![]() |
Zitat:
erdoganin dediklerini bilmeden niye böyle iftira atiyorsun??? chp yandasi medyaya ne demisti? "Su anda vatandaslarimiz ISID unsurlarin elinde. Biz bunlari sag salim kurtarmanin gayreti icindeyken, siz tahrik etmek suretiyle ne elde etmeye gayret ediyorsunuz? Lütfen bir sey rica ediyorum, su süreci tahrik ederek degil, lütfen yazmadan cizmeden fazlada konusmadan takip etmenizi istiyoruz. biz vatandaslarimizi oradan sag cikarmamiz icin tahrik etmeden olaylari takip edelim." erdogan defalarca ISIDa örgüt olarak hitap etti. 49 vatandasimizi kurtardiktan sonra olaylarin nasil degistigini göreceksin. israil bile askerleri kacirildiginda hamas'a abi diyordu ama askerleri geri aldiginda bomba yagmuruna tuttu. cahil arkadasim umarim anlamissindir durumu. AK Parti 49 vatandasi düsünürken bizdeki muhalefet sürekli isid'i tahrik ederek onlarin ölümüne yol acmak istiyor. 49 vatandasimiz ölse bunu yine AK Partiye yikmaya calisacaklar. ist muhalefetin kana susamisligini buradan gör. |
@manbee
Unsur degil terrörist desin, terrörist! Diyebiliyor mu? Sen bana ondan haber ver!
|
Zitat:
terörist dedikten sonra 49 vatandasimizi kim kurtaracak??? basbakan acikca 49 vatandasmizi kurtarana kadar lütfen bu örgütü tahrik etmeyin diyor. ama chp-mhp koalisyonu illaki 49 vatandasimizin ölmesini istiyor. aklinca kendilerine prim cikartacaklar. |
Zitat:
|
bugün chpli bir arkadasla konustum. ailecek oy vermedik ekmele dedi :)
chp fanatigi aileden gelen bir arkadasin bile oy vermemesi manidar. ben kutladim ve chpye bu aday yakismadi dedim. aynen katildi dediklerime. biraz daha konussam AK Partili olcakti :) |
Eger CHP'liyise vermistir. Aksi taktir de sana he gülüm ya gülüm cekmistir ve seni basindan sallmistir ve gene vermistir. Cünkü bir partinin karar kurulu olur orda istisare yapilir, tartilir ölcülür, iyisi, kötüsü, iyinin kötüsü, iyinin iyisi , kötünün iyisi, kötünün kötüsü anlayacagin..
Sonra sorumlu parti yektilileri bir karara varirlarsa o zaman bu parti üyelleri icinde baglayacidir.. Erdodan ISID'e niye terröristler diyemiyor. Sen önce bunu bi acikla. Zitat:
|
Zitat:
ailecek secimlere gitmemisler diyorum. secim sandiklarinin nerede oldugunu bile bilmiyordu. erdal her fanatik senin gibi kör ve omurgasiz degil. adam bizim ilkelerimize ters bu adam diyor. kilicdaroglunuda hic sevmiyor. niye sevmiyorsun genel baskaninizi dedim. cünkü ilk günden beri yalan söylüyormus. deniz baykala bile sen istifa et ben aday olmam dedi ve ertesi gün sinsice aday oldu. arkadas dedim kasetle gelen kasetle gider. bence chp tabani ikiye bölünmüs. birileri mhp ve cemaatle ne isimiz olur diyor ötekileri kör ve sagir koyun gibi itaat ediyor. bu gidisle chpde cok büyük bölünme yasanacak gibi :) |
AKLI KIT AKP'LILERE SON KEZ SORUYORUM. T.C. kurulduğundan beri çoğunluk olarak sağ partiler tarafından yönetildi. SORUM ŞU bu durumda nasıl oluyorda her kötülüğün başı sol iktidarlar oluyor. Türkiye de değil bana dünyada bir tane sol düşünceli iktidarın ALLAH adını kullanarak memleketlerini soyup soğana çevirdiklerini gösterin. Gösteremezseniz açın kafa tasınızi gösterin. Beyinsizler sizi.
|
Zitat:
ne zaman sag parti basa gecse darbe yapardi bu zihniyet!!! AK Parti yavas yavas bu darbecileri 2009 yilinda temizlemeye basladi!!!! cahil erdal sen türkiyenin tarihini bile bilmiyorsun. |
Aslinda cahilin en önde gideni sensin. Ne zaman sol güclenirse darbe yapilirdi.. Kenan Evren darbe'yi sol'a indirdi.. Kerhane de bakire aramayi birak manbee! Bu oyunlarin pazari kalmadi artik. Millet böyle seyleri yutmaz!
