![]() |
o.T.
ya zaten vaybee Besiktas hakkinda hep gicik yazilar yaziyor, takmiyorum artik
|
ok moruk du schuldest mir 150€:-)
2:2
|
Wieso denn? Gec verdim tahminimi :)) o.T
ohne Text
|
Valla ne yalan söyleyeyim, ben gitmesin
diyorum!
|
20. Hafta Tahminleri:
Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 20. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 20. haftanin maclari : A.Gücü - Beşiktaş D.Bakır - Konya Malatya - Ç.Rize Denizli - Samsun Elazığ - F.Bahçe G.Antep - G.Birliği İstanbul - A.Sebat Trabzon - Adana G.Saray - Bursa Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimizla ATA & airdem |
Rica ederiz efendim :) o.T.
ohne Text
|
o.T.
>Iste 20. haftanin maclari :
>A.Gücü - Beşiktaş 6-0 >D.Bakır - Konya 0-1 >Malatya - Ç.Rize 0-1 >Denizli - Samsun 0-1 >Elazığ - F.Bahçe 0-6 >G.Antep - G.Birliği 0-1 >İstanbul - A.Sebat 0-1 >Trabzon - Adana 0-6 >G.Saray - Bursa 0-6 8-D |
....
A.Gücü - Beşiktaş :1-2
D.Bakır - Konya :1-3 Malatya - Ç.Rize :2-0 Denizli - Samsun :1-1 Elazığ - F.Bahçe: 1-2 G.Antep - G.Birliği :2-0 İstanbul - A.Sebat :1-1 Trabzon - Adana :2-2 G.Saray - Bursa :2-1 |
ne yapmaya calisiyorsun ???
bu ne ya forumun icine etmeye devam ediyorsun hala, burasi fb forumu degil !!!
isteyen gider spor sitelerinde okur bu haberleri |
SANANE ! o.T.
ohne Text
|
Gecen Yazin medyadaki haberi:
Aman Dikkat
Kritik maçlarda kırmızı kart gören, sinirlerine hakim olamayan, taraftarla kavga eden, özel yaşamında sorunlar olan Hollandalı, ülkesinde istenmeyen adam F.Bahçe ve G.Saray"ın almak için kapıştığı Hollandalı santrfor Pierre Van Hooijdonk için ülkesinden pek de iyi sinyaller gelmiyor. İki tarafın da anlaştığını iddia ettiği 34 yaşındaki yıldız futbolcunun kaprisleri, özel yaşamındaki sıkıntılar ve önemli maçlarda hırçınlığının getirdiği problemler ve her düşündüğünü dile getirmesi Hollanda"da büyük tepkilere neden oldu. |
airdem ve kes
ben bununla daha fazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden bu is size düsüyor moderator olarak. gerekeni yaparsiniz artik ?
|
HAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHA
Klas bir ATAsinya!!!
Bravo !!! |
provokasiyonda 1 numarasin...
ya birazda sakin olsan ne olacak ... insanlari provoke etmek cokmu hosuna gidiyor ???
biraz sakin olmani sana tavsiye ederim... HAHAHAHAHA yazacagina millete laf atacagina dostca sohbet etsen olmazmi... neyse... keyfin bilir A.D. |
Abicigim! Anlamak mi istemiyorsunuz?
Yoksa beni mi provoke etmek istiyorsunuz!?!?!
1. Biriniz cikiyor yok Fenerbahce ilen ugrasmiyor ... GS ilen BJK ilen ugrasiyor diyor! 2. Biriniz diyor "Provoke" ediyor! Ben simdi "ATA" denilen sahisa ne yapmisdim !??!?!!??! Önceki laf atmalarina bile deginmedim! Cikti bu FORUMU BU HALE GETIRDIN diyor! Sinirmi etmek istiyor! Kim diyor ona ilaha oku diye!?!? Begenmiyorsa okumasin! Airdem, Kes de yazi yaziyordu aynen BUGÜN benim de attigim gibi!!! NE FARK eder ?!?!?!? ATA beni korkutamaz! Kendisi isterse gitsin yeni FORUM ACSIN: TEK_PRO_BJK: Forumu diye!!! O zaman karismam! Sende hemen onu TEK YANLI Müdaafa et! Tutumunuz o zaman böyle aciklaniyor! Ali |
o.T.
Ona küfür etseydim daham mi iyiydi!?!?!?!
Hatta onu birak Besiktasa!!! (BEN ETMEM BESIKTASA KÜFÜR!!! ATA"nin yüzünden degil ama !!!) Fazla kizmayim diye tek öyle yazdim! O yine bana satasti! Sonrada Airdem ve Kes"i imdadina cagiriyor! Pes yani!! |
o.T.
A.Gücü - Beşiktaş 0:2
D.Bakır - Konya 1:2 Malatya - Ç.Rize 1:2 Denizli - Samsun 0:1 Elazığ - F.Bahçe 0:2 G.Antep - G.Birliği 1:3 İstanbul - A.Sebat 1:2 Trabzon - Adana 2:0 G.Saray - Bursa 2:0 |
o.T.
