Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

12.10.2014 15:03

So genug Zeit unter den Internet-Vampiren verbracht Daywalker :D

12.10.2014 15:33

:) @ask_sehidi,
als objektive Leserin deiner Konversation mit guelkurusu habe ich folgendes gemerkt,
und zwar dass du zwar mit guelkurusu in einer gegenseitigen Kommunikation bist, jedoch du an guelkurusu vorbei schreibst bzw. du lediglich oberflächlich auf sie eingehst.....

Ist das Absicht ??? ;););)

12.10.2014 15:41

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094640)
Moment, mal langsam! Von Zeitgefüh in diesem Sinne war nicht die Rede sondern von der Wahrnehmung der äußeren Umgebung, was dafür deutet, dass man sich selbst und andere wahrnimmt.

Eigentlich will ich es machen wie der Kanth, abends 10 Uhr schlafen und morgens 5 Uhr aufstehen. Aber irgendwie kriege ich das nicht gebacken.

Sehr oft bin ich einer von denen, die abends schlecht einschlafen und morgens entsrepchend schlecht aufstehen können. Ich bim vom Schlaftyp her eine Eule!

Doch natürlich, wir reden gerade über nichts anderes als die ZEIT.
Sag mal antwortest du nur, oder ließt du auch auf was du antwortest?

12.10.2014 15:43

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094665)

:) @ask_sehidi,
als objektive Leserin deiner Konversation mit guelkurusu habe ich folgendes gemerkt,
und zwar dass du zwar mit guelkurusu in einer gegenseitigen Kommunikation bist, jedoch du an guelkurusu vorbei schreibst bzw. du lediglich oberflächlich auf sie eingehst.....

Ist das Absicht ??? ;););)

...ich befürchte, er macht es gar nicht mal mit Absicht sondern er versteht die Texte einfach gar nicht.

12.10.2014 15:53

Genau das ist der Fall meine verehrten Damen, dahinter steckt kein tieferer Sinn oder so, sondern einfach nur die mangelnde Fähigkeit auf vorher gegangene Fragen darauf eingehend zu antworten. :D

Eller gider Mersin'e ben giderim tersine.. Muss an dem Wetter liegen. Ich bin neben der Spur :D

12.10.2014 16:04

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094668)
Genau das ist der Fall meine verehrten Damen, dahinter steckt kein tieferer Sinn oder so sondern einfach nur die mangelnde Fähigkeit auf vorhergegangene Fragen darauf eingehend zu antworten. :D

Eller gider Mersin'e ben giderim tersine.. Muss an dem Wetter liegen. Ich bin neben der Spur :D

Warum antwortest du, wenn du unfähig dazu bist?

12.10.2014 16:18

Sende haklisin! Keine Antwort ist auch eine Antwort degil mi? Demistim ya, das Wetter eben! Heute bin ich ausser Form. ;)

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094670)
Warum antwortest du, wenn du unfähig dazu bist?

Lara_ 12.10.2014 21:26

Halen öğrenecek ne çok şey var...sonra unutulacak...bir an tahrik olunup sıkı sıkı tutunulacak, sonra umursanamadan boşluğa bırakılacak....ne çok şey....

12.10.2014 21:33

Garip garip öter derya kuslar
Su icinde uykulari düsleri
Bir gelin döküyor kanli yaslari
Bir yanim derya calkanir simdi....

Yaralarim tuz icinde kaniyor
Uyku basmis ela gözler sönüyor
Bir yanimda Suphi, Necat ölüyor
Bir yanim deryada calkanir simdi..

ISID'le müslüman olacagima Trabzon'lu Mustafa Suphi ile kizil kommunist olmayi yeglerim. Zaten kendimi devrimci müslüman olarak görüyorum. :D

Gene aklimdan neler geciyor gene!

12.10.2014 21:34

Sol yanim cürüyor sag yanim diri
Bir yanim derya da calkanir simdi...

12.10.2014 21:42

......

Ne siyaset istiyor canim ne bir muhabbet,askimdan arta kalan,bana kalan hüznüme sigindim yine,yine bir soru olustu bu anlamsiz askta!Öyle bir anlam ariyorum ki,anlasilmaz olsun,icinde bir ondan, birde benden bir keder olsun.Sonra yakalim gemileri istiyorum,üstadin dedigi gibi acalim sarabi,"önce gelisine,sisenin dibini bulunca,gelmisine gecmisine"diyelim diyorum,ama cadi beni duymuyor ki?

