Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Schweizer stimmen für Minarett-Verbot (http://localhost/forum/showthread.php?t=6532)

ot 17.12.2009 22:32

Zitat:

Zitat von Virtual_Reality (Beitrag 1995132)
Keine Sorge es gibt weder ein Gesprächsbedarf mit der unixxx noch sonst irgend etwas zu klären. Wenn sie auch etwas auf sich hält, dann darf sie weder Dich noch etwas über Dich in ihren künftigen Beiträgen thematisieren..

Du bist der Mann, Du musst den ersten Schritt machen, hast Du Dich bei ihr gemeldet? Bei der Rhizome meine ich ;)

sen tam igrenc bi freak sin!!!

ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!!

sende bi anormalik var ama,,,,
ne oldugnu cikaramadim!!

belkide gaysin..kim bilir,,

17.12.2009 22:40

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 1995134)
sen tam igrenc bi freak sin!!!

ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!!

sende bi anormalik var ama,,,,
ne oldugnu cikaramadim!!

belkide gaysin..kim bilir,,

Ne oldu sana anlamadim dogrusu? Yav böyle seylerle insanlar sevap isler. Nerden aldiysan bu sözü, sende beni freaklikle sucluyorsun. Baslarim freakine de frikikine de. Ben diyorum Canakkale Bogazi sen diyorsun yandi götümün agzi.

Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis :) Merakli Melahat, benim cinsel tercihim kadinlardan yanadir. Ama sen benim cinsel tercihimin tatmin edici tadina varamayacaksin güzelim. Hayat yesilcam filmlerinden ibaret degildir. Her zaman mutlu son yoktur. Vazgec sen bu tek yönlü kara sevdandan yavv :-)) Tek yönlü yollarin sonu hüsrandir. Sana daha kac kere tekrarlayacagim, ben bilgisizim, ben görgüsüzüm, ben duygusuzum, ben oturmasini kalkmasini bilmem. Ben catalli bicakli yemek yemem. Elle yemek yenilmeyen sofraya ben bagdas kurupta oturmam... Ben senin dünyana ayak uyduramam. alla allaaa :D
Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ?:D
Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv? :D

17.12.2009 22:48

Du bist von Mevlana genauso weit entfernt wie Madonna von der jüdischen Kabbala.

17.12.2009 22:54

Zitat:

Zitat von unixxx (Beitrag 1995138)
Du bist von Mevlana genauso weit entfernt wie Madonna von der jüdischen Kabbala.

Isevi Musevi Muhammediler
Dogu bati güney hem kuzeyliler
Gercekler öncüsü bunca Veliler
Daglar buzlu yollar kar demesinler....

kar demesinler..Kar demesinler...Tekrarliyorum kar demesinler... *pfeif*pfeif* lalala :D

17.12.2009 22:58

Motzkiyi geciyorsun haberin olsun.

17.12.2009 23:04

Zitat:

Zitat von unixxx (Beitrag 1995141)
Motzkiyi geciyorsun haberin olsun.

Ali Cemali der insan olasın
İnsanlık vasfında yerin bulasin
insan ektigini bicer bilesin
Dogru görenlere kör demesinler

Dogru görenlere kör demesinler kör demesinler... *pfeifpfeif* lalallalaa :D

17.12.2009 23:08

Motzkinin yetmisinci nickisin herhalde. Sana söyleyecegim bir tek söz var;

Gerizekali!

17.12.2009 23:15

Zitat:

Zitat von unixxx (Beitrag 1995143)
Motzkinin yetmisinci nickisin herhalde. Sana söylüyecegim bir tek söz var;

Gerizekali!

Iyi geceler unixxx :D

ot 18.12.2009 00:30

Zitat:

Zitat von Virtual_Reality (Beitrag 1995137)
Ne oldu sana anlamadim dogrusu? Yav böyle seylerle insanlar sevap isler. Nerden aldiysan bu sözü, sende beni freaklikle sucluyorsun. Baslarim freakine de frikikine de. Ben diyorum Canakkale Bogazi sen diyorsun yandi götümün agzi.

Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis :) Merakli Melahat, benim cinsel tercihim kadinlardan yanadir. Ama sen benim cinsel tercihimin tatmin edici tadina varamayacaksin güzelim. Hayat yesilcam filmlerinden ibaret degildir. Her zaman mutlu son yoktur. Vazgec sen bu tek yönlü kara sevdandan yavv :-)) Tek yönlü yollarin sonu hüsrandir. Sana daha kac kere tekrarlayacagim, ben bilgisizim, ben görgüsüzüm, ben duygusuzum, ben oturmasini kalkmasini bilmem. Ben catalli bicakli yemek yemem. Elle yemek yenilmeyen sofraya ben bagdas kurupta oturmam... Ben senin dünyana ayak uyduramam. alla allaaa :D
Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ?:D
Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv? :D

yuhahahahahahahahahahahahahaha!!!!

bi erkek bukadar mi igrenc yazar!!!!
tabiii,,,, erkekliginden bi süphe varsa,,,,,,,,

yaw,,,, sen ayni aydin gibi konusuyorsun,,,,yuhahahahahaha!!!!

18.12.2009 00:55

Zitat:

Zitat von Virtual_Reality (Beitrag 1995137)

absolut einen an der klatsche!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:54 Uhr.