![]() |
So genug Zeit unter den Internet-Vampiren verbracht Daywalker :D
|
:) @ask_sehidi, als objektive Leserin deiner Konversation mit guelkurusu habe ich folgendes gemerkt, und zwar dass du zwar mit guelkurusu in einer gegenseitigen Kommunikation bist, jedoch du an guelkurusu vorbei schreibst bzw. du lediglich oberflächlich auf sie eingehst..... Ist das Absicht ??? ;););) |
Zitat:
Doch natürlich, wir reden gerade über nichts anderes als die ZEIT. Sag mal antwortest du nur, oder ließt du auch auf was du antwortest? |
Zitat:
...ich befürchte, er macht es gar nicht mal mit Absicht sondern er versteht die Texte einfach gar nicht. |
Genau das ist der Fall meine verehrten Damen, dahinter steckt kein tieferer Sinn oder so, sondern einfach nur die mangelnde Fähigkeit auf vorher gegangene Fragen darauf eingehend zu antworten. :D
Eller gider Mersin'e ben giderim tersine.. Muss an dem Wetter liegen. Ich bin neben der Spur :D |
Zitat:
Warum antwortest du, wenn du unfähig dazu bist? |
Sende haklisin! Keine Antwort ist auch eine Antwort degil mi? Demistim ya, das Wetter eben! Heute bin ich ausser Form. ;)
Zitat:
|
Halen öğrenecek ne çok şey var...sonra unutulacak...bir an tahrik olunup sıkı sıkı tutunulacak, sonra umursanamadan boşluğa bırakılacak....ne çok şey....
|
Garip garip öter derya kuslar
Su icinde uykulari düsleri Bir gelin döküyor kanli yaslari Bir yanim derya calkanir simdi.... Yaralarim tuz icinde kaniyor Uyku basmis ela gözler sönüyor Bir yanimda Suphi, Necat ölüyor Bir yanim deryada calkanir simdi.. ISID'le müslüman olacagima Trabzon'lu Mustafa Suphi ile kizil kommunist olmayi yeglerim. Zaten kendimi devrimci müslüman olarak görüyorum. :D Gene aklimdan neler geciyor gene! |
Sol yanim cürüyor sag yanim diri
Bir yanim derya da calkanir simdi... |
......
Ne siyaset istiyor canim ne bir muhabbet,askimdan arta kalan,bana kalan hüznüme sigindim yine,yine bir soru olustu bu anlamsiz askta!Öyle bir anlam ariyorum ki,anlasilmaz olsun,icinde bir ondan, birde benden bir keder olsun.Sonra yakalim gemileri istiyorum,üstadin dedigi gibi acalim sarabi,"önce gelisine,sisenin dibini bulunca,gelmisine gecmisine"diyelim diyorum,ama cadi beni duymuyor ki?
|
Dimyet'e pilav yemeye giderken, evde ki bulgurdan olmayalim. Musul'u ve Kerkük'ü elbette bende misak-i milli sinirlarimiz dahilinde görmek isterim. Ama bu gidisle Diyarbakir'dan, Urfa'dan vs. olmayalim.
NOT: Ben Kürt halkini kendi halkim kadar seviyorum! Kürt halkina gereksiz yapilan hakaretleri, yalan yanlis iftiralari siddetle kiniyorum! Ben Kürtlerle Türkleri et ile tirnak gibi hatta damar ile kan gibi ici ice görüyorum ve ayrimciliga karsi tavrimi ortaya koyuyorum! |
...hätte ich nur einen Wunsch frei, mehr würde ich nicht brauchen.
|
Vermutlich würdest du dir dann wünschen, dass du unendlich viele Wünsche frei hättest, nicht wahr? :D
Zitat:
|
Zitat:
Nein... ich brauche nur einen. |
Und der wäre? Falls die Antwort unter die Kategorie "zu persönlich" fällt, musst du auf meine Frage nicht antworten!
