![]() |
Terbiyesiz denyo o.T.
ohne Text
|
Terbiyesiz dangalak o.T.
ohne Text
|
Keske Ermenileri degil de...
... zamaninda Safii Kürtleri etkisiz hale getirseydik.
|
Safii Kürt...
... neden hala intihar etmedin?
|
Bos yazmiyoruz biz ...
Kuran hic bir zamana göre yorumlanmaz bunu bil. Kuran evrenseldir her zamana ver her kisiye hitap eder.
Ayet istemistin buyur. "Kim Allaha ve peygambere itaat ederse, iste onlar, Allahin kendilerine nimet verdigi peygamberlerle, siddikarla, sehidlerle ve iyi kimselerle birliktedirler. Bunlar ne güzel arkadastir. (Nisa suresi,69) Peygamberlere nasil itaat edecegiz onu anlat bana. Nesine itaat edecegiz ? Bu itaat kelimesi ne anlama geliyor ? |
Terbiyesiz
Hayal dünyadan insallah cehennemde uyanmazsin!!!
|
Nerede geri kalmissiz ??
Avrupa avrupa diye inleme enis.
Ileri olmanin sartlarini söyle bana. Avrupalilar gibi kiskanma duygusunu yetirip. Kadinlari kücük yasta ögrensinler diye onun bunun kucagindami gezdirmektir ? Kadinlari TV lerde reklam yapacagiz diye soymakmi ileri görüslülük? Böyle ileriligin icine ne yapmali ? Bizim kadinimiz bu yönünden herkesten ileridir ve daima böyle kalacaktir. |
Ben asagida actigim bir konu
oralara cevap ver sen ...
|
Burada Moderatorler yokmu ?
Böyle seyleri nasil yazilmasina müsade ediliyor anlamiyorum. Bu kadar acizmi bu vaybee forumu.
|
Ayet isityordun buyur efendi
24/52- Kim Allah?a ve Resülüne itaat eder, Allah?tan korkar ve O?na karşı gelmekten sakınırsa, işte onlar başarıyı elde edenlerin ta kendileridir.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:45 Uhr. |