Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

05.10.2003 14:10

T-Boy, kocum...sana ne oldu ya böyle?

Sen öylelerini takma!

Dedigin gibi, cogu futboldan anlamaz!
Iyi oldugu zaman takim, gurur duyarlar, adiyla hava atarlar, kötü oldugu zamanda, yerde yere vururlar!

Su bir gercek, GS iyi gitmiyor bu aralar. Ama bu GS takimini asalama hakkina sahip etmez hickimseyi!

Ben bir Besiktasli olarak GSyin toparlanmasindan yanayim. Hem lig icin, hem TR icin!

Selam ve saygilarimla

05.10.2003 15:48

Sergen, İspanya’nın da yıldızı

Bugün 32 yaşına girecek olan Sergen, Chelsea maçındaki futboluyla El Mundodeportivo gazetesinin düzenlediği ankette haftanın yıldızı seçildi

Kartal’a da övgü
Beşiktaş"ın Ada"da yazdığı destanda başrolü üstlenen Sergen Yalçın, İspanyol basını tarafından göklere çıkartıldı. El Mundodeportivo gazetesinin düzenlediği ankete katılan okuyucular, Chelsea"ye attığı 2 gol ve oynadığı futbolla süper solağı haftanın yıldızı seçerken, Siyah-Beyazlılar"ın da bu yıl Devler Ligi’nde çıkış yapacak takımların başını çekeceğini vurguladı.

Goller ona hediye
Gazetede "Geçmişini arayan yıldız" tanımlaması yapılan Sergen için, "Dönem dönem kaybolan bu yıldız Chelsea karşısında yeniden sahneye çıktı" ifadesi kullanıldı. Bugün 32 yaşına girecek olan Sergen"i Luce"nin yorgun olduğu gerekçesiyle yedek bırakabileceği bildirildi. Tayfur, tüm gollerin, süper solağa doğumgünü hediyesi olacağını söyledi.

Kaynak: fanatik.com.tr

05.10.2003 15:49

Nice gollü yillara Sergen!! :) o.T.

ohne Text

kes 05.10.2003 19:26

hakan sükür´e...

saban diyenlerin hepsi kendi saban...hemde sabanoglusaban

turkishboy17 05.10.2003 21:35

Bana Birsey Olmadi Airdem Abi...

...bizim Millete birseyler oldu, Milletin Burnu bi karis havada!!!
Senin dediklerine cok sevindim, GALATASARAY eski GALATASARAY degil, hepimiz Biliyoruz, ama Futbolla Yatan ve Futbolla Kalkan GALATASARAYin daha iyi olacagina inanir, ister fbli Iste BjKli olsun, Herkez bunu Biliyor, Sunuda Belirtmek istiyorum,

GALATASARAY
1996-1997 (Sampiyon)
1997-1998 (Sampiyon)
1998-1999 (Sampiyon)
1999-2000 (Sampiyon)
2000-2001 (2.)
2001-2002 (Sampiyon)
2002-2003 (2.)

Yillarinda Hep Sampiyonluga oynamis bir takim, busenede böyle olacak!!!

Burdan irsey daha söylemek istiyorum, Mondragon Üzerine, bu Mondragon isi hic ortalikda yoktu, belki bazilari aklindan geciriyordu, ama bu Basin denen O...lar, Gazeteye birseyler sigdirmak icin herseferinde bi Bok Buluyorlar, busefer hedef Mondragon Basardilar, ama oda Düzelecek, ve tüm Basina girecek!!!

Gelelim mac seyredenlere,dün sunu unuttum, bende arada bir fb ve BjKnin maclarina bakmaya giderim, ama Kesinlikle o takima saldirmam, cünkü benim buna hakkim yok, eger güzel oynarlarsa güzel bir gol atarlarsa alkislarim güzel der övgüler yagdiririm, ama banane baska takimin systeminden oyunundan oyuncularindan, ulu orta ne küfür ederim nede kötülerim, ben o takimin taraftari olsam anlarim ama benim ne hattime!!! Dedigim gibi Bundan sonra Topdan Cakmayanlara benden sert cevap gelecek!!!
Umarim beni anlamissinizdir!!!

Selamlarla & Saygilarla
Turkishboy17!!!

turkishboy17 05.10.2003 21:42

Hakanin Attigi her Gol...

... SABAN DIYENLERE (Yagli Yagli) GIRECEK!!!