Zitat:
|
Erdoğan destekçileri Sincan'da toplandı. Zor durumda olan (!) başbakanımıza bağış yapıyorlar.
Erdoğan, çooooooo....k fakir, çoooooooo.....k zor durumda. (!) Emekli mağaşlarını, Askeri ücretlerini veriyorlar, 5 çocuk sahipleri... |
Zitat:
darbe yapilsin diye sen buralarda aglamiyormuydun??? darbeyi destekliyorum diyen sen degilmiydin??? ak partiyi asker götürmeli diyen sen degilmiydin??? erdal bu kadar dönek, omurgasiz ve yalanci oldugunu yeni ögrendim. biz belgelerle konusuruz. darbeci dönek erdal. ne olduda simdi asker düsmani oldun??? daha dün kenan evrenciydin bugün evereni sattin. sizin gibi dostu olanin düsmana ihtiyaci yoktur. bunu fetullah gülende yakinda ögrenecektir :) |
Cünkü bir darbe bizi bilemedim 50 yil geriye götürür! Bak ISID Irak'ta ve Suriye'de hakim oldugu bölgeleri hangi caga götürüyor! ISID'IN MANEVI BABASI ERDOGAN'DIR!
Ben iki kötü seyin daha iyisini secerim! Su an zaten DARBE'YI ERDOGAN YAPTI!! BIRAKIN BU MAGDUR AYAKLARINI!! Zitat:
|
Zitat:
biraz önce askeri kötülüyordun. kenan evereni satiyordun!!!! bak cahil erdal bu cirkef ve asagilik yaziyi kim yazdi??? Zitat:
biz belgelerle konusanlardaniz. chp zihniyeti gibi yalan söylemeyiz. |
Kenan Evren'inin savunulacak ne yani var ki! Madem bize darbe geldiyse, size de darbe gelsin! O zaman görüyüyüm sizin yüreginizi!
Erdogan eninde sonunda kendine darbe süsü de verdiriri! Bilal'cigini ve milyar dollar'ciklari kurtarmak icin :D Zitat:
|
Zitat:
burada kenan evren yargilanamaz diye yaziyordun simdi ne olduda satiyorsun kenan evreni??? bugün bütün degerlerini, ilkelerini ve yol arkadaslarini satan yarin nelerini satar siz düsünün arkadaslar. |
Bak birak bu laf kalabaligini! Yargilanamaz derken, göstermeli yargi ayaklarini demiyorum. Ama sen bunu anlamayacak kadar tahsillisisin iste :D
Zitat:
|
kivirmadan soruya cevap ver
Zitat:
biraz önce darbeci oldugunu inkar ediyordun. ben sana cok basit soru sordum. bu cirkef ve asagilik yaziyi hangi aptal yazdi??? Zitat:
Zitat:
|
Ben darbeci degilim. Hatta milletin demokrasi reklekslerinin güclenmesinin taraftariyim.
Zaten en büyük darbeyi Erdogan bu milletten yiyecek.. Yüzde %54 falan hikyaye.. Hirsiz gene 18 milyon oy pusulasi fazla bastirdi. Ne icin aceba? Sen önce bu soruya cevap ver! Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
Zitat:
sana birakiyorum bu yazilari paylasana küfür etmeyi :) @arkadaslar bakalim kendisine küfür edecekmi yine. hatirliyorsunuzdur bir zamanlari yanlis adres verdiysem orospucocuguyum demisti ve iki hafta sonra itiraf etmisti. evet yanlis adres verdim ama haberim olsa gelirdim diye zirvaliyordu. |
Manbee, senin burda arkadasin yok, aslanim aglama! Bu bir!