A.Gücü - Beşiktaş 1:3
D.Bakır - Konya 3:0 Malatya - Ç.Rize 5:0 Denizli - Samsun 3:1 Elazığ - F.Bahçe 1:4 G.Antep - G.Birliği 4:4 İstanbul - A.Sebat 2:3 Trabzon - Adana 8:0 G.Saray - Bursa 2:2 |
ya su alinin puanlarini saymayim:-)
A.Gücü - Beşiktaş 2:3
D.Bakır - Konya 1:2 Malatya - Ç.Rize 2:0 Denizli - Samsun 1:1 Elazığ - F.Bahçe 0:3 G.Antep - G.Birliği 2:2 İstanbul - A.Sebat 3:3 Trabzon - Adana 2:0 G.Saray - Bursa 2:1 |
bissel zuviel oder nicht ?
naja wen"s spass macht..
|
Asagidaki farka bak!
Gecen yaz yazdiklarina !!! ;-)
|
kes i ♥ you :o]
A.Gücü 1-1 Beşiktaş
D.Bakır 2-1 Konya Malatya 3-3 Ç.Rize Denizli 0-1 Samsun Elazığ 0-2 F.Bahçe G.Antep 2-2 G.Birliği İstanbul 2-1 A.Sebat Trabzon 3-1 Adana G.Saray 2-1 Bursa |
_
birisi fanatik galatasaraylo birisi fanatik besiktasli öbürkü fantastisch fenerli...
meinungsverschiedenheiten sind da vorprogrammiert .. |
*grrrrrrrrr*
sende neye deginiyorsun :-D
hayir yaaa ben Pierre icin yazilanlari diyorum !!! >>> Gecen Yazin medyadaki haberi: - aliconda (04/02/2004 - 14:46) <<< bunu oku !!! |
hoscakal
kendine iyi bak :o)
|
du schwule sau :P o.T.
ohne Text
|
jaykay du top :P
A.Gücü - Beşiktaş 1-1
D.Bakır - Konya 1-2 Malatya - Ç.Rize 2-2 Denizli - Samsun 2-3 Elazığ - F.Bahçe 2-2 G.Antep - G.Birliği 2-0 İstanbul - A.Sebat 0-0 Trabzon - Adana 4-0 G.Saray - Bursa 5-0 |
oha yani ♠
kann ich dich denn nicht nur so lieben ohne dein popo küssen zu wollen..
du willst schon das ich schwul werde aber den gefallen kann ich dir leider nicht tun,dafür gibts einfach zuviele schöne und liebe frauen auf der welt.. aber isch lieb disch denoch :o) mucux labello dudakli kes"cigim :o)) |
was hat das mit fussball zu tun? ??? o.T
ohne Text
|
o.T.
HERKESIN mübarak kurban bayramini.... - kes (01/02/2004 - 9:57)
|
ehh??? o.T.
ohne Text
|
Efes iste ...
Efes Cup siz almadiniz mi!
Git seyret ... |
*grrrrrrrr* ist eh egal
Die blöde Seite von Alba Berlin Funzt eh nicht !!!
Bes saatir ayni sayfa !! Egal ob HTML oder JAVA !! |
hey bir sey anlamadim.. o.T.
ohne Text
|
am ende gewinnt doch ehe efes...
git tr tv ac...gösteriyor
|
hey war nur"n scherz
... es gibt ja auch Leute die sich neben Fußball auch für Basketball interessieren!
Deswegen! Außerdem funktioniert der blöde LIVETICKER eh nicht! Ich suche schon die ganze Zeit türkische LIVETICKER! |
o.T.
bin im BÜRO !
deswegen kann ich es ja net schauen :(((((((( |
aso...
wie gesagt...git tv´de bak..kesin bir kanal gösteriyor..was willst du mit einem liveticker vom basketball....das geht nur auf nba.com..dort sind die ziemlich aktuell..
|
die sind doch ehe..
weiter..
|
tammam sen provoke etmessen sana ...
... kimse bi sey demez..., tabiki fenerbahce üzerine haber verebilirsin ama sen durmadan topic aciyorsun yok nobre yok hojdonk yok ümit özat vs... burda bende sana Besiktasin Takim Kadrosunu yaza bilirim...
hem sen takimlafa yani daha dogrusu Besiktasa laf atmadigindan eminmisin ??? bence biraz yazdiklarina dikkat edersen ve Beynini calisdirirsan... eskiden yazdiklarin aklina gelir... ben ata abiyi müdafa etmiyom sadece senin Fenerbahceli olmayan kisileri bazi zamanlar provoke ettigini söylemisdim... sende cevap yazdin yapmiyorum dedin ... tammam o halde ... dostca yazilarini okuruz artik... Fenerbahceli oldugun icin senden gicik da kapmiyorum , hehehe babamda fanatik Fenerli ama allah sükür ben Besiktasliyim... neyse görüsürüz !!! A.D. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:38 Uhr. |