![]() |
yani hak veriyorsun bana? o.T.
ohne Text
|
dankeschön, wünsche ich dir auch
wer kann erfolg nicht gebrauchen nicht wahr
;-) bist du anwärter? |
Sonuna kadar
iste sende ona göre kendini yetistir ve egitimini al.... yoksa Semara hanimin sadece ismi degisik olarak Türkiye tiklim tiklim dolu
Selam Enis |
Sonuc olarak kimse evlenmeyecek
Ahmed iyi cocuk cikti ama Halesi sakat..... Hale olmadi sale oldu, oda 900 hatli cikti...
ikisi karar vedi ama Babasi sakat cikti.... Ferhat sarki yazdi (übrigens super), ama beyni sakat cikti.... Dilek simdiden dayaktan korkuyor.... Sinem Semra hanimdan korkuyor...... Bu islerin hepsi yatti arkadaslar..... kanaatimce olmayacak.... ------------------------------------ Eger simdiye kadar evlilik icin yapilan ön görüsmeler ve birbirlerini tanimalar bu cercevede yapilsaydi, Türk kizlarinin 100 de 70 i evlenmezdi su anki esleriyle....... Da kann jeder sagen was er will |
:-)))))zaten bundan dolayi hala okuyorum
ohne Text
|
Was den wenn ich Fragen darf ??? o.T.
ohne Text
|
ich mache...
eine ausbildung zur steuerinspektorin...
habe vor kurzem ABI gemacht und hatte keine lust zu studieren |
Zavalli Sinem!
Sinem tut mir echt leid... O Ata denilen HIYAR"danda koca olmaz valla, herif anasinin agzinin icine bakiyor! böyle Adam olurmu ya?!
Hele o Semra kari... das ist ne Hexe ey!! Benim öyle kaynanam olsa ben onu iki günde camdan atarim valla, kücücük boyuyla herkeze laf yetistiriyor Ne demisler "nerde bodur, allahin belasi odur" genauso wie semra!! die Frau ist echt schlimm yasini basini almis bi insan, bir genc kizin gururyla nasil oynar?! Hele o sünepe Ata, kiza baska anasina baska konusuyor.. bu kadarda annesinden korkan erkek görmedim ya! Semra Hanim oglunu hic yetistirememis! er ist überhaupt nicht selbstständig! O ev filan gecindiremez! Sinem"e yazik olcak obwohl die eigentlich auch nicht ohne ist! |
háhahahaha
der war gut :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Soll ich dir mal was sagen
90 % der frauen stehen auf die Zwilichtigen Gestallttypen wie Ata es sind.....
Und sag bitte nicht Nein..... zwar kann man mit denen nicht Leben, aber stehen tun die jungen Mädchen auf solche Leute... Habe es gesehen erlebt...... weiss vovon ich rede..... Gewlltätige Typen üben eine Art geheimen Erotik auf Frauen aus...... Das war schon immer so.... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:09 Uhr. |