![]() |
kocum fenerlim benim keske bende
orda olsam su fenerimi bende görsem, stadimizi bende görsem, baskanimi görsem, hocamizi daumu görsem ve o degerli pirlanta kanaryali futbolculari görsem neyse önemli olan kalbimiz kadiköyde her zaman fenerbahcelilik bir ekoldür. fenerbahceli olunmaz dogulur okadar.
|
von welchem aufwärts spricht der kerl
schau mal in die tabelle du träumer eure zeit ist voorbei es gibt nur fener und der rest kann duschen gehen. aus dem pokal seid ihr auch schon raus. aber vielleicht werdetz ihr ja meister dank imparatorice fatos terim. die hoffnung stirbt zuletzt und in 4 wochen seid ihr in kadiköy und an kadiköy habt ihr in der regel nichts holen können mit oder ohne fatos .
|
(-)
ben daha hale kalkiyorum ve bakiyorum :)
ama o oyunu oynamadim daha...gercegi bence daha zevkli benim en sevdigim takim Tennesse Titans"lardir :) ama onlar ceyrek final de elendiler...naja |
du denkst...
aber ob es auch so wird ... daran zweifele ich !!!
A.D. |
du sollst nicht denken:-) o.T.
ohne Text
|
wir werden sehen mein freund o.T.
ohne Text
|
fenerbahcemiz ve hababam sinifi
Hemen hepinizin bildiği gibi bir Türkiye klasiği olan Hababam Sınıfı"nın güncel versiyonu yaklaşık 2 haftadır sinemalarda gösterimde.
Bu filmin içinden bizleri ve de bu forumu en fazla ilgilendiren olay ise ezelden beri Fenerbahçeli olan Hababam Sınıfı"nın bu geleneğini doğal olarak yeni nesillere de taşıması ve malum maçın görüntüleri eşliğinde ufak bir tribün şov sunmaları Hatta bildiğim kadarı ile ilgili sahnelerde kullanılan sarı-lacivert aksesuarların hepsi lisanslı ürün ve kulübümüz bir anlamda sponsor olmuş durumda filme Evet gerçekten de çok güzel ve insanı seyrederken duygulandıran şeyler bunlar ama bence yine de yeterli değil ve de bizim büyüklüğümüzden beklenenin çok uzağında kalmış bazı şeyler. Mesela Türkiye ile bu kadar özdeşleşmiş ve hemen her Türk insanının kendisinden birşeyler bulduğu bir Türkiye Klasiği olan Hababm Sınıfı"nın koyu Fenerbahçeli oluşu çok daha güzel işlenebilir ve mükemmel bir halkla ilişkiler çalışması yapılarak Türkiye"nin gündemini bir kez daha belirleyebilirdik. Şöyle ki; Kadıköy yakasındaki büyük bir sinemada futbolcularımızın ve yönetimimizin de katılacağı bir gala düzenlenebilir, bu galanın da biletleri açık arttırma usulü ile satılarak elde edilecek gelir ya konu ile çok yakından alakası olan Eğitim Gönüllüleri Vakfı"na ya da hiç olmadı kulübümüz altyapısına bağışlanabilirdi. Başta Halit Akçatepe(Güdük Necmi) olmak üzere ünlü Fenerli Hababamcılar mesela bu pazar akşamı oynanacak Trabzonspor maçında anons edilerek 55.000 kişinin önüne çağırılır, kendilerine isimleri yazılı olan Fenerbahçe formaları ve teşekkür plaketleri verilebilirdi. Dediğim gibi bu kadar Türkiye ile özdeşleşmiş toplumsal bir olayın yine diğer taraftan Türkiye"nin en büyük camiasını bu kadar ön plana çıkardığı ve de sahiplendiği ortamda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bunu çok daha iyi kullansak ve kimi çevrelere Fenerbahçe"nin, Fenerbahçeliliğin ne demek olduğunu altını çizerek hatırlatsak hoş olmaz mıydı Ben, Fenerbahçelilik gibi çok özel bir duygunun sadece kupalar, kimi günlük başarılar ve de kısır çekişmelerle değil de böylesi kalıcı ve temeli sağlam sosyal olgularla da gündeme gelmesini ve yeni nesillere anlatılmasını, aktarılmasını istiyorum. Sonuçta biz ne futbol takımıyız, ne de sadece bir spor kulübü, sayısı on milyonlarla ifade edilen koskoca bir camia, hatta cumhuriyetiz! |
Spätestens im Inönü Stadion
wo ihr ne klatsche von uns bekommt hehehehe
A.D. |
ich habe gute erinnerungen an inönü
weisst du noch 2 mal serhat dann werden wir euch das grosse maul ordentlich stopfen.
|
hör mal hast du ein problem oder was o.T
ohne Text
|
dikkat pierre hakkinda ....
Daha önce yazıldı mı konuşuldu mu bilmiyorum..
