninle konusanmi oldu? iyce giciklastin elazi sen sus

coach01 15.06.2004 23:20

ignorier ihn tek1 ... o.T.

ohne Text

tek1 15.06.2004 23:20

danke

danke für die links die habe ich mir ausdrucken lassen und werde sie mir später durchlesen, mal schauen was darüber erzählt wird???

15.06.2004 23:21

hmm orjinalgüler=cidam ?..kafa karisti .

ilginc..evde kalir tabi..gülerin yedigini üstüste toplasan eyfel kulesi der...yok yok pardon...
everest tepesi...
cidam orjinalgüler ise cok garib seyler oluyor demektir...
en iyisi bizim kiroya soralim...o buranin muhtari zaten,,,
senin icinde virtualrealtyle cyber sex yapiyormussun dogrumu...
biliyorsun dinimizde cyber sex yasak ...sex ile olan hersey yasak...cyber bir nikah kiymaniz lazim cyber sex yapmadan önce...
ne zevk aliyorsunuz anlamiyorum... ;)

tek1 15.06.2004 23:22

coach abi

caoch abi hast du dir die links auch angeschaut meinst du die sind gut und dem islam entsprechend?

zaten o adami ben artik ciddiye almiyorum iyce giciklastiiiiiiiiiiiiii ve terbiyesiz biri

15.06.2004 23:23

bir soru sorduk..soru sormakdami günah

yani cevabini bilmiyorsan ben sana söylüyeyim..cünkü hadisci sünnetci müsrikler kuranin disinda hükümler cikarip kurani cokdan saf disi birakmislar..
erkek hegemonyasi..sana bile simdiden erkekler bana dayak atabilir diye beynini yikamislar ..kuranda öyle birsey yok..
ne zaman kurani okuyup adam olucaksiniz ???

tek1 15.06.2004 23:26

evet elazi

ya sen delimisin nesin ya abicim kuranda yani kadini odanizda kovudugunuz halde size itaat etmezse dövün demiyormu?

ya bende herzaman düsünürdüm bu kadinlar kendilerini sattiklarinda erkekleri (kocalari)neden sahip cikmiyorlar, heralde o erkekler senin gibi tip erkekler.

tek1 15.06.2004 23:29

senin derdin kavga

senin derdin kavga tartismak degil, evde problemlerin varsa gelip burda bize catma, piskoloji ruh problemlerin varsa eger o zaman piskologa görün abi ya. gercek diyorum piskologa gitmek ayip degil.

bence sen normal degilsin yani birgün iyi oluyorsun baska bir günde kötü oluyorsun hangibiri elazi anlamis degilim ya???

normal bir sekilde alay etmeden dalga gecmeden tartissak bir birimize yardimda bulunsak daha güzel ve hos olmazmi? yani sen kendin dahi rahatsiz olmuyormusun kendini yalniz hissetmiyormusun??

biraz güzel huylu ve yumusak huylu ol ya, allah ne diyor peygamberimize, sen yumusak huylu olmasaydin kimse seni dinlemezdi diyor.

subhanallah biraz kendine gel abi

15.06.2004 23:32

dövmek DRB..darb..essegi bile dövmezler

kadinlari niye kuran döv desinki ????
kuranda kadinlari dövün diye bir sey yok bu yine hadis ve sünnetci erkek müsriklerin siz kadinlari assagiliyici kiz cocuklarini adeta topraga gümücü felsefesinin bir devami...
arabca ayette gecen DRB kelimesini dövmek diye cevirmisler..

Hadislerden, gerçekten de Muhammed’e ait olduğunu bilemeyeceği alıntılara dayandırılmıştır.

Bu nedenle bilimsel bir çalışmanın ürünü değildirler.

