![]() |
wieso schade???? o.T.
ohne Text
|
loliiiiiiiiiiiiiiiiiiii o.T.
ohne Text
|
:-) fand ich auch.... o.T.
ohne Text
|
schade?weiss nicht mehr warum??
:)ich glaub weil ABI machen dir viel zeit nimmt:)
kann ich dich mal per foto sehen? ich hab zuerst gefragt!:) |
tja...du hast zwar zu erst gefragt,...
aber ich kann dir trozdem keins zeigen, weil ich keins hab...sorry
und das abi macht mir noch nicht soooo zu schaffen, ich geh die sache ganz locker an, noch...nächstes jahr wirds erst richtig ernst... : ) |
bdas stimmt doch verstehe gar nicht...
warum das negativ bewertet worden ist...das war bestimt ein mann
|
das stimmt doch verstehe gar nicht...
warum das negativ bewertet worden ist...das war bestimt ein mann :0)
|
:-) o.T.
ohne Text
|
hey...das einzige was hier ernst wird
bist du:)
der abstand zwischen uns beiden muesste logischerweise ein wenig abnehmen.:) |
apropos abnehmen....
jetzt hast du mich wieder daran erinnert, dass ich diät mache aber hunger hab...: ) toll...herzlichen dank auch... : p
|
????? das versteh ich jetzt nicht. o.T.
ohne Text
|
Hani bir oyun varya ... $EY ...*grins*
Hani bi oyun var ya (Tabu) bazi kelimeleri kullanmadan sana verilen kelimeyi grubuna anlatacaksin... Iste arkadaslar bundan oynarken bakin nasil çuvallamislar :
Kelime: Mini etek Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya... Kiz: Don! Topluluk: Ohaaaaa! Kelime: Araba - Murat"in en sevdigi sey ne? - Kari? - Hayir, baska... - Seks? - Hayir, hatta geçen gün degistirdi. - Haaa araba. Kelime: Cin Tonik - Inle kim top oynar? - Ciinnn! - Yaninda ne iyi gider? - Toniiik! Kelime: Sümüklüböcek - Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabugu var - Salyangoz - Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nasil yani hayvanin sümügü mu var? - Evet, karafatma nedir? - Hamamböcegi - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamami - Hamamböc - Allah belani versin senin be... Kelime: Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin k....a da sürersin?... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime: Besik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! Kelime: Cazibe - Abi benim hayvani neyim var? - P.p.n var - Yok lan bu vahsi bisey... - Oha nasil ya? Kelime: Palet (Tabu kelimeler: Ayak-deniz-vs vs KULLANILAMAZ) - Gölün büyügune girerken seyine ne takarsin? - Pestemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Kav -Abi simdi kibritin üstünde ne yazar - Atesle yaklasma - Hayir allaan belasi, o tüp kamyonunda yazar, söle ne yazar? - Haa, taam hatirladim, vasati 40 çöp yazar - Oynamiyorum ben bu adamla... Kelime: Kanis Erkek: Bahçeye baglanan sadik 4 ayakli eleman var ya Kiz: Köpek. Erkek: Heh, onun küçük ve sirin olani. Kiz: Doberman. Erkek: Ohaaa... kelime: Vatan haini - Asker kaçaklari ne olur? - Suçlu - Hayir milli duygularla düsün - serefsiz, haysiyetsiz, assagilik, namussuz? kelime: Safari - Hani mesela Yeni Zellanda"ya gidince yapariz. - Aborjin görmek? - ???? kelime: Kekik - Yemege konur, ot gibi seyler - Mayonez !!!! kelime: Milletvekili Anlatan: Bülent Ecevit nedir? Dinleyenlerden biri: Yasli kelime: Operasyon Anlatan: Hani adam beni yapti ya ben simdi ne oldum? Cevap veren: .rospu kelime: Kangren olmak Anlatan: Abi hani kan gitmez ya? Cevap veren: Kangren Anlatan: Hah türet simdi Cevap veren: Kangreni Anlatan: Yok abi kelime koycan Cevap veren: Kangrenlenmek Anlatan: Abi kelime koy iki kelime Cevap veren: Kangrenlendirmek Anlatan: Kelime koy keliemeeeeeeee Cevap veren: Kangren yapmak Anlatan: S. kiceeeeeeeeem Cevap veren: Kangreni yapmak Aanlatan: Oynamiom yaaa anaa... kelime: Para A: Hani bende bok gibi B: para! C: Oha evren! Ukala hayvan seni... kelime: Tarla A: Biz bugdayi nerden aliriz? B: Devlet mahsul ofisi.... A: Oha hayvan, yuh be, moloz. kelime: Araba A: Hergün bindigimiz sey? B: At A: ??? kelime: Naz A: Kadinlarin evlenmeden önce erkekleri tavlamak için yaptiklari sey... B: Oral s.x! Topluluk: Ohha? kelime: Iska A: Kar topu savasinda Pelin"e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? B: Hayvan? -- Uslanma hic - hep deli kal, büyüme sakin - hep cocuk kal, es deli deli böyle kal! Son harmaninda sevdanin, tüken toz toz savrula kal! Suc üstü bulmali ölüm - ÖLÜRKEN DE SEVDALI KAL! |
wieviel wiegst du denn??:) o.T.
