Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

manbee 11.08.2014 10:18

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090477)
Geregindan....

anlasilan senin uykun kacmis, sinirlerin baskin geliyor.

sakin ol, tansiyonuna dikkat et.
geregindan ne demektir??? :D

manbee 11.08.2014 10:22

basi acik, basi örtülü

yasli, genc

minili ve kapali

hepiside bir yürek ile bir dava ugruna calisiyor.

iste biz buyuz. her kesimi, her dili, her dini, her irki kucaklayan davanin yolcusuyuz.

11.08.2014 11:41

Kazak Abdal söz söyledi
Cümle halki taa neyledi
Sorarlarsa kim söyledi
Soranin da.....

manbee 11.08.2014 12:38

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090496)
Alçaklığın, hainliğin, ikiyüzlülüğün, puştluğun,
kısacası cümle kokuşmuşluğun at oynattığı bir dönemde
yaşamdan zevk alabilmek ancak zayıfların bahtiyarlığıdır.
Esas olan sadece yaşamak değil,
insana yakışır şekilde ve onurlu yaşamaktır.
Teslim olmadan, boyun eğmeden, sürünmeden,
el etek öpmeden yaşamaktır...
Nazım Hikmet.

Anlayana Tokat gibi sözler !!

demek cumhurbaskani secimi sana yaramamis.

terbiyesiz ahlaksiz paylasimlarla ne oldugunu belli ediyorsun.

sizin bu davranislariniz görenler iyiki ekmel secilmemis diyor :)

11.08.2014 13:18

Kendime gercekten sasiyorum. Bu kadar yalani dolani okuyupta hala suskun durusuma sasiyorum. Heroische Gelassenheit galiba bu olsa gerek :D
Artik delilere sinir olmuyorum gülüyorum :) Türkiye'de günümün %70 gülmekle geciyordu, Aziz Nesin'nin oranlarina göre de %70'i gülünecek bir millet zaten :D

manbee 11.08.2014 13:24

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090514)
Biz her görü$e saygi duyariz!

Kendi dü$üncesinden ba$ka hic bir görü$e saygisi olmayanfarkli görü$ acilarina tahammül edemeyen insanlar,israrla ayni görü$ü tekrarlar

Saygi bir Davrani$ bicimidir ,dar bir görü$ degil,bir kurbanin yolda$i o kurbadan daha cok aci cekermi$

Sizin bu Davrani$inizi görenler?????SIZ dedigin KImler???

Ne oldugunu beli ediyorsun?

hem biz diyerek hitap ediyorsun hemde siz kimdir diyorsun :)

cehaletin siniri yok :)

11.08.2014 13:28

Evet en güzel örnegi de sensin..
AKP'nin bir yal tasina satilik köpekleri! Eger sen tahsilli ve terbiyeliysen var ya sana tahsill verenin de terbiye verenin de...

Zekat vermek istemiyorum simdi...

manbee 11.08.2014 13:34

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090521)
Evet en güzel örnegi de sensin..
AKP'nin bir yal tasina satilik köpekleri! Eger sen tahsilli ve terbiyeliysen var ya sana tahsill verenin de terbiye verenin de...

Zekat vermek istemiyorum simdi...

daha birkac gün önce bu hakaret ettigin kesimden oy dileniyordun cahil erdal.

iste bu ikiyüzlülügünüzden kaybediyorsunuz. herkes sizin dürüst olmadiginizi anladi ve secim öncesi yalakaliklariniza sadece gülüyor.

uno arkadasimizin dedigi gibi ask_sehidi ve benekalice gibilerin yüzünden chpden sogudum diyordu :)

erdal sizler olmasaniz chpnin belki biraz sansi olacak ama sizin sayenizde hicbir zaman iktidar olamayacak :)

11.08.2014 13:47

Hep ayni seysin haaa.
Lan gercekleri insanin yüzüne söylemek ne zamandan beri hakaret oluyor? Dost aci konusur lan.. Biraz nasihat al da bir adim ilerle... Hep yerinde sayma, kirik plak gibi :D

manbee 11.08.2014 13:53

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090529)
Hep ayni seysin haaa.
Lan gercekleri insanin yüzüne söylemek ne zamandan beri hakaret oluyor? Dost aci konusur lan.. Biraz nasihat al da bir adim ilerle... Hep yerinde sayma, kirik plak gibi :D

sen dogruyu söylüyorsan birsey hatirlatayim.

sen kendi annene orospu dedigini ne cabuk unuttun???

umarim hala dogru söyledigine dair inat etmezsin. edersende bu cok vahim durumdur ve seni simdiden kiniyorum bu tür ailene hakaretten dolayi.