12.10.2014 21:42

Dimyet'e pilav yemeye giderken, evde ki bulgurdan olmayalim. Musul'u ve Kerkük'ü elbette bende misak-i milli sinirlarimiz dahilinde görmek isterim. Ama bu gidisle Diyarbakir'dan, Urfa'dan vs. olmayalim.

NOT: Ben Kürt halkini kendi halkim kadar seviyorum! Kürt halkina gereksiz yapilan hakaretleri, yalan yanlis iftiralari siddetle kiniyorum!
Ben Kürtlerle Türkleri et ile tirnak gibi hatta damar ile kan gibi ici ice görüyorum ve ayrimciliga karsi tavrimi ortaya koyuyorum!

12.10.2014 21:49

...hätte ich nur einen Wunsch frei, mehr würde ich nicht brauchen.

12.10.2014 21:50

Vermutlich würdest du dir dann wünschen, dass du unendlich viele Wünsche frei hättest, nicht wahr? :D

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094716)
...hätte ich nur einen Wunsch frei, mehr würde ich nicht brauchen.

12.10.2014 21:52

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094717)
Vermutlich würdest du dir dann wünschen, dass du unendlich viele Wünsche frei hättest, nicht wahr? :D

Nein... ich brauche nur einen.

12.10.2014 21:54

Und der wäre? Falls die Antwort unter die Kategorie "zu persönlich" fällt, musst du auf meine Frage nicht antworten!

Wir sind immer noch zum Vergnügen hier! Vaybee soll alles in allem immer noch Lust bleiben und nicht Last!

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094718)
Nein... ich brauche nur einen.

12.10.2014 22:00

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094719)
Und der wäre? Falls die Antwort unter die Kategorie "zu persönlich" fällt, musst du auf meine Frage nicht antworten!

Wir sind immer noch zum Vergnügen hier! Vaybee soll alles in allem immer noch Lust bleiben und nicht Last!

Außer sterben, muss ich nichts.
Trotzdem, nett von dir, dass du dazuschreibst, dass ich die Wahl habe.

12.10.2014 23:12

Sus pus olmus gece gibiyim,ne incin top yonuyor,nede bir yaprak sallaniyor.Kayitsiz bir geceyim iste,caresiz bekliyorum sabahimi.Yine dünya dönecek,yine sabah olacak ve ben umarsiz bakicam günese,sensizlige dogan bir gün oldugunu söylicem ürkek ve cekingen sesimleSonra yutkunucam,bogazimda dügümlü o essiz kelimeyi cikarmamak icin...Sensizlik bela degil kerbela olacak gönlümde.Bir yudum su gibi ariyorum,öyle bir sahradayim ki sensizlik yakip kavuruyor yine,bir yudum suyum olurmusun bilmem,ama bir yudum icmeden asla ölmem.....Cenk

SevtapTuran 12.10.2014 23:28

Eskiden, ilk generasyon derdi: aman türk olsunda camurdan olsun. Bu gün türk pazarina gittim. Kisa Bir tatil Gibi geldi :) türklerle konusmak bile ne kadar iyi geliyor. biz avrupaya aldigimizdan cok verdik ve veriyoruz aslinda. Caliskan güleryüzlü cömert insanlar (tabi cürüklerde cikiyor aramizda o baska)

Man_Bey 13.10.2014 11:04

hallo vaybee :)

13.10.2014 13:13

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094771)
hallo vaybee :)

Hallo hosgeldin, nerelerdeydin sen ??? ..... ;););)

Man_Bey 13.10.2014 13:20

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094799)

Hallo hosgeldin, nerelerdeydin sen ??? ..... ;););)

is güc ile ugrastim.

hep burada insanlara dogrulari ögretecek durumda olamiyorum :)

13.10.2014 13:38

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094801)
is güc ile ugrastim.

hep burada insanlara dogrulari ögretecek durumda olamiyorum

:) Ama olmuyorki Man_Bey beni burda Party olayinda yalniz birakip kayboldun yani,

baksana tam arab sacina döndü orasi .....

