![]() |
Softa = din sömürücü o.T.
ohne Text
|
Kafir icat eder ve softa sahip cikar...
... hele son zamanlarda su dinci VCD"lerin (reklamlarda hep görüyorum) sayesinde neleri icat etmeden sahip cikiyoruz!
Bunlar anlamak istemiyorlar. Metin Kaplan"a bak: laik, ona göre dinsiz/düsman Alman Devletinden bunca sene Asylant olarak Sozialhilfe ile gecinmis bir yobaz oglu yobaz. |
diese seite ist keine seite des glaubens
hier disskutiert man mehr über politik als über den glauben und kurden patrioten sind sehe ich zum erstenmal bei dir
|
Yüce Türk milleti ve sefil Kürt irki var
ohne Text
|
terbiyesiz
ich denke nicht das es hier um heirats anonncen geht du einer göätzen diener die sich lustig dagegen lustig macht aber du wirst auch schon deine gerechte straffe bekommen
|
Ne diyorsun sen? Yasasin Türkcülük!
Cünkü Türklük irk mirk ile alakali degil, millet olmak ile alakali!
Sarisin mavi gözlü, esmer kara gözlü olsun, yeter ki "Ben Türk"üm" desin, yeter! PKK"cilar gibi irkcilik yok bizde, bunlari bazi PKK"cilar ne kadar inkar etsede! |
Hayret ediyorum... Y. N. Öztürk...
... gercek din adami degil de Metin Kaplan"i din adamini yaptiniz. Bununla yetinmediniz, adami halife bile yaptiniz!
Yani... Almanyali bir Asylant"i, Sozialhilfe ile gecinen bir soytariyi. UTANC VERICI! |
Belge = PKK irkcilik o.T.
ohne Text
|
hahahahahahaha
eee? sonuc? sen sana asil kimden yararin kimden zararin geldigini kavrayamayacak kadar aptalsin.
hani musa sihirbazlara haddini bildirdiginde firavun afallasipta millet hala firavuna takildi firavun bir mokmus diye sende onlardan sin böyle kuzu kuzu firavunlarin pesine takilan. |
das ist doch kein belge
senin 100% türk olduguna dair belgen varmi? senin dedenin dedesinin dedesinin bir arap pez... olmadigini nerden biliyoruz. BELGEN VARMI BELGEN? REHA MUHTAR SORUYOR MUAHAHAHAHA
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:15 Uhr. |