Hakanada Takmaya Basladilar!!!
Türkiyede 2-3 takimda Bir Hakan Olsa Bayram Ederdi Bizim Türkiye, Adam Tek Basina (GOLLERIYLE) Türkiyeyi Dünya Siramasinda 8. Siraya Getirdi!!!
Kimse Bana Hakanla Ilgisi yok Demsin, 1996 dan 2000 yilinaca durmadan Gol atti ve attirdi!!!
Gerek GALATASARAYda gerekse Milli Takimda, SÜKÜR edinki Türkiyede Bir Hakan Sükür var, olmassa neyapardik, Allah bilir!!!

Selamlarla & Saygilarla
Turkishboy17!!!

ata 05.10.2003 21:42

iyi ki dogdun büyük KARTAL Sergen Yalcin

ohne Text

090879 06.10.2003 00:39

hakan sükür

her zaman söylemisimdir yine söylüyorum hakan sükür cok iyi futblcu ve bu sene ck iyi bir performans sergileyecegini biliyordum... cekemeyenler catlasin hakan dünyada birtane golcü...
saygilar

090879 06.10.2003 00:47

airdem

helal olsun cok güzel yazmissin kutlarim.iste gercek taraftar sizin gibi düsünmeli takimlari kötülemek yerine desteleyip türkiyeyi en üst düzeye tasimak en dogrusu gerci son yillarda türkiye ck illerledi ama bize yetmez bizim yerimiz her zaman zirvedir....

saygilar

06.10.2003 01:33

8. Hafta tahmin sonuclari:

Selam Arkadaslar!

Asagida bu haftanin sonuclari ve Genel Puan durumunu okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar kendi hesaplamasini istiyorum. Bir hatirlatma sezon sonunda 3 dalda birincilik verilecektir:

1. Toplamda en fazla Puan alanlar
2. Ortalama en fazla alanlar
3. En fazla haftanin 1. cisi olanlar

Haftanın sonuçları:

Konyaspor - Fenerbahçe 2 - 4

İstanbulspor - Denizlispor 0 - 3
Gençlerbirliği Adanaspor 6 - 0
Galatasaray - A. Sebatspor 4 - 3
Malatyaspor - Bursaspor 2 - 1

Elazığspor – Beşiktaş 1 - 5
Gaziantepspor - Ç. Rizespor 2 - 0
Trabzonspor - Ankaragücü 3 - 0
Diyarbakırspor – Samsunspor 2 - 2

Bu Hafta :

10 puan: Ibo61
9 puan: JayKay
8 puan: KorkutEken, xxxDersimxxx
7 puan: airdem, des, JamesDean, YaRaMaZx
6 puan: ATA, BratPitt, ferhatxtunc, Derbeder80
5 puan: Arsena, kes, xxSINAN07xx
4 puan: AhmetDursun, AnArSisT, newgen, Turkishboy17

Toplam :

1. JamesDean: 61 puan
2. ferhatxtunc: 60 puan
3. KorkutEken: 58 puan
4. airdem: 57 puan
5. AnArSisT: 56 puan
6. JayKay: 52
7. ATA: 46 puan
8. Derbeder80: 45 puan
9. Turkishboy17: 44 puan
10. xxSINAN07xx: 42 puan
11. BradPitt: 41 puan
12. Cengaver: 38 puan
13. Ibo61, newgen: 37 puan
14. kes: 36 puan
15. AhmetDursun: 33 puan
16. xxxDersimxxx: 30 puan
17. xGladiox: 19 puan
18. des: 13 puan
19. Arsena: 12 puan
20. Berkkant: 10 puan
21. GirlIneedYou, WunschDirWas: 6 puan
22. BaddalGazi, ilhanMANSIZ, LazOssi, temha1971: 4 puan
23. tarik21, xxxSexyLoverxxx: 2 puan
24. Emre24: 1 puan
25. Galatasaray: 0 puan

Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor):

AhmetDursun (7)
airdem (8)
AnArSisT (8)
Arsena (2)
ATA (8)
BaddalGazi (1)
BerkkanT (3)
BratPitt (7)
Cengaver (6)
Derbeder80 (8)
des (2)
Emre24 (1)
ferhatxtunc (8)
Galatasaray (1)
GirlIneedYou (1)
Ibo61 (6)
ilhanMANSIZ (1)
JamesDean (8)
JayKay (7)
kes (8)
KorkutEken (8)
LazOssi (1)
newgen (7)
temha1971 (1)
tarik21 (1)
Turkishboy17 (8)
WunschDirWas (1)
xGladiox (5)
xxSINAN07xx (8)
xxxDersimxxx (5)
xxxSexyLoverxxx (2)
YaRaMaZx (1)

Birinci olanlar :

3x AnArSisT
1x BratPitt, Cengaver, Derbeder80, ferhatxtunc , Ibo61, JamesDean, KorkutEken, newgen

Evet arkadaslar bu haftanin tahmin sonuclar böyle. Tüm katilanlara tesekkür ediyor ve ayni zamanda önümüzdeki haftalar icinde tahminlerinizi bekliyoruz.