Ikincisi sana ben dogru adres verdim, maksat bulusma degil miydi! Sana hatta dedim ki, iki dak. önce bana haber ver ben gelirim! Netice'de Turan Günes Bulvari'nda ve Panora arasinda geciyordu benim Türkiye'de ki günlerim. Özledim ya, gene gitmek istiyorum. neyse dur :D Haber verdin mi? Vemediysen, niye vermedin? Icinden bir pustluk mu gecti? Ancak bu olabilir! Bak ben istesem örnegin sen sana Königsalle'yi dar ederim, ama yapsam bunu kendim yaparim, daha zevkli olur :-D Ama su da var, sana Vaybee'nin disinda bir deger veremiyorum su an.. Gayret o da olsun :D Bi de su dar var, seninle kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorum, gerek var mi diye kendime o Sinnfrage'yi yani o temel soruyu soruyorum, su an gerek yok diyorum.. :D Anladin mi manbee, yoksa senin Düssel'de kurbalarla beraber suya atarim! Birak seni, yörende bile benimle ugrasacak bir yigit yoktur alimallah :D Yemen sehidinin pehlivan olan bir oglunun torunuyum. muhtac oldugum kudret asil kanimda meccuttur ;-) |
Zitat:
bak cahil erdal bir daha kendine küfür ettirecegim. Zitat:
Zitat:
bu yazilari yazan darbeci zihniyetinde olan üyeye hangi sekilde küfür edeceksin????? bize bu konuda aciklik getir |
Kimse kendine küfür etmez manbee! O degil de ben aslinda sunu görüyorum. Senin medeni takinman sanki agustos günesinde eriyen kar gibi eriyip gidiyor ve asil fitratina göre davranma egilimleri görüyorum. Sözlü hakaret, iftira, takkiye.. Niye böyle oldu?
|
Zitat:
ben sana ispatlariyla darbecilik yaptigini gösterdim. kürtlere küfür etmedim dedin ben sana kürtlere küfürlerini ispat ettim filistinlilere küfür etmedim dedin ve ben yine küfür ettigini ispat ettim fetullah gülen muhteremdir ve saygin hocadir dedin ve ben gülene fettos ve fettosculari sey yapmak gerekir dediklerini ispat ettim. verdigim adreste benim ofis var dedin ve adres yanlissa orospucocuguyum dedin. ve ben o adrese gidip adresin yanlis oldugunu ispat ettim. ben daha sana ne yapayim??? bir kiliktan baska kiliga girmeye calisiyorsun ama ben sürekli seni desifre ediyorum. |
hic bir sey de ispatlayamiyorsun sadece kendi cahilligini ispatliyorsun.
18 milyon oy pusulasi fazladan basildi! Sence bu hayira alamet mi? Sen buna bir cevap ver! |
Eben habe ich mir die unnützen und voller Lügen gespiekten Texte von manbee durchgelesen. Man, man, man! Wie kann man so viel scheisse am Stück fabrizieren?
Als azzi toni hat er eine bessere Performance abgeliefert. Im Rahmen natürlich :) Ich in jetzt raus.. Dir auch eine gute Nacht manbee! :D |
Zitat:
ecevit secildiginde 20 milyon fazla oy basilmisti. o zamanlari sesi cikmayanlar niye simdi agliyor acaba? erdal sen darbeci degilim dedin, bende darbeci oldugunu alinti yaparak ispat ettim. kürtlere küfür etmedin dedin, ve yine alinti yaparak bunu ispatladim. filistin, gülene yaptigin küfürleride burada herkese gösterdim, bunlardada daha önce küfür ettigini inkar etmistin. adres olayinda acikca kendine orospucocugu dedin ve buna herkes sahit oldu. bu kadar inkar ve yalandan sonra hangi yüzle yazdigini merak ediyorum :) hadi bu konulari yine inkar et ve ben yine seni burada rezil edeyim :) |
Rahmetli Bülent Ecevit'i karistirma, o bildigim en dürüst insanlardan birisiydi. Bülent Arinc'a benzemez. Kültür ve ahlak farki dünyalar kadar