;););)

Man_Bey 13.10.2014 13:52

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094805)

:) Ama olmuyorki Man_Bey beni burda Party olayinda yalniz birakip kayboldun yani,

baksana tam arab sacina döndü orasi .....

;););)

millet yine atlamis ve konuyu kavga alanina cevirmis.

ama party organize ederseniz kesin gelirim. bir kac kulagini cekecegim kisilerde davet edin

13.10.2014 18:17

https://www.youtube.com/watch?v=CFo-C_OpQDc

..ob der Bären Jude einen Mega Schwanz gehabt haben muß um das komplette Nazi Deutschland, die Aufmerksamkeit auf sich lenken zu lassen.
Und was Genau hat der General Quentin, dieser eine General Q. für eine Funktion gehabt.
Leider finde ich denn Geschichtsbüchern nichts von diesem einen General Q. Tarantino..

Man_Bey 13.10.2014 20:55

atasözü: dinsizin hakkindan imansiz gelir.

man_bey sözü: pkk'nin hakkindan isid gelir.

13.10.2014 22:19

....

Bir mermi de benden aslanim,
Bir mermi de benden.
Bir mermi de benden zafer toplari
Mukaddes namlular!
Daha gelmesin mi bahar,
Daha gülmesin mi aglayanlar?

Enver GÖKCE

13.10.2014 22:25

ISID de Terörist, PKK da Terörist !!!

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094883)
atasözü: dinsizin hakkindan imansiz gelir.
man_bey sözü: pkk'nin hakkindan isid gelir.

ohhhh ohhh oh !!! Bu da neeeee ?!?!?!

@Man_Bey,

yani sen simdi gercekten acik acik ISID´i destekledigini sölüyorsun burda, dimi

ama !!!

Ikiside Teröristler,

birakin ikiside birbirini öldürsün, ikiside Türkiye´den uzak olsun !!!

Man_Bey 13.10.2014 22:31

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094912)

ohhhh ohhh oh !!! Bu da neeeee ?!?!?!

@Man_Bey,

yani sen simdi gercekten acik acik ISID´i destekledigini sölüyorsun burda, dimi

ama !!!

Ikiside Teröristler,

sen atasözünü anlamamissin.

bir pisligin hakkindan daha büyük bir pislik gelir diyor atasözümüz.

pkk (pislik) hakkindan isid (daha büyük pislik) gelir.

simdi anladinmi?

13.10.2014 22:32

Bu onursuzlar!

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094912)

ohhhh ohhh oh!!! Bu da neeeee ?!?!?!

@Man_Bey,

yani sen simdi gercekten acik acik ISID´i destekledigini sölüyorsun burda, dimi ama !!!

Ikiside Teröristler,

Bu onursuzlar,iside yardim edemeyince,örgütledikleri elemanlari vasitasiyla,Kobene halkinin direnisini kirmak icin,binbir türlü carpitmada bulunuyor,Isid onlarin gözünde kahraman,kendi iclerinde ki canavar aslinda isid,buyüzden hunharca,alcakca saldiriyorlar,senin gibi insanlari kandirabilirler,ama biz onu yemeyiz,sizin Isid icin psikolojik savas yürrüttügünüzü burda siyasetten anlayan herkes biliyor!Beyaz seni de bir alevi olarak,sivasta alevileri yakan bu insanlarin gercek yüzünü görmedigin icin kiniyorum!
Isid neyse,bunlarda o dur,eger gücleri yetse,birgünde ne alevi ne kürt nede diger milliyetlerden kimseyi birakmazlar,gücleri yetmiyor,cünkü karsilarinda onurlariyla direnen halkin yigit evlatlari var.......Kobene isi ve erdoganin sonu olacak!

