![]() |
bayin BIR yüzü BAYANIN 2 yüzü
arkadaslar tartismalara bakiyorumda nedense cok banal geliyor bana....konulari devamli baylar acmis
arada birde bayanlar katilmis... konular hemen hemen hep ayni yuvarlanmis gidiyor.....da hadi bay larin isine geliyor buradaki konular 1 yüzü kara erkeklerinde BAYANLAR ne yapiyorlar burada onu anlamadim...bayanlar erkeklerden daha bir sazan yani iki yüzü kara... tabiki benim görüsüm herkezin görüsü kendine.... SEX UND EROTIK ....tartisin bakalim pozisyonlardan baslayin büyüklükten kücüklüge sonra orgazma kadar....... mannn seit IHR lustig |
Acacagin tartismak istedigin konu varsa
buyur konus tartisak evladim
ne sacma sapan yorumlar yapiyorsun öyle kendine saklasan böyle güzel yorumlarini daha iyi olmazmi! ya vellah kala bellah haci amcani kizdirma büyleeeeeeee |
haci SAHTE SARIKLI
ILK BASTA BEN EVLADIN DEGILIM laflarina dikkat et yoksa güzel türkcemizin 3 te birini benden okursun
arti benim görüsüm ve elestirimi yazdim...ha isine gelmezse okuma yada yazma...burasi acik bir tartisma platformu ve ben istedigim gibi tartisirim... ne sahte hacilari takarim nede aydinlari bu konu burada yanlis degil bence burada yanlis olan SENSIN bence |
bin mitte 40 und suche eine reife türkin
hallihallo, ist hier eine nette reifere frau ab 30 aus nrw anwesend? mit interesse an einem sympathischen deutschen mittvierziger? bitte flüstern
|
webcam sex
sizce nasil?
|
o.T.
ihr habt alle ein scheiss plan von allem.der eine die hand die andere die banane hahahahaaa
|
Per SMS SEX, Heiratsantrag oder Schluss
machen!
|
Was ist das ?
?
|
nichts von all dem!
alles live erleben!
|
wie geht das denn?? o.T.
ohne Text