![]() |
Geschmack...
ich versuchte es mir mal Bildlich vorzustellen du vorne beim Tippen und wer hinter dir ???? oder hast du Tantraübungen am Arbeitsplatz vollzogen und etliche Verrenkungen gemacht bis es klappte ? Naja die andere allternative wäre noch möglich aber nur wenn du auf Kerle stehen würdest ;-)
|
yandaki...
...büro kocagari dolu ya :) bana citipiti bisey lazim,iki dakika sonra hemen yamulmicak :)))))
sey o serviceler benim prenses meseleme haykiri ;) belesch varken ne isim var öylelerile ya:) |
aboooo
topitoslara benzer halim varmi ya :)))
naja hinter mir gehts nicht...das wäre sextechnisch auch ein bissi schwer :))) ama hani sey varya :)) hoppa hoppa reiter *ggg* oder wir spielen verstecken,und ich tu so als wenn ich nicht merke dass sie unter dem tisch ist :))))))) |
so so
stimmt so ginge es auch....
topitoplara da benzer yanin neden olmasin simdi ??? |
hey :)
karizmama laf atma :)))) oyarim ha :pPpP
ich anatolian lion :)) 100 % mann ohne jegliche neigungen,auch optisch :))) |
hadi ordan
Anatol dedinde hehe ordan cok cikan var ;-)
ama tamam senin karizmana laf yok ;-) cizmeye gelince Olm cizmek isteyeni cok gördük de kalemi eline alinca tir tir titreyeni de gördük :-) |
gocagari demicen...
onlarda var ama tecrübe ;-)
hehe söyle bir 50 lilik Afet buldunmu sana bakan olursa akcirma ;-) |
Simdi derler ya nerede Bele$ oraya
yerle$ yani alt yaziyi okudummu daha bir anlam yapiyor.. demekki bu Deyimde Erkeklerden cikmis.. ya deriz de bize Inanmazsiniz Sizin akliniz kesin olarak hep sadece Bele$ i$lere cali$iyor
|
hehehe varmi....
...öyle tanigin biri...bak senide görürüm yani :))
|
bach sen :)
sen beni tanimiyon daha ;) ben bi cizdimmi pir cizerim ;)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:06 Uhr. |