11.08.2014 19:00

Caka_Bey

Caka_Bey

Burda siyasi kimligimiz farkli olsa da en taktir ettigim ve yazilarini severek okudugum üyelerden birisi Caka_Bey'dir! Hele ki dini degil de sosyal icerikli yazilarini okumayi seviyorum.
Cogu kez zan altinda birakildi, malum kendini bi cacik, pardon "tahsilli" sanan kisiler tarafindan iftiraya mahruz birakildi ama Caka_Bey o "malum tahsillileri kisilere" tahsillin ancak cehalati giderecegini ve essekligin baki kaldigini gösterdi.
Bu "malum kisi" o'nun okuma düzeyini sordu, ve o'nun "ilkel" düzeyde oldugunu iddia etti. Ancak o üniversteli birisi, ama o hic o tarafli olmadi! Kisiligi ile ön plana cikti.. Sonradan görme, pardon ögrenme iki üc kaliplasmis parolalarla degil..

Horasan Erenleri'nden olan Haci Bektasi Veli onunla iftihar ederdi.. Cünkü yükseldikce enginles nasihatini uygulayan en güzel örneklerden birisisidr kendisi..

11.08.2014 19:44

Yoo, gayette seviyeli ve bilgilendirici yazilar ekliyor Caka_Bey! Yigidi öldür ama hakkini yeme manbee.

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090563)
bilip bilmeden konusma cahil erdal.

caka tahsilsiz sadece copy&paste yapan biri.

burada yalan söylemeden git cakaya sor bi tahsili neymis ;)

11.08.2014 20:17

Sunlari yazana bi bak hele! Her tarafindan tahsill fiskiriyor alimallah.. Ayni sahra cöllerinin ortasinda tatli su deryasinin fiskirdigi gibi :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090571)
copy&paste diyorum.

bir forum copy&paste yeri degildir.

iki cahil birbirini pohpohlamis bir sey degismiyor. bir kerede akilli chpli ciksin karsima.

11.08.2014 22:26

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090580)
Insan herkezi kendi gibi bilirmi$,iftira atmak $eytana özgü bir davrani$ bicimi..

Hallo Lara,

ich kenne dich nicht. Bislang hast du hier auch nicht viel gesagt, du hast lediglich irgendwelche Zitate kopiert. Was den Eindruck macht, als hättest du riesigen Liebeskummer.
Seit einigen Tagen streitest du dich hier rum.
Dabei hast du das türkische Wort für jeden mermals benutzt. Auch andere User haben es mehrmals benutzt. Und jedesmal habe ich gehofft du wärst endlich mal aufmerksam. Denn du schreibst es IMMER falsch.

Falsch: herkez Richtig: herkes

Ich habe gehofft, dass du die Texte die du so angreifst aufmerksam liesst, aber tust du nicht. Du weigerst dich hartnäckig, deinen Fehler zu korrigieren. Türkiyeyi savunan, Cumhurbaskanligina dil uzatan bir insandan en azindan, Türkiyenin ne oldugunu, halkin kim oldugunu ve türkce dilini konusabilmesini ve tabiki düzgün yazabilmesini bekler herkes.

11.08.2014 22:43

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090583)
Du hast mich durchschaut Feyzade,ja ICH habe großen Liebeskummer

düzgün yazmasamda dikkatini cekmeye ba$armi$im,bana yazdigina göre.....immerhin was)))

Lebewohl Feyzade))

Da du so gereizt reagierst, hast du wohl tatsächlich Liebeskummer.

Erklärt auch warum du so aggressiv und uneinsichtig bist.

11.08.2014 22:50

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090585)
Habe ich doch gesagt...)so jetzt weißt du es..))