Herkese bol sans.

Sevgiler, saygilar...

ATA & airdem

06.10.2003 01:35

8. Hafta Süperlig puan durumu:

1 Beşiktaş 22
2 Fenerbahçe 19
3 Galatasaray 17
4 Trabzonspor 16
5 Malatyaspor 15
6 Denizlispor 14
7 İstanbulspor 14
8 Gaziantepspor 13
9 Çaykur Rizespor 11
10 Gençlerbirliği 10
11 Ankaragücü 10
12 Konyaspor 8
13 Samsunspor 8
14 Diyarbakırspor 7
15 Bursaspor 6
16 Adanaspor 6
17 Elazığspor 5
18 Akçaabat Sebatspor 3

jamesdean 06.10.2003 01:36

tüh yaaa

bi fark acamadim gitti :)

06.10.2003 01:39

Tahmin yarismasi istatistikleri:

1. haftada toplanan toplam puan: 79
Ortalama: 4,16

2. haftada toplanan toplam puan: 99
Ortalama: 5,82

3. haftada toplanan toplam puan: 123
Ortalama: 6,83

4. haftada toplanan toplam puan: 108
Ortalama: 6,35

5. haftada toplanan toplam puan: 87
Ortalama: 4,14

6. haftada toplanan toplam puan: 106
Ortalama: 5,58

7. haftada toplanan toplam puan: 135
Ortalama: 7,11

8. haftada toplanan toplam puan: 118
Ortalama: 6,21

Yarismaya katilanlar:
1. hafta: 19
2. hafta: 17
3. hafta: 18
4. hafta: 17
5. hafta: 21
6. hafta: 19
7. hafta: 19
8. hafta: 19

Simdiye dek bir haftada en fazla puan toplayan arkadasimiz 13 puanla AnArSisT olurken, 12 puanla onu takip eden Cengaver, 11 puanla airdem, ferhatxtunc ve JayKay, olmus.

Ortalamada hafta basina 7.63 puanla JamesDean birinci, 7.5 puanla ferhatxtunc ikinci, 7.25 puanlada KorkutEken ücüncü.

Herkese hayirli bir hafta dilerim!

Selam ve saygilarimla

06.10.2003 01:40

Pek kolaya benzemiyor valla arayi acmak

ilk siralar cok birlesik :)

Her hafta degisebilir! Ona göre, dikkat et :))

Selam ve saygilarimla

xxsinan07xx 06.10.2003 03:12

KONYASPOR

erstma muss ich sagen das es wirklich schade war das wir dieses spiel gegen fener verloren haben. konya hat wirklich sehr gut gespielt. die partie war ausgeglichen. die abwehr war allerdings nicht sehr berauschend.die tore sind aus standartsituationen gefallen. vielleicht lags auch daran das cem karaca gesperrt ist und nicht mitgespielt hat. der sturm ist ganz gut obwohl zafer biryol diese woche mal nicht getroffen hat. zur gesamtlage konyas muss man sagen das sie sich wirklich wacker schlagen. nach 8 spielen haben wir schon gegen fast alle topmannschaften gespielt. gegen trabzon gabs ein 3 zu 3 obwohl wir sogar 2 zu 0 geführt hatten. jedoch hatte ogün in diesem spiel eine rote karte bekommen. gegen galata haben wir gewonnen, gegen gencler, gaziantep, fener und bursa verloren. bursa war eine unnötige niederlage obwohl wir auch bei dieser partie eindeutig besser gespielt hatten. bei 6 von 8 partien gabs jeweils eine rote karte für uns. die kommenden gegner sind zum glück nicht so stark. in woche dreizehn spielen wir gegen besiktas. ich denke mit der mannschaft können wir es schaffen nicht abzusteigen und was ich ganz besonders gut finde ist, dass der vorstand konyas den trainer hüznü nach dem aufstieg in die erste liga nicht gleich gefeuert bzw. gewechselt haben. der macht seinen job nämlich ganz anständig. ich hoffe das bleibt so. yesil beyaz konyasporumuz!!!!!!!!

xxxdersimxxx 06.10.2003 03:25

bald bin ich oben

Jungens mir fehlen 3 Spieltage sonst hätte ich euch schon überholt auf der Rangliste;-)

06.10.2003 07:59

der erste spieltag fehlt mir

hätte ich den auch wär ich gut mitdabei..so muss ich kämpfen aber daran bin ich ja gewohnt ;]

airdem isini süper yapiyorsun,,nochmals besten danke bestimmt aller tipper hier ;)

06.10.2003 11:35

Size layik olmaya calisiyorum! :)) o.T.

ohne Text

06.10.2003 11:38

JayKay´i sevinecegi bir düzeltme :)

Ortalamada hafta basina 7.63 puanla JamesDean birinci, 7.5 puanla ferhatxtunc ikinci, 7.43 puanlada JayKay ücüncü.

