Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 02.10.2014 23:34

Ego $i$kinliginden salakligini göremyenler beni hala ck güldürüyor,ve salakligin siniri yok dedirtiyor..

02.10.2014 23:37

Ego

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2093631)
Ego $i$kinliginden salakligini göremyenler beni hala ck güldürüyor,ve salakligin siniri yok dedirtiyor..

Tahammülün tükenmis demek ki?:)

Lara_ 02.10.2014 23:56

Ve bir sonbahar daha geciyor ömrümüzden...

Lara_ 02.10.2014 23:59

Gülü$lerim var ben her sIkIntIya Eyvallahhh diyen....

03.10.2014 00:06

:))

Insanin hic mi cümle kurma tarzi degismez?Yazi karakterleri de hep ayni mi olur?Yazdigi konular ayni,tarz ayni,kacis ayni?Böylesi tipler kendini cok akilli sanir ya,bende ona gülerim hep,hemde öyle bir gülerim ki,kisi bir daha ayni gülünc duruma düsecegine ölmeyi tercih eder...Senin le armizda ki fark;Sen sevmedigin icin öldürürsün,ben sevdiklerim icin ölürüm....Her kosulda ölen ben oluyorum ya neyse?:)Canin sag olsun!Sen yeterki iyi ol,hayatta ol ben ikimizin yerine ölürüm...SIKINTI YOK

03.10.2014 00:16

Geri ver.....

Bahardan Umud Kesen Dallarımı Geri Ver
Sevdana Mecnun Eden Yarim Yollarımı Geri Ver

03.10.2014 00:22

.....

Benı Yoklugunla Savastırma!kaybederım.ö.asaf

03.10.2014 11:01

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2093618)
ich bin halt kein emotionsmensch und betrachte vieles sehr sachlich.

Emotionen zu haben ist menschlich.
Sen insan degilmisin?

03.10.2014 15:05

Gül kurusu ich finde du hast mit deiner Antwort bisschen weit hergeholt. Es ist nichts schlechtes daran ein sachlicher Mensch zu sein. Es kommt einfach darauf an, worum es geht.
Das Herz hat seine Gründe die der Verstand nie begreift und umgekehrt. Ich denke auf die Ausgewogenheit kommt es an..

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093663)
Emotionen zu haben ist menschlich.
Sen insan degilmisin?

03.10.2014 15:15

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2093674)
Gül kurusu ich finde du hast mit deiner Antwort bisschen weit hergeholt. Es ist nichts schlechtes daran ein sachlicher Mensch zu sein. Es kommt einfach darauf an, worum es geht.
Das Herz hat seine Gründe die der Verstand nie begreift und umgekehrt. Ich denke auf die Ausgewogenheit kommt es an..

sachlich bleiben bzw. bleiben können, ist schon korrekt.
situationsbedingt muss man aber auch emotionen in seine überlegungen einfließen lassen.
emotionen, ist ein weiter begriff.

aber man darf nicht herzlos sein, oder steinhart.

03.10.2014 15:17

Deine Einschätzung der Dinge ist völlig richtig. Nur verstandorientierte Mr. Spocks kann es nur auf dem fiktiven Planeten Vulkan geben. Hier bei uns auf der Erde ist es schier unmöglich keine Emotionen zu haben. Ohne Emotionen kann der mensch keine Entscheidungen treffen. Das ist wissenschaftlich bewiesen.

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093678)
sachlich bleiben bzw. bleiben können, ist schon korrekt.
situationsbedingt muss man aber auch emotionen in seine überlegungen einfließen lassen.
emotionen, ist ein weiter begriff.

aber man darf nicht herzlos sein, oder steinhart.

03.10.2014 15:20

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2093679)
Deine Einschätzung der Dinge ist völlig richtig. Nur verstandorientierte Mr. Spocks kann es nur auf dem fiktiven Planeten Vulkan geben. Hier bei uns auf der Erde ist es schier unmöglich keine Emotionen zu haben. Ohne Emotionen kann der mensch keine Entscheidungen treffen. Das ist wissenschaftlich bewiesen.

mr. spock ist klasse :)))))

03.10.2014 15:21

:) Ja so sehr klasse sogar, dass er gar nicht von dieser Welt sein kann :)

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093680)
mr. spock ist klasse :)))))

03.10.2014 15:35

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2093681)
:) Ja so sehr klasse sogar, dass er gar nicht von dieser Welt sein kann :)

hahahaahah, ja hast recht.
genau wie ich, ich bin auch nicht von dieser welt hahahahahah

03.10.2014 15:38

Nein? Und woher bist du? Von der Venus? :D

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093684)
hahahaahah, ja hast recht.
genau wie ich, ich bin auch nicht von dieser welt hahahahahah