Wir sind immer noch zum Vergnügen hier! Vaybee soll alles in allem immer noch Lust bleiben und nicht Last! Zitat:
|
Zitat:
Trotzdem, nett von dir, dass du dazuschreibst, dass ich die Wahl habe. |
Sus pus olmus gece gibiyim,ne incin top yonuyor,nede bir yaprak sallaniyor.Kayitsiz bir geceyim iste,caresiz bekliyorum sabahimi.Yine dünya dönecek,yine sabah olacak ve ben umarsiz bakicam günese,sensizlige dogan bir gün oldugunu söylicem ürkek ve cekingen sesimleSonra yutkunucam,bogazimda dügümlü o essiz kelimeyi cikarmamak icin...Sensizlik bela degil kerbela olacak gönlümde.Bir yudum su gibi ariyorum,öyle bir sahradayim ki sensizlik yakip kavuruyor yine,bir yudum suyum olurmusun bilmem,ama bir yudum icmeden asla ölmem.....Cenk
|
Eskiden, ilk generasyon derdi: aman türk olsunda camurdan olsun. Bu gün türk pazarina gittim. Kisa Bir tatil Gibi geldi :) türklerle konusmak bile ne kadar iyi geliyor. biz avrupaya aldigimizdan cok verdik ve veriyoruz aslinda. Caliskan güleryüzlü cömert insanlar (tabi cürüklerde cikiyor aramizda o baska)
|
hallo vaybee :)
|
Zitat:
Hallo hosgeldin, nerelerdeydin sen ??? ..... ;););) |
Zitat:
hep burada insanlara dogrulari ögretecek durumda olamiyorum :) |
Zitat:
:) Ama olmuyorki Man_Bey beni burda Party olayinda yalniz birakip kayboldun yani, baksana tam arab sacina döndü orasi ..... ;););) |
Zitat:
millet yine atlamis ve konuyu kavga alanina cevirmis. ama party organize ederseniz kesin gelirim. bir kac kulagini cekecegim kisilerde davet edin |
https://www.youtube.com/watch?v=CFo-C_OpQDc
..ob der Bären Jude einen Mega Schwanz gehabt haben muß um das komplette Nazi Deutschland, die Aufmerksamkeit auf sich lenken zu lassen. Und was Genau hat der General Quentin, dieser eine General Q. für eine Funktion gehabt. Leider finde ich denn Geschichtsbüchern nichts von diesem einen General Q. Tarantino.. |
atasözü: dinsizin hakkindan imansiz gelir.
man_bey sözü: pkk'nin hakkindan isid gelir. |
....
Bir mermi de benden aslanim,
Bir mermi de benden. Bir mermi de benden zafer toplari Mukaddes namlular! Daha gelmesin mi bahar, Daha gülmesin mi aglayanlar? Enver GÖKCE |
ISID de Terörist, PKK da Terörist !!!
Zitat:
ohhhh ohhh oh !!! Bu da neeeee ?!?!?! @Man_Bey, yani sen simdi gercekten acik acik ISID´i destekledigini sölüyorsun burda, dimi ama !!! Ikiside Teröristler, birakin ikiside birbirini öldürsün, ikiside Türkiye´den uzak olsun !!! |
Zitat:
bir pisligin hakkindan daha büyük bir pislik gelir diyor atasözümüz. pkk (pislik) hakkindan isid (daha büyük pislik) gelir. simdi anladinmi? |
Bu onursuzlar!
Zitat:
Isid neyse,bunlarda o dur,eger gücleri yetse,birgünde ne alevi ne kürt nede diger milliyetlerden kimseyi birakmazlar,gücleri yetmiyor,cünkü karsilarinda onurlariyla direnen halkin yigit evlatlari var.......Kobene isi ve erdoganin sonu olacak! |
Zitat:
kobanede halk kalmadi cünkü hepsini yeni türkiye misafir ediyor. kobanide sadece eli kanli hunhar teröristler kaldi. ne güzel iki terör gruplari birbirini bitiriyor. |
:) Atasözü: Dinsizin hakkından imansız gelir. Atasözünün Anlamı: Acımasız, kötü, insafsız ve ahlâksız bir kişinin hakkından ancak ondan daha kötü bir kişi gelebilir. Kendisinden daha acımasız biri yola getirir...... Pardon, haklisin, ama ben seinin bana yazdiklarinidan yola cikarak zaten bunu yazdim , simdi özele girmek istemiyorum.... ;););) |
Pir sultan
Dönen dönsün,ben dönmezem yolumdan!
|
özeli buraya döküyorsan dogruyu yaz!!!!
Zitat:
und nun sagst du: "bana yazdiklarindan yola cikarak bunu yazdim". simdi özele girmek istemiyorum dediginde insanlarda yanlis algi olusturuyorsun. bilmeyen benim özelden isid'i savundugumu düsünmesini sagliyorsun. ben baskalari gibi burada ayri özelde ayri konusanlardan degilim. ve her dedigimi herkesin önünde tekrarlarim yine. isid neyse pkk odur. isid pkkyi öldürsün ve pkk isidi öldürsün. bundan rahatsiz olanlar vatan hainidir!!!!! evet bu iki terör gruülari birbirini öldürsün ve bu terör gruplarini korumaya calisanlar vatan hainidir. |
Zitat:
@ Man_Bey, danke für die nochmalige Klarstellung, gut das wir einer Meinung sind !!! ;););) |
Anadolu
Cahilin yaptigi sohbetten sözden,alimin hayali düsü makbuldur!
|
Zitat:
|
Allahim biz anlatamiyoruz, sen anlat. Ama zarara ugramasin.
Hakkinda güzel olanlari nasip eyle ona Allahim. Imkanlarini cogalt, ama bereketini azaltma. Dogru yolu göster ona artik, ama bahtini kapatmadan. Amin. |
Zitat:
|
Cana can veren,
ask'i boyiyan, Bayragima renk veren, insani yasatan. Kan. Kan kirmizi. (onuda sar, o seni unutmus) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:59 Uhr. |