ohne Text
|
hahahhaahhahaaaaa!cok komik ya:) o.T.
ohne Text
|
hehhee:)) o.T.
ohne Text
|
hehehheeeee!der ist gut!!! o.T.
ohne Text
|
hahahhahaaaaaaaa! o.T.
ohne Text
|
sag ich dir nicht...ääätsch... :p o.T.
ohne Text
|
mir egal!hauptsache du bist
ok:)
|
Flotte Sprüche
Lieber ein leichtes Mädchen, als eine schwere Arbeit!
Lieber eine Latte in der Hose als ein Brett vorm Kopf. Lieber eine gute Stellung, als eine gute Arbeit. Lieber einen Sinn für Sex, als einen Sechsten Sinn. Lieber einen sitzen haben und nicht stehen können, als einen stehen haben und nicht sitzen können. Lieber fünf vor zwölf, als keine nach acht! |
Blondinen
Blondine beim Arzt:
Arzt: "Nun schalten Sie doch endlich mal den Walkman ab und nehmen Sie die Kopfhörer ab!" Blondine: "Geht nicht, die sind lebensnotwendig!" Dem Arzt wird es zu bunt und nimmt der Blondine die Kopfhörer ab. Die Blondine fängt an, wie ein Fisch nach Luft zu schnappen und blau anzulaufen. Dem Arzt wird es mulmig. Er setzt sich den Kopfhörer auf und hört: "...,einatmen, ausatmen, einatmen, ausatmen,..." |
*lach* - und noch einen ...
Lieber zu dritt im Bett, als allein im Sarg.
|
das find ich ja totally nett...: )..
aber so groooße probleme hab ich mit meinem gewicht sowieso nicht...aber...trozdem sag ichs dir nicht...hehe...
|
Frauenfeindlich...
Warum bluten Frauen jeden Monat ?
---> Weil sie es verdienen ! <--- (a.d. Frauen: bitte nicht ernstnehmen) -------------------------------------------- SIE: Schaáaatz, was magst du mehr an mir? meine schönen Brüste oder meinen knackigen wohlgeformten Hintern? Er: Deinen Sinn für Humor... |
hahaaaaaaaaaaa löl o.T.
ohne Text
|
SIE:
"Hans, du bist ja schon wieder betrunken!"
Er: "Sei still, es ist Strafe genug, dass ich dich doppelt sehe..." |
Sonntag Früh...
"Papa, geh doch mit mir mal in den Zirkus", bettelt der Knirps.
"Keine Zeit!" "Aber", sagt der Knirps gedehnt, "da soll eine nackte Tante auf einem Tiger reiten." "Na gut", meint der Vater aus dem Sessel. "Ich habe schon lange keinen Tiger mehr gesehen..." |
Blondinen...
Warum haben es Blondinen so schwer mit dem Heiraten?
Weil Sex nicht der einzige Grund ist |
Blondinen ... Fortsetzung :)
Warum mögen Männer Blondinenwitze?
Weil sie die Witze verstehen. |
ula bu pochmus
temel bir gece yolda yürürken yolda bir cisim görür, bakar bakar ne oldugunu cikaramaz.
eline alir bakar, oksar filan, yine anlamaz ne oldugunu, koklar, ve agzina alip tadina bakar ve derki :"ula bu pochmuss, iyiki üstünr basmadim" |
EVLILIK (BÖLÜM 1)
Tipik bir maço adam, çok hos bir kadinla evlenir ve nikahin hemen ardindan, kurallarini ortaya koyar:
"Eve ne zaman istersem, saat kaçta istersem, ki herseyden önce eger istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartisma istemiyorum! Ben baska bir sey söylemedikçe, her aksam yemek-masasini kusursuz istiyorum! Istedigim zaman eski kiz arkadaslarimla içmeye ve kagit oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çikarma sakin! Bunlar benim kurallarim, ona göre! Yorumun var mi?" "Hayir, benim için sakincasi yok. Yalniz sunu bil ki, burada her gece saat 7 "de sex yapilacak, sen olsan da, olmasan da, ona göre!" |
EVLILIK (BÖLÜM 2)
Kari koca, evliliklerinin 40.yildönümünde sert bir agiz dalasina girerler.