03.10.2014 15:40

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2093686)
Nein? Und woher bist du? Von der Venus? :D

auch wenn es ein klischee ist, ich stehe dazu :D

Billy73 03.10.2014 15:40

ich denke erdo hat schon recht. ich bin gegen das internet in der türkei und es gehört abgeschafft.

http://www.radikal.com.tr/dunya/erdo...ors_picks=true

03.10.2014 15:44

eine Erfindung lässt sich nicht mehr rückgängig machen. Hinter dem Internet steckt eine Idee und Ideen kann man nicht einfangen oder gefangen nehmen und ins gefängnis stecken.
Also wenn der Artikel richtig sein sollte, dann spricht diese Aussage von ihm nicht gerade dafür dass er ein Verfechter des Fortschritts wäre.

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2093688)
ich denke erdo hat schon recht. ich bin gegen das internet in der türkei und es gehört abgeschafft.

03.10.2014 15:47

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2093688)

tja, dann würden aber sehr viele aus vaybee keine Beschäftigung mehr haben :)

03.10.2014 15:52

Hahahahahaha, lakonisch, zynisch, gut :D

Gülkurusu ich wollte wenigestens noch bis zum Kurban Bayrami angemeldet sein, um zu hellasmak mit den Leuten hier, die ich unwissentlich oder teilweise Absicht aus Wut verletzt oder gekränkt hätte, nur deine jetzige Aussage könnte mich dazu bringen jetzt auf der Stelle meinen account zu löschen :D

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093691)
tja, dann würden aber sehr viele aus vaybee keine Beschäftigung mehr haben :)

03.10.2014 16:05

Was für eine erdrückende Hitze, ich sterbe.. Ich will das Mittelmeer mal von der südöstlichen Seite sehen

03.10.2014 16:06

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2093693)
Hahahahahaha, lakonisch, zynisch, gut :D

Gülkurusu ich wollte wenigestens noch bis zum Kurban Bayrami angemeldet sein, um zu hellasmak mit den Leuten hier, die ich unwissentlich oder teilweise Absicht aus Wut verletzt oder gekränkt hätte, nur deine jetzige Aussage könnte mich dazu bringen jetzt auf der Stelle meinen account zu löschen :D

Nö, bleib ruhig.

03.10.2014 18:58

Das habe ich mir gedacht, meine Ex-Lebensgefährtin hatte mal ein Buch gelesen und die Überschrift eines Kapitels hies: Und die Venus war nur noch ein Stern

:D

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2093687)
auch wenn es ein klischee ist, ich stehe dazu :D

SevtapTuran 03.10.2014 23:09

Insanlarmi gittikce agresif oluyor yoksa benmi yeni farkina vardim?

03.10.2014 23:27

Dikta!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2093717)
Insanlarmi gittikce agresif oluyor yoksa benmi yeni farkina vardim?

Insanlar kendi fikirlerini zorla dikta etmeye calisinca,insanlar agresiflesiyor tabiki,burda bir zat var,son günlerde provakatif calismalarda bulunuyor,hatta sahte nick yapip karsisindakine saldiriyor,yavuz hirsiz ev sahibini bastirir espirisinde oldugu gibi davraniyor!Biz yinede es gecelim,10 faremiz olacagina,1 kedimiz olsun daha iyi...Saygilar Cenk

SevtapTuran 03.10.2014 23:44

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2093721)
Insanlar kendi fikirlerini zorla dikta etmeye calisinca,insanlar agresiflesiyor tabiki,burda bir zat var,son günlerde provakatif calismalarda bulunuyor,hatta sahte nick yapip karsisindakine saldiriyor,yavuz hirsiz ev sahibini bastirir espirisinde oldugu gibi davraniyor!Biz yinede es gecelim,10 faremiz olacagina,1 kedimiz olsun daha iyi...Saygilar Cenk

Ben gercek hayattan bahsediyorum. Burda kim neler yaziyor hepsine firsat bulamiyorum okumaya. Gözümü carparsada hemen kaciriyorum.
Gercek hayatta insanlar eskisi Gibi birbirine sabirli saygili davranmiyor, türklerdede cogaliyor bu durum, almanlarda yabanci ve bilhassa Islam düsmanligi acik acik adamlar artik göz baska bakalim söylüyorlar, nede olsa artik müslümanlikla hayallerinde ne kadar kötü canlandirdilarsa gercegini "ispatliladilar"

03.10.2014 23:52

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2093726)
Ben gercek hayattan bahsediyorum. Burda kim neler yaziyor hepsine firsat bulamiyorum okumaya. Gözümü carparsada hemen kaciriyorum.
Gercek hayatta insanlar eskisi Gibi birbirine sabirli saygili davranmiyor, türklerdede cogaliyor bu durum, almanlarda yabanci ve bilhassa Islam düsmanligi acik acik adamlar artik göz baska bakalim söylüyorlar, nede olsa artik müslümanlikla hayallerinde ne kadar kötü canlandirdilarsa gercegini "ispatliladilar"