Man_Bey 13.10.2014 22:36

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094914)
Bu onursuzlar,iside yardim edemeyince,örgütledikleri elemanlari vasitasiyla,Kobene halkinin direnisini kirmak icin,binbir türlü carpitmada bulunuyor,Isid onlarin gözünde kahraman,kendi iclerinde ki canavar aslinda isid,buyüzden hunharca,alcakca saldiriyorlar,senin gibi insanlari kandirabilirler,ama biz onu yemeyiz,sizin Isid icin psikolojik savas yürrüttügünüzü burda siyasetten anlayan herkes biliyor!Beyaz seni de bir alevi olarak,sivasta alevileri yakan bu insanlarin gercek yüzünü görmedigin icin kiniyorum!
Isid neyse,bunlarda o dur,eger gücleri yetse,birgünde ne alevi ne kürt nede diger milliyetlerden kimseyi birakmazlar,gücleri yetmiyor,cünkü karsilarinda onurlariyla direnen alkin yigit evlatlari var.......Kobene isi ve erdoganin sonu olacak!

hakaret etmeden yazamayan pkk progandacisin.

kobanede halk kalmadi cünkü hepsini yeni türkiye misafir ediyor.

kobanide sadece eli kanli hunhar teröristler kaldi.

ne güzel iki terör gruplari birbirini bitiriyor.

13.10.2014 22:50

:) Atasözü:

Dinsizin hakkından imansız gelir.

Atasözünün Anlamı:

Acımasız, kötü, insafsız ve ahlâksız bir kişinin hakkından ancak ondan daha kötü bir kişi gelebilir. Kendisinden daha acımasız biri yola getirir......

Pardon, haklisin, ama ben seinin bana yazdiklarinidan yola cikarak zaten bunu yazdim ,

simdi özele girmek istemiyorum.... ;););)

13.10.2014 23:21

Pir sultan

Dönen dönsün,ben dönmezem yolumdan!

Man_Bey 14.10.2014 09:21

özeli buraya döküyorsan dogruyu yaz!!!!

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094920)

Pardon, haklisin, ama ben seinin bana yazdiklarinidan yola cikarak zaten bunu yazdim ,

simdi özele girmek istemiyorum.... ;););)

du hast mir geschrieben: "dann klingt aber das was du aktuell im Forum schreibst ganz anders !!!"

und nun sagst du: "bana yazdiklarindan yola cikarak bunu yazdim".

simdi özele girmek istemiyorum dediginde insanlarda yanlis algi olusturuyorsun. bilmeyen benim özelden isid'i savundugumu düsünmesini sagliyorsun.

ben baskalari gibi burada ayri özelde ayri konusanlardan degilim. ve her dedigimi herkesin önünde tekrarlarim yine.

isid neyse pkk odur. isid pkkyi öldürsün ve pkk isidi öldürsün. bundan rahatsiz olanlar vatan hainidir!!!!!

evet bu iki terör gruülari birbirini öldürsün ve bu terör gruplarini korumaya calisanlar vatan hainidir.

14.10.2014 11:27

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094954)
isid neyse pkk odur. isid pkkyi öldürsün ve pkk isidi öldürsün. bundan rahatsiz olanlar vatan hainidir!!!!!

evet bu iki terör gruülari birbirini öldürsün ve bu terör gruplarini korumaya calisanlar vatan hainidir.

@ Man_Bey,

danke für die nochmalige Klarstellung,

gut das wir einer Meinung sind !!! ;););)

14.10.2014 13:29

Anadolu

Cahilin yaptigi sohbetten sözden,alimin hayali düsü makbuldur!

Man_Bey 14.10.2014 13:48

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095009)
Cahilin yaptigi sohbetten sözden,alimin hayali düsü makbuldur!

trolluk yapma. her yere ayni seyi yazmissin.

14.10.2014 14:09

Allahim biz anlatamiyoruz, sen anlat. Ama zarara ugramasin.
Hakkinda güzel olanlari nasip eyle ona Allahim.
Imkanlarini cogalt, ama bereketini azaltma.
Dogru yolu göster ona artik, ama bahtini kapatmadan.
Amin.

Man_Bey 14.10.2014 14:11

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095040)
Allahim biz anlatamiyoruz, sen anlat. Ama zarara ugramasin.
Hakkinda güzel olanlari nasip eyle ona Allahim.
Imkanlarini cogalt, ama bereketini azaltma.
Dogru yolu göster ona artik, ama bahtini kapatmadan.
Amin.

amin.......

14.10.2014 14:20

Cana can veren,
ask'i boyiyan,
Bayragima renk veren,
insani yasatan.

Kan.

Kan kirmizi.

(onuda sar, o seni unutmus)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:59 Uhr.