Evet, Kuran’da “O kadınları D-R-B edin” diye bir buyruk gerçekten de vardır; ancak bunun “O kadınları dövün” mü, “yatırın” mı, “önderin” mi, “yollayın” mı, “doğrayın” mı, “atın” mı, yoksa “örnekleyin” mi anlamına geldiği “ihtilaflı”dır, tartışmalıdır. Çünkü Arapça’da “kitap D-R-B etmek”; kitap yayımlamak, piyasaya kitap çıkartmak anlamına gelir. “Para D-R-B etmek”; dolaşıma para sürmek, tedavüle sokmak anlamına gelir. Arapça’da “D-R-B’ül evvel” deyimi, ilk yaratıklar, anlamına gelir. Arapça’da “iki insanın birbirleriyle D-R-B’laşması”, dövüşmeleri anlamına gelmez, tersine, birbirleriyle ortak olup bir işletme kurmaları anlamına gelir. Birinin kendi parasını D-R-B ettiği ortaklıklara da Arapça’da “D-R-B’laşma” (Mudaraba) adı verilir. Öyleyse Kuran’da geçen “O kadınları D-R-B edin” tümcesi, nasıl olup da “dövün” demek olabilir? Arapça’da “çadır D-R-B etmek”; çadır “kurmak” anlamına gelir; yoksa çadırı “dövmek” değil.

coach01 15.06.2004 23:32

Domuz yahgini lezzetle yiyenden ...

ne beklersin.

Ignorieren ist die beste Lösung.
Onun niyeti tartisma ortami kurmak ve bundanda sevk almak yani desarz olmak istiyor.

15.06.2004 23:36

allah neden kadinlari dövün desin ki

hic düsününmü ?
sen erkek gibi bir insan degilmisin ? yoksa yahudi masallarindaki gibi kendini asssagilyarak erkegin kaburgasindan mi yaratildigini saniyorsun..
biraz kendine gel..nasil bu yasta avrupanin göbeginde bu kadar örümcek kafa mantiksiz tutarsiz ilimden bilimden yoksun seylere inaniyorsun..neden hic sorgulamiyorsun...
bak ben senin bilgilerine muhalefet yxapiyorum diye..nasil beni sorguluyorsun..peki..kendini neden sorgulamyiorsun..simid kendini ac tangalari giy hopla demiyorum ama cadir giyip sacma sapan seyleri oldugu gibi kabul etmeni elestiriyorum ve acikca dalga geciyorumm..

coach01 15.06.2004 23:36

Kaynagini sasirdin galiba !!!

Hadisleri yalanlamak icin hadis kullanman senin ne kadar cagil oldugunu gösterir.

Sen ayni su sekilde yaziyorsun:

Ein *Baum* ist kein *Baum* (kaynak *baum*)

15.06.2004 23:39

iki kisi konusurken 3.ye ?ok yemek

düsermis..atalarimz ne güzel demis degilmi..
sen ne okudugunu anliyorsun nede IQ benim yazdiklarima yeterli..bir kafana taktin simdi domuz yagi..
bana kizma allaha kiz..cünkü allah domuz yagi yazmamis domuz eti yazmis...
simdi allahi birakip senin gibi ?ötü boklu showmen bir müsrikin gönlünü hos etmek icin kurandaki gercegi görmemezlikden mi geleyim ???

15.06.2004 23:40

o.T.

izah, idrak, ispat ve espiri anlayisinla forum cercevesinde takdir edilecek tavir sergiledigini bir müddet önce belirtmistim; ki bu halen de gecerlidir... (kendi kafanda -olmayan seyler- belirleyen kervanina sende arada bir katiliyordun) bölümünü tam anlamis degilim?.. izah edermisin lütfen.

coach01 15.06.2004 23:43

O zaman sen ...

Domuz bokunuda yeee !!! Kurani Kerimde Domuz boku yemeyin demiyor !! Salak oglan cahillik kafanami vurdu !!!

15.06.2004 23:44

dangalag acip istersen kontrol et...

kitablar orda numaralarda belli kütübhaneye git oku veya hayrettin karamana mail at ve sor..
sapsal herif..
hem bence senden iman sorulmamali..iman icin akil sart!!!!..sende beyin yokki akil olsun..

tek1 15.06.2004 23:44

elaziiiii konuyu kapat

ya ben bundan gayet mutluyum ve bu yolumu buldum ve sectim ve buna devam etmekten bana mutluluk ve hayatin anlamini görüyorsam bu benim meselemdir, senin dalga gecmen tabi beni üzer, bu benim hayatim, zar zor sectigim yol. bir insani tanimadan gecmisini bilmeden ve inandigi kutsalini sen alay edebiliyorsun.

peygamberler bile alay etmemisdir ya, bana bu huylarin yabanci. yani ailem bile senin alay ettigin kadar etmemisdir.