Lebewohl Feyzade

Interessant das du das Gefühl hast mich bestätigen zu müssen.
Ich weiß noch viel mehr über dich ;)

11.08.2014 22:57

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090587)
Schön für DICH...)))

Lebewohl Feyzade..)

Ja, ich finde das auch schön :))))))))))

Sehr schön sogar :D

11.08.2014 23:19

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090589)
Sen bilmiyorsun cahil Erdal..)cünkü AKP'li deyilsin! AKP'li olmadigin icin Otomatikmen CHP'li oluyorsun!..)

AKp'li olmadigin icin,Liberal dü$ünce üretemezsin..) Cahil Erdal,sen bilmion.)))

Warum hast du eigentlich kein bisschen Stolz?
Kendi kendini ele verip duruyorsun sürekli, ve kendi kendini asagliyorsun.

Du solltest das nicht mehr machen.

11.08.2014 23:23

Gute Nacht Lara,

du blamierst dich schon seit sehr langer Zeit.
Du solltest langsam eine Pause einlegen.

Wie gesagt, viele wissen sehr viel über dich. Mehr als einem lieb ist.

Imogdi 12.08.2014 07:18

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090005)
ekmeleddin yine bir gafta bulundu.

atatürkün meshur sözünü 'yurtta sulh cihanda sulh' bile bilemedi :)

böyle birini hangi akil cumhurbaskani adayi yapar???

harika "comment !"

das ist auch die Erklärung für die vielen nicht abgegebenen Wählerstimmen ..

bu sana kapak olsun CHP & MHP !!

benekalice 12.08.2014 08:58

Evet, AKEPE yine CALA CALA, hilelerle "ileri demokrasi"sinde ilerliyor.

12.08.2014 11:15

manbee'nin arkadaslari,
AKP'de ki kavgalara bir bakin. Abdullah Gül, AKP'ye dönecegim dedi, daha hemen AKP'liler genel kongreye gidiyorlar ve Abdullah Gül'e kapiyi kapatiyorlar :D

Asil komedi simdi basladi, arkadaslari sizde bir göz attin.. Merak etmeyin, bizim tahsillinin konusmalarina bakmayin. Cumhurbaskani lanli lunlu, ana avrat düm düz söven birisi... Örnegin Obama'ya lan gavat demesini bekliyorum :D
Vaat ettigi günler yakindir Hakk'in
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin :D

12.08.2014 11:45

Haklisin demokrasilerde tartisma olur, asiretvari partiler de de kan davasi :)

Yakinda okuruz, AKP'linin oglu, ya da karisi ya da kizi, ya da kardesi, rakip adayin adamlari tarafindan daga kacirildi..
Ileri demokrasiye hosgeldiniz.. :D
Ama ben o demokrasinin en büyük düsmaniyim..

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090638)
AK Parti'de kavga yok. Yillardir Cumhurbaskani ile Basbakan kavgali diyenlere Abdullah Gül'ün son aciklamalariyla bir kapak olmustur.

cahil erdal AK Parti kongreye basbakan ve genel baskani istifa edecegi icin gidiyor. :)

kimse merak etmesin AK Parti'de chpdeki gibi kavgalar olmaz.

12.08.2014 13:06

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090669)
,
Tekrar Merhaba Feyzade...

Wieso liest Du dauernd meine Beiträge ,wenn Du dich drüber aufregst FEYZADE?

Wenn man jemanden nicht nett findet,heißt das noch lange nicht,daß man diesen Person beleidigen darf..

Ich wünsche Dir noch einen schönen angenehmen tag FeyZADE

Wo habe ich denn geschrieben, wie ich dich finde?

Du hast zu viele vorurteile.
Ich habe dich lediglich auf einen schreibfehler hingewiesen. Du hingegen hast gezeigt, das du mit kritik nicht umgehen kannst.

12.08.2014 13:08

@lara

Wenn du schon dabei bist, mir die stellen zu zeigen, von denen du behauptest es würde sie geben, zeig mir doch bitte auch die stelle, an der ich geschrieben haben soll, das ich mich über dich und/oder deine beträge aufrege.

12.08.2014 13:13

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090674)
Wenn Du meine Beiträge nicht ertragen kannst,halte dich fern von mir Feyzade
Es gibt keinen Menschen,den alle anderen Nett finden FEYzade..

