Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

04.03.2005 18:43

sizin mezhepleriniz de ama kafa

karistirici. Bir dediginiz digerini tutmuyor. safiilerde istakoz yenilmez deniliyor ama malikileri bu fetva baglamiyor onlarda yenilir deniliyor. Ne de "ehli" imis bu sünnetciler yav ;-)))

04.03.2005 18:48

igneyi baskasina batirmadan önce

cuvaldizi kendine batir safiicik. Dünyaya hersey karsiliklidir. senin safii kermanjilerinin yasadigi köylerde birisinin horozu digerinin tavuguna göz dikti diye kan davasi güden zihniyettir. Saka degil zamaninda gazetelere manset bile olmus idi. Hosgörüyü baskalarindan beklemeden önce biraz da kendiniz hosgörülü olun. Sayi sizin oralarada ramazanda restoranlar acik mi? Bir dahaki sefere yolum oraya düstügünde ramazan ayi olabilir, söyle güzelinden izgara balik ve raki ziyafeti cekmek isterim GAP-Barajinin oralarda. Konuyu dagitim ama neyse ;-))

04.03.2005 19:01

Burada birsey ögrenecegimi

zannetmemis idim ama, gel gör ki, yeni bir bilgiye sahip oldum. It iti isirmaz derler ama öküz öküzü yiyebiliyormus ;-)))

akshalil 04.03.2005 19:27

Rakiya dikkat! :-)

su aralar ölümcül bir raki piyasada dolasiyor..kac kisi ölmüs bile

thedude 04.03.2005 22:31

nix verstehn ? Forumsprache -deutsch-

wieso lese ich hier ständig Beiträge in türkischer Sprache ? Bitte vor dem Abschiessen auf türkisch klicken, O.K. ? Nix gegen türkisch, aber ich würde gerne korrekt filtern können.

Kafayi yiicem yahu...!!

berlinfatih 05.03.2005 00:04

ISLAM Devleti

Sen değil misin yeri göğü yerinden oynatan

Tarihte 14 asır boyunca kafire kan ağlatan

Yoksa kafir batılımıydı seni böyle şımartan

Zillet başını almış yürüyor uyansana ey Müslüman

Taviz vermek yakışmaz senin yüce şanına

Kafirler tanır seni uyuyan dev der adına

Çabamız sanadır bırakma bunları yanına

Kalk ta diril son ver artık bacımın çığlıklarına

Ebu Gurayb her anında seni çağırır imdadına

Mücahidler uyan der Muhammed"in hatırına

Namlular uzandı Müslüman"a senin inadına

Sevindir bizi de yay İslam"ı dünyanın her yanına

Sen Allah"ın hükümlerini bütün dünyaya yayacaksın

Allah"ın aslanı Müslümanın 85yıl beklediği değil misin

Sen bizim savaşımız hak yolunda bir tek sancağımızsın

Sen mücahidlerin şiirlerinde geçen İSLAM DEVLETI değil misin

05.03.2005 03:02

Ne demek istedigini acikca söylermisin

keine Zeit für Rate-Spiele

05.03.2005 03:03

Islam devleti deme...

benim beynimdeki Ideolojimin ve sahsi menfaatimin devleti de......

05.03.2005 03:05

Heeeee

kannst von mir aus auch auf Englisch schreiben... ist auch Willkommen.... nur Russich verstehen wir hier nicht so gut....

Was ist dabei wenn man gemixt schreibt... ist schneller und sehr oft auch effektiver

hemsoline 05.03.2005 07:13

sag mal hast du sie noch alle? ;)

*Günümüzde sünni ibadetlerinin cogu dogmalasmis, cagin gerisinde kalmis arab adetleridir.*

Oh iyi vallaha, o zaman dua etmekten haric hic ibadet etmiyelim biz, ne de olsa namaz da arab ibadeti, hem geride kalmis...
Hatta hatta domuz etide yemeye baslayalim, cünkü biliyorsun bu eskiden Hz. Muhammed tarafindan saglik acisindan yenilmemesi icin önerilmisti, weil es keine kühlmöglichkeiten gab und Schweinefleisch schneller schlecht wurde als anderes Fleisch.
Hmmm baskaaaaa... Orucda tutmayalim, Haccada gitmeyelim, Zekat da vermiyelim, heutzutage hat niemand es nötig, und wozu gibt es den Papa Staat, o millete yardim ediyor zaten... ne iyi dimi ;)
Sacmaliyorum yaaaa, devir degisir ama din degismez, eskiden millet nasil namaz kildiysa bugünde aynen o sekilde kilmak müslüman icin sarttir!! O zaman sen 32 Farzida devirler degisti diye degistir... tztztz ne neeee ;)
Neyse... günaydin bu arada! Ich geh schlafen, ciao

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:16 Uhr.