Adam der ki: "Sen öldügünde, mezartasina söyle yazdiracagim: "Burada benim karim yatiyor - her zamanki gibi soguk"!" "Yaa ...?", der kadin. "Sen öldügün zaman da ben senin mezartasina söyle yazdiracagim: "Burada benim kocam yatiyor - nihayet sertlesti"!" |
EVLILIK (BÖLÜM 3)
Koca ve karisi kahvalti masasinda tartisiyorlar. Adam hiddetle masadan kalkar ve "sen zaten yatakta da iyi degilsin" der ve hisimla evi terkeder. Bir müddet sonra kötü bir hareket yaptigini düsünüp, durumu telafi etmek üzere telefon açmaya karar verir. Kadin telefonu defalarca çaldiktan sonra açar ve adam sinirli bir sekilde sorar:
"Telefona cevap vermekte niye bu kadar geciktin?" "Yataktaydim", der kadin. "Bu saatte yatakta ne yapiyorsun?" "Ikinci bir görüs aliyorum!" |
EVLILIK (BÖLÜM 4)
Bir adamin 6 çocugu var ve bu basarisindan fazlasiyle gurur duyuyor. O denli gurur duyuyor ki, karisini, onun tepkisine ragmen, "6 çocugumun annesi" diye çagirmaya basliyor. Bir gece bir partiye gidiyorlar. Adam eve dönme vaktinin geldigine karar verdiginde, karisinin da gitmeye hazir olup olmadigini ögrenmek istiyor. Olanca sesiyle bagiriyor:
"Eve gidelim mi, 6 çocugumun annesi?" Kadin, kocasinin bu dangalakligindan son derece rahatsiz oluyor ve o da ayni sekilde bagiriyor: "Ne zaman istersen, 4 çocugumun babasi!" |
EVLILIK (BÖLÜM 5)
Bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir duble Martini siparis eder. Içkisini bitirdikten sonra gömleginin cebine bir göz atar, ardindan barmene bir duble Martini daha hazirlamasini söyler. Bunu da bitirince, yine gömleginin cebine bir göz atar, sonra barmene dönüp bir duble daha Martini siparisi verir.
Barmen: "Bakin bayim, size bütün bir gece boyunca Martini getirebilirim. Fakat, bardagi her doldurmami istemenizden önce niçin gömleginizin cebine baktiginizi söylemek zorundasiniz!", deyince adam cevap verir: "Karimin fotografina bakiyorum. Ne zaman gözüme güzel gözükecekse, iste o zaman eve gitme zamani gelmis olacak." |
EVLILIK (BÖLÜM 6)
75 yaslarindaki bir kadin check-up için doktora gider. Doktor ona, daha fazla kardiyovasküler aktiviteye ihtiyaci oldugunu söyler ve haftada en azindan 3 kez sexüel iliskide bulunmasini tavsiye eder.
Bir parça mahcup olan kadin doktora: "Lütfen kocama söyleyin", der. Doktor bekleme odasina gider ve karisinin haftada 3 kez seks yapmaya ihtiyaci oldugunu söyler. 80 yaslarindaki adam sorar: "Hangi günler?" Doktor yanitlar: "Pazartesi, Çarsamba ve Cuma en ideali olur." Adam: "Pazartesi ve Çarsamba günleri onu ben getirebilirim, ancak Cuma günleri otobüsle gelmesi gerekecek." |
Daha henüz evlilik sayilmaz, ama olsun!
Dügün gecesi kayinpeder damatla dalga geçiyormus. "Bakalim", demis. "Aslanlar gibi mi bu gece gerdege gireceksin, yoksa fareler gibi yarin geceye mi bekleyeceksin?"
Damat siritarak cevap vermis: "Ben tilki gibiyimdir efendim, dün gece girdim ...!" |
Der Elefant und das Kamel
Der Elefant fragt das Kamel: "Warum hast du die Brüste auf dem Rücken?"
"Hmmmm" antwortet das Kamel, "eigentlich eine komische Frage von jemandem, der den Pimmel im Gesicht trägt ..." |
FANTAZI DÜSKÜNÜ TEMEL
FANTAZI DÜSKÜNÜ TEMEL KARISI FADIMENIN YANINA YAKLASIP: "BU GECE SENI KULAGINDAN YAPCAGUM!"
"UYYY ... SAGIR OLURUM, TEMEL"UM!" "YOK, PI SEY OLMAS. BUNCA SENE KEKEME OLMADIN YA!" |
12 YASINDA BIR ÇOCUK
12 YASINDA BIR ÇOCUK BIR KADINA TECAVÜZ ETMEKTEN YARGILANIYORMUS. ÜSTELIK ÇOCUGUN AVUKATI DA BAYANMIS. MAHKEMEDE BAYAN AVUKAT, ÇOCUGUN PIPISINI DISARI ÇIKARIP ELINE ALMIS VE SALLAYARAK:
"HAKIM BEY, BU ÇOCUK BU UFACIK PIPISIYLE BU KADINA NASIL TECAVÜZ EDEBILIR?" TAM BU SIRADA ÇOCUK AVUKATIN KULAGINA EGILEREK FISILDAMIS: "AVUKAT HANIM, BIRAZ DAHA SALLARSANIZ DAVAYI KAYBEDICEZ!" |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:32 Uhr. |