Trotzdem danke ich Dir für Deinen Tipp...)))

Dir noch einen schönen Tag Feyzade

Ich muss deine beiträge nicht "ertragen". Deine beiträge tun mir nicht weh.
Und es steht dir frei dich abzumelden. Wenn du öffentlich schreibst musst du auch mit einer antwort rechnen.
Deine aggressive art ist falsch und absolut unpassend.

12.08.2014 13:52

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090677)
Merhaba FeyzaDe.

Du scheinst echt ein sehr liebe voller Mensch zu sein..)))
Wenn du dich schon so mit mir beschäftigst ...

nochmals Danke für Deinen Tip..

Feyzade. Ich wünsche Dir noch einen schönen Tag

Sadece halkdan bir insansin benim icin.
Aber da du ja soviel über mich weisst, weisst du das ja schon :)
Niyetim seni azarkamak degil aksine. Malum sen anlamak istemiyorsun, belkide anlamiyorsun.
Sana kolay gelsin, ich hoffe du lernst daraus.
Ama bunu vakit gösterec.

12.08.2014 14:10

@lara

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2090672)
Wenn du schon dabei bist, mir die stellen zu zeigen, von denen du behauptest es würde sie geben, zeig mir doch bitte auch die stelle, an der ich geschrieben haben soll, das ich mich über dich und/oder deine beträge aufrege.

Trotzdem hätte ich gerne eine Antwort hierauf.
Madem bu laflari bana söyledin, ispatla.
Ispatliyamiyorsan, hakaret ettigini itraf et ve benden özür dile :)

13.08.2014 13:02

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090669)
,
Tekrar Merhaba Feyzade...

Wieso liest Du dauernd meine Beiträge ,wenn Du dich drüber aufregst FEYZADE?

Wenn man jemanden nicht nett findet,heißt das noch lange nicht,daß man diesen Person beleidigen darf..

Ich wünsche Dir noch einen schönen angenehmen tag FeyZADE

Ben bu hakaretletinden konustum.
Wo habe ich gesagt wie ich dich finde??
Wo habe ich gesagt, das ich mich aufrege?

Hala özür dilenemeni bekliyorum.
Baska üyeleri karistirmasan iyi edersin.

13.08.2014 17:51

Ama yerinde ettim o küfürleri, az bile ettim aslina bakarsan. Ben burda o'nun annesine küfür etmedim. Ama o bana etti.. Bir keresinde bir Türk sinemasinda bir yere oturmustum ve birisi anneme küfür etmisti.. O konuda aslimin hakkini veriyorum. Mustafa diye bir cemaatci arkadas var tam böyle Kizilcahammamin hakkini veriyor... Sarisin kestane biyikli vs.. Bende ama Kalecik'liyim bende bizim oranin hakkini veriyorum.. Kizilcahammam'in cam davasi meshurmustu, Kalecik'in de kan davasi :D
Saka saka kimseye kursun sikmadim.. 1950'ler de öylemiysti.. Ama simdi onlar da asiri medeni oldular.. Ama bazen iste adettendir böyle durumlarda ara da bir icimde yatan aslan kükrüyor.. Ama karsisinda bir fare görünce, diyor ki, sunu kedilelere birak.. Aslanlgin gururunu ayaklar altina alma :D

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090749)
Küfürün bir faydasi olsaydi sana olurdu

ASK sana yapmadigi küfür kalamdi....anlayan Nerde

13.08.2014 17:55

@lara

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2090738)
Ben bu hakaretletinden konustum.
Wo habe ich gesagt wie ich dich finde??
Wo habe ich gesagt, das ich mich aufrege?

Hala özür dilenemeni bekliyorum.
Baska üyeleri karistirmasan iyi edersin.

Cok saygisiz bir insansin lara.

Israr ile özür dilemekten kaciyorsun. Hakkinda ögrendiklerim cok dogruymus.
Das war die Gelegenheit für dich, das Gegenteil zu beweisen. Leider hast du nur bewiesen, dass alles der Wahrheit entspricht.