:))

Selam ve saygilarimla

PS: hatte übersehen, dass du nur 6 mal mitgemacht hast :))

06.10.2003 11:43

Teknik direktörünüzde dedi basin

toplantisinda:

Atamayana atanlar.

Maci izlemedim ama gördügüm kadariyla cok pozisyonu degerlendiremedi Konya.

Fener hat natürlich mehr Erfahrung mit der sie die Sache klar nach Hause geschaukelt haben.

Aber im großen und ganzen finde ich Konya bis jetzt auch ganz gut.

Selam ve saygilarimla

06.10.2003 11:53

İlhan"a Real kancası !..

Beşiktaş İkinci Başkanı Güreli, Real Madrid Başkanı Perez ve Direktör Valdano ile masaya oturdu... Güreli, yıldız avcısı Real Madrid"in İlhan"ı takas etmek istediğini belirterek, "Biz de onlardan isimleri bekliyoruz" dedi...
[06/10/2003-08:46]

Beşiktaş"ın yıldızı İlhan Mansız"a Real Madrid kanca attı. Bu senenin transfer bombasını David Beckham"ı M.United"dan alarak gerçekleştiren ve Rüya Takım haline gelen İspanyol takımı şimdi de Beşiktaş"ın yıldızına göz dikti. İkinci başkan Hüsnü Güreli, dün İspanya"da R.Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ve Direktör Alberto Valdano ile masaya oturdu.

Güreli, İspanyol ekibinin istediği İlhan Mansız"a karşılık oyuncu talebinde bulundu. R.Madrid Kulübü"nün davetlisi olarak İspanya"ya giden Hüsnü Güreli, ‘‘İlhan Mansız konusunda tüm yetki yönetimde. Real Madrid sezon başından bu yana oyuncumuzu istiyor. İspanya ekibi önerdikleri bir kaç oyuncu ile İlhan"ı takas etmek istiyorlar. İsim bekliyoruz’’ dedi.

Kaynak: Hürriyet

06.10.2003 11:54

Pardon die zweite: 7 mal :)) o.T.

ohne Text

06.10.2003 12:29

TÜRKİYE-İNGİLTERE MAÇININ HAKEMİ..

....MAÇTAN ÇEKİLDİ.

TÜRKİYE-İNGİLTERE MAÇINDA GÖREV YAPACAĞI AÇIKLANAN KIM MILTON NIELSEN MAÇTAN AFFINI İSTEDİ.

12. Avrupa Futbol Şampiyonası 7 Eleme Grubu"nda Türkiye ile İngiltere arasında İstanbul"da oynanacak maçı yönetmekle görevlendirilen Danimarkalı hakem Kim Milton Nielsen"in maçtan çekildiği bildirildi.

Danish Ritzau haber ajansı, Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi"nin tanınan hakemlerinden Milton"un, Danimarka liginde dün oynanan bir maçta sakatlandığı için Türkiye-İngiltere maçını yönetemeyeceğini bildirdi. Milton da yaptığı açıklamada, 11 Ekim"de İstanbul"da yapılacak maç için Türkiye"ye gidemeyeceğini kaydetti.

Kaynak: bjkhaber.com

06.10.2003 14:49

Viele von Euch spielten und spielen ja

noch Fußball.

Mich würde es interessieren, auf welchen Positionen ihr gespielt habt oder noch spielt.

Selam ve saygilarimla

kes 06.10.2003 15:27

vallah....

spiele seit 12 jahren fussball im verein..

habe alles gespielt..stand sogar mal im tor..
aber meine hauptsächliche position ist verteidiger oder defensives mittelfeld

kes 06.10.2003 15:29

voll das arschloch ya...

insallah collina´ýi maca verirler...ich hoffe kein deutschen (ausser merk) ..wie fandel oder strampe.
also..

collina
merk
messina

die 3 wären echt ok

kes 06.10.2003 15:31

ja auf jedenfall...

ILHAN ersetzt raul, und spielt neben ronaldo.
ehh baska kimi istiyormus real madrid?
tuncay für ronaldo?
sergen für zidane?