Evet hava annemiz kaburga kemiginden yaratilmisdir ve kuranda kadinlari erkekten yarattik diye geciyor.

ve ben buna inaniyorum, ve kadinlarin erkeklerin degisik fitratlara sahip olduklarini da inaniyorum ve erkeklerin kadinlardan her konuda güclü oldugunu. Ve bir erkek hergün kadini dövsün demiyorum, ama gerekirse dövülmesi gerekir, ve bundan neden rahatsiz olayim???Yani bir erkek kadina disariya cikma dediginde ve kadin ,erkek herseferinde uyardigi halde cikarsa dövülmeyecekmi??? tekme tokat girisinler demiyorumda.

ya bilmem elazi vergiss es. Degisik düsüncelere sahip oldugumu biliyorum :) ve istedigim gibi yazayim hak verecek degilsin, evlimisin bilmem ama kadinlarin bazen gercekten fitneci olabilecegini birgün anlarsin.

Eine Frau ist nun mal eine Perle die Schutz braucht

neyse bidaha konuyu dakka basi acma

danke

15.06.2004 23:46

oglum pislik zaten yiyilmez kuran yasak

liyor...yani sadece domuzun pisligi degil hic bir hayvanin pisligi yiyilmez..neden abdest aliyoruz saniyorsun....... hem sen yagla pisligi boku aynimi tutuoyrsun..hastamisn sen..
müsrik...! kafayi calistir lütfen..show yaparak müslümanlik olmaz

15.06.2004 23:50

malasef üzgünüm kuranda öyle

bior sey yazmiyor..eski ahitde yazar..
adem ve esini ayni anda allah yaratir..kuranda öyle gecer..
bak bana havvanin ademin kaburga kemiginden yaratildigini ayetleri cikarirmisin..sana hausaufgabe...havvanin adi bile gecmez kuranda.-..
ben sana tevrattan cikarayim...kurana iftira atma....

diger yazdiklarinda bir beyin yikamanin sonucu..eninde sonunda seni mutsuz edicek cünkü yanlis yoldasin arkdasim ..kuran otobahnina cikman lazim...

coach01 15.06.2004 23:50

Showu sen yap !!!

Domuzun YAGINI ye YAGLAN domuzun karakterini al. OKis. Ya domuzun süttü icilirmi ?? o yaziyormu Kuranda ??

tek1 15.06.2004 23:52

ayip ya

elazi vallahi ayip billahi ayip tillahi ayip yeter lütfen, ben utaniyorum ya, en azindan hadi beni bir cahil gerici yobaz say, ama benden baska bayanlarda var, hani allahdan bari utanmiyorsan burdaki olan bacilardan utan. subhanallah

su g...ve b... gibi küfürleri kullanmazsak daha güzel bir forum olurdu sanirim :(

tek1 15.06.2004 23:53

o.T.

mod mudur nedir o nerde ya???

coach01 15.06.2004 23:54

ONun icini sarmis kardes

düzeltemezsin bunu !!

tek1 15.06.2004 23:57

ya elazi

ben sana diyorumki kuranda havva olarak gecmiyor ama, kadinlari erkeklerden yarattik olarak geciyor, buldugumda yazarim, wallahu alim yarin yazarim simdi gec oldu geceleri allah bize uymamiz icin yaratti, sende gidip uyusan hic fena olmaz.

ya su coach abime ve haydut abime ve fujitsu abime daha güzel davransan memnun olurdum ve enisi de unutuyordum, evet enis abiyede iyi davran, onlara saldirdiginda bana saldiriyormusun gibi rahatsiz oluyorum.

15.06.2004 23:58

ama onlar küfür sayilmazki

adam anlamyior ne yapayim ?
ben diyorum canakkale istanbul bogazi müsrik diyor aci biber yedim yandi benim anüsümün dar bogazi...
adami uyandiriyiorum müsriklikden kurtariyorum..bana tessekür etmesi gerekirken adam bana küfür ediyor,.,,
afedersin ama bizim elazigda bir atasözü var..deliyi becerecegine akilliya arschini ver derler..aynen öyle birsey ;)
bunlar atalarimizin sözü atalarimiz simdi terbiyesizlermiymis ?

coach01 15.06.2004 23:59

Hadisleri kabul etmeyen

Hadisleri kabul etmeyen nasil peygamberimizin sözlerini kullanarak hadisleri yok etmeye calisiyor buna sasiyorum. Ben seni biraz akilli saniyordum ama zerresi kadar yokmus. Áma neyse senden hersey beklenir.