Bu konuda haklisin,islamiyetin kötü bir imaji olustu,artik müslümanlikla terörizm birlikte anilmaya basladi.Bu durum hep karsimiza cikiyor son zamanlarda?Eger sen terörize gruplarla,islamiyeti ayirmazsan,siradan insan hic ayirmaz.Avrupali halklar, genel olarak statikocu,onlari fazla takmamak lazim,önemli olan biziz,biz birbirimize kötü davranmamali,kötü davranani kinamali,toplumlarimiz icine nifak tohumlari ekmeye calisanlara karsi,mücadele etmeliyiz...Kazanacak olan herzaman dogru davranistir....

Lara_ 04.10.2014 17:04

DANS ET!

Sanki seni hiç kimse izlemiyormuş gibi...

SEV!

Sanki önceden hiç incinmemiş gibi....

ŞARKI SÖYLE!

Sanki seni duyabilecek hiç kimse yokmuş gibi....

YAŞA!

Sanki Cennet bu hayatın kendisiymiş gibi....

Lara_ 04.10.2014 17:11

$eytan diyorki.....

04.10.2014 18:23

:)

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2093776)
$eytan diyorki.....

seytana uyma:)

SevtapTuran 04.10.2014 21:16

Bayram benim neyime etrafimda bütün sevdiklerim olmadikca diyor kafamin yarisi, diger yarisida diyor: yetmiyormu yanindakiler?

04.10.2014 21:24

:)

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2093793)
Bayram benim neyime etrafimda bütün sevdiklerim olmadikca diyor kafamin yarisi, diger yarisida diyor: yetmiyormu yanindakiler?

Benim etrafimda sevdigim insanlardan bir tane bile yok,ben yakinmiyorum hic!Sen de bütün köy,kasaba sehir yaninda istiyorsun?Ya birde hepsi birden gelirse kim yemek yapacak?:)

SevtapTuran 04.10.2014 21:37

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2093794)
Benim etrafimda sevdigim insanlardan bir tane bile yok,ben yakinmiyorum hic!Sen de bütün köy,kasaba sehir yaninda istiyorsun?Ya birde hepsi birden gelirse kim yemek yapacak?:)

Annem babam ninem dedem de yeterdi :)

SevtapTuran 04.10.2014 21:41

Türk kadinlarida ne cok burunlarina falan hizmalar takmaya basladi. Hem temiz anadolu imajini bozuyor, hem bence hic estetik degil hatta itici ve birde düsündükce igrendigim: bu kadinlar bilhassa yüzlerini ne kadar yikarsa yikasin cild ile metalin arasinda biraz artiklar kalirdir, zamanla mikroplarda cogalirdir, hatta Bir mini hayvanat bahcesine bile dönüsür; brrr

04.10.2014 21:48

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2093796)
Türk kadinlarida ne cok burunlarina falan hizmalar takmaya basladi. Hem temiz anadolu imajini bozuyor, hem bence hic estetik degil hatta itici ve birde düsündükce igrendigim: bu kadinlar bilhassa yüzlerini ne kadar yikarsa yikasin cild ile metalin arasinda biraz artiklar kalirdir, zamanla mikroplarda cogalirdir, hatta Bir mini hayvanat bahcesine bile dönüsür; brrr

jap, ich nenne so was Selbstverstümmelung!

SevtapTuran 04.10.2014 22:17

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2093797)
jap, ich nenne so was Selbstverstümmelung!

Aslinda bu konu üzerine özel Bir Baslik acabiliriz; Bir türk kadinindan ilk yorumun böyle gelecegini beklememistim. Positiv überrascht

04.10.2014 22:21

Bence!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2093798)
Aslinda bu konu üzerine özel Bir Baslik acabiliriz; Bir türk kadinindan ilk yorumun böyle gelecegini beklememistim. Positiv überrascht

Bence dedigini yap.yeni bir konu basligi ile giris yap;)
Bence güzel bir konu:)

Lara_ 04.10.2014 22:29

Ne kadariniz gercek sizin....

04.10.2014 22:29

:))

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2093802)
Ne kadariniz gercek sizin....

Sen ne kadar gerceksen?:)

SevtapTuran 04.10.2014 22:36

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2093799)
Bence dedigini yap.yeni bir konu basligi ile giris yap;)
Bence güzel bir konu:)

Pekiyi, Bir soralim bakalim ne kadar pozitif, negatif bakan varmis bu olaya:)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:53 Uhr.