![]() |
Jaa senin zamanin daha güzelmis o zaman :) 70lilerin sarkilari hala dillerde...hic unutulmaz ve yeri doldurulmaz. Keske bende daha erken dogsaydim :)
|
kar beyazi düsüyor siyah saca...
|
Darildinmi cicim bana hic bakmiyorsun bu yana -p
|
uzanmisim kumsala günes damlar icime...uzanmisim sereserpe sahildeyim.
|
Acilen bronzlasmak gerekk :-)
|
Aldirmam gecen zamana gecsin varsin
ne cikar ömrümden hergün biri azalsin bana ne yüzündeki cizgilerden sen eninde sonunda benim olacaksin :) Askin Nur Yengi |
hayaat beni neden yoruyosun
|
sana sari laleler aldim cicek pazarindan
|
zamanim dolmadan kacip gitsem burdan,
kurtulurum belki yaninda olmaktan |
Gencim güzelim seni üzerim
ben senin gibisini sira sira dizerim |
dokunmak istiyorum yine eline, alismisim bir kere senin tenine.
|
lol. Ist schon wieder was zum lachen, so kitschig.
|
ince ince isliyor sevda nasi kurtulayim
|
Neden saclarin beyazlanmis arkadas, sana da benimki cektiren mi var? :D Görüyorumki hergün meyhanedesin, yasamaya küsmüs ictireeeen mi var? :-))
|
...Bir zamanlar bendeee deli gibi sevdiiiiiim
o bana dert ben ona mutluluk verdiiiiim yillardir soruyorum bu soruyu kendime yarabbim bu dünyaya ben niye geldimmm :-) |
bana kalsa hic sevme diycem amaa
kapilmissin o yalan sevdalara dostum |
Neslihan - Araz
ceplerimde sen varsin tükenmem ben zenginim...
araz,yagmuru bekliyorum biraz belki söndürür icimdeki volkanimi belki dindirir icimdeki lalari.. Araz..kac ciglik biriktirdim icimde kac defa kactim insanlardan ... |
herseyi bitirdik bir yalan gibi,biz aski yarina götüremedik
ne günler yasadik bir roman gibi,ne yazik sonunu getiremedik. |
herseyi bitirdik - ferdi tayfur
simdi sen yolcusun baska kollara
simdi ben yolcuyum mechul yollara |
cok zor geliyor gercegi görmek o anda..
|
dilimin ucunda sen, gözümün önünde sen
unuturum yillari,yollari,aylari seni düslerken... |
lanet olasi ask belasi uzak dur benden gönül avcisi
istemiyorum sevmiyorum senin gibi sahtekari |
yaparim bilirsin!
|
bir eskiya dünyaya hükümdar olmaz!
|
cambaz
ne habersin ne türksün
seni gören yollara dökülsün kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun var mısın, yoksun. var mısın, yoksun. iki gözüm, eminim, sen yoksun. sen yoksun. bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun mor&ötesi |
Passions that collide in me - Icimde carpisan ihtiraslar..lar..lar - Sheenayi ilk gördügümde de, simdi de.. http://www.youtube.com/watch?v=JP4xXjW97ko
|
gözlerinde telas, yillar sence yavas
acelen ne bekle firuze |
Unutulmush isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde Shimdi yalnız resimlerde Eski dostlar, eski dostlar |
Evvelim sen oldun, ahirim sensin.
|
lütfen görmeyeyim seni bir yerlerde karsima cikma konusmayalim bakismayalim ne olursun. Daha fazla tükenmeye takatim yok.
|
bensiz günlerini sen unut artik, seven yüreginde simdi ben varim..seni sevmek böyle günahsa eger ben anadan dogma bir günahkarim.
|
Ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme acıdan bu sözlerim, karsımda görsem dolar gözlerim... |
Hasta ettin sen beni hasta
hasta olan sendin aslinda yeni receteme seni yazmadi doktor kullanma diyor onu bir daha asla :-D |
kendine iyi bak deme denmez sacma
kendime bakarim elbet sen hic korkma |
Kimseler gelmesin...annem gelsin yanima..
|
yok olamiyorum asik olamiyorum
adapte olamiyorum aklim ayni yerde |
Senin icin ask bos bir lafti, dilinden düsüpte kirildi. Tozpembe hayaller vardi pembesi gitti tozu kaldi.
http://www.youtube.com/watch?v=zROFjynruFY |
Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden
Hiçbir yere terketmem Seni zar zor buldum ben Aşktan vazgeçmek yok |
Katip uykudann uyanmış gözleri mahmur
Katip benim ben katibin el ne karışır Katibime kolalı da gömlek ne güzel yaraşır |
oh be :)) tsk
Sende yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi yanilirsam cik karsima göster kendini belki zamanla teker teker silinirler aklindan anlarsinki bosuna gecmis bunca zaman |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:34 Uhr. |