06.10.2003 15:45

Habe ich mir auch gedacht :)

derbeder80 06.10.2003 15:49

tesekürler airdem gardas o.T.

ohne Text

cengaver 06.10.2003 16:06

eher abwehrrecke

spiele seit 18 jahren jugend bzw. seniorenfussball .

habe als linker verteidiger angefangen .
-später als offensives mittefeld versucht .

-die letzten 2 jahre als hakan sükür unserer hobbymannschaft auch ein paar tore geschossen (in 16 spielen 13 tore ) hört , hört aber eher viele entweder frei vorm tor oder glückstreffer - aber einen kann ich nicht vergessen .

1-0 lagen wir in führung , der gegner hat gedrückt wie die sau , dann ecke für uns , kumpel semmelt den ball in den strafraum , ich nehme den ball (keine ahnung wie ich das geschafft habe ) direkt und ziele in den winkel .

jungens ich habe erstmal 10 minuten mein tor bejubelt , kann ich euch nur sagen !!!!!

bis auf torwart und rechte bahn habe ich auch alles gespielt .

ata 06.10.2003 17:34

jugend zamani güzeldi yaa :-)

ben 6 yasimda basladim futbola, yani tam 16 senedir oynuyorum. Ilk F-jugend de basladim, orda dogal olarak pek pozisyon olmaz ama gole dönük oynuyordum.

Daha sonra E,D,C,B ve A Jugendde tam olarak forvet olarak görev yaptim. Valla cok gol attimsayisini hatirlamiyorum ama unutmadigim sezon C-Jugendeki bir sezon, o sezon 49 gol atmistim, takimin gol sayisi 113 dü.

Jugendin ardindan Defensives Mittelfeld oynamaya basladim ve ara sira defans, pek sevemedim valla o mevkileri heleki defansi, bu sezon yine sevdigim bölgelerden biri olan sag veya sol acik oynuyorum.

HARBI BESIKTASLI

ata 06.10.2003 17:38

Macin yeni hakemi aciklandi

Tarihi macimizi ünlü Italyan hakem Collina yönetecek.

Sanirim herkes bu karardan memnun, daha iyi bir hakem dünyada yok zaten.

--- BU ÜLKE ICIN SEVE SEVE ---

kes 06.10.2003 20:21

ata...

tam bende collina ciksin demisdim....demekki uefa beni kirmadi hehe

turkishboy17 06.10.2003 20:57

cooles thema :o)

benim Oynamadigim Posisiyon Yok,

1990 nin sonlarina dogru futbola basladim, Minikicker derler Bizim burda, orda ortasahada oynardim, sonra Türk Antrenörlü bir 2inci takima gectim, orta saha yildiziydim, Offansiv ve defansa dönük oynardim (Hagi ile Tugay gibi yani), ;o) rakiplere bagliyd!!! maclarin cogunu 10 golle bitirirdik, biz ozamanlar mükemmel bir türk takimiydik, auch wenns nur die 2. war, Neyse!!!
E- und F- war ich mittelfeldstar :o) D-Jugend habe ich defensiv gespielt, egal was!!!
C- Jugend´de Kalecimiz Pazara Balik yemeye Gitmis, kaleci yok, ve beni kaleye koydular, Boyum kalenin yarisi, sansa 2 Top Kurtardim, o günden buyanada Kaleciyim, bu siralar isim cok karisik, bizim 3 Senioren takimi var, 1. de yedek kaleci, 2. de Orta sahanin heryerinde 3. arada bir oynuyorum :o)
Forvet haric her posisiyonu oynadim ve oynadigim her posisiyonu iyi beceriyorum!!!

Selamlarla & Saygilarla
Turkishboy17!!!

turshu 06.10.2003 21:59

hehe

sen baya önemli adamsin demekki kes ;-)

06.10.2003 22:25

Libero

,,war ich so ne art Franz Beckenbauer.. Ich musste meist immer die Abwehr ordnen.. Fühlte mich auch sehr ,wie soll ich sagen,, verantwortungsbewußt veranlagt *lol

ach airdem niye "glorreiche zeiten"lerimi" hatirlattin yine ?!

ach bee icimin yarasini yine actin usta !!! :-(

simdi daha oynasaydim feneri tamamen durmadan sirve"ye getirirdim *hehe

06.10.2003 22:28

lol simdi tam türk ettin beni..der ewige

..dritte..

danke airdem ;]

xxsinan07xx 07.10.2003 00:03

linke abwehr

zeitlang auch sturm dann kam aber die verletzung

kes 07.10.2003 00:17

ja...huyum kurusun emiii hehe o.T.

ohne Text

07.10.2003 02:19

Bitte bitte :) o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:49 Uhr.