![]() |
hahahaha;-) ulen bir bara gidip
bir tek atmak ve cikmak "raki icip kari oynatmak mi oluyor?
kari,dansöz oynatmak, arap-sünni gelenegidir delikanli.. ayrica yoo ben sünnilerle cok iyi anlasirim..burdaki bazi alevi fasistler var öylelerini ben de sevmem.. |
kafayi cekmise benziyorsun
Bak dedeler kizar sonra sana Cem evlerindede aynen dansöz ocaklarindaki gibi kadinlar dans ettirilmiyormu yani yani :=))))
Saz calib kari oynatmak galiba dünyada ilk sizde var aynen apaci dansina benzettiniz su alevulugü...... |
Dich braucht die Gemeinde....
...weiter so....
|
Görmeden bilmeden atip
tutamayin be.
Bizim orda bir eski kerhaneyi Cami yaptilar senin yoldaslarin. Simdi ben her sünni insani allahsiz olarak mi göreyim? |
Gercektenmi hani nerdee
Adresi verde bizde bilelim istirami gercekmi sunuda biliyorum Alevi köylerinede devlet cami yaptiriyor sizler isi pislige cekerseniz öyle olur iste...
|
Yunus Emre sagte mal:
Die MEnschen streben nach dem Paradies, ein Paradies mit Wein, Weib und Gesang... Gebt ihnen Ihr Paradies!
Ich will nur Harmonie mit dem Schöpfer! |
Senin gibi...
...bilincsiz ve karamsar düsünen adamlar bizi yoldan taptirdi iste.... o kadar.......
|
olkolsüz sarabta vardir
birak yunusu birak ali yi veliyi birak bektasi sen imana gel imanaaaaaa.....
|
Kafayi cektim ya!
Ey zahit saraba eyle ihtiram
Müslüman ol terk et bu kilükali Ehline helaldir na-ehle haram Biz içeriz bize yoktur verbali Sevaba girmek çün içeriz sarap Içmezsek oluruz duçar-i azap Senin aklin ermez bu baska hesap Meyhanede bulduk biz bu kemali Kandil geceleri kandil oluruz Kandilin içinde fitil oluruz Hakki göstermeye delil oluruz Fakat kör olanlar görmez bu hali Sen münkirsin sana haramdir bade Bekle ki içesin öbür dünyada Bahs açma HARABI bundan ziyade Çünkü bilmez haram ile helali |
Seninde aklin basa gele... o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:19 Uhr. |