![]() |
Ben bir GALATASARAYLI olarak yenilgiye..
...seviniyorum cünkü bence bu Aslani uyandiracak in$allah chealsea nin 5:0 gibi
|
meineler
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 3-1
Gençlerbirliği - Beşiktaş 2-2 Diyarbakırspor - Malatyaspor 2-0 Gaziantepspor - Denizlispor 2-1 Elazığspor - İstanbulspor 1-2 Trabzonspor - Bursaspor 3-1 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 1-1 Konyaspor - Samsunspor 0-2 Galatasaray - Ankaragücü 2-0 |
hadi bee siz kis uykusundasiniz imkansiz
sizin uyanmaniz..
iyi geceler |
herkese günaydin..
..dedikten sonra, tahminlere gecelim ;-)
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 2:0 Gençlerbirliği - Beşiktaş 1:2 Diyarbakırspor - Malatyaspor 0:1 Gaziantepspor - Denizlispor 2:1 Elazığspor - İstanbulspor 0:1 Trabzonspor - Bursaspor 2:1 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 0:1 Konyaspor - Samsunspor 1:1 Galatasaray - Ankaragücü 1:0 |
insallah
uyansinlar artik yeter ama. adamlar kis uykusuna yatmislar
|
panathinaikos ..
gecen yil bize bir büyük darbe verirken,,,herkez gülüyordu sonrasindan,,,
biz gülmeyecegiz.böyle sey yakismaz... gecer üzülmeyin :) ama dikkat olun "ezik" kelimesi kendi takiminiza vurmasin... es gibt also doch gerechtigkeit.. manchmal jedenfalls |
bi yunan takimida...
bize ciksin bakalim, fb ve gs oynadi bi biz oynamadik, yunanistinda 4:1 ve 3:0 yendiler bizim takimlari, acaba biz ne yapardik orda merak ediyorum.
HARBI BESIKTASLI |
ah iyi bir takim yener onlari...
hem istanbulda hem yunanistanda...
|
:((( trozdem tahmins
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 3-0
Gençlerbirliği - Beşiktaş 2-1 Diyarbakırspor - Malatyaspor 2-0 Gaziantepspor - Denizlispor 4-1 Elazığspor - İstanbulspor 0-3 Trabzonspor - Bursaspor 1-3 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 0-0 Konyaspor - Samsunspor 3-2 Galatasaray - Ankaragücü 4-0 |
yok be airdem...
imkansiz diye birsey yok...
die müssen halt das nächste spiel gewinnen...dann sieht die gruppe wieder anders aus.... aber bis dahin...können wir nur dumm reden,....das spiel muss ka schliesslich gespielt werden... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:23 Uhr. |