![]() |
iyi niyet..
herseyden once bir insanda iyi niyet gerekli.. nicht wer, was ist.. und dann wird nicht mehr diskutiert.. sondern nur geliebt.. :) ich liebe euch alle!!! :)
|
Aman eksik olma...
...hadi ya?! Bak simdi senden ögrendim, insanin ölmeyip sadece ölümü tatdigini...
Bunuda yine hangi Üstad´tan duyduysan detayli bi sekilde??? Sadece Ahmed Hulusi´yi dinleme bu konuda derken bi insan, sade onun acikladigi detaylari kullanman, daha dogrusu onun aciga vurdu detaylari.. Bravo dogru yola geliyorsun! ;) Insan hep kendi olur insallah... |
Inanip inanmama gerek yok...
... baskalarina yutturursun fakat bana degil!!
Baskalarinin aciklamalarini alip benim diye satma burda tamammi!!!!! |
Inanip inanmama gerek yok....
... baskalarina yutturursun fakat bana degil!!
Baskalarinin aciklamalarini alip benim diye satma burda tamammi!!!!! |
O Sayfa Senin Atani Savunanlar
Tarafindan kurulmustur sideye gir bak göreceksin kürtcülermi yazmis türkcülermi hahahaha
|
Bak Senin Türkmenler
Size neler neler yapiyor sense gelmis burda herseyi Sünni kürtlerin üzerine atiyorsun.
Bos meydanmi lennn burasi milleti manyakmi saniyorsun? |
Sen manyak kin dolu bi psikopatsin...
Wenn du bald deine Vorurteile nicht abbaust, wirst du niemals zufrieden sein im Leben.
Ich glaube deine Unzufriedenheit, Kritik anderen Gegenüber spiegelt einfach nur dein Innenleben wieder. Denk mal drüber nach!! |
Yavuz Sultan Selimde.
Kackizilbasin kellesini ucurdu biliyormusun hahahaha Ve Kürt kökenli Hamidiye Alaylarininda i Sighinizin kicina ne soktugunu galiba okumamissin hahahahaha
|
Aklima Geldi Sultanin ismi
YAVUZ SULTAN SELIM adam taaa ozamanlar bile bunlarin ne mal oldugunu biliyormus.
Hamidiye Alaylari Iran Sahina ve Anadoludaki kizilbaslara gereken dersi vermistir. Yasasin Yavuz Sultan Selim ve Hamidiye Alaylari............... |
Benim Düsüncem Seklim
Ortada burda Safi Kürtlere kin nefretlerini gösteren kemalistlerin yalanlarini aciga cikariyorum.
Bu fasist ucuz takunyalara gereken cevabi Centilmence veriyorum gercek hayatta cok dürüst ve centilmenim. burdakilere bu yarar yoksam kiclari kalkar ibnelerin bizim millet ac kalinca sesi cikmaz karni doydumu iste buralarda anirip duruyorlar. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:03 Uhr. |