![]() |
Alex İstanbul`da
Alex İstanbul`da
03.08.2004 Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza, akşam saatlerinde İstanbul`a geldi. Brezilya Milli Takımı`nın Copa America`da oynadığı maçlar nedeniyle takımımızdan uzak kalan yıldız oyuncumuz Alex de Souza, bu akşam eşi ve çocuğu ile birlikte İstanbul`a geldi. İstanbul`a yolculuğu öncesinde kendi internet sitesine bir açıklama yapan yıldız oyuncumuz, 10 gün içerisinde normal formuna kavuşacağını belirtti. Alex`in çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Hosgelmis Türkiyemize ... Simdi ciplak gözlen görecegiz Fenerbahce Samsun macinda! al" <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=4882&SubCategoryName=futbol&Lang= TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=4882&SubCategoryName=futbol&Lang= TR</a> |
Yok, bicak cekti. Mactaydim, gördüm :) o
ohne Text
|
Hadi hayirlisi... o.T.
ohne Text
|
Bıçakçı"nın, hakemlerden isteği var !..
Bıçakçı"nın, hakemlerden isteği var !..
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, hakemlerden, objektif, standart ve cesur yönetim göstermelerini istedi.. Bıçakçı, "Şeffaf, adil yönetim gösterirseniz, hakem camiasına karşı güven geri gelecektir" dedi.. MHK Başkanı Sabri Çelik ise, adalet duygusu incinmemesi gerektiğini belirtti.. [03/08/2004-16:40] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Aynen ... "TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM" ! al" |
TAHMIN YARISMASI --> 01. Hafta:
Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir: 1. Toplam puanlamada 2. Ortalama puanlamada 3. En fazla birinci olanlar Iste 01. haftanin maclari: 06 20:00 Ç.Rize - F.Bahçe 07 18:00 G.Birliği - Sakarya 07 19:00 Kayseri - Trabzon 07 19:00 Denizli - G.Antep 07 20:00 Malatya - Beşiktaş 08 17:00 A.Sebat - B.Ş. Ankara 08 17:00 İstanbul - D.Bakır 08 19:00 Samsun - A.Gücü 08 19:00 G.Saray - Konya Herkese bol sanslar! airdem & BratPitt & kes |
Ali Sami yen / BJK: Olimpiyat Stadi
Ali Sami Yen açılamayacak mı ?..
Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, 17 ay sonra tekrar taraftarlarına kapısını açması planlanan Ali Sami Yen Stadı için Galatasaray"dan delilleriyle birlikte sağlam raporu istedi.. Şahin, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili talebleri de değerlendirildi.. [03/08/2004-15:25] ... -BEŞİKTAŞ VE İSTANBULSPOR"UN TALEPLERİ- Beşiktaş"ın, sahasındaki yenileme çalışmaları bitene kadar ki zaman diliminde, İstanbulspor"un da bazı maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı"nda oynama isteklerinin bulunduğunu dile getiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, toplantıda bunları da değerlendirdiklerini söyledi. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * LOL Kes ... sen hic son haliylen ASY"yi gördünmü ??? Bazi kötü niyetli Fenerbahceliler "diyorki" LOL ... Gecekonduya boya cektiler ... bence "MARSHALL" boyasidir hehehhehehehehe "Eskiden kalma" ;-) al" |
"Birileri" ... "MAGNUM mu cekti" diyordu
ohne Text
|
Hemde Vanillali :) o.T.
ohne Text
|
This are the results of the FSK1907-MAN
Ç.Rize - F.Bahçe (19:00Uhr/6.Aug.2004)
0-6 G.Birliği - Sakarya 3-1 Kayseri - Trabzon 1-2 Denizli - G.Antep 2-2 Malatya - Beşiktaş 2-1 A.Sebat - B.Ş. Ankara 0-2 İstanbul - D.Bakır 0-2 Samsun - A.Gücü 2-1 G.Saray - Konya 0-6 :-P |
Gercektenmi TOKAT atti ???
Bizim Medya abartmasa duramyior ?!??!
Tokat attiysa ... hakemlik camiyasinda agir bir suc sayilir! 3-5 hafta ceza yerse sasirma! Almanyada olsa belki 6-8 hafta yer ... al" |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:02 Uhr. |