Ancak bugün Fener TV seyrederken Hakan Bilal Kutlualp "in katıldığı sohbetinde dinledim ve üzüldüm.. Şu dakikaya kadar birçok kişi (buna ben de dahil olmak üzere) adamın ismi hakkında yanlış içerisindeymişiz.. Açıklamanın özeti şu: "Pierre van Hooijdonk" adındaki "van" kelimesi hollandalılar için büyük bir önem taşıyormuş ve asil ailelerden geldiklerini ifade ediyormuş.. Sene başından bu yana da Pierre gazeteciler de dahil olmak üzere tüm herkese özellikle bu "van" ekini kullanmadan Hooijdonk denmemesini rica etmiş.. Soyadın bir parçasıymış ve bizdeki "...oğulları" gibi asil soyun devamını anlatıyormuş.. Bu "van" keliimesinin anlamını merak ederdim ancak anlamını öğrendikten sonra ben de yazılarımda bu eki kullanmadan hitap etmiş olduğumu hatırladım.. Şimdi ben gıyabında Pierre "den özür diliyor ve böyle büyük bir ustanın, profesyonelin ve en önemlisi adam gibi adamın hakkını vermek adına; hassas olduğu bu konu için Fenerbahçeli kardeşlerimden dikkat etmesini, hitaplarını ya "Pierre", ya da "van Hooijdonk" şeklinde yapmasını rica ediyorum. Ben böylesine bir insana önem verdiği narin tarafı için saygı duyulacağı kanaatindeyim... Saygılarımla.. |
weisst du noch pascal ???
wo er erst ein Tor gemacht hatte und euch eine message gegeben hat hahah...
dann werden wir sehen wer wen das Maul stopft Mr. Piereeee A.D. |
also du weisst das ich euch 2 reingestec
habe in kadiköy wollt ihr mich in inönü stoppen du vogel. wenn ich reinstecke steck ich immer zwei rein az kaldi.
|
...
dikkatli konus agzina sicarim!!
|
sen kimsin lan it o.T.
ohne Text
|
vah garibim vah...
Bakirköye de ugradinmi bagri hahahaha
A.D. |
arkadaslar yeter dedik dogru konusun
lan agzina sicarim.. bunlar agiza yakismaz..
kendinize sahip olun kim olursa olsun.. buraya biraz seviye getirelim lütfen |
adam gelmis benim azima sicacakmis
sen kimsin lan dinsizin haklkindan imansiz gelir. böyle heriflere böyle davrancan.
|
ulan cocuk
seni ben ne yaparim biliyormusun...erkekmisin lan sen
|
sana koyacak kadar erkegim lan o.T.
ohne Text
|
du lutscher mach mal erst deinen
hauptschulabschluss und wenn dir dann auf dem Sack Haare wachsen kannst du kommen
|
du pflaumengesicht willst du mit
deinem chemikanten die welle reisen. willst du stück dreck mir mein abitur schlecht machen.
|
ulan senin gibi fasolar benim emrimin
altinda! köpek gibi sürünüyorsunuz
|
lan komünist sen ne zaman adam oldun o.T
ohne Text
|
cocuk git oncaklarlan oyna, futbol senin
neyine
|
Gel sende 25"nde ucuyorum ;-) o.T.
ohne Text
|
NICHT ABHEBEN!!!
5 Punkte sind 2 SPIELE !!!
Du musst mind. 2 Spiele gewinnen und Besiktas 2 Spiele verlieren! Wenn sie nur 1x unentschieden spiele ist es schon ein Gleichstand! Bevor du abhebst, warte lieber ab ;-) Futbol bu ... bugün Trabzonu yendik ... ama gelecek hafta puan verebiliriz !!! Ben Fenerimi iyi tanirim :-(((( Hoscakal! |
o.T.
Sorry P.v.H. ... du sollst hier keine "Mäuler" stopfen ... olmadi ;-)
Hör bitte auf mit solchen Aussagen! Jetzt hast du A.D. provoziert! War das nötig? An seiner Stelle hätte ich auch Naomi erwähnt! Liebst du FB? Dann beleidige keinen anderen ... OK ? OK ;-) Al" |
100% haklisin yine !!! o.T.
ohne Text
|
birak artik lütfen! o.T.
ohne Text
|
puan vereceksiniz hemde cok o.T.
ohne Text
|
oy oy yesinler akillanmis
hehehe oy oy alicondaya bak vay vay vay
sana ne olda yaaa--- cin perimi carpdi :(( Nouma nin Syndormunu yasiyorsun hala belli A.D. |
ne ne ne..hoidonk ve dersim... o.T.
ohne Text
|
wo soll das enden? könnt ihr...
sowas nicht wo anders bereden? gidin chate konusun..anlasin...sizin kavganiz burda kimseyi ilgilendirmiyor bence...
ve ayip oluyor bayram günü.... |
:-) thx Kes
Sag" denen deine Meldung!
"Dein Feind" Al" ;-) |
Olur ;-)
Ama garanti yok ;-)
Sinirlerine hakim olan Sampiyon olacak ;-) Al" |
ich bin dafür dass es ab jetzt
forum ausweisungen für einige zeit geben sollte!!
das sollten wir durchziehen egal wer es ist und wenn ich es bin |
LOL kücük cocuklar *seyleri* ilen oynar
hehehehehhehe ;-)
Nein, nicht wegen Naomi oder so ... Wenn ich selbst meine das FENERLILER nicht so sind, dann sollte ich doch selbst versuchen diesem Anspruch gerecht zu werden oder? Sonst sind das leere WORTE ! Er hatte kein Recht, dich so anzufahren ... War völlig unnötig! Du hast aber wieder einmal so reagiert, wie ich es erwartet habe hehehheheh ;-) Al" |
du hasst es mir gegeben LOL
Bravo Seni Tebrik ederim
A.D. |
eh görecegiz :))) o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:14 Uhr. |