16.06.2004 00:01

rahatsiz olma onlar aliskinlardir..

hem ben onlara güzelce dinimizi ögretiyorum ..yanlis yoldalar..
yani sevab isliyorum teblig ediyorum ;))))
diger dünyada cehennem yolunda bana su vericekler bunlar ..diyecekler elaziiiiiiiii bizi kurtardin biz dünyadayken ne ahmakmisiz ne anlamsiz sacma sapan seylere inaniyormusuz..meger seytanin hipnozu altinda seytan bizi kandirmis ama biz farkinda bile degilmisiz..
iyiki bize gercek kurani tanitttin ..;)

coach01 16.06.2004 00:03

Yerim seni !!!

Allah razi olsun diyecekmisim. Neye ?

+++++++++++++++++++++++++++
Elaziz: " Ya Coach Domuz yagi haram degil ben bol bol kullaniyorum, kuranda yazmiyor !!"

Coach: " Allah razi olsun. Sen olmasaydin domuz yagi lezzetinden mahrum kalacaktim. Allah senin mekanini cennet eylesin !!!"

Elaziz: "OKIS"
+++++++++++++++++++++++++++++

Böyle davranmami bekliyor galiba !!!

16.06.2004 00:04

senin o kus beynin basmiyor galiba

o hadisleri ben yazmadim..
o hadisleri hz muhammed söylemis buhari amcanda kitabina almis..mümin amcanda eyvalla demis..
bende hz muhammedin hadisleri dogru olsa olsa bu yukaridakiler dogrudur diyorum digerleri yalndir diyorum..halen o beyinisz beynin algiliyamiyormu ..cidamm hakliymis sen sonderschule gidiyorsun galiba...

16.06.2004 00:06

hayir sana acaib gelsede

kuranda olan bir gercegi kabul etmeni istiyorum..ne eksik ne fazla..
kuranda olmuyan seyleri din olarak bize yutturuyorsunz..domuz yagida bir kücük örnek... yoksa kimse domuz yagi ye demiyor..ama yemek isteyende kurana göre yanlis yapmis olmaz...

coach01 16.06.2004 00:07

Küfürle dogru yola gelinmez efendi

Küfür seytanin sözüdür. Onunla ancak insanlari küfür yoluna getirebilirsin. Neyse Anlayana davulzurna saaaaaaat.

coach01 16.06.2004 00:10

sana öyle geliyorsa o zaman ...

simdi yatmadan yee bakalim domuz yagli ekmekleri yatmadan. Benden sana afiyet lezzet olsun demesi düser. Ya Kuranda domuzun cigerleri haram diye yaziyormu ? Ve domuzun Kalbi ??

coach01 16.06.2004 00:15

Boaah sonderschüler ??

Kes kocum havadan atma benim ne mezunu oldugumu sen bilemezsin. Cidami midami niye karistiriyorsun. Hadisleri hadislerle yalanlamaya kalkman beni sasirtiyor kocum. Sen isine gelenlerimi seciyorsun aralarindan. Senin kaynagin nerede o zaman ?? VARSAYIMMI ?

16.06.2004 01:01

bravo kiroya iyi cevab yazmissin helal

zaten peygamberde veda hutbesinde söyle demistir..hadis kitablari yazar...

Size sadece Kuran"ı bırakıyorum; onu izlemelisiniz." (Müslim 15/19 Nu, 1218; İbn Mace 25/84 Nu, 3074; Ebu Davud 11/56, Nu 1905

kuranda derki siz sadece bu kitabdan mesulsunuz..
yazdiklarinla kurani yavas yavas anladigin meydana cikiyor..akil ve imanin yanina birde kurani aldinmi kardesim senin önünde kimse duramaz hele bu okudugunu bile anlamayan kirolar hic anlamaz ;)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:48 Uhr.