Bir daha önce düsün ondan sonra yazmaya kalk.
Traurig, dass du nicht einmal gewillt bist aus deinen Fehlern zu lernen. Sehr traurig.

13.08.2014 18:02

O iftiranin alasi bilir! Daha bunlar ne ki :D
Hayir ben seninle yazismiyorum. Ne seninle ne baska bir bayanla. Cünkü benim hoslandigim bir kadin var. Ve ona karsi ve kendime karsi saygiz davranmis hissederim kendimi. Bosuna burda aramayin, burda degil..
Artik böyle seyleri iki de bir tekrarlamaktan da biktim.

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090753)
Seninle yazi$iyorum saniyor..Kudurdu iyice .!!!! Chat odasinda günlerdir atmadigi iftira yalan kalmadi

13.08.2014 18:06

@lara + _sehid (ceset)

Nede severmissiniz, mevcut olmiyan insanlari cekistiremeyi.
O konuk hele bi gelsin, hakikatleri kendi anlatsin. Delillerinizi olmadigi yetmiyormus gibi, birde dedikoducusunuz.

Cahillik yetmedi, birde acizlik var sizde.

13.08.2014 18:09

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090753)
Seninle yazi$iyorum saniyor..Kudurdu iyice .!!!! Chat odasinda günlerdir atmadigi iftira yalan kalmadi

............

13.08.2014 18:09

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090756)
O iftiranin alasi bilir! Daha bunlar ne ki :D
Hayir ben seninle yazismiyorum. Ne seninle ne baska bir bayanla. Cünkü benim hoslandigim bir kadin var. Ve ona karsi ve kendime karsi saygiz davranmis hissederim kendimi. Bosuna burda aramayin, burda degil..
Artik böyle seyleri iki de bir tekrarlamaktan biktim.

...............

13.08.2014 18:10

Lara, sana ettigi iftiralari tahmin edebilirim. Ama görmedim. Ben burda chatte mätte girmiyorum. Ne burda ne de baska bir yerde..
Ve benim tek nikim de bu! Baska bir nickim de yok. Cünkü zaten bir rumuz kullaniyorum. Rumuzu saklamak icin bir rumuza da gerek duymuyorum..
Ama benden sana tavsiye, cevap verme ve muhattap olma.. Bok boktur. Birak eline almayi, üstüne bassan bile etrafa sicrar..

13.08.2014 18:12

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090760)
Lara, sana ettigi iftiralari tahmin edebilirim. Ama görmedim. Ben burda chatte mätte girmiyorum. Ne burda ne de baska bir yerde..
Ama benden sana tavsiye, cevap verme ve muhattap olma.. Bok boktur. Birak eline almayi, üstüne bassan bile etrafa sicrar..

..............................

13.08.2014 18:26

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090763)
feyzade yok biz yalan konusuyoruz..ifitira atyoruz, cok güzel seyler hisler veriyor insana inanilmaz güzel duygular besletiyordur icinde....

haytinda bir kerede biliyorum sanip ! bilmedigin bir konuya burnunu sokmasan

okadar mi zor bunu yapmak?

Ich verstehe, du kannst dem Gespräch nicht mehr folgen. Da habe ich dir wohl mehr zugetraut, als dir Möglich ist.

Herkesi kendin gibi zannetme.

Ok, da es dir nicht möglich ist dem Dialog zu folgen, ist es auch nicht sinnvoll auf eine Entschuldigung zu warten von dir. Denn du bist leider nicht intelligent genug um zu begreifen, wofür du dich entschuldigen sollst :)

13.08.2014 18:33

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090763)
feyzade yok biz yalan konusuyoruz..ifitira atyoruz, cok güzel seyler hisler veriyor insana inanilmaz güzel duygular besletiyordur icinde....

haytinda bir kerede biliyorum sanip ! bilmedigin bir konuya burnunu sokmasan

okadar mi zor bunu yapmak?

Yine iftira...
Mädchen, werde endlich erwachsen.

13.08.2014 22:31

Bu almanyanin havasina ne demeli?
Sonntag noch ü30° heute Regen, Regen, Regen, Reeeeeeeeeeeeeeeeeegen!!
Yetmedi disarida firtinalar kopuyor...:(

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:07 Uhr.