Bak manbee etmedigim küfürleri etmis gibi göstermen aslinda senin ne kadar hilebaz birisi oldugunu gösteriyor. Ben bütün insanlari severim diyorum, sevmediklerim insanliktan cikmis olanlardir.. Fethullah Gülen efendiye gelince o zalimlerle is birligi yaptigi sürede en siddetli sekilde karsisina ciktim ama su durum farkli. Fethullah Gülen cemaat dedigimiz onu mensup oldugu grup su Gazze'de ki Filistinliler kadar aci cekiyorlar ve zülüme mahruz kaldilar.. Ben her zaman adalet, hak ve esitlik arayan insanlarin yanindayim. Beni ben yapan sarsilmaz degerlerimin ve prensiplerimin en temel diregidir bunlar.. Ölüme bir sevdali gibi sarililim ama bas egmem zülümün önünde.. Yoksa, yarin öteler de Imam Hüseyin'nin, Imam Ali'nin ve zülme bas kaldirmis, canini vermis ama serefini vermemis Ehl-i Beyt karsisina nasil cikarim ben? Onlarin nasil gözlerinin icine bakabilirim? Aradaki ince farki görüyor musun? |
Zitat:
1. o küfürleri yapmadigini iddia ediyorsun. Zitat:
bu ne anlama geliyor biliyormusun. bu sözleri yazanin anasina avradina gidiyor bu küfür. simdi hala inkar edip bunu yutarsan sana helal :) ama birazcik omurgan varsa bunlari yutamazsin. bu küfürleri sen yazmadigina göre umarim gocunmazsin :) 2. oy pusulalari diye agliyorsun. ecevit secildiginde 20 milyon fazladan pusula basildiginda kuzu gibisin simdi ama kafamizi ütülüyorsun. bak ysk'nin aciklamasi -> Yurt içi Sandık : 165.106x420 = 69.344.520 %2 yedek (4.003 Paket) : 4.003x420 = 1.681.260 Gümrük (Standart) : 1.500.000 Yurt dışı : 4.106x720 = 2.956.320 %2 Yedek (158 Paket) : 158x720 = 113.760 Toplam : 75.595.860 Düsseldorf 156x720 112.320 Genel toplam: 75.708.180 arkadaslar kusura bakmayin ama filistinlilere bu kadar agir küfür edene bu kadar seyirci kalmamaliyiz!!! |
Demek Filistinlilere küfür edene seyirci kalmasiniz öyle mi? Ne yaparsiniz? Gemiciklerle evlerini baslarina yikan IDF, Israel Defense Forces, yani Israel askerlerinin ucaklarina Bilal ve Ahmet Burak'ciklar kerosin mi yetistirsin acilen?
Birak bu ayaklari.. |
Kelebekler ayaklarıyla tat alırlar.
|
Tarihte bugün... Tayyip'in "Camide içki içtiler, görüntüler bu cumaya" denmesinin üzerinden geçen 60. Cuma...
|
manbee, nerdesin lan? Cik ortaya da biraz seninle hirsiz Tayyip'i yazisalim..
Her yerde oy hirsizlari is basindaymis ne dersin? |
Zitat:
|
secim calismalarimizi sonuclandirdik.
yeni cumhurbaskanimiz hayirli olsun. |
Uykum kaçtı doğrusu. Türkiye Cumhuriyeti'nin düştüğü hallere bakıyorum ve içler acısı manzara karşısında beynimin fay hatları çatliyor ve depremler oluyor.
Tsunami olan kanim da buz tutuyor. Yazık bu insanlara diyeceğim ama bunlar kendildrine acımıyorlar ki ben onlara acıyım. |
cok sükür, bu kadar calismanin karsiligini aldik.
davamiz türkiye halkina hayirli olsun. ![]() 12. Cumhurbaskanimiz tüm millete hayirli olsun. |
18 milyon oyu, devletin bütün olanaklarini sahsi cikarlari ugruna kullanarak, TRT'yi kendi kanali olarak kullandi.
Seytan ne kadar müslümansa bu secim de o kadar esit sartlar altinde fair idi... Zitat:
|
Zitat:
yeni cumhurbaskanimiz 20 milyondan fazla oy aldi. gecen hafta ekmeleddin 60% üzerinde oy alacak diyordun. bugün mumun söndü :) yalanin patladi :) 13 yildir kaybedenler klübüne üye olmak nasil bir duygu acaba? :) bak erdal sana ve partine bir nasihatta bulunayim. sucu hep disarida aramayi birakin. birde dönüp kendinize bakin. acaba pes pese 9 secimi niye kaybettik diyerek kendinize ceki düzen verin. bu secimler pek esit degildi. 14 parti ve gülen cemaati birlesip sadece erdogan karsitligi olsun diye bir kukla aday ortaya koydu. ama halk 14 + 1 catiyi yikti. önümüzdeki secimlerde bdpyide yaniniza alip 15 + 1 olsanizda oyunuz yetmiyecek :) biz bu dava ugruna calistikca ve siz bu sekilde yalan, iftira ve fitneci oldukca bizim isimiz cok kolay olacaktir. |
Geregindan 18 milyondan fazla oy pusulasi ile hesap asagi yukari tutuyor degil mi? :-)